Canım bende doğumda resmen kilomun yarısını vermiştim hastanede tartılamadım ama resmen kuş gibiydim sadece göbek vardı 2 gün hastanede yattım eve gidip tartışmayı iple çektim resmen 3. Gün eve geldim bütün vücüdum su topladı şişti ellerim ayaklarım tartıya bi çıktım doğurduğum kilodayım ben şok bir kaç gün sonra düzeldim 7 kg gitmişti zaten 11 almıştım 40 ım çıkmadan verdim hepsini şükürBen şuna cok şaşırıyorum bencede yansır diye düşünüyordum ama doğumdan çıkıp 1 kilo verenler var mesela cocuk doğuyor 3 4 kilo onu asla aklım almıyor nasıl ya 1 yada 2 kilo verilmiş oluyor sadece cok garibime gidiyor inşallah öyle olmam ama olursam da kendime şaşıracagim hiç aklıma yatan bi konu değil çünkü
Orası öyle tabikii…doğum yapmamış gibi gözükmek imkansız, kaslarda illa ki deformasyon oluyor, artık sporla da destekleyeceğizEski formuna dönüyor ama genede daha elastik sarkmaya müsait bir hal alıyor esnediği için kaslar. Destelemek daha iyi olur gibi geliyor. Umarım çatlamazsın lierac güzel bir krem büyük ölçüde çatlamayı önlüyor
Bende vermiştim 3 kilo doğdu 12 kilo gitmişti bana mucize gibi gelmişti boyle şeyleri hep ünlüler yaşar yaBenim kızım 3000 gr doğdu ben doğumda 18 kilo vermişim. Ne verdim ben? Çok ilginç demi
Mantıklı olan dediğin gibi evet canım zaten hemen yaz gelecek ve yenileri alınacakValla canım yenidoğan hiç almanı önermem 0-3 ayda çok almanı önermem. Benim kızıma aldığım 0-3 ay tulumların yarısı hiiçç giyilmeden kaldı. Özellikle alacağın tulum ise direkt kastırıyor her çocuk o ölçülerde doğmuyor çünkü kiminin bacakları uzun oluyor yada boyu uzun oluyor .. 2-3 parça 0-3 ay al gerisini 3-6 ay al. Zaten kış bebekleri olduğu için biraz kat kat giyinme durumu da olacak küçük olmasındansa bir tık büyük olsun o farkı 2-3 haftada kapatıyorlar zaten hemen dolduruyorlar içini
Aşı olmayıp bebeğini kaybeden de çok insan var sadece duymuyoruz yok sanıyoruz . Bence mutlaka birini olun . Tabii ki kendi tercihiniz ama onaylanmış aşılar var. Ve eğer covid geçirirseniz bebeğe daha çok zarar veriyor . İlaç kullanmak durumunda kalınırsa hastaneye yatış da artıyor . Bence korunmak varken yani bebeğimizi korumanın bir yolu varken sadece çevreden duyduğumuz şeyler için aşıdan vazgeçmeyelim . Ben 20. Haftada olacağım biontech. Daha koruyucu çünkü. Herkesin kişisel tercihi tabi saygı duyarımMerhaba hanımlar
Size bir sorum var .
Asi oldunuz mu olmayı düşünüyor musunuz ?
İlk üç ay zaten önermiyorlar .
Peki en doğru zaman ne zaman ?
Ya da en doğrusu olmamak mı?
Yorumlarınızi bekliyorum lütfen kafam karışık
Merhaba canim ben 15.haftamin sonunda biontech oldum ilk doz 6 eyluldede ins 2.dozumu olucam ins.dr lar 12.hafta bitunce tavsiye ediyor 16.haftada tavsiye edenlerde var bana 3 ayri dr da tsvsiye etti ilerleyen zamanda bebek akcigere baski yaptığı icin kucucuk kalıyor normal de bile nefes almakta zorlaniliyormus cocugu olan arkadaşlarım dedi corona kapmaksa o dönemde sıkıntı ben ve eşim göze alamadik ben bilime güvenenlerdenim ins herkes sagikla bebislerine kavuşsun insMerhaba hanımlar
Size bir sorum var .
fetal dna testi yaptırdım şükür sonuçlarım temiz geldi.Merhaba cnm. Biyokimyasal riskten sonra ne yaptiniz? Bende dün öğrendim sonuçları kombine risk normal ama biyokimyasal riskli çıktı. Sende durumlar nedir
Aa doğru öyle bi duyum bende almıştım aslında. Hatta oğlumda sadece ufak sivri göbeğim vardı arkadan asla anlasilmazdi hamile olduğum.Kız bebekten kaynaklı canım o kızımda benimde öyleydi, şimdi 5 kilo aldım şimdiden ama hala rahatlıkla 38 beden pantolonlar giyiyorum henüz hamile pantolonuna bile geçmedim sadece göbeğim sivrildi öne doğru. Gerçekten ikisi cinsiyet arasında fark var kalça ve basenden de genişlemiştim ben
Hayırlısı ya valla verilir kilo illa kii ben takmıyorum çocuk getiriyoruz dünyaya çatlakta olabilir kiloda olabilir mükemmel değiliz sonuçtaBen kızımda 63 ile hamile kalmıştım, toplamda 15 kg alarak doğuma 78 ile girmiştimdoğumdan tam 1 hafta sonra da 70 kg idim . Doğurduğum gün bilerek tartılmadım tuttum kendimi , 1 hafta sonra tartılayım da moralim düzelsin demiştim
Hayırlı haberler inşallahhGunaydiinn
10.30 da randevum var. Çok heyecanlı birazda gerginim. İnşallah bebeğim iyidir herşey yolundadır. Dua edin bizim icin❤
MerhabaMerhaba hanımlar
Size bir sorum var .
Ayy hadi minik prensesini gör bakalım ne yapıyor içerideGunaydiinn
10.30 da randevum var. Çok heyecanlı birazda gerginim. İnşallah bebeğim iyidir herşey yolundadır. Dua edin bizim icin❤
Canım mesajının hassasiyeti için teşekkür ediyorum kendi adıma, okuyup etkileniyoruz. Allah razı olsun ince düşüncen içinMerhaba
Burada aşı çok konuşuldu, hala konuşuluyor ve tabiki hala iki taraf var. Aşı olanlar ve olmayanlar.
Olan çok kişi var benim doktorum doçent ol dedi ama ben olmadım. Aşı karşıtı olduğumdan yada aşıya güvenmediğimden değil. Hamile kadınların doğum yaptıktan sonra bebekleri üzerinde nasıl bir etki bıraktığı hakkında hiç araştırma olmadığı için. Doğumdan sonra belki 3 ay belki 3 yıl nasıl bir etki bırakır bilinmiyor. Söylentiler var ama hepimiz hamileyiz bunları yazmayacağım kimsenin canını sıkmak istemem kendi canımda dahil. Sanırım ben doğum sonrası olacağım henüz bende hala araştırma içindeyim
Günaydın canımGunaydiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?