- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Iyibir kres olursa inan rahat eder vicdanin inşalllahbenim ikinci doğduktan sonra işe başlayacağımda 2,5 yaşında olacak erken vericem mecbur
Cnm sen yanlis mi yazdin beklenen dogum tarihini ben 17+0 im bugun senin 17+1 olman gerekmezmi hep kafami karistiyorsunKızlar bugun 18+0ım 4.ay bitti cok sukur 5e dogru yol aldım ama ben hala hiçbirşey hissetmiyorumilk gebeliginde hisseden ne zaman hissetti acaba? Yarin randevum var ins hersey yolundadir doktoru da beğenirim yarim saat araba kullanicam ins sıkıntısız hallederim
Evet cnm covid aşısıCovid asisindan bahsediyorsan canim ben kullanmadim dr öyle birşey demedi
Çok teşekkür ederim hepimize inşlhCanım ben tüp bebek olduğu için kullanıyorum hali hazırda corasprin ile birlikte özellikle öneriyorlar mı hamilelelere onu bilemicem şifa olsun inş
Yani cevap da özel olacak ama dokunsa da dikkatini dağıtıyorum zaten tedirgin bide o zararlı bu zararlı demek istemediğim icin çok belli etmeden kandırıyorum biraz. Doğum başında göğüslere masaj yapın kolaylaşması için diyor o yüzden tedirgin oluyorum ister istemez etkisi vardır diye
Canım gebeliğim boyunca 2 kere ilişki oldu hiç dikkat etmedim açıkçası . Ama dokunulmazdı diyebilirim. Belki ilişki esnasında çok uyarıldığında gelebilir
Iliskiden neden uzak duruyorsunuz? Bence hamileligin en guzel yanlarindan biri iliskiSoruda ki sizler için olan kısmı fazla, öyle olması gerekiyor çünkü. Göğüsler uyarıldıkça rahimde uyarıya geçer kendini doğuma hazırlamaya başlar. Tabiki bir iki dokunuşta hemen doğum başlamaz ama gene de doğru olmadığını biliyorumOradan uzak kalınması eşeğini sağlam kazığa bağlamak bence
Açıkçası biz ilişkiden de uzak duruyoruz doktor son kontrolde bişey demedi bu konu ile ilgili bende sormadım hiç ama korkuyorum
14 haftalıkken kasık ağrısı ve kasıkta baskı şikayeti ile korkarak doktora gitmiştim. O zman söyledi plasenta rahim ağzını kapatıyor diye. Son 10 gündür de bu şikayetim çok çok azalmıştı meğer rahim azından uzaklaşmaya başlamış.Maşallah prensesehepimiz inşallah hep güzel haberler aliriz.. Plesenta sıkıntısını sen yaşıyor muydun peki cnm ağrı falan
Şifa, bol antikor olsun insallah ❤Bugün ilk doz aşımı oldum biontech.
Şimdilik bişiyim yok.psikolojik olarak rahatlamış hissediyorum kendimi.çok tedirgindim çünkü
Pozisyonu uygunsa kesin söyler canım merak etmeGözün aydın canımmaşallah prensese darısı başıma inşallah ayın 14ünde bana da kesin şu der benim nazlı doktor
Amin cnm çok teşekkür ederimHadi gözün aydin olsun prensesin masallah cnm hayirla gelsin inşallah
Bugün doktorla konuştuk bu konuyu. Ben hareketleri duyuyorum ama bi gün duyuyosam 2 gün duymuyorum dedim ancak 19. haftada duyarsın rahat ol dedi.Umarım canim artik hissetmek istiyorum ne zamandir da görmedim yarin ins gorurum ziplarken atlarkenrenkli foto alabilirsem alcam ins tam olarak goremedim ben
Sagol canimmGözün aydınnn kızçen geliyorr maşallah sağlıkla inşallah
Çıkar bence cnm zaten %90 ı yerine ulaşırmış.Darısı basımıza canım plesenta içinçok sevindim
Normal cnm sıkma ki rahimde kasılma olmasın.Kızlaaaaarrbugün göğsümde bi ıslaklık hissettim. Baktım kuru, sonra acaba sütmü geldi diye göğsümü sıktım hafifçe 1 damla süt geldi
2 göğsümden de geldi sıktığımda. Bu haftalarda normal mi acaba çokta şiştiler
Canım benim libidom gayet yüksek ama gel gör ki plesenta aşağıda olduğu için doktorum ilişkiyi yasakladı. Yoksa hiç kesmezdim. Ağrılarım da oldu plesentadan dolayıBen agridiklarinda simdiden yagla guzelce masaj yapiyirdum, cok da iyi geliyordu
Iliskiden neden uzak duruyorsunuz? Bence hamileligin en guzel yanlarindan biri iliski
Bunun için erken bence doğuma doğru bende yapıcam hem yara olmasın diye. ağrısı yavas yavas geciyor cok ellemeyin bence doktora da sorun en iyi o söylerBen agridiklarinda simdiden yagla guzelce masaj yapiyirdum, cok da iyi geliyordu
Yok canim nerde izmitteyim ablamda esim de egitimde 3 hafta surecek ev falan bakacaz daha yeni geldi. Evet canim ilk defa gidicem simdilik gidecegim hastaneye karar verdim ama bakalim hayirlisiBen Bayadır bakamadım foruma sen yerleştin artık değil mi nasılsın memnun musun İlk defa orda doktora gideceksin değil mi
Ben detaylıya degil canım normal muayenelere gittim 3 kere iste.yarin özele gidicem doktor nereyi onerirse bende detayli icin oraya gidicem daha tarih bile belli degilAyrıntılıya devlette hiç girmedim bilmiyorum nasıl baktıklarını bende medicana da gireceğim ama kim bakıyor bilmiyorum doktorum önerdi bende tamamdır dedim aynı hastane zaten. 21. Haftada bakacağız dediler 28 eylüle gün verdiler nasıl dayancam acaba
Evet soracagim doktora ilk gittigimdeBunun için erken bence doğuma doğru bende yapıcam hem yara olmasın diye. ağrısı yavas yavas geciyor cok ellemeyin bence doktora da sorun en iyi o söyler
Yok canim önden gidiyor ben onu yazıyorum hepIyibir kres olursa inan rahat eder vicdanin inşalllah
Cnm sen yanlis mi yazdin beklenen dogum tarihini ben 17+0 im bugun senin 17+1 olman gerekmezmi hep kafami karistiyorsun
Allah seni kiz benim 2 hafta onde ama ben kendi gunune bakiyorum sende oyle yap cunku bazen onde bazen gerideler dogum.yapacagin zaman doktor sata bakıyor usgye degil.Yok canim önden gidiyor ben onu yazıyorum hep
Canim benim adet tarihi yapay ondanAllah seni kiz benim 2 hafta onde ama ben kendi gunune bakiyorum sende oyle yap cunku bazen onde bazen gerideler dogum.yapacagin zaman doktor sata bakıyor usgye degil.
Ben doktoruma sormuştum baskı ve ağrı normal demişti, arada benim de oluyor da endiselendim, su sıralar da düğün telasindan biraz daha hareketliyim, biraz tedirgin oldum, 3 aydır hep uzandım, yavas yavas bişeyler yaptım ondandir belki diyorum inşallah öyledir, pazartesi randevum var sorayım doktoruma14 haftalıkken kasık ağrısı ve kasıkta baskı şikayeti ile korkarak doktora gitmiştim. O zman söyledi plasenta rahim ağzını kapatıyor diye. Son 10 gündür de bu şikayetim çok çok azalmıştı meğer rahim azından uzaklaşmaya başlamış