- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Canim benimde 8.haftamda tok 125 cikti normal demisti simdi 16.haftamda 173 cıktı bende o zamanlar tansiyondan dolayi hep dikkat ediyordum suan etmiyorum ondan fırlamış daha sonuçlarımı göstermedim ama yüksek benceAynen aynen benimde beynimde attığını hissediyorum ve şakaklarımda belli oluyor attığı gözüküyor dr bana da sınırın altında ama sınıra yakın tok mu vermiştin demişti ama o dönem aç gezdiğim ve asla tatlı falan yemediğim bi dönem di acaba yükseldi mi ki
hahahah sen beni gör heleKizlar ben 18.haftama giricem ama suan yaklasik bir haftadir gobegim cok fena büyüdü daha yeni yani bariz belli oluyor ablamda diyorki benim 9 aylikken öyleydi ya nie bu kadar fazlaki
Beni de ekler misinizT Toprakliyagmur kuzum listede ekli değilsin diğer bilgilerinide yaz ekliyeyim☺
Öyle cnm.hayırlısı olsun inşlhIste bide maddiyat yönü var bu işin ona da bisey diyemezsin canim insallah iyi bi yer bulursun ben kıştan beri araştırıyorum cocuk düşündüğümden beri yorumlari okuyorum internette yakınlarımdan giden varsa soruyorum şimdilik iyi gibi sende öyle bakabilirsin cok gec değil bence
Valla son 1 haftadır bizde acayip büyüdükKizlar ben 18.haftama giricem ama suan yaklasik bir haftadir gobegim cok fena büyüdü daha yeni yani bariz belli oluyor ablamda diyorki benim 9 aylikken öyleydi ya nie bu kadar fazlaki
Benimde oluyo ama ben eminim sıcaktan.alev alev yanıyorum ne koltukta oturabiliyprum ne yatağa utanabiliyorum.sanki altımda ateş yanıyoKızlar yaa ben ara ara çok kötü oluyorum bi anda olduğum yere sığamıyorum sanki ateş basıyor başım dönüyor kulaklarım uğulduyor ve nabzım yükseliyor nabzım 120 çıkıyor bazen bide bulantı başlıyor o ara ben mi abartıyorum diyorum ama 1 saat de anca kendime geliyorum bugün limonata içmiştim ondan sonra oldu bazen günde iki kez falan oluyor sıcağa yordum hep ama acaba şeker falan olabilir mi hiç başına bunlar gelen oldu mu
Valla canım Dr a sordum böyle yaptım diye nemli ortam yaratmışsın iyi gelmiştir dedi. Zaten tüm gün boyunca değil gece rahat uyuyabilmek içindi. Birde ben ne zaman hasta olsam yüzümü kapatıp yatarım sabaha gerçekten boğazım yumuşamış olurCanım karbondioksit zehirlenmesi yaşar insan maskeyle yatılır mı temiz oksijene ihtiyacımız var bizim hastayken zaten mikroplu nefesi geri yutarsın ozaman onun yerine boğazı yumuşatacak şeyler içilip odaya soğan konulabilir .
