2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canim benimde 8.haftamda tok 125 cikti normal demisti simdi 16.haftamda 173 cıktı bende o zamanlar tansiyondan dolayi hep dikkat ediyordum suan etmiyorum ondan fırlamış daha sonuçlarımı göstermedim ama yüksek bence

Kizlar ben 18.haftama giricem ama suan yaklasik bir haftadir gobegim cok fena büyüdü daha yeni yani bariz belli oluyor ablamda diyorki benim 9 aylikken öyleydi ya nie bu kadar fazlaki
hahahah sen beni gör hele
doğuma 1 hafta kalmış gibiyim

Öyle cnm.hayırlısı olsun inşlh

Kizlar ben 18.haftama giricem ama suan yaklasik bir haftadir gobegim cok fena büyüdü daha yeni yani bariz belli oluyor ablamda diyorki benim 9 aylikken öyleydi ya nie bu kadar fazlaki
Valla son 1 haftadır bizde acayip büyüdük 2.ler erken çıkar derlerdi doğruymuş.oğlumda 20. Haftada zorla çıkartıyordum karnımı

Benimde oluyo ama ben eminim sıcaktan.alev alev yanıyorum ne koltukta oturabiliyprum ne yatağa utanabiliyorum.sanki altımda ateş yanıyo en sonunda yağmur duasına başlıcam

Devlet hastaneleri detaylı ultrason yapıyor mu? Yapıyorsa nasil sıra alınıyor bilgisi olan var mı?

Valla canım Dr a sordum böyle yaptım diye nemli ortam yaratmışsın iyi gelmiştir dedi. Zaten tüm gün boyunca değil gece rahat uyuyabilmek içindi. Birde ben ne zaman hasta olsam yüzümü kapatıp yatarım sabaha gerçekten boğazım yumuşamış olur

Yavrum her bünyede farklılık gösterir ben kızımdayken doktora bu haftalarımda benim ne zaman karnım çıkacak artık diye sormuştum yaklaşık 18-20. Haftalarda minicik bir çıkıntı oluşmuştu ama sonradan bir büyüdü 30 kiloyu devirdim. Şimdi de 66 kilo olmuşum göbeğim o zamanki haftama oranla baya baya var. Bol giyersem halloluyor rüzgar esip yapışmadığı sürece ama hamile olduğum belli yani o yüzden takılma böyle şeylere

Şeker olabilir canim olcuyormusn hiç sürekli tatli yediğin zaman mi oluyor dikkat et neye bağlı olduğuna

Canim büyük ihtimalle limonata tansiyonunu düşürüyor. Ben portakal suyu ve limonata icmeyi biraktim sendekilerin aynisi bendede oldu. Cunku dusuk tansiyonum cok kotu oluyorum. Bol tuzlu ayran iciyorum o cok iyi geliyor. Oyle durumda hemen tansiyonunu bir ölc bakalim kac cikacak. Gecmis olsun.

Ccnm tavsiysm hemen bir şeker aleti ali0 günlük ac karnina ve tok karnına sekerini bir süre takip etmen. Ates basmalar filan cok olur şekerde. Limonata da şeker varmiydi. Hamilelikde seker olabiliyor dikkat edinirse hemen düzeltilir. Tansiyin kadar sinsi degil hamilelikde.

Selam kızlar. Hareketleri hisseden var mı? Tahmini 15 haftalık hamileyim 2. Gebeligim ve şuana kadar hareket hissetmedim. Normal mi acaba, doktorumada yazsam mı?

Selam kızlar. Hareketleri hisseden var mı? Tahmini 15 haftalık hamileyim 2. Gebeligim ve şuana kadar hareket hissetmedim. Normal mi acaba, doktorumada yazsam mı?
Canım 11.haftada hissetmeye başladım 2. Hamileliğim şuan 15. Haftam ama sanki 1 haftadır ses yok hissedemiyorum birşey. Normaldir endişelenme

Ben de diyorum normal mi dun biraz dolanmistim dışarda eve geldim ikiz gebelik gibiydi gobegim ve 9 aydaymisim gibi dedim ne oluyoruz hos benim normalde de gobegim olmaz sabahlari aksama şişerim oyle bisey demekki

2 haftadır 2-3 gün ara ile ufak pıtırtılar duyuyordum. Dünden beri artık net olarak duyuyorum. Bence net 17 haftalıkken duyulmaya başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…