- 1 Temmuz 2015
- 776
- 1.118
- 113
- 39
MaşallahBen artık haraketlerini hissediyorumdün geceden beri baya hareketli oğlumda 19. Haftamda hissetmiştim bu 2. Ondan daha erken hissediyorum galiba
Amin kuzum inşallah :)Canım maşallah barekallah Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin zamanında oğluşukızlardan sonra inanamıyor insan bende iki kez sormuştum doktora hala inanamıyorum rabbim sağ selamet hepimizin kucağına versin inşallah
Amin inşallah canım hastalıksız evlatlarımız eşimiz karnımızdaki bebeğimiz ve kendimiz hepimiz çok güzel sağlıklı huzurlu geçiririz hamiliklerimiziYa sorma canım öyle iyi korumam lazım kendimi inşallah bulasmadan bu seneyide bitiririz bakalım hayırlısıyla inşallah hiç birimiz olmadan geçer gider su lanet hastalık o kadar sıkıldım ki artık sanki artık ömrümüz boyunca böyle geçecek gibi bitmesini geçtim azalacağına her gün artıyor Allah sonumuzu hayırlı etsin
Tam sorumun cevabı olmuş canım çok teşekkürlerKızlar Ayşe Öner'in kitabından çektim bunları konuştuğumuz şeylerle ilgili
Bende aynı durumdayım canim gecmeyince gecmiyor yapacak bisey bulamıyorum artık bugün 19. Haftaya girdik dun hala kusuyordum bugün yine devam ediyor bulantı kusmadim henüz ama yemek yiyemiyorum hala aynı şeyler bende vakitle geçmesini bekledikçe geçmedi malesefGünaydın kızlar ben 16. haftamda olmama rağmen mide bulantısı ve iştahsızlık sorunu yaşıyorum. Herşeyi yiyemiyorum ve tekrar çıkarmaya başladım benim durumumda olan varmı ya da haftası ilerleyip düzelen var mı benmi abartıyorum diye düşünüyorum artık ama sürekli bi kusma havasındayım...
kitabın ismini öğrenebilir miyim ?Kızlar Ayşe Öner'in kitabından çektim bunları konuştuğumuz şeylerle ilgili
Bende aynı durumdayimKizlar benimde kalcalar genisledi baya hemde oğlumda boyle değildim bu bebekde erkek ama farkli hamielik artik suphe ediyorum bebek gerçekten erkek mi diye
Rica ederim canım ne demek, çok şey öğreniyoruz valla burda birbirimizdenTam sorumun cevabı olmuş canım çok teşekkürler
Aynı durumdayım canım, evimde iş yapamıyorum bulantıdan kafamı kaldıramıyorum.Kusmama engel olamıyorum.Ne yemek yapabiliyorum ne bir temizlik kendi banyomu bile güç yapar haldeyim.16. haftayı bekledim ama geçmeyecek gibi.Birde havanın sıcaklığı perişan etti beni.Bende aynı durumdayım canim gecmeyince gecmiyor yapacak bisey bulamıyorum artık bugün 19. Haftaya girdik dun hala kusuyordum bugün yine devam ediyor bulantı kusmadim henüz ama yemek yiyemiyorum hala aynı şeyler bende vakitle geçmesini bekledikçe geçmedi malesef
Merhabalar benimde dün muayene sonucu bebeğin çok aşağıda olduğunu söyledi doktorum 26+2 haftalığım allahım korusun çok korkuyorum dünden beri uzanıyorumBenim çok ağrılarım vardı. Yürürken hemen ağrım baslıyordu. Doktorum rahim ağzın açılmıs olabilir dedi hemen gittik . Vajinal ultrason ile anlasılıyormus en iyi. O şekilde baktı rahim ağzım gayet kapalı ama plesenta aşağıda dedi. O ağrı yapıyormuş ilişki kesınlıkle yasak ayakta durmakta yasak dedi. Yukarı çıkar umarım
Ayy hadi minik prensesini gör bakalım ne yapıyor içeridehaberdar edin lütfen
Günaydın canımGüzel haberlerle dön
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Sen zaten miniğini hissetmeye baya baya başlamıştın, ben eminim iyi olduğuna.
Güzel haberlerini bekliyoruz güzel anne
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimIciyorum cnm o yumusatiyor biraz sukur.
Elma karanfil karabiber nane limon hepsini beraber kaynatsam bir sıkınti olmaz dimi
Ah canimm sarimsak sogan eve sokabilsembal sogan yapardım hemen geçerdi.
Güzel haberler al insallah cnm
Maşallah prenseseHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Cinsiyeti kesin olarak kızmış artık nihayet emin olabildik❤
16.5 cm 182 gram olarak ölçtü doktor maşallah çok güzel gidiyor dedi. Plasenta rahim ağzını kapatıyordu 19 gün önce. Şimdi yukarı çıkmaya başlamış, artık rahim ağzını kapatmıyormuş cok şükür.
Benden haberler böyle ❤
Teşekkür ederim, okuyup etkilenenler içinde en çok ben varım biri bişey desin rüyalarıma kadar giriyor kabusu. Olana da saygı, olmayana da saygı en güzeliCanım mesajının hassasiyeti için teşekkür ediyorum kendi adıma, okuyup etkileniyoruz. Allah razı olsun ince düşüncen içinBu kadar hassas bi konuda anca bu kadar güzel bir dil kullanılırdı çok sağol
Aminnn canım benim insallah haklısın bende öyle düşünüyorum iyice bir araştırmak lazım içimizde canlı taşıyoruz her iki türlü de risk altındayız gibi sanki rabbim sağ selamet atlatmayi nasip etsin hamilelik doneminiAmin inşallah canım hastalıksız evlatlarımız eşimiz karnımızdaki bebeğimiz ve kendimiz hepimiz çok güzel sağlıklı huzurlu geçiririz hamiliklerimiziÇocuklar da okula gidip gelecekler Allah’a emanet olsunlar inşallah . Bende aşı vurulmadım iki doktorda ne vurul derim ne vurulma tarzında konuştu , bebekler üzerindeki ileri vade çalışmaları yok dedi ben şimdi nasıl onun üzerine rahatça vurulayım. Daha da araştırmamız lazım yani
Canım insallah 20..haftada rahatlarsın ben ikinci oğlumda 18de rahatlamıştım bı umut bunuda öyle bekliyorum inşallah geçer biran önce hepimizin bulantılarıBende aynı durumdayım canim gecmeyince gecmiyor yapacak bisey bulamıyorum artık bugün 19. Haftaya girdik dun hala kusuyordum bugün yine devam ediyor bulantı kusmadim henüz ama yemek yiyemiyorum hala aynı şeyler bende vakitle geçmesini bekledikçe geçmedi malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?