2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlaaaaarr bugün göğsümde bi ıslaklık hissettim. Baktım kuru, sonra acaba sütmü geldi diye göğsümü sıktım hafifçe 1 damla süt geldi
2 göğsümden de geldi sıktığımda. Bu haftalarda normal mi acaba çokta şiştiler

Bence sıkmayın tekrar normal diye biliyorum ama sıkmamak gerekiyormuş

Onları da göreyim ayrıntılı devlete gidince hızlı hızlı bakılıyor özelde ayrıntılı soyler ins drozel medar ahmet coşkan a gidicem ins memnun kalırım kalirsam dogumu da orda düşünüyorum
Ayrıntılıya devlette hiç girmedim bilmiyorum nasıl baktıklarını bende medicana da gireceğim ama kim bakıyor bilmiyorum doktorum önerdi bende tamamdır dedim aynı hastane zaten. 21. Haftada bakacağız dediler 28 eylüle gün verdiler nasıl dayancam acaba

Sakın bir daha sıkma canım, göğüslerin uyarılması Rahmide harekete geçirir. Şu sıralar süt bezleri vs hepsi emzirmeye hazırlanıyor olabilir ama genede içimin rahat etmesi açısından bir doktoruna mesaj at istersen

kızlar ben dün yemek yedikten sonra 2 tane sağlam darbe yedim bebişten iyi olsunda canı sağolsun şimdi erken hissetmişsin falan diyen olacak ben hamile olduğumu bebek 3 haftalıkken hissetmiştim kişiden kişiye değişiyor heralde ama bu hafta karnım daha da yukarı çıktı ara darbe hissi geliyordu dün kesin olarak hissettim

Normal diyorlar ben son haftalarda gelir diye biliyordum ama uygulamada okudum ama sıkıştırma cok fazla gogus ucunu uyarmak iyi bisey değil canım

Yook daha sıkmam canım , annem normal dedi . 5 aylıkken onunda geliyormus fazla gelmedi 1 damla geldi sanırım normal birşey canım

Normal diyorlar ben son haftalarda gelir diye biliyordum ama uygulamada okudum ama sıkıştırma cok fazla gogus ucunu uyarmak iyi bisey değil canım
Yok canım ya zaten elime ıslaklık geldi gibi oldu acaba sütmü bir sıkayım dedim o esnada 1 damla geldi çok korktum zaten

Ortalikta gaz bombasi gibi gezen bir ben mi varim? Ne yesem rahatsiz ediyor, artik bol kimyon yemeye baslayacagim
Valla bunu yazmak hiç istemezdim ama geçen gece ben uyku ile uyanıklık arasında bir gaz çıkarmışım vallahi korktum sesine uyandım
Allahtan eşim sıcak diye alt katta uyuyordu yoksa bu rezillikle ömrümün sonuna kadar utanarak yaşardım

Hahaha :) bizim burada hava serin, ceket havasi ama yine de esim kapi acik yatiyor bu nedenle mi acaba :))

Benim sanirim 13 haftalikken gogus ucumda sut lekesi oldugunu farketmistim. Ara ara oluyor kokusu.

hmm hemen ozel bir soru sorayim konu ile ilgili. Iliski sirasinda gogusler dokunulmaz bolge mi oldu sizler icin? Dokunulmamasi mi lazim?

Sıkma canım bence bir daha göğüsler artık doluyor. Bende yapmıştım Dr bir daha yapma demişti

izledim rahatladım ya normalmiş kızlar. Allahtan kendiliğinden gelmedi ben sıktımda geldi. Daha göğsüme dokunmam

Benim sanirim 13 haftalikken gogus ucumda sut lekesi oldugunu farketmistim. Ara ara oluyor kokusu.

hmm hemen ozel bir soru sorayim konu ile ilgili. Iliski sirasinda gogusler dokunulmaz bolge mi oldu sizler icin? Dokunulmamasi mi lazim?
Canım gebeliğim boyunca 2 kere ilişki oldu hiç dikkat etmedim açıkçası . Ama dokunulmazdı diyebilirim. Belki ilişki esnasında çok uyarıldığında gelebilir

Yani cevap da özel olacak ama dokunsa da dikkatini dağıtıyorum zaten tedirgin bide o zararlı bu zararlı demek istemediğim icin çok belli etmeden kandırıyorum biraz. Doğum başında göğüslere masaj yapın kolaylaşması için diyor o yüzden tedirgin oluyorum ister istemez etkisi vardır diye

Soruda ki sizler için olan kısmı fazla, öyle olması gerekiyor çünkü. Göğüsler uyarıldıkça rahimde uyarıya geçer kendini doğuma hazırlamaya başlar. Tabiki bir iki dokunuşta hemen doğum başlamaz ama gene de doğru olmadığını biliyorum Oradan uzak kalınması eşeğini sağlam kazığa bağlamak bence
Açıkçası biz ilişkiden de uzak duruyoruz doktor son kontrolde bişey demedi bu konu ile ilgili bende sormadım hiç ama korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…