Senin için o kadar faydası olur ki o yürüyüşlerin sadece doğum içinde değil hem kilonu korursun hem diri olursun açık havada yapıyorsan heleki oksijen benim riskim olmasa bi dk durmam her akşam yürürüm o kadar özledim ki yürüyüş yapmayı kendine uzun mesafe belirleme üşeniyorsan ama gerçekten üşenme yürüdükçe cok rahatlayacaksin herhalde doğum için etkisi daha erken 30lu haftalarda diyorlardı yürüyüşe başla diye ama hava soğuyacak bende onu düşünüyorum tam yürümeye izin çıkacak ben soğuktan evde kalacağıma üzülüyorum inşallah bi çözüm bulmak istiyorum ona da bir kaç hafta geçtikten sonraBen de şunu farkettim çok hareketsizim kızlar ya, annem yanımda o yüzden pek iş yaptırmıyo bana, zaten ilk üç ay çok halsizdim, şimdi biraz daha iyiyim hatta bi kaç gün akşamları yarım saat bi saate yakın yürümüştüm ama bırakıverdim, o kadar üşeniyorum ki hiç çıkmak istemiyo canım ne zamandır, iyice tembel oldumdoğum kolay olur yok yürü yok egzersiz yap bilmem ne diyolar ama hiç canım çekmiyo valla, sizde durumlar nasıl?
Biran once saglikla saglikli bir sekilde doguralim insOlur öyle benim de değişiyor bazen çok çıkıyor bu ne diyorum bazen bakıyorum normal. Artık göbişlere alışmamız lazım özellikle bu önümüzdeki 4 hafta içinde büyüme atağı geçirecek bebişler. Şuan olduklarının 4 katına çıkacaklar boy ve kilo olarak. Sabırsızlıkla bekliyorum
Canım hiç kilo almadım 60 kg da devam . Sen aldın mı diğer arkadaşları ben de merak ediyorumKızlar kilo durumlarınız ne ? Şimdiye kadar kaç kg aldınız ?
Sağol canım çok haklısın hiç üşenmemek lazım aslında da işte, heralde biraz da hala sadece 1kg almama güveniyorumSenin için o kadar faydası olur ki o yürüyüşlerin sadece doğum içinde değil hem kilonu korursun hem diri olursun açık havada yapıyorsan heleki oksijen benim riskim olmasa bi dk durmam her akşam yürürüm o kadar özledim ki yürüyüş yapmayı kendine uzun mesafe belirleme üşeniyorsan ama gerçekten üşenme yürüdükçe cok rahatlayacaksin herhalde doğum için etkisi daha erken 30lu haftalarda diyorlardı yürüyüşe başla diye ama hava soğuyacak bende onu düşünüyorum tam yürümeye izin çıkacak ben soğuktan evde kalacağıma üzülüyorum inşallah bi çözüm bulmak istiyorum ona da bir kaç hafta geçtikten sonra
Riskin yoksa yürü canım bol bol. Gündüz sıcak oluyo ama akşam serinde harika olur ben çok özledim yürüyüş yapmayı.Ben de şunu farkettim çok hareketsizim kızlar ya, annem yanımda o yüzden pek iş yaptırmıyo bana, zaten ilk üç ay çok halsizdim, şimdi biraz daha iyiyim hatta bi kaç gün akşamları yarım saat bi saate yakın yürümüştüm ama bırakıverdim, o kadar üşeniyorum ki hiç çıkmak istemiyo canım ne zamandır, iyice tembel oldumdoğum kolay olur yok yürü yok egzersiz yap bilmem ne diyolar ama hiç canım çekmiyo valla, sizde durumlar nasıl?
2 kilo aldım sanırım.Kızlar kilo durumlarınız ne ? Şimdiye kadar kaç kg aldınız ?
Ben 61 kilo ile hamile kaldım 2,5 kilo aldım bileKızlar kilo durumlarınız ne ? Şimdiye kadar kaç kg aldınız ?
-5 le devam hala iştah yok hiç bişey yiyemiyorum maalesefKızlar kilo durumlarınız ne ? Şimdiye kadar kaç kg aldınız ?
İnşallah canımRiskin yoksa yürü canım bol bol. Gündüz sıcak oluyo ama akşam serinde harika olur ben çok özledim yürüyüş yapmayı.
Yarın doktor kontrolünde inşallah artık tüm yasaklar kalkar ve normal hayatıma dönerim.
Ben de hiç bulantım kusmam olmadığı için yediğim halde sadece 1kg aldım diye seviniyodumCanım hiç kilo almadım 60 kg da devam . Sen aldın mı diğer arkadaşları ben de merak ediyorum
Sadece kilo için değil gerçekten çok dinç olursun son aylarda cok ihtiyacımız olacak kaslarimizin kuvvetli olmasına inşallah çok faydasını görürsün ihmal etmeSağol canım çok haklısın hiç üşenmemek lazım aslında da işte, heralde biraz da hala sadece 1kg almama güveniyorumama ilerleyen zamanlarda hızlıca alırsak yandık
Ben meselaBen de hiç bulantım kusmam olmadığı için yediğim halde sadece 1kg aldım diye seviniyodumsen hiç almamışsın ne güzel benim bizim haftalarda bi arkadaşım 4kg aldı kişiye göre değişiyo sanırım, dikkat edip çok da takılmamak lazım heralde kiloya
Ben 4 kilo aldim, 3 kilosunu son bir ayda aldimKızlar kilo durumlarınız ne ? Şimdiye kadar kaç kg aldınız ?
Doktor izin veriyorsa hamile yogasina baslayabilirsin yavastanBen de şunu farkettim çok hareketsizim kızlar ya, annem yanımda o yüzden pek iş yaptırmıyo bana, zaten ilk üç ay çok halsizdim, şimdi biraz daha iyiyim hatta bi kaç gün akşamları yarım saat bi saate yakın yürümüştüm ama bırakıverdim, o kadar üşeniyorum ki hiç çıkmak istemiyo canım ne zamandır, iyice tembel oldumdoğum kolay olur yok yürü yok egzersiz yap bilmem ne diyolar ama hiç canım çekmiyo valla, sizde durumlar nasıl?
Aynen canım ya napalım yeter ki değerlerimiz normal olsun, bebişlerimiz sağlıklı olsunBen meselao kadar bulantiya nasıl aldım o 4 kiloyu hic aklım almıyor gerçi hamile kaldigmda tartilmamistim daha mi fazla diye aklım gidiyor ama yapacak bisey yok alındı bi kere verilecek
Canım maşallah benim bulantım olmasa kesin 3 4 kg alırdımBen de hiç bulantım kusmam olmadığı için yediğim halde sadece 1kg aldım diye seviniyodumsen hiç almamışsın ne güzel benim bizim haftalarda bi arkadaşım 4kg aldı kişiye göre değişiyo sanırım, dikkat edip çok da takılmamak lazım heralde kiloya
Sabah tartildim 2 kg almisim. Su varki hic yürüyemiyorum aslinda eliptik var evde 10 dk yapsam olurmukiKızlar kilo durumlarınız ne ? Şimdiye kadar kaç kg aldınız ?
Canım ben de eliptik bisiklet var ama onu ilk aylarda hiç önermemişti doktorum, o yüzden cesaret edip kullanamıyorum açıkçası, yine bi sormak lazım doktoraSabah tartildim 2 kg almisim. Su varki hic yürüyemiyorum aslinda eliptik var evde 10 dk yapsam olurmuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?