2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım bende doğumda resmen kilomun yarısını vermiştim hastanede tartılamadım ama resmen kuş gibiydim sadece göbek vardı 2 gün hastanede yattım eve gidip tartışmayı iple çektim resmen 3. Gün eve geldim bütün vücüdum su topladı şişti ellerim ayaklarım tartıya bi çıktım doğurduğum kilodayım ben şok bir kaç gün sonra düzeldim 7 kg gitmişti zaten 11 almıştım 40 ım çıkmadan verdim hepsini şükür

Orası öyle tabikii…doğum yapmamış gibi gözükmek imkansız, kaslarda illa ki deformasyon oluyor, artık sporla da destekleyeceğiz kiloyu popodan alıyorum ben belim incedir, shakira gibi Bazen iyi bazen kötü bu durum tabi duruma göre

Kızlar bu arada emzirmek çok iyi kg verdiriyor anneye, sık sık emzirin hem sütünüz daha bol gelir hem de bebeğinize çok faydalı zaten… Bol su içmek sütü çoğaltan şey , sakın tatlı falan gibi şeyler önerenlere kulak asmayın, o sadece kg aldırır

Mantıklı olan dediğin gibi evet canım zaten hemen yaz gelecek ve yenileri alınacak önerilerin için sağol canım sağlıkla gelsinler de güzelce giydirelim inşallah .

Aşı olmayıp bebeğini kaybeden de çok insan var sadece duymuyoruz yok sanıyoruz . Bence mutlaka birini olun . Tabii ki kendi tercihiniz ama onaylanmış aşılar var. Ve eğer covid geçirirseniz bebeğe daha çok zarar veriyor . İlaç kullanmak durumunda kalınırsa hastaneye yatış da artıyor . Bence korunmak varken yani bebeğimizi korumanın bir yolu varken sadece çevreden duyduğumuz şeyler için aşıdan vazgeçmeyelim . Ben 20. Haftada olacağım biontech. Daha koruyucu çünkü. Herkesin kişisel tercihi tabi saygı duyarım

Merhaba canim ben 15.haftamin sonunda biontech oldum ilk doz 6 eyluldede ins 2.dozumu olucam ins.dr lar 12.hafta bitunce tavsiye ediyor 16.haftada tavsiye edenlerde var bana 3 ayri dr da tsvsiye etti ilerleyen zamanda bebek akcigere baski yaptığı icin kucucuk kalıyor normal de bile nefes almakta zorlaniliyormus cocugu olan arkadaşlarım dedi corona kapmaksa o dönemde sıkıntı ben ve eşim göze alamadik ben bilime güvenenlerdenim ins herkes sagikla bebislerine kavuşsun ins

Aa doğru öyle bi duyum bende almıştım aslında. Hatta oğlumda sadece ufak sivri göbeğim vardı arkadan asla anlasilmazdi hamile olduğum.

Hayırlısı ya valla verilir kilo illa kii ben takmıyorum çocuk getiriyoruz dünyaya çatlakta olabilir kiloda olabilir mükemmel değiliz sonuçta

günaydın kızlar ramzi teorisi bence büyük ihtimal doğru çıkıyor bize doktor 11. haftada kız dedi sasırdım ben şimdi 15. haftada erkek oldugunu ögrendik ve ramziye göre erkek çıkıyordu

Merhaba
Burada aşı çok konuşuldu, hala konuşuluyor ve tabiki hala iki taraf var. Aşı olanlar ve olmayanlar.
Olan çok kişi var benim doktorum doçent ol dedi ama ben olmadım. Aşı karşıtı olduğumdan yada aşıya güvenmediğimden değil. Hamile kadınların doğum yaptıktan sonra bebekleri üzerinde nasıl bir etki bıraktığı hakkında hiç araştırma olmadığı için. Doğumdan sonra belki 3 ay belki 3 yıl nasıl bir etki bırakır bilinmiyor. Söylentiler var ama hepimiz hamileyiz bunları yazmayacağım kimsenin canını sıkmak istemem kendi canımda dahil. Sanırım ben doğum sonrası olacağım henüz bende hala araştırma içindeyim

Günaydın güzel anneler
Randevusu olanlardan güzeeell haberler bekliyoruz

Canım mesajının hassasiyeti için teşekkür ediyorum kendi adıma, okuyup etkileniyoruz. Allah razı olsun ince düşüncen için Bu kadar hassas bi konuda anca bu kadar güzel bir dil kullanılırdı çok sağol

Kızlar biz daha cinsiyet öğrenemedim... Ramzi teorisini okudum ama çokta kendime güvenemedim... Ultrason görüntüsü bu? Cinsiyeti sizce nedir???

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-31-10-00-37-613_com.whatsapp.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…