Demekki dikkat ediyorsun canım maşallah 1 kg çok iyi böyle devam edelimÇok iyi canım ne güzel almamışsın..ben şu ana kadar 1 kg aldım , yarım kg’yu son 1 haftada aldım. Gebeliğin başından beri neredeyse hiç mide bulantım yok, şanslıyım ama sıcaklardan bir şey yiyesim gelmiyor. Yersem de ekmeksiz yapıyorum kahvaltıyı. Patates kızartmasını falan mesela ekmeksiz yerim hep, ketçap mayonez de kullanırım ama sık yemem. Her gün de yumurta yenmiyor çeşit olsun diye öyle yapıyorum, krep yaptığım da oldu. Eşim kek kurabiye pek sevmez baklavacıdırben çok severim ama kek yapsam kızım da pek yemez en fazla 2 dilim. Bütün kek kurabiye bana kalacak ben de ziyan olmasın diye yiyeceğim bu sefer de kilo alacağım diye pek hamur işi yapmıyorum. Yoksa eminim 3-5 kg almıştım şimdiye, kek kurabiye aşerdiğim oldu bayağı
Bir anda oldu canım bukadar çok artması garip geldi neden oldu acaba kazene soralımEvet bende farkettim ama konusmusuzdur belki diye çok onemsememistim bir anda mi oldu o
Bir anda oldu canım bukadar çok artması garip geldi neden oldu acaba kazene soralımKazen topikteki sayfa sayısı 840 küsürdü birden 1240 lara çıkmış neden olabilir
Aynen bütün gün kıyafet araba yatak bakıyorum beynim sulandı hepsini almak istiyorum.ama acele etmemek lazımmış ebebek in indirimleri oluyomuş belli aylarda şimdi ben onu takip etcem.galiba Aralık ta büyük indirim oluyormuş.o zmn gidip toplu alırım.daha önce olsa daha iyi olur ağırlaşınca gezemiyorumKızlar inşallah hepinizin iyi geçiyordur gebeliğinizben erkek olacağını öğrendiğimden beri yani 13+3 den beri çok heyecanlıyım ilk çocuk olacak inşallah Alışveriş yapmak istiyorum ama kendimi durduruyorum sizde durumlar nasıl bende şuan 15+3 üm
Evet bende son aylara bırakmam diye düşünüyorum 34. Haftaya çantamı hazırlarım inşallah . Ama herçey o kadar tatlı ki kendini kaptırıyor insan .Aynen bütün gün kıyafet araba yatak bakıyorum beynim sulandı hepsini almak istiyorum.ama acele etmemek lazımmış ebebek in indirimleri oluyomuş belli aylarda şimdi ben onu takip etcem.galiba Aralık ta büyük indirim oluyormuş.o zmn gidip toplu alırım.daha önce olsa daha iyi olur ağırlaşınca gezemiyorum
Benimde aşağıdaymis. Rahim ağzı kapalı dedi ama o gün kasık ağrısı sebebiyle gitmiştim. Acaba rahim ağzında açılma yok kapalı anlamında mi söyledi yoksa plasenta kapatıyor anlamında mi söyledi yarın netleşecek inşallah. Oldukça gerginim.Aşağıda cnm benim oglum da asagida idi onemli olan rahim agzini kapatmamasi dedi doktorum bakalim oğlumda sıkıntı olmadi insallah bundada olmaz.
Canım bende aynı soruyu sordum yenidoğan az al daha çok 0-3 ay al dediler3 doktor farklı günlerde baktı en sonunda usg fotosunu verdiler15+1 de baktılar en son. Çok heyecanlı ya minimalizm severim o yüzden abartmak istemiyorum evim de küçük . 4 çekmeceli bir dolap alacağım onu geçmesin istiyorum zaten hızlı büyüyorlar tecrübeli anneler bize tüyo versinler . Bir de şunu anlayamadım 0-3 ay kıyafetleri ile yenidoğan kıyafeti farklı mı oluyor bazısı farklı gibi bahsediyor videolarda falan
Cnm benimde kapali idi oglumda hatta 20 haftalik idi sonrasinda 24 hafta gibi yukari cikti açıldı rahim ağzı insallah seninde sıkıntı olmaz 25 haftaya kadar normalmiş aslinda.Benimde aşağıdaymis. Rahim ağzı kapalı dedi ama o gün kasık ağrısı sebebiyle gitmiştim. Acaba rahim ağzında açılma yok kapalı anlamında mi söyledi yoksa plasenta kapatıyor anlamında mi söyledi yarın netleşecek inşallah. Oldukça gerginim.
Ben daha almamışım Dr a sorun mu dedim yok daha erken dedi almayabilirsin dediKızlar kilo durumlarınız ne ? Şimdiye kadar kaç kg aldınız ?
Bende şimdi girdim bi şaşırdımKızlar topiğimizin sayfa sayısı sanki 840 lardaydı sanki birden 1275lere çıktı siz de farkettiniz mi
Hepimiz şaşkınızBende şimdi girdim bi şaşırdım
66 belki de 67 oldum bilmiyorum valla 5 kilo devirmişim benKızlar kilo durumlarınız ne ? Şimdiye kadar kaç kg aldınız ?
Geçmiş olsun cnm 1 yemek kaşığı pekmeze biraz karabirer atip icsenKizlar cok öksürüyorum napsam iyi.gelir nane limon ihlamur pekmezli su balli zencefil.denedim artik öKsurdukce karnim agrio
Geçmiş olsun canım tereyağ pekmez karışımı yapsan o çok iyi geliyor diyorlar öksürüğe. İnşallah hemen geçerKizlar cok öksürüyorum napsam iyi.gelir nane limon ihlamur pekmezli su balli zencefil.denedim artik öKsurdukce karnim agrio
Ay inşallah benimde öyle olur.Cnm benimde kapali idi oglumda hatta 20 haftalik idi sonrasinda 24 hafta gibi yukari cikti açıldı rahim ağzı insallah seninde sıkıntı olmaz 25 haftaya kadar normalmiş aslinda.
İlk hamileligimde olmuştu öksürük ,bitkisel şeylerle geçmeyince doktorum prospan şurup vermişti bitkisel bi ilaç istersen bi danış doktoruna. Bebeklere filan kullanılıyor hatta.Kizlar cok öksürüyorum napsam iyi.gelir nane limon ihlamur pekmezli su balli zencefil.denedim artik öKsurdukce karnim agrio
1 kilo aldım canımKızlar kilo durumlarınız ne ? Şimdiye kadar kaç kg aldınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?