2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Demekki dikkat ediyorsun canım maşallah 1 kg çok iyi böyle devam edelim ama diyorum keşke bulantım olmasa da 3 4 kg ye razıyım yeter ki keyfim yerine gelsin 4. Aydayız ama hiç keyfim yok inşallah düzelir

Evet bende farkettim ama konusmusuzdur belki diye çok onemsememistim bir anda mi oldu o
Bir anda oldu canım bukadar çok artması garip geldi neden oldu acaba kazene soralım Kazen topikteki sayfa sayısı 840 küsürdü birden 1240 lara çıkmış neden olabilir

Bir anda oldu canım bukadar çok artması garip geldi neden oldu acaba kazene soralım Kazen topikteki sayfa sayısı 840 küsürdü birden 1240 lara çıkmış neden olabilir

sayfada yer alan mesaj sayısını eksi haline almışlar : )

Aynen bütün gün kıyafet araba yatak bakıyorum beynim sulandı hepsini almak istiyorum.ama acele etmemek lazımmış ebebek in indirimleri oluyomuş belli aylarda şimdi ben onu takip etcem.galiba Aralık ta büyük indirim oluyormuş.o zmn gidip toplu alırım.daha önce olsa daha iyi olur ağırlaşınca gezemiyorum

Evet bende son aylara bırakmam diye düşünüyorum 34. Haftaya çantamı hazırlarım inşallah . Ama herçey o kadar tatlı ki kendini kaptırıyor insan .

Aşağıda cnm benim oglum da asagida idi onemli olan rahim agzini kapatmamasi dedi doktorum bakalim oğlumda sıkıntı olmadi insallah bundada olmaz.
Benimde aşağıdaymis. Rahim ağzı kapalı dedi ama o gün kasık ağrısı sebebiyle gitmiştim. Acaba rahim ağzında açılma yok kapalı anlamında mi söyledi yoksa plasenta kapatıyor anlamında mi söyledi yarın netleşecek inşallah. Oldukça gerginim.

Canım bende aynı soruyu sordum yenidoğan az al daha çok 0-3 ay al dediler cm farkı oluyo aralarında ama çabucak büyüdüğü için yeni doğan olmuyormuş diye biliyorum bende

Cnm benimde kapali idi oglumda hatta 20 haftalik idi sonrasinda 24 hafta gibi yukari cikti açıldı rahim ağzı insallah seninde sıkıntı olmaz 25 haftaya kadar normalmiş aslinda.

Kızlar büyüyen rahim ve bebişlerin gramları yine gram bazında tartıya yansır mı sizce, bunu merak ediyorum?

Kizlar cok öksürüyorum napsam iyi.gelir nane limon ihlamur pekmezli su balli zencefil.denedim artik öKsurdukce karnim agrio
Geçmiş olsun canım tereyağ pekmez karışımı yapsan o çok iyi geliyor diyorlar öksürüğe. İnşallah hemen geçer

Cnm benimde kapali idi oglumda hatta 20 haftalik idi sonrasinda 24 hafta gibi yukari cikti açıldı rahim ağzı insallah seninde sıkıntı olmaz 25 haftaya kadar normalmiş aslinda.
Ay inşallah benimde öyle olur.
Evet ilk haftalarda çoğunda aşağıda olur, doktor bunu söyleme gereği bile duymazmis aslında ama doktorum fazla pimpirikli
Kizlar cok öksürüyorum napsam iyi.gelir nane limon ihlamur pekmezli su balli zencefil.denedim artik öKsurdukce karnim agrio
İlk hamileligimde olmuştu öksürük ,bitkisel şeylerle geçmeyince doktorum prospan şurup vermişti bitkisel bi ilaç istersen bi danış doktoruna. Bebeklere filan kullanılıyor hatta.

Kızlar ya benim arkam büyüdü çok . Daha doğrusu bel oyuntum kalmadı arkadan bakınca dümdüz görünüyor yanlarım çok dolmuş biçimsiz kilo alıyorum galibaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…