Ah kuzum tecubeliyim ama inan bazende tercubesiz olabiliyorum cunku her hamilelik farkli oluyormus gerçektenkizlarimda 20 haftalikti galiba hissettigimde bu bebis erkek bazen tik tiklarini hissediyorum ama daha sert bir tekmesini yemedim
Ama pıt pıt falan yapınca da hissetmiş sayılıyoruz bence hissetmişsiniz ikinizdeYa aslinda sag taraf gobegimin altina dogru sızı gibi degisik bisiler oluyor arada 3 haftadir falan ama onu bebise yormadım emin olamadim normal bi tekme bekliyorum ben galiba
14.15de randevum giderken yerim yine bisiler ins canim insİnşallah canımkahvaltını tam yapıp git ben aç gittim benimki uyuyordu ölçümleri alıp geldik rahatını bozmadık hiç. İnşallah seninki takla falan atarken görürsün :)
Gözün aydınnn kızçen geliyorr maşallah sağlıkla inşallahHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Cinsiyeti kesin olarak kızmış artık nihayet emin olabildik❤
16.5 cm 182 gram olarak ölçtü doktor maşallah çok güzel gidiyor dedi. Plasenta rahim ağzını kapatıyordu 19 gün önce. Şimdi yukarı çıkmaya başlamış, artık rahim ağzını kapatmıyormuş cok şükür.
Benden haberler böyle ❤
Herşey olabilir canımAma pıt pıt falan yapınca da hissetmiş sayılıyoruz bence hissetmişsiniz ikinizdeo sert tekmelere daha var o zaman
4 olarak hesaplarsak her ay 28 çekmiş oluyor, ortalama 5 -5 buçuk haftada bir ayımız dönüyor.Kızlar 17. Hafta neden 4 aylık sayılıyor4 4 diye hesaplamıyor muyuz? 4+8+12+16+20 gibii. 5. Aya girmedik mi hala ya kafayı yicem
İlk bebeği 20. Haftada net olarak anca hissedersin canım sabırsızlanma çok yakında duyarsınKızlar bugun 18+0ım 4.ay bitti cok sukur 5e dogru yol aldım ama ben hala hiçbirşey hissetmiyorumilk gebeliginde hisseden ne zaman hissetti acaba? Yarin randevum var ins hersey yolundadir doktoru da beğenirim yarim saat araba kullanicam ins sıkıntısız hallederim
Kız artık zıplamalı atlamalı görmek çok zor büyüdüler annesi sığmıyorlar usg ye. Tek parça olarak göremiyoruz kolu ayrı bacağı ayrı kafası ayrı gösteriliyor o yüzden o 12-13 haftalık halleri gibi komik ve tatlı görüntüler alamayız heraldeUmarım canim artik hissetmek istiyorum ne zamandir da görmedim yarin ins gorurum ziplarken atlarkenrenkli foto alabilirsem alcam ins tam olarak goremedim ben
Darısı basımıza canım plesenta içinHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Cinsiyeti kesin olarak kızmış artık nihayet emin olabildik❤
16.5 cm 182 gram olarak ölçtü doktor maşallah çok güzel gidiyor dedi. Plasenta rahim ağzını kapatıyordu 19 gün önce. Şimdi yukarı çıkmaya başlamış, artık rahim ağzını kapatmıyormuş cok şükür.
Benden haberler böyle ❤
Ben hissetmeye basladım canım. Hatta sol tarafa toplanıyor bazen semsert oluyor alt karnım. Ama sürekli hissetmiyorum arada ve az azKızlar bugun 18+0ım 4.ay bitti cok sukur 5e dogru yol aldım ama ben hala hiçbirşey hissetmiyorumilk gebeliginde hisseden ne zaman hissetti acaba? Yarin randevum var ins hersey yolundadir doktoru da beğenirim yarim saat araba kullanicam ins sıkıntısız hallederim
Ins canımİlk bebeği 20. Haftada net olarak anca hissedersin canım sabırsızlanma çok yakında duyarsın
Sakin sakin gider gelirsin ya ben geçen 1.5 saatlik yola kullandım canım arabanın arkasına dikkat şoför hamiledir yazmak istedi hatta
Onları da göreyim ayrıntılı devlete gidince hızlı hızlı bakılıyor özelde ayrıntılı soyler ins drKız artık zıplamalı atlamalı görmek çok zor büyüdüler annesi sığmıyorlar usg ye. Tek parça olarak göremiyoruz kolu ayrı bacağı ayrı kafası ayrı gösteriliyor o yüzden o 12-13 haftalık halleri gibi komik ve tatlı görüntüler alamayız heraldeamaaa şimdide yüzünü gözünü görme vakti geliyor benim kız 20. Haftada verilen renkli görüntüyle aynı. Doğunca hiç şaşırmamıştık bu yüzden
Darısı başıma ins canımBen hissetmeye basladım canım. Hatta sol tarafa toplanıyor bazen semsert oluyor alt karnım. Ama sürekli hissetmiyorum arada ve az az
Covid asisindan bahsediyorsan canim ben kullanmadim dr öyle birşey demediAşı olan arkadaşlar kan sulandırıcı kullandınız Mı ?
Canım ben en son 16+5 te gitmiştim tek parça halinde gördü doktorKız artık zıplamalı atlamalı görmek çok zor büyüdüler annesi sığmıyorlar usg ye. Tek parça olarak göremiyoruz kolu ayrı bacağı ayrı kafası ayrı gösteriliyor o yüzden o 12-13 haftalık halleri gibi komik ve tatlı görüntüler alamayız heraldeamaaa şimdide yüzünü gözünü görme vakti geliyor benim kız 20. Haftada verilen renkli görüntüyle aynı. Doğunca hiç şaşırmamıştık bu yüzden
Hissedersin canım 1 haftaya benceDarısı başıma ins canım
Sakın iş yapmayın benim bebek yukarda ama plesenta aşağıda. İki iş yapsam ağrım baslıyor. Hep ayaklarınızı uzatın ıkınmamaya calısın kabız olmayın . Peki rahim ağzına dikiş durumu olacakmı erken doğuma önlem amaçlı?Merhabalar benimde dün muayene sonucu bebeğin çok aşağıda olduğunu söyledi doktorum 26+2 haftalığım allahım korusun çok korkuyorum dünden beri uzanıyorum
Olabilir canim insHissedersin canım 1 haftaya benceama ilk gebeliklerde 20 de anca hissediliyormus. Ben erkenden hissettim bence
Umarım canim artik hissetmek istiyorum ne zamandir da görmedim yarin ins gorurum ziplarken atlarkenrenkli foto alabilirsem alcam ins tam olarak goremedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?