Canım senin plasenta aşağıdaydi sanki değil mi? Bi daha kontrole gittin mi son durum nedirSabah tartildim 2 kg almisim. Su varki hic yürüyemiyorum aslinda eliptik var evde 10 dk yapsam olurmuki
Evet bende farkettim ama konusmusuzdur belki diye çok onemsememistim bir anda mi oldu oKızlar topiğimizin sayfa sayısı sanki 840 lardaydı sanki birden 1275lere çıktı siz de farkettiniz mi
Kızlar kilo durumlarınız ne ? Şimdiye kadar kaç kg aldınız ?
Canım hiç kilo almadım 60 kg da devam . Sen aldın mı diğer arkadaşları ben de merak ediyorum
Merhaba cnm. Biyokimyasal riskten sonra ne yaptiniz? Bende dün öğrendim sonuçları kombine risk normal ama biyokimyasal riskli çıktı. Sende durumlar nedirEnse kalınlığı normal burun kemiği var yaş 1/271 çıktı bu mühim değil dedi ama biyokimyasal risk 1/56 çıktıGenel anlamda raporun iyi bir sıkıntı yok dedi ama buda bir soru işareti o 1 anne sen olabilirsin dedi
Kızlar kilo durumlarınız ne ? Şimdiye kadar kaç kg aldınız ?
1 kg almissim bende cnm insllah doğuma kadar azar azar alirimKızlar kilo durumlarınız ne ? Şimdiye kadar kaç kg aldınız ?
Ben de bugün peynirli dereotlu tuzlu kek yaptımÇok iyi canım ne güzel almamışsın..ben şu ana kadar 1 kg aldım , yarım kg’yu son 1 haftada aldım. Gebeliğin başından beri neredeyse hiç mide bulantım yok, şanslıyım ama sıcaklardan bir şey yiyesim gelmiyor. Yersem de ekmeksiz yapıyorum kahvaltıyı. Patates kızartmasını falan mesela ekmeksiz yerim hep, ketçap mayonez de kullanırım ama sık yemem. Her gün de yumurta yenmiyor çeşit olsun diye öyle yapıyorum, krep yaptığım da oldu. Eşim kek kurabiye pek sevmez baklavacıdırben çok severim ama kek yapsam kızım da pek yemez en fazla 2 dilim. Bütün kek kurabiye bana kalacak ben de ziyan olmasın diye yiyeceğim bu sefer de kilo alacağım diye pek hamur işi yapmıyorum. Yoksa eminim 3-5 kg almıştım şimdiye, kek kurabiye aşerdiğim oldu bayağı
Ben 4 kilo vermiştim aşağı yukarı 1 kilosunu geri aldım. bakalım nasıl ilerleyecek.Kızlar kilo durumlarınız ne ? Şimdiye kadar kaç kg aldınız ?
Hiç almadım 4 kilo vermiştim ve hala 52yim iştahım yok ve bulantım tam bitmiş değil bende sabırsızlıkla iştahımin açılmasını bekliyorum ama sanki hep böyle kalacağım gibi yaKızlar kilo durumlarınız ne ? Şimdiye kadar kaç kg aldınız ?
Aaa evet ben de çok şaşırdım Allah Allah diyorum ben yanlış mı hatirliyordumki neden olduki acabaKızlar topiğimizin sayfa sayısı sanki 840 lardaydı sanki birden 1275lere çıktı siz de farkettiniz mi
Ben zaten yüksek kilodaydım vermiştim biraz şuan sabitim . Ama iştahım açıldı dikkat ediyorum artık .Kızlar kilo durumlarınız ne ? Şimdiye kadar kaç kg aldınız ?
Bende pilates topu almayı düşünüyorum ama 7. Ayda başlayacağım top ile . Şimdilik işe gidip geliyorum yürüyorum adımım 7-8 bin oluyor zaten . Bol su içmeye çalışıyorum . Tatlı değilde meyve canım çok istiyor. 2 porsiyonu bazen geçiyorum ona dikkat ediyorum şeker de çıkmasın ileride diyeDoktor izin veriyorsa hamile yogasina baslayabilirsin yavastan
Bence eminseniz erkek olduğundan alabilirsiniz bişeylerKızlar inşallah hepinizin iyi geçiyordur gebeliğinizben erkek olacağını öğrendiğimden beri yani 13+3 den beri çok heyecanlıyım ilk çocuk olacak inşallah Alışveriş yapmak istiyorum ama kendimi durduruyorum sizde durumlar nasıl bende şuan 15+3 üm
3 doktor farklı günlerde baktı en sonunda usg fotosunu verdilerBence eminseniz erkek olduğundan alabilirsiniz bişeylerBenim de ilk çocuk cinsiyetin kesinleşmesini bekliyorum bişeyler almamak için zor tutuyorum kendimi ne yalan söyliyim 13+0 da kız dedi şimdi 15+0 da gitcem teyit etmek için sonra doğru alışverişe gitmeyi düşünüyorum iki parça da olsa inşallah alıcam bişeyler
Öyle bir açılıyo ki canım merak etmeHiç almadım 4 kilo vermiştim ve hala 52yim iştahım yok ve bulantım tam bitmiş değil bende sabırsızlıkla iştahımin açılmasını bekliyorum ama sanki hep böyle kalacağım gibi ya
Aşağıda cnm benim oglum da asagida idi onemli olan rahim agzini kapatmamasi dedi doktorum bakalim oğlumda sıkıntı olmadi insallah bundada olmaz.Canım senin plasenta aşağıdaydi sanki değil mi? Bi daha kontrole gittin mi son durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?