2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben artık haraketlerini hissediyorum dün geceden beri baya hareketli oğlumda 19. Haftamda hissetmiştim bu 2. Ondan daha erken hissediyorum galiba
Maşallah etsinler artık ya hissedelim minnakalrı içimize aşk geliyor eğilip karnımı öpesim geliyor haftada bi kaç kez hissettim bende .

Amin inşallah canım hastalıksız evlatlarımız eşimiz karnımızdaki bebeğimiz ve kendimiz hepimiz çok güzel sağlıklı huzurlu geçiririz hamiliklerimizi Çocuklar da okula gidip gelecekler Allah’a emanet olsunlar inşallah . Bende aşı vurulmadım iki doktorda ne vurul derim ne vurulma tarzında konuştu , bebekler üzerindeki ileri vade çalışmaları yok dedi ben şimdi nasıl onun üzerine rahatça vurulayım. Daha da araştırmamız lazım yani

Kızlar ikili testimin sonucuna bakabilir misiniz anlayan var mı henüz doktora gösteremedim, 12+1 deyken vermiştim

Eklentiler

• IMG_20210831_130233.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20210831_130105.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 58
Bende aynı durumdayım canim gecmeyince gecmiyor yapacak bisey bulamıyorum artık bugün 19. Haftaya girdik dun hala kusuyordum bugün yine devam ediyor bulantı kusmadim henüz ama yemek yiyemiyorum hala aynı şeyler bende vakitle geçmesini bekledikçe geçmedi malesef

Kizlar benimde kalcalar genisledi baya hemde oğlumda boyle değildim bu bebekde erkek ama farkli hamielik artik suphe ediyorum bebek gerçekten erkek mi diye
Bende aynı durumdayim ben cinsiyete olan inancımı kaybettim artık ela ve belirtilerim gerçekten çok farklı herkese söyleyince bunu çok mu kız istiyordun diyor bana ama öyle değil işte mevzu bu kadar mı her hamilelik kendine özgü olur diye hayret etmeden duramiyorum

Aynı durumdayım canım, evimde iş yapamıyorum bulantıdan kafamı kaldıramıyorum.Kusmama engel olamıyorum.Ne yemek yapabiliyorum ne bir temizlik kendi banyomu bile güç yapar haldeyim.16. haftayı bekledim ama geçmeyecek gibi.Birde havanın sıcaklığı perişan etti beni.

Merhabalar benimde dün muayene sonucu bebeğin çok aşağıda olduğunu söyledi doktorum 26+2 haftalığım allahım korusun çok korkuyorum dünden beri uzanıyorum

Selam kızlar. Cok şükür atlattik sünneti yorucuydu valla salonda ayaklarımı uzattım fırsat buldukça, ara ara da oynadım, tabi genelde oturduğum yerde oynadik oglumla cok bişey yiyemedim dün, yemek vardı ama kokuları miğdemi bulandırdı, kuru tuzlu pasta yedim biraz, ara ara baya bulantı ve öğürme geldi zorlandım biraz ama yinede cok şükür.. Kilo konusunu konuşmuşsunuz, 1 haftadır annem bizde, Habire hamur isi yapıyor biraz iştahım açıldı diye, 2 kilo vermiştim 1 buçuğunu aldım geri hemenneyse ki eksiyim hala

Ayy hadi minik prensesini gör bakalım ne yapıyor içeride haberdar edin lütfen

Günaydın canım Güzel haberlerle dön

Günaydın hayırlı sabahlar kızlar.
adzeynep güzel haberlerle dön inşallah canım.

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Sen zaten miniğini hissetmeye baya baya başlamıştın, ben eminim iyi olduğuna.

Güzel haberlerini bekliyoruz güzel anne

Iciyorum cnm o yumusatiyor biraz sukur.

Elma karanfil karabiber nane limon hepsini beraber kaynatsam bir sıkınti olmaz dimi

Ah canimm sarimsak sogan eve sokabilsem bal sogan yapardım hemen geçerdi.

Güzel haberler al insallah cnm
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Cinsiyeti kesin olarak kızmış artık nihayet emin olabildik❤
16.5 cm 182 gram olarak ölçtü doktor maşallah çok güzel gidiyor dedi. Plasenta rahim ağzını kapatıyordu 19 gün önce. Şimdi yukarı çıkmaya başlamış, artık rahim ağzını kapatmıyormuş cok şükür.
Benden haberler böyle ❤

Maşallah prensese hepimiz inşallah hep güzel haberler aliriz.. Plesenta sıkıntısını sen yaşıyor muydun peki cnm ağrı falan

Teşekkür ederim, okuyup etkilenenler içinde en çok ben varım biri bişey desin rüyalarıma kadar giriyor kabusu. Olana da saygı, olmayana da saygı en güzeli

Aminnn canım benim insallah haklısın bende öyle düşünüyorum iyice bir araştırmak lazım içimizde canlı taşıyoruz her iki türlü de risk altındayız gibi sanki rabbim sağ selamet atlatmayi nasip etsin hamilelik donemini

Canım insallah 20..haftada rahatlarsın ben ikinci oğlumda 18de rahatlamıştım bı umut bunuda öyle bekliyorum inşallah geçer biran önce hepimizin bulantıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…