2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
benim ikinci doğduktan sonra işe başlayacağımda 2,5 yaşında olacak erken vericem mecbur
Iyibir kres olursa inan rahat eder vicdanin inşalllah
Cnm sen yanlis mi yazdin beklenen dogum tarihini ben 17+0 im bugun senin 17+1 olman gerekmezmi hep kafami karistiyorsun

Ben agridiklarinda simdiden yagla guzelce masaj yapiyirdum, cok da iyi geliyordu

Canım gebeliğim boyunca 2 kere ilişki oldu hiç dikkat etmedim açıkçası . Ama dokunulmazdı diyebilirim. Belki ilişki esnasında çok uyarıldığında gelebilir

Iliskiden neden uzak duruyorsunuz? Bence hamileligin en guzel yanlarindan biri iliski

Maşallah prensese hepimiz inşallah hep güzel haberler aliriz.. Plesenta sıkıntısını sen yaşıyor muydun peki cnm ağrı falan
14 haftalıkken kasık ağrısı ve kasıkta baskı şikayeti ile korkarak doktora gitmiştim. O zman söyledi plasenta rahim ağzını kapatıyor diye. Son 10 gündür de bu şikayetim çok çok azalmıştı meğer rahim azından uzaklaşmaya başlamış.
Bugün ilk doz aşımı oldum biontech.
Şimdilik bişiyim yok.psikolojik olarak rahatlamış hissediyorum kendimi.çok tedirgindim çünkü
Şifa, bol antikor olsun insallah ❤
Gözün aydın canım maşallah prensese darısı başıma inşallah ayın 14ünde bana da kesin şu der benim nazlı doktor
Pozisyonu uygunsa kesin söyler canım merak etme
Hadi gözün aydin olsun prensesin masallah cnm hayirla gelsin inşallah
Amin cnm çok teşekkür ederim
Umarım canim artik hissetmek istiyorum ne zamandir da görmedim yarin ins gorurum ziplarken atlarken renkli foto alabilirsem alcam ins tam olarak goremedim ben
Bugün doktorla konuştuk bu konuyu. Ben hareketleri duyuyorum ama bi gün duyuyosam 2 gün duymuyorum dedim ancak 19. haftada duyarsın rahat ol dedi.
Gözün aydınnn kızçen geliyorr maşallah sağlıkla inşallah
Sagol canimm
Darısı basımıza canım plesenta için çok sevindim
Çıkar bence cnm zaten %90 ı yerine ulaşırmış.
Normal cnm sıkma ki rahimde kasılma olmasın.

Ben agridiklarinda simdiden yagla guzelce masaj yapiyirdum, cok da iyi geliyordu

Iliskiden neden uzak duruyorsunuz? Bence hamileligin en guzel yanlarindan biri iliski
Canım benim libidom gayet yüksek ama gel gör ki plesenta aşağıda olduğu için doktorum ilişkiyi yasakladı. Yoksa hiç kesmezdim. Ağrılarım da oldu plesentadan dolayı

Bunun için erken bence doğuma doğru bende yapıcam hem yara olmasın diye. ağrısı yavas yavas geciyor cok ellemeyin bence doktora da sorun en iyi o söyler

Ben Bayadır bakamadım foruma sen yerleştin artık değil mi nasılsın memnun musun İlk defa orda doktora gideceksin değil mi
Yok canim nerde izmitteyim ablamda esim de egitimde 3 hafta surecek ev falan bakacaz daha yeni geldi. Evet canim ilk defa gidicem simdilik gidecegim hastaneye karar verdim ama bakalim hayirlisi

Ben detaylıya degil canım normal muayenelere gittim 3 kere iste.yarin özele gidicem doktor nereyi onerirse bende detayli icin oraya gidicem daha tarih bile belli degil

Allah seni kiz benim 2 hafta onde ama ben kendi gunune bakiyorum sende oyle yap cunku bazen onde bazen gerideler dogum.yapacagin zaman doktor sata bakıyor usgye degil.
Canim benim adet tarihi yapay ondan yoksa 22 nisanda adet oldum en son ben gec yumurtlama oldu

Ben doktoruma sormuştum baskı ve ağrı normal demişti, arada benim de oluyor da endiselendim, su sıralar da düğün telasindan biraz daha hareketliyim, biraz tedirgin oldum, 3 aydır hep uzandım, yavas yavas bişeyler yaptım ondandir belki diyorum inşallah öyledir, pazartesi randevum var sorayım doktoruma

Yok canim nerde izmitteyim ablamda esim de egitimde 3 hafta surecek ev falan bakacaz daha yeni geldi. Evet canim ilk defa gidicem simdilik gidecegim hastaneye karar verdim ama bakalim hayirlisi
Aaaa inşallah hiçbir aksilik olmaz gönlüne göre bulursun canım neyse yarın bebişi gör de duruma göre halledersin hepsini Allah yardımcın olsun

Haşır huşur nene gibiyim değil mi diyorum bende eşime sirtimin havlusu değiştiriyorum gece kalkıp oturuyorum analigin getirileri bunlar olacak

Benim sanirim 13 haftalikken gogus ucumda sut lekesi oldugunu farketmistim. Ara ara oluyor kokusu.

hmm hemen ozel bir soru sorayim konu ile ilgili. Iliski sirasinda gogusler dokunulmaz bolge mi oldu sizler icin? Dokunulmamasi mi lazim?
Zaten doğumdan sonra dokunduğu anda Sut fiskirildigi icin ben yasaklamiyorum şahsen zaten bi kac ayı var şurada kanamam vs olsa zaten ilişki olmazdı diye o zaman dokundurmazdim sanırım ama o kadardan bisey olmaz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…