2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yansır bence cnm simdi biraz küçükler ama az birsey fark çıkar
Ben şuna cok şaşırıyorum bencede yansır diye düşünüyordum ama doğumdan çıkıp 1 kilo verenler var mesela cocuk doğuyor 3 4 kilo onu asla aklım almıyor nasıl ya 1 yada 2 kilo verilmiş oluyor sadece cok garibime gidiyor inşallah öyle olmam ama olursam da kendime şaşıracagim hiç aklıma yatan bi konu değil çünkü

Öyle bir açılıyo ki canım merak etme bu sefer durmak istiyorsun duramıyorsun
Ah hadi inşallah benim ilk oglanda müthiş iştahım vardı ikincide pek yoktu ama ona rağmen iyi kilo almıştım bunda şimdiye kadar bulantı yüzünden sanırım hiç yok digerlerinde ne zaman acilmisti onu bile hatırlamıyorum bakalım insallah dediğin gibi olur canım birşeyler çeksin alayım yiyeyim yada pişireyim istiyorum artık

T Toprakliyagmur canım pekmezle iki günde rahatlarsin organik köy pekmezi varsa gün içinde uyuyana kadar ara ara gidip gelip iki üç tatlı kaşığı iç hemen rahatlatacaktir hafif kaldı bende çok şükür ölüyordum öksürmekten inanki

Kızlar büyüyen rahim ve bebişlerin gramları yine gram bazında tartıya yansır mı sizce, bunu merak ediyorum?
Tabiki vücutta fazladan 100 gr bile tartıya yansır. Büyüyen rahim, rahim içinde sıvı, bebek, plesenta.. hepsinin bir ağırlığı var özellikle son zamanda sadece plesanta 1 kg ağırlığında oluyor

Valla canım yenidoğan hiç almanı önermem 0-3 ayda çok almanı önermem. Benim kızıma aldığım 0-3 ay tulumların yarısı hiiçç giyilmeden kaldı. Özellikle alacağın tulum ise direkt kastırıyor her çocuk o ölçülerde doğmuyor çünkü kiminin bacakları uzun oluyor yada boyu uzun oluyor .. 2-3 parça 0-3 ay al gerisini 3-6 ay al. Zaten kış bebekleri olduğu için biraz kat kat giyinme durumu da olacak küçük olmasındansa bir tık büyük olsun o farkı 2-3 haftada kapatıyorlar zaten hemen dolduruyorlar içini

Demekki dikkat ediyorsun canım maşallah 1 kg çok iyi böyle devam edelim ama diyorum keşke bulantım olmasa da 3 4 kg ye razıyım yeter ki keyfim yerine gelsin 4. Aydayız ama hiç keyfim yok inşallah düzelir
Valla canım ben kızımda 30 kilo aldım 85 le doğuma girdim ama 5. Gün doktor kontrolünde 67 kiloydum 5 günde -18 kilo yani Normal doğumun etkisi var mıdır bilemem, 67 kiloykende yamuna korse almıştım onu kullandım bir müddet hiç göbek problemi de yaşamadım Sonra da eski kiloma biraz sağlıklı beslenme ve dikkatle hemen döndüm yani ben adla kiloyu kafama takmam sende takma dediğin gibi bulantın olacağına kilo al. Ben kızımda çok bulantılar çektim çok kilolar verdim başta ama 5 aydan sonra 30 kilo devirdim. Allahtan öyle pek çatlağım patlağım falan da olmadı şimdi gene takmıyorum nasılsa kilo verilir o bizim elimizde yeter ki iyi olsunlar, iyi olalım

Kızlar büyüyen rahim ve bebişlerin gramları yine gram bazında tartıya yansır mı sizce, bunu merak ediyorum?
Yansıyormuş canım çünkü ben doktora dedim ki yeme düzenim çok değişmediği halde 1kg aldım dedim, bebeğin oluşumu rahim büyümesi vesaire kiloya etki ediyor dedi. (Tabi daha bilimsel olarak ) Düşünsenize tuvalete bile çıkamasak tartıda kilomuz değişmiyo mu, bence mutlaka etkisi olur.

Kızlar ya benim arkam büyüdü çok . Daha doğrusu bel oyuntum kalmadı arkadan bakınca dümdüz görünüyor yanlarım çok dolmuş biçimsiz kilo alıyorum galibaa
Kız bebekten kaynaklı canım o kızımda benimde öyleydi, şimdi 5 kilo aldım şimdiden ama hala rahatlıkla 38 beden pantolonlar giyiyorum henüz hamile pantolonuna bile geçmedim sadece göbeğim sivrildi öne doğru. Gerçekten ikisi cinsiyet arasında fark var kalça ve basenden de genişlemiştim ben

Benim kızım 3000 gr doğdu ben doğumda 18 kilo vermişim. Ne verdim ben? Çok ilginç demi

Ben 61 kilo ile hamile kaldım 2,5 kilo aldım bile ama hormon iğnesi kullanıyodum yeni kestik bir de sıfır bulantı ye iç yat oldu büyük ihtimal 15-20 kilo ile kaparım diye umut ediyorum
Ben kızımda 63 ile hamile kalmıştım, toplamda 15 kg alarak doğuma 78 ile girmiştim doğumdan tam 1 hafta sonra da 70 kg idim . Doğurduğum gün bilerek tartılmadım tuttum kendimi , 1 hafta sonra tartılayım da moralim düzelsin demiştim

Kızlar topiğimizin sayfa sayısı sanki 840 lardaydı sanki birden 1275lere çıktı siz de farkettiniz mi
Evet araya kim nasıl bi kaynak yaptı diye düşündüm başta ama o kadar konuşma bu kadar kısa sürede olamaz Hata mı veriyor acaba

O nasıl oluyor kız 3 kg doğmuş ama -18 kg o gün içinde gitmiş yani öyle mi ? Gaz vardı büyük bir de sanırım
O gün içinde mi bilmiyorum canım 5. Günde tartıldım yani 5 günde 18 kilo vermişim ben doğumda verdim diyorum artık ona çok kısa bi zaman olduğu için
Kalan gerisini de yavaş yavaş verdim ama hiç göbek problemi yaşamadım yamuna korse alın aldırın buradan söyliyim özellikle normal doğum yapanlara

Hmm anladım canım, iyiymiş valla..benim kızım şu an 19 kg , 4 yaşında , içinden bir çocuk çıkmış bildiğin Ben hiç korse kullanmadım, karnım 3 ay sonra eski formuna kavuşmuştu, Lierac sayesinde çatlağım da olmamıştı, umarım bu da öyle olur

Kizlar cok öksürüyorum napsam iyi.gelir nane limon ihlamur pekmezli su balli zencefil.denedim artik öKsurdukce karnim agrio
Canım sarımsak zeytinyağı yap çok iyi geliyor grip soğuk algınlığı ve öksürük İçin birebir bir büyük boy fincana 5 sarımsağı ezip atıyorsun üzerine zeytinyağı dolduruyorsun 5 saat dışarıda bekletiyorsun sonra dolapta saklayabilirsin istersensüzüp de saklayabilirsin uzun süre gece yatmadan ayak algına bolca sürüp çorap giyip uyuyorsun çok iyi geliyor inş dene mutlaka

Eski formuna dönüyor ama genede daha elastik sarkmaya müsait bir hal alıyor esnediği için kaslar. Destelemek daha iyi olur gibi geliyor. Umarım çatlamazsın lierac güzel bir krem büyük ölçüde çatlamayı önlüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…