2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah damatlıklarını da göstersin sen de fırsat buldukça dinlenmeye çalış bebişi yorma, güç kuvvet diliyorum sana iyi eğlenceler

Kızlar günaydın 2li tarama sonucum e-nabızda sonuçlanmış görünüyor ama ayrıntısına bakamıyorum. Bazı arkadaşlar ayrıntısına bakmıştı sanırım. Nasıl bakabildiniz beni de aydınlatırmısınız? Randevum ayın 14 de. Meraklandım çok

Canım ben hamile değilken aynı bu durumu yaşamıştım doktor kollestrolün oynamış dedi tansiyon şekerin normal demişti ben çok kötüydüm kulak çınlaması sürekli bulantı baş dönmesi ve nabzım 178 çıktı 2 gün içinde azalarak tamamen geçti kollestrolün ufak oynamış dediler yeme içmeden veya stresten olabilir dedi

Kızlar anlayanlar bakabılır mı nub bu işaretledığım yer mi oluyor

Eklentiler

• CC9528E2-4AFE-4CA7-B457-BFA79610735C.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 43
Canım sistem vermiyor onu hastaneden alabiliyorsun sadece

Benimde oluyo ama ben eminim sıcaktan.alev alev yanıyorum ne koltukta oturabiliyprum ne yatağa utanabiliyorum.sanki altımda ateş yanıyo en sonunda yağmur duasına başlıcam
İnş benim de sıcaktadır canım yaaa korkmaya başladım ama sıcak gerçekten perişan etti bizi

Şeker olabilir canim olcuyormusn hiç sürekli tatli yediğin zaman mi oluyor dikkat et neye bağlı olduğuna
Ya şeker pek yemiyorum ama patates falan çok yiyorum yemekten sonra oluyor genelde dün de en şiddetlisi koca bir bardak ama 500 ml vardı yani ev yapımı limonata içtikten sonra oldu ondan şüphelendim şeker mi diye hiç ölçmüyorum hemen doktora gideyim bari

Aaa olabilir bi ölçeyim hemen zaten tansiyonum normal zamanda çok düşük belki iyice düşüyordur

Alayım canım inş hemen evet şekerliydi baya limon da zaten çok şeker içeriyormuş inş şeker falan çıkmaz ya zaten pek bişi yiyemiyorum bide diyet falan düşünemedim

İki hafta önce bi tahlil yaptırdım canım baktım da kolestrol normal gözüküyor ama belki oynamıştır dediğin gibi benim de en yüksek 165 e çıktı ama çok rahatsız edici gerçekten

Hayırlı uğurlu olsun canım Allah damatlıklarını da göstersin sen de fırsat buldukça dinlenmeye çalış bebişi yorma, güç kuvvet diliyorum sana iyi eğlenceler
Amin insallah.. Öyle yapıyorum şimdi abimlerdeyim uzattım ayaklarımı, şimdilik az misafir var.. Ay inşallah eğlenirim oglumla

İki hafta önce bi tahlil yaptırdım canım baktım da kolestrol normal gözüküyor ama belki oynamıştır dediğin gibi benim de en yüksek 165 e çıktı ama çok rahatsız edici gerçekten
Çok kötü yaşadığım en kötü rahatsızlıktı diyebilirim Allah yardımcın olsun kuzum yine de sen yediğine içtiğine ve çok stresli olmamaya dikkat et

Aaa olabilir bi ölçeyim hemen zaten tansiyonum normal zamanda çok düşük belki iyice düşüyordur
Hepsini dene canim arkadaşlar kolestrol falanda demiş inşallah çözümsüz bisey değildir

Çok kötü yaşadığım en kötü rahatsızlıktı diyebilirim Allah yardımcın olsun kuzum yine de sen yediğine içtiğine ve çok stresli olmamaya dikkat et
Sağolasın canım Allah razı olsun inş geçicidir yaş ilerledikçe hamilelik zorlaşıyormuş ya diğerlerinde hiç böyle şeyler yaşamadım

Ben de diyorum normal mi dun biraz dolanmistim dışarda eve geldim ikiz gebelik gibiydi gobegim ve 9 aydaymisim gibi dedim ne oluyoruz hos benim normalde de gobegim olmaz sabahlari aksama şişerim oyle bisey demekki
Olur öyle benim de değişiyor bazen çok çıkıyor bu ne diyorum bazen bakıyorum normal. Artık göbişlere alışmamız lazım özellikle bu önümüzdeki 4 hafta içinde büyüme atağı geçirecek bebişler. Şuan olduklarının 4 katına çıkacaklar boy ve kilo olarak. Sabırsızlıkla bekliyorum

İnş benim de sıcaktadır canım yaaa korkmaya başladım ama sıcak gerçekten perişan etti bizi
Canım kanın düşükse özellikle ferritin değeri düşükse halsizlik ve çarpıntı çok oluyor. Nabız da yüksek oluyor haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…