Hayırlı uğurlu olsun canım Allah damatlıklarını da göstersinGünaydın kızlarbugün yeğenlerimin sünneti var, dua edin cok zorlanmiyayim ya arada migde bulantim oluyor yine, bide oturunca ağrım oluyor, uzaninca ayaklarımı uzatınca geçiyor, e malum misafirler olucak cok fırsatım olmucak
Canım ben hamile değilken aynı bu durumu yaşamıştım doktor kollestrolün oynamış dedi tansiyon şekerin normal demişti ben çok kötüydüm kulak çınlaması sürekli bulantı baş dönmesi ve nabzım 178 çıktı 2 gün içinde azalarak tamamen geçti kollestrolün ufak oynamış dediler yeme içmeden veya stresten olabilir dediKızlar yaa ben ara ara çok kötü oluyorum bi anda olduğum yere sığamıyorum sanki ateş basıyor başım dönüyor kulaklarım uğulduyor ve nabzım yükseliyor nabzım 120 çıkıyor bazen bide bulantı başlıyor o ara ben mi abartıyorum diyorum ama 1 saat de anca kendime geliyorum bugün limonata içmiştim ondan sonra oldu bazen günde iki kez falan oluyor sıcağa yordum hep ama acaba şeker falan olabilir mi hiç başına bunlar gelen oldu mu
Sağol canım sağlıklı gebelikler diliyorum ❤Canım 11.haftada hissetmeye başladım 2. Hamileliğim şuan 15. Haftam ama sanki 1 haftadır ses yok hissedemiyorum birşey. Normaldir endişelenme
Canım sistem vermiyor onu hastaneden alabiliyorsun sadeceKızlar günaydın2li tarama sonucum e-nabızda sonuçlanmış görünüyor ama ayrıntısına bakamıyorum. Bazı arkadaşlar ayrıntısına bakmıştı sanırım. Nasıl bakabildiniz beni de aydınlatırmısınız? Randevum ayın 14 de. Meraklandım çok
İnş benim de sıcaktadır canım yaaa korkmaya başladım ama sıcak gerçekten perişan etti biziBenimde oluyo ama ben eminim sıcaktan.alev alev yanıyorum ne koltukta oturabiliyprum ne yatağa utanabiliyorum.sanki altımda ateş yanıyoen sonunda yağmur duasına başlıcam
Ya şeker pek yemiyorum ama patates falan çok yiyorum yemekten sonra oluyor genelde dün de en şiddetlisi koca bir bardak ama 500 ml vardı yani ev yapımı limonata içtikten sonra oldu ondan şüphelendim şeker mi diye hiç ölçmüyorum hemen doktora gideyim bariŞeker olabilir canim olcuyormusn hiç sürekli tatli yediğin zaman mi oluyor dikkat et neye bağlı olduğuna
Aaa olabilir bi ölçeyim hemen zaten tansiyonum normal zamanda çok düşük belki iyice düşüyordurCanim büyük ihtimalle limonata tansiyonunu düşürüyor. Ben portakal suyu ve limonata icmeyi biraktim sendekilerin aynisi bendede oldu. Cunku dusuk tansiyonum cok kotu oluyorum. Bol tuzlu ayran iciyorum o cok iyi geliyor. Oyle durumda hemen tansiyonunu bir ölc bakalim kac cikacak. Gecmis olsun.
Alayım canım inş hemen evet şekerliydi baya limon da zaten çok şeker içeriyormuş inş şeker falan çıkmaz ya zaten pek bişi yiyemiyorum bide diyet falan düşünemedimCcnm tavsiysm hemen bir şeker aleti ali0 günlük ac karnina ve tok karnına sekerini bir süre takip etmen. Ates basmalar filan cok olur şekerde. Limonata da şeker varmiydi. Hamilelikde seker olabiliyor dikkat edinirse hemen düzeltilir. Tansiyin kadar sinsi degil hamilelikde.
İki hafta önce bi tahlil yaptırdım canım baktım da kolestrol normal gözüküyor ama belki oynamıştır dediğin gibi benim de en yüksek 165 e çıktı ama çok rahatsız edici gerçektenCanım ben hamile değilken aynı bu durumu yaşamıştım doktor kollestrolün oynamış dedi tansiyon şekerin normal demişti ben çok kötüydüm kulak çınlaması sürekli bulantı baş dönmesi ve nabzım 178 çıktı 2 gün içinde azalarak tamamen geçti kollestrolün ufak oynamış dediler yeme içmeden veya stresten olabilir dedi
Amin insallah.. Öyle yapıyorum şimdi abimlerdeyim uzattım ayaklarımı, şimdilik az misafir var.. Ay inşallah eğlenirim oglumlaHayırlı uğurlu olsun canım Allah damatlıklarını da göstersinsen de fırsat buldukça dinlenmeye çalış bebişi yorma, güç kuvvet diliyorum sana iyi eğlenceler
Çok kötü yaşadığım en kötü rahatsızlıktı diyebilirim Allah yardımcın olsun kuzum yine de sen yediğine içtiğine ve çok stresli olmamaya dikkat etİki hafta önce bi tahlil yaptırdım canım baktım da kolestrol normal gözüküyor ama belki oynamıştır dediğin gibi benim de en yüksek 165 e çıktı ama çok rahatsız edici gerçekten
Hepsini dene canim arkadaşlar kolestrol falanda demiş inşallah çözümsüz bisey değildirAaa olabilir bi ölçeyim hemen zaten tansiyonum normal zamanda çok düşük belki iyice düşüyordur
Sağolasın canım Allah razı olsun inş geçicidir yaş ilerledikçe hamilelik zorlaşıyormuş ya diğerlerinde hiç böyle şeyler yaşamadımÇok kötü yaşadığım en kötü rahatsızlıktı diyebilirim Allah yardımcın olsun kuzum yine de sen yediğine içtiğine ve çok stresli olmamaya dikkat et
İnş canım sağolasınHepsini dene canim arkadaşlar kolestrol falanda demiş inşallah çözümsüz bisey değildir
Olur öyle benim de değişiyor bazen çok çıkıyor bu ne diyorum bazen bakıyorum normal. Artık göbişlere alışmamız lazım özellikle bu önümüzdeki 4 hafta içinde büyüme atağı geçirecek bebişler. Şuan olduklarının 4 katına çıkacaklar boy ve kilo olarak. Sabırsızlıkla bekliyorumBen de diyorum normal mi dun biraz dolanmistim dışarda eve geldim ikiz gebelik gibiydi gobegim ve 9 aydaymisim gibi dedim ne oluyoruz hos benim normalde de gobegim olmaz sabahlari aksama şişerim oyle bisey demekki
İyi düşün iyi olsun cnmİnş benim de sıcaktadır canım yaaa korkmaya başladım ama sıcak gerçekten perişan etti bizi
Canım kanın düşükse özellikle ferritin değeri düşükse halsizlik ve çarpıntı çok oluyor. Nabız da yüksek oluyor haliyleİnş benim de sıcaktadır canım yaaa korkmaya başladım ama sıcak gerçekten perişan etti bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?