2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Sağa sola döndükçe göbeğim ağrıyor. Minder koyuyorum doğru bir şekilde koyamazsam o da ağrı yapıyor.
Bir tek sırt üstü rahatım bir süre sonra ondan da gına geliyor.
Bu hamile yastıkları gerçekten çok mu rahat?
Benim olayı kurtarır mı ki?

Kızlar 17. Hafta neden 4 aylık sayılıyor 4 4 diye hesaplamıyor muyuz? 4+8+12+16+20 gibii. 5. Aya girmedik mi hala ya kafayı yicem

Kızlar bugun 18+0ım 4.ay bitti cok sukur 5e dogru yol aldım ama ben hala hiçbirşey hissetmiyorum ilk gebeliginde hisseden ne zaman hissetti acaba? Yarin randevum var ins hersey yolundadir doktoru da beğenirim yarim saat araba kullanicam ins sıkıntısız hallederim

Gözün aydın canım maşallah prensese darısı başıma inşallah ayın 14ünde bana da kesin şu der benim nazlı doktor

Birde 31 gün ceken aylar var
Genel anlamda bakıldığında 1 ay hep 30 gün hesaplanır canım o yüzden :) hatta nette baktığında 30,4 gün olarak hesaplanıyor o 31 ya da 28 gün olan zamanlar yüzünden bu hesaplamada yapılırken benim bildiğim 30 gün baz alınıyor o yüzden öyle hesaplıyorum ben hatta hamilelik 280 gün bakıldığında 9*30=270 10 gün de arta kalıyor

tedirgin olma canım ben kızımı 18 den sonra sert bir tekme ile hissettim sona baya zaman geçti öyle net olmaya başladı :)

Bence bu hafta içinde hissetmeye başlayacaksın 19. Haftada genelde hissediliyormuş. Tecrübeliler yazarsa bende merak ediyorum. Ben bişeyler hissediyorum ama atıyor da olabilirim

Bende böyle hesapliodum ama internete baktığımda 31 olan gunlerde katılır bilmem ne yaziodu canim ondan

Hadi gözün aydin olsun prensesin masallah cnm hayirla gelsin inşallah

tedirgin olma canım ben kızımı 18 den sonra sert bir tekme ile hissettim sona baya zaman geçti öyle net olmaya başladı :)
Umarım canim artik hissetmek istiyorum ne zamandir da görmedim yarin ins gorurum ziplarken atlarken renkli foto alabilirsem alcam ins tam olarak goremedim ben

Ay çok iyi hep böyle güzel devam etsin inşallah

Bence bu hafta içinde hissetmeye başlayacaksın 19. Haftada genelde hissediliyormuş. Tecrübeliler yazarsa bende merak ediyorum. Ben bişeyler hissediyorum ama atıyor da olabilirim
Ah kuzum tecubeliyim ama inan bazende tercubesiz olabiliyorum cunku her hamilelik farkli oluyormus gerçekten kizlarimda 20 haftalikti galiba hissettigimde bu bebis erkek bazen tik tiklarini hissediyorum ama daha sert bir tekmesini yemedim

Ya aslinda sag taraf gobegimin altina dogru sızı gibi degisik bisiler oluyor arada 3 haftadir falan ama onu bebise yormadım emin olamadim normal bi tekme bekliyorum ben galiba

Umarım canim artik hissetmek istiyorum ne zamandir da görmedim yarin ins gorurum ziplarken atlarken renkli foto alabilirsem alcam ins tam olarak goremedim ben
İnşallah canım kahvaltını tam yapıp git ben aç gittim benimki uyuyordu ölçümleri alıp geldik rahatını bozmadık hiç. İnşallah seninki takla falan atarken görürsün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…