Yavrum her bünyede farklılık gösterir ben kızımdayken doktora bu haftalarımda benim ne zaman karnım çıkacak artık diye sormuştum yaklaşık 18-20. Haftalarda minicik bir çıkıntı oluşmuştu ama sonradan bir büyüdü 30 kiloyu devirdim. Şimdi de 66 kilo olmuşum göbeğim o zamanki haftama oranla baya baya var. Bol giyersem halloluyor rüzgar esip yapışmadığı süreceKizlar ben 18.haftama giricem ama suan yaklasik bir haftadir gobegim cok fena büyüdü daha yeni yani bariz belli oluyor ablamda diyorki benim 9 aylikken öyleydi ya nie bu kadar fazlaki
Şeker olabilir canim olcuyormusn hiç sürekli tatli yediğin zaman mi oluyor dikkat et neye bağlı olduğunaKızlar yaa ben ara ara çok kötü oluyorum bi anda olduğum yere sığamıyorum sanki ateş basıyor başım dönüyor kulaklarım uğulduyor ve nabzım yükseliyor nabzım 120 çıkıyor bazen bide bulantı başlıyor o ara ben mi abartıyorum diyorum ama 1 saat de anca kendime geliyorum bugün limonata içmiştim ondan sonra oldu bazen günde iki kez falan oluyor sıcağa yordum hep ama acaba şeker falan olabilir mi hiç başına bunlar gelen oldu mu
Canim büyük ihtimalle limonata tansiyonunu düşürüyor. Ben portakal suyu ve limonata icmeyi biraktim sendekilerin aynisi bendede oldu. Cunku dusuk tansiyonum cok kotu oluyorum. Bol tuzlu ayran iciyorum o cok iyi geliyor. Oyle durumda hemen tansiyonunu bir ölc bakalim kac cikacak. Gecmis olsun.Kızlar yaa ben ara ara çok kötü oluyorum bi anda olduğum yere sığamıyorum sanki ateş basıyor başım dönüyor kulaklarım uğulduyor ve nabzım yükseliyor nabzım 120 çıkıyor bazen bide bulantı başlıyor o ara ben mi abartıyorum diyorum ama 1 saat de anca kendime geliyorum bugün limonata içmiştim ondan sonra oldu bazen günde iki kez falan oluyor sıcağa yordum hep ama acaba şeker falan olabilir mi hiç başına bunlar gelen oldu mu
hahahah sen beni gör hele
doğuma 1 hafta kalmış gibiyim
Ccnm tavsiysm hemen bir şeker aleti ali0 günlük ac karnina ve tok karnına sekerini bir süre takip etmen. Ates basmalar filan cok olur şekerde. Limonata da şeker varmiydi. Hamilelikde seker olabiliyor dikkat edinirse hemen düzeltilir. Tansiyin kadar sinsi degil hamilelikde.Aynen aynen benimde beynimde attığını hissediyorum ve şakaklarımda belli oluyor attığı gözüküyor dr bana da sınırın altında ama sınıra yakın tok mu vermiştin demişti ama o dönem aç gezdiğim ve asla tatlı falan yemediğim bi dönem di acaba yükseldi mi ki
Kuzum maalesef liste kapandı sadece liste'de olanların bilgilerini düzenleyebiliyorum☺Beni de ekler misiniz
4 şubat 2022
ilk çocuk
cinsiyet kız
kilom 55
yaşım 31
Canım 11.haftada hissetmeye başladım 2. Hamileliğim şuan 15. Haftam ama sanki 1 haftadır ses yok hissedemiyorum birşey. Normaldir endişelenmeSelam kızlar. Hareketleri hisseden var mı? Tahmini 15 haftalık hamileyim 2. Gebeligim ve şuana kadar hareket hissetmedim. Normal mi acaba, doktorumada yazsam mı?
Neyseki yalniz değilmişimhahahah sen beni gör hele
doğuma 1 hafta kalmış gibiyim
Benim ilk cocugum vallaValla son 1 haftadır bizde acayip büyüdük2.ler erken çıkar derlerdi doğruymuş.oğlumda 20. Haftada zorla çıkartıyordum karnımı
Ben de diyorum normal mi dun biraz dolanmistim dışarda eve geldim ikiz gebelik gibiydi gobegim ve 9 aydaymisim gibi dedim ne oluyoruz hos benim normalde de gobegim olmaz sabahlari aksama şişerim oyle bisey demekkiYavrum her bünyede farklılık gösterir ben kızımdayken doktora bu haftalarımda benim ne zaman karnım çıkacak artık diye sormuştum yaklaşık 18-20. Haftalarda minicik bir çıkıntı oluşmuştu ama sonradan bir büyüdü 30 kiloyu devirdim. Şimdi de 66 kilo olmuşum göbeğim o zamanki haftama oranla baya baya var. Bol giyersem halloluyor rüzgar esip yapışmadığı süreceama hamile olduğum belli yani o yüzden takılma böyle şeylere
2 haftadır 2-3 gün ara ile ufak pıtırtılar duyuyordum. Dünden beri artık net olarak duyuyorum. Bence net 17 haftalıkken duyulmaya başlıyor.Selam kızlar. Hareketleri hisseden var mı? Tahmini 15 haftalık hamileyim 2. Gebeligim ve şuana kadar hareket hissetmedim. Normal mi acaba, doktorumada yazsam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?