Normal mi doğurdun canım oğlunu? Plesentanın durumu böyle giderse normal doğumda olmaz sanırım . Benim de aşağıda takip edilcek dedi doktorAşağıda cnm benim oglum da asagida idi onemli olan rahim agzini kapatmamasi dedi doktorum bakalim oğlumda sıkıntı olmadi insallah bundada olmaz.
Benim çok ağrılarım vardı. Yürürken hemen ağrım baslıyordu. Doktorum rahim ağzın açılmıs olabilir dedi hemen gittik . Vajinal ultrason ile anlasılıyormus en iyi. O şekilde baktı rahim ağzım gayet kapalı ama plesenta aşağıda dedi. O ağrı yapıyormuş ilişki kesınlıkle yasak ayakta durmakta yasak dedi. Yukarı çıkar umarımadzeynep T Toprakliyagmur
Kizlar plasenta nın aşağıda olması, rahim ağzını kapatması normal karından ultrasonda mı farkediliyor? Ya da belirli bir şikayet ile mi gidip öğrendiniz?
Normal ultrasonda bakarken göründü benimki. Kasıklarımda baskı ve ağrı şikayeti ile gitmiştim ben acil olarak.adzeynep T Toprakliyagmur
Kizlar plasenta nın aşağıda olması, rahim ağzını kapatması normal karından ultrasonda mı farkediliyor? Ya da belirli bir şikayet ile mi gidip öğrendiniz?
Usgden belli oluyor. Sikayet olarak kasik agrisi. Biraz ayakta durayim aayagimi bastigim gibi agrim oluyor.adzeynep T Toprakliyagmur
1 kilo aldım, -2’deyim halaKızlar kilo durumlarınız ne ? Şimdiye kadar kaç kg aldınız ?
O zaman 0-3 ay alırız bakalımCanım bende aynı soruyu sordum yenidoğan az al daha çok 0-3 ay al dedilercm farkı oluyo aralarında ama çabucak büyüdüğü için yeni doğan olmuyormuş diye biliyorum bende
Normal doğum yapamadim 24 saat sanci çektim son anda çocuğun basi görünürken vakumu red edip sezeryan oldum.Normal mi doğurdun canım oğlunu? Plesentanın durumu böyle giderse normal doğumda olmaz sanırım . Benim de aşağıda takip edilcek dedi doktor
Plesentadan dolayımı öyle oldu acaba. Vakum hiç iyi birşey değil iyi olmusNormal doğum yapamadim 24 saat sanci çektim son anda çocuğun basi görünürken vakumu red edip sezeryan oldum.
Kuzum faranjitsendr na danış bana majezik sprey verdi. Benimde öksürmekten karnım ağrıyordu tam göbeğimi üst kısmı o biraz kesti birde rüzgar alan ya da klimalı yerde yatma daha çok kurutuyor biraz terlersin ama iyi gelirKizlar cok öksürüyorum napsam iyi.gelir nane limon ihlamur pekmezli su balli zencefil.denedim artik öKsurdukce karnim agrio
Benim yansımamış canımKızlar büyüyen rahim ve bebişlerin gramları yine gram bazında tartıya yansır mı sizce, bunu merak ediyorum?
Plesentadan dolayımı öyle oldu acaba. Vakum hiç iyi birşey değil iyi olmus
Tereyağ eritip içine pekmez ekleyip içmek iyi geliyormuş canım. Böğürtlen çayı birebir ama onu bulmak zorKizlar cok öksürüyorum napsam iyi.gelir nane limon ihlamur pekmezli su balli zencefil.denedim artik öKsurdukce karnim agrio
Hayir benim suyum azdi doktor suyumu erken patlattı susuz kaldi cikamadi cocuk sıkıştı resmenPlesentadan dolayımı öyle oldu acaba. Vakum hiç iyi birşey değil iyi olmus
Bunu söylemen iyi oldu evde var majezik.sprey hemen sıkayımKuzum faranjitsendr na danış bana majezik sprey verdi. Benimde öksürmekten karnım ağrıyordu tam göbeğimi üst kısmı o biraz kesti birde rüzgar alan ya da klimalı yerde yatma daha çok kurutuyor biraz terlersin ama iyi gelir
Böğürtlen receli var ondan yapsam cay olur mu organik.Tereyağ eritip içine pekmez ekleyip içmek iyi geliyormuş canım. Böğürtlen çayı birebir ama onu bulmak zor
Mesajı sildimHayir benim suyum azdi doktor suyumu erken patlattı susuz kaldi cikamadi cocuk sıkıştı resmen
Bunu söylemen iyi oldu evde var majezik.sprey hemen sıkayım
Böğürtlen receli var ondan yapsam cay olur mu organik.
Birde burda kurumus böğürtlen var agaclarda onlari toplasam olur mu
Ay canım dur dur yaprağının çayını bu trimester da önermiyorlar doğumu kolaylaştırması için son aylar içiliyormuş. Bu mesajımı alıntıla gördüğüne dair canımHayir benim suyum azdi doktor suyumu erken patlattı susuz kaldi cikamadi cocuk sıkıştı resmen
Bunu söylemen iyi oldu evde var majezik.sprey hemen sıkayım
Böğürtlen receli var ondan yapsam cay olur mu organik.
Birde burda kurumus böğürtlen var agaclarda onlari toplasam olur mu
Öylemi canım beklicem mecburen ozamanCanım sistem vermiyor onu hastaneden alabiliyorsun sadece
Tamam cnm iyiki soyledinAy canım dur dur yaprağının çayını bu trimester da önermiyorlar doğumu kolaylaştırması için son aylar içiliyormuş. Bu mesajımı alıntıla gördüğüne dair canım
Ohh şükür dedim bu kız topladı kaynattı içiyor heraldeTamam cnm iyiki soyledin
Rica ederim canımÖylemi canım beklicem mecburen ozamanÇok sağol kuzucum
Yansır bence cnm simdi biraz küçükler ama az birsey fark çıkarKızlar büyüyen rahim ve bebişlerin gramları yine gram bazında tartıya yansır mı sizce, bunu merak ediyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?