Canım 1 hafta 7 gün 7*17=119 gün yani 4 aydan 1 gün eksik oluyor ay hesabına dökünce. 17+1 120 gün yani 4 aylık oluyoruzKızlar 17. Hafta neden 4 aylık sayılıyor4 4 diye hesaplamıyor muyuz? 4+8+12+16+20 gibii. 5. Aya girmedik mi hala ya kafayı yicem
Teşekkür ederimCanım 1 hafta 7 gün 7*17=119 gün yani 4 aydan 1 gün eksik oluyor ay hesabına dökünce. 17+1 120 gün yani 4 aylık oluyoruz
her 4 haftayı 28 gün hesapla canım açıkta hep 2 gün kalıyor işte o yüzden kafa karıştırıyor. 9 ay 10 günün 10 günü o haftalardan arta kalıyor :)Teşekkür ederimBende 5. ayın ilk haftasına girdik sanıyorum yaa
Birde 31 gün ceken aylar varher 4 haftayı 28 gün hesapla canım açıkta hep 2 gün kalıyor işte o yüzden kafa karıştırıyor. 9 ay 10 günün 10 günü o haftalardan arta kalıyor :)
Aydınlanma yaşadım şuanher 4 haftayı 28 gün hesapla canım açıkta hep 2 gün kalıyor işte o yüzden kafa karıştırıyor. 9 ay 10 günün 10 günü o haftalardan arta kalıyor :)
Gözün aydın canımHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Cinsiyeti kesin olarak kızmış artık nihayet emin olabildik❤
16.5 cm 182 gram olarak ölçtü doktor maşallah çok güzel gidiyor dedi. Plasenta rahim ağzını kapatıyordu 19 gün önce. Şimdi yukarı çıkmaya başlamış, artık rahim ağzını kapatmıyormuş cok şükür.
Benden haberler böyle ❤
Genel anlamda bakıldığında 1 ay hep 30 gün hesaplanır canım o yüzden :) hatta nette baktığında 30,4 gün olarak hesaplanıyor o 31 ya da 28 gün olan zamanlar yüzündenBirde 31 gün ceken aylar var
tedirgin olma canım ben kızımı 18 den sonra sert bir tekme ile hissettim sona baya zaman geçti öyle net olmaya başladı :)Kızlar bugun 18+0ım 4.ay bitti cok sukur 5e dogru yol aldım ama ben hala hiçbirşey hissetmiyorumilk gebeliginde hisseden ne zaman hissetti acaba? Yarin randevum var ins hersey yolundadir doktoru da beğenirim yarim saat araba kullanicam ins sıkıntısız hallederim
Bence bu hafta içinde hissetmeye başlayacaksın 19. Haftada genelde hissediliyormuş. Tecrübeliler yazarsa bende merak ediyorum. Ben bişeyler hissediyorum ama atıyor da olabilirimKızlar bugun 18+0ım 4.ay bitti cok sukur 5e dogru yol aldım ama ben hala hiçbirşey hissetmiyorumilk gebeliginde hisseden ne zaman hissetti acaba? Yarin randevum var ins hersey yolundadir doktoru da beğenirim yarim saat araba kullanicam ins sıkıntısız hallederim
Bende böyle hesapliodum ama internete baktığımda 31 olan gunlerde katılır bilmem ne yaziodu canim ondanGenel anlamda bakıldığında 1 ay hep 30 gün hesaplanır canım o yüzden :) hatta nette baktığında 30,4 gün olarak hesaplanıyor o 31 ya da 28 gün olan zamanlar yüzündenbu hesaplamada yapılırken benim bildiğim 30 gün baz alınıyor o yüzden öyle hesaplıyorum ben hatta hamilelik 280 gün bakıldığında 9*30=270 10 gün de arta kalıyor
Hadi gözün aydin olsun prensesin masallah cnm hayirla gelsin inşallahHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
16.5 cm 182 gram olarak ölçtü doktor maşallah çok güzel gidiyor dedi. Plasenta rahim ağzını kapatıyordu 19 gün önce. Şimdi yukarı çıkmaya başlamış, artık rahim ağzını kapatmıyormuş cok şükür.
Benden haberler böyle ❤
Umarım canim artik hissetmek istiyorum ne zamandir da görmedim yarin ins gorurum ziplarken atlarkentedirgin olma canım ben kızımı 18 den sonra sert bir tekme ile hissettim sona baya zaman geçti öyle net olmaya başladı :)
Ay çok iyi hep böyle güzel devam etsin inşallahHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Benden haberler böyle ❤
Ah kuzum tecubeliyim ama inan bazende tercubesiz olabiliyorum cunku her hamilelik farkli oluyormus gerçektenBence bu hafta içinde hissetmeye başlayacaksın 19. Haftada genelde hissediliyormuş. Tecrübeliler yazarsa bende merak ediyorum. Ben bişeyler hissediyorum ama atıyor da olabilirim
Ya aslinda sag taraf gobegimin altina dogru sızı gibi degisik bisiler oluyor arada 3 haftadir falan ama onu bebise yormadım emin olamadim normal bi tekme bekliyorum ben galibaBence bu hafta içinde hissetmeye başlayacaksın 19. Haftada genelde hissediliyormuş. Tecrübeliler yazarsa bende merak ediyorum. Ben bişeyler hissediyorum ama atıyor da olabilirim
Amaan sonuçta zamanı gelince doğurcaz inşallahBende böyle hesapliodum ama internete baktığımda 31 olan gunlerde katılır bilmem ne yaziodu canim ondan
İnşallah canımUmarım canim artik hissetmek istiyorum ne zamandir da görmedim yarin ins gorurum ziplarken atlarkenrenkli foto alabilirsem alcam ins tam olarak goremedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?