Benim kaydım var zaten ilk oraya gitmistjm ama tekrar gel dedikleri tarihi hatırlamıyorum13 haftaya kadar beni de aramadılar sanırım gittiğim hastane sisteme girmemiş bilgileri yoktu kendim kayıt açtırdım sonra tahliller için falan çağırdılar, bir çok tahlilimi orda yaptırdım büyük kolaylık oldu
Bilmiyorum onunla alakası var mı şu an çok zayıf değilim ilkinde daha zayıftım bu haftalarda 59 falandim o zaman hissetmiyordum su an 69 um mesela arada 10 kilo fark varİnşallah canım. Senin ikinci hamilelik mi ve zayıf mısın? Benim ilk sayılır ilki düşüktü, iri kıyımım göbeğim de var baya ondan çıktı mı çıkmadı mı anlayamıyorum. Zayıf olsam muhtemelen daha net gözükürdü diye düşünüyorum.
Ay yemin ediyorum çok normal gerçekten kendini suçluyor insan hiç akillanmayiz biz bu bilmiyorum türklere mı özgü ama bende bunda çoğu şeye etrafa alındığım içim sıkıldığı için ağlıyorum ama öncesinde cogunluk bebeğe bilmeden zarar mı veriyorum diye ağlıyordumYengemin kardeşi var, oğlu grip olunca ağlıyormuş, ben iyi bi anne değilim diye, aman allahım ne abartı diyodum ama şimdi öyle mantıklı geliyor ki ağlamak
Ay anlatırken bile canim çekti ama önce eve soğanı sokmakla başlamam lazım benim bunu yemem için yolum daha çok uzun sen devam et arkadaşımYanına da bir yeşil salata bir de aslında soğanlı patates salatasııı ohhh yarın yapiyim bariii
Kesinlikle türkülere özel cnm, tatile cikmistik biz, yabancılarin ağırlıklı olduğu bi otel, ufacık yavrular ağlıyordu valla umrunda değildi annenin babanın.. Benimde ödüm kopuyor valla tüm kimyasallardan uzak duruyorumAy yemin ediyorum çok normal gerçekten kendini suçluyor insan hiç akillanmayiz biz bu bilmiyorum türklere mı özgü ama bende bunda çoğu şeye etrafa alındığım içim sıkıldığı için ağlıyorum ama öncesinde cogunluk bebeğe bilmeden zarar mı veriyorum diye ağlıyordum
Iste bide maddiyat yönü var bu işin ona da bisey diyemezsin canim insallah iyi bi yer bulursun ben kıştan beri araştırıyorum cocuk düşündüğümden beri yorumlari okuyorum internette yakınlarımdan giden varsa soruyorum şimdilik iyi gibi sende öyle bakabilirsin cok gec değil benceBulantım için yattığım başka bir hastane vardı oradaki dr u da çok beğendik.hastanede çok güzeldi hizmette çok iyidi.ama arasında 5000 TL fark vareşim ne der bu konuya onu bilemiyorum.ben istemediğimi söyledim ama çalışan o sonuçta.ben maalesef işi bıraktım.bakalım hayırlısı
Ya multivitamin bulantı mı yapıyor yoksa bende başlıcam ama korktumBen ilk hamilelgimde i mom kullanmıştım bulantın var mi canim bana çok bulantı yapmıştı korkumdan hala kullanamıyorum regenesis verdi bu defa ama gribim aslında çok iyi olur kullansam ama bilemedim dun baya kararsızlık yaşadım bulantidan daha kötü olursam diye
Benim yapmıştı daha önce canim ocak topigindede okudum d vitaminin yaptığını o yüzden başlayamadım bendeYa multivitamin bulantı mı yapıyor yoksa bende başlıcam ama korktum
Canim o yapısal bisey benimde çok erken çıkar göbeğim su an 6 7 aylık gibi mesela normale göreKizlar ben 18.haftama giricem ama suan yaklasik bir haftadir gobegim cok fena büyüdü daha yeni yani bariz belli oluyor ablamda diyorki benim 9 aylikken öyleydi ya nie bu kadar fazlaki
Allah daim etsin canım benim, ne güzel bir duyguTarihe not: bugün ilk kez bebeğimin hareketini elimle de hissettim,çok şükür ❤
Darısı herkese olsunnn
Ya ablamda annemde oyle olmayinca ne oluyor dedim ya odem mi basladi diye düşündüm bilemedim neyse bir sıkıntı olmasında canim insCanim o yapısal bisey benimde çok erken çıkar göbeğim su an 6 7 aylık gibi mesela normale göre
Aynen öyle canım 32.haftaya girdiginde drdan calisir raporu alip ise gidip baslatman gerekiyor
Kamu memuruysanız 24. haftada hamileliğinizi belgeleyerek idari izni başlatabilirsiniz. 32 hafta gelip de idari izin bittiği de ya doğum iznine ayrılırsınız ya da çalışabilir raporu alıp 5 hafta daha çalışırsınız.
Merhaba canım. Evet 32. Haftada gidip çalışabilir raporu alıp 5 hafta çalışıp ayrılabiliyor sun yapan arkadaşım oldu
Aynen öyle olduHayırlısıTabi o haftalarda baya net duyarız artik
Tabi
Aleyküm selam
Sabrınıza hayran kaldimm,bugün 19 gün oldu benim salı günü randevum var günler geçmiyor
12 haftada folik asit bırakılıyor, vitamin,demir hapı ve d vitamini kullaniyorum ben şuanda.
Derençok kibar bi isim, adıyla yaşasın inşallah ❤
Ben canim nabzimj kulagimda hissediyorum sicak cok fena iki yuruyeyim kulagimda nabiz sesi cok fena oluyor benim seker yukselmis ona yoruyorum artıkKızlar yaa ben ara ara çok kötü oluyorum bi anda olduğum yere sığamıyorum sanki ateş basıyor başım dönüyor kulaklarım uğulduyor ve nabzım yükseliyor nabzım 120 çıkıyor bazen bide bulantı başlıyor o ara ben mi abartıyorum diyorum ama 1 saat de anca kendime geliyorum bugün limonata içmiştim ondan sonra oldu bazen günde iki kez falan oluyor sıcağa yordum hep ama acaba şeker falan olabilir mi hiç başına bunlar gelen oldu mu
Sıkıntı olmaz. İç karın genişliğiyle ilgili. Benim de iki hamileliğimde de hemen çıktı karnım, 9 aylıkken kapılardan sığmıyordumYa ablamda annemde oyle olmayinca ne oluyor dedim ya odem mi basladi diye düşündüm bilemedim neyse bir sıkıntı olmasında canim ins
Ay o kadar şişmem insSıkıntı olmaz. İç karın genişliğiyle ilgili. Benim de iki hamileliğimde de hemen çıktı karnım, 9 aylıkken kapılardan sığmıyordum
Ödem kol, bacak, ayak, ellerde oluyor. O da kişiye bağlı yine.
Aynen aynen benimde beynimde attığını hissediyorum ve şakaklarımda belli oluyor attığı gözüküyor dr bana da sınırın altında ama sınıra yakın tok mu vermiştin demişti ama o dönem aç gezdiğim ve asla tatlı falan yemediğim bi dönem di acaba yükseldi mi kiBen canim nabzimj kulagimda hissediyorum sicak cok fena iki yuruyeyim kulagimda nabiz sesi cok fena oluyor benim seker yukselmis ona yoruyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?