Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Sen zaten miniğini hissetmeye baya baya başlamıştın, ben eminim iyi olduğuna.Gunaydiinn
10.30 da randevum var. Çok heyecanlı birazda gerginim. İnşallah bebeğim iyidir herşey yolundadır. Dua edin bizim icin❤
Güzel haberlerini bekliyoruz güzel anneGunaydiinn
10.30 da randevum var. Çok heyecanlı birazda gerginim. İnşallah bebeğim iyidir herşey yolundadır. Dua edin bizim icin❤
Canım benim mide bulantim yoktu ama son 3 gundur mide yanmasi ağrısı basladi bugun 18 haftalik oldum anlayamiyorum surekli soda icmeye başladım midem yanıyor surekliGünaydın kızlar ben 16. haftamda olmama rağmen mide bulantısı ve iştahsızlık sorunu yaşıyorum. Herşeyi yiyemiyorum ve tekrar çıkarmaya başladım benim durumumda olan varmı ya da haftası ilerleyip düzelen var mı benmi abartıyorum diye düşünüyorum artık ama sürekli bi kusma havasındayım...
Iciyorum cnm o yumusatiyor biraz sukur.T Toprakliyagmur canım pekmezle iki günde rahatlarsin organik köy pekmezi varsa gün içinde uyuyana kadar ara ara gidip gelip iki üç tatlı kaşığı iç hemen rahatlatacaktir hafif kaldı bende çok şükür ölüyordum öksürmekten inanki
Elma karanfil karabiber nane limon hepsini beraber kaynatsam bir sıkınti olmaz dimiKarbonatlı suyla arada bir gargara yap canim.. Ve elmalı karanfilli çay iyi gelir. Geçmiş olsun
Ah canimm sarimsak sogan eve sokabilsemCanım sarımsak zeytinyağı yap çok iyi geliyor grip soğuk algınlığı ve öksürük İçin birebir bir büyük boy fincana 5 sarımsağı ezip atıyorsun üzerine zeytinyağı dolduruyorsun 5 saat dışarıda bekletiyorsun sonra dolapta saklayabilirsin istersensüzüp de saklayabilirsin uzun süre gece yatmadan ayak algına bolca sürüp çorap giyip uyuyorsun çok iyi geliyor inş dene mutlaka
Güzel haberler al insallah cnmGunaydiinn
Ayy kıyamam yavrum yaabenim ilk oğlumda vakumla çekilmişti, yeterli ıkınamadığım için.
ilk doğduğunda Mr. Spak gibi kafası uzundu sonra yerine oturdu
Canım ben de 52 yle hamiş kaldım 80 ile doğuma girdim oğlumda 3 ayda da geri 52 ye düşmüştüm çok güzeldi tabi ozamanlarValla canım ben kızımda 30 kilo aldım 85 le doğuma girdim ama 5. Gün doktor kontrolünde 67 kiloydum5 günde -18 kilo yani Normal doğumun etkisi var mıdır bilemem, 67 kiloykende yamuna korse almıştım onu kullandım bir müddet hiç göbek problemi de yaşamadım Sonra da eski kiloma biraz sağlıklı beslenme ve dikkatle hemen döndüm yani ben adla kiloyu kafama takmam sende takma dediğin gibi bulantın olacağına kilo al. Ben kızımda çok bulantılar çektim çok kilolar verdim başta ama 5 aydan sonra 30 kilo devirdim. Allahtan öyle pek çatlağım patlağım falan da olmadı şimdi gene takmıyorum nasılsa kilo verilir o bizim elimizde yeter ki iyi olsunlar, iyi olalım
ay ben de öyle her şeye ağlıyorum, kaç yaşında kreşe verdiniz ben de oğlumu vermeyi düşünüyorum daKizlar acaip duygusal bir hamilelik geciriyorum. Ve tum duygulari sonuna kadar yaşıyorum.
Oğlumu krese verdim ilk haftalarda cok zor gidiyordu arkasindan vicdan yapip ağlıyordum.
Bugun de cok hevesle mutlulukla gittigi icin ağladım arkasindan
Asansorde cikarken baktim bebisde hareket ediyor, dedim oy insallah sende doğarsın okullara gidersin
4 yasinda cnm . Mide bulantilarim cok olunca ilgilenemedigim icin krese başladı cokda iyi oldu cok iyi geldi ogluma.ay ben de öyle her şeye ağlıyorum, kaç yaşında kreşe verdiniz ben de oğlumu vermeyi düşünüyorum da
Canım ben bizzat şahsen kendim vakumla doğmuşumbenim ilk oğlumda vakumla çekilmişti, yeterli ıkınamadığım için.
ilk doğduğunda Mr. Spak gibi kafası uzundu sonra yerine oturdu
benim ikinci doğduktan sonra işe başlayacağımda 2,5 yaşında olacak erken vericem mecbur4 yasinda cnm . Mide bulantilarim cok olunca ilgilenemedigim icin krese başladı cokda iyi oldu cok iyi geldi ogluma.
Canım maşallah barekallah Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin zamanında oğluşuKızlar dr dan geldim bebeğimi gördüm şükürama uyuyordun bek poz veremedi bize hastalığın üstüne çok tedirgin olmuştum fetal dna ile cinsiyet öğrenmiştik bu sefer Dr um pipiyi gösterdi çok farklı geldi kız çocuğun üstüne. Allah hepimizin çocuklarına sağlık sıhhat ve sağ salim doğmayı nasip etsin
Hayırlı uğurlu olsun Allah gönlünüze göre vermiş iki meyveden de nasip etmişKızlar doktordan geldik bir kızımız oluyormuşOğlumdan sonra bir tuhaf geldi bu da erkek olur diyorduk hala çok şaskiniz. Rabbim evlatlarimizi sağlıkla kucağımiza almayi nasıl etsin.
Canım artan kan basıncından dolayı damarlara daha fazla yük biniyor , uzun süre ayakta kalın ve yorulduysan vjşnal bölgedeki ve kasıktaki damarlar şişmiştir , yada varsa ailende varis problemin olabilir , bende de oluyor ara ara . Evde müsait oldukça ayaklarının altına yastık koy yükselsin öyle uzan , sık sık bacakları uzatkızlar merhaba bi kaç gündür vajinal ağrı yaşıyorum özellikle yürürken çok baskı ve ağrı yapıyor başına böyle bişi gelen varmı
Al benden o kadar , kesinlikle aşı karşıtı değilim ailem annemler herkese vurulmalarını da tavsiye ettim falan bebekler üzerinde etkilerini henüz görmediğimiz için tedirgin oluyoruzBen de takip ediyorum canım hiç kulak asmam dediğim gibi türlü türlü hastalıklar çıkıyor ve aşıları olmadan yenemiyoruz ama işte hamile oluşum düşündürüyor beni sadece.. Bi diyorum gidip olayım sonra diyorum 7. Ayda falan olayım sonra vazgeçip doğum sonrası olayım diyorum kararsızım yani bakalım sizlerden yana güzel şeyler duydukça belki öne çekip hemen gidip olurum
Maşallah kuzucuğa, sahilde kum oynar gibi bakınıyor annesiKizlaar bebisimi gördüm oturmus poposunun üstüne ayaklarını oynatiyordu keyfi yerinde idi masallah biraz idrar yolu iltihabi cıkmıs ilac yazdi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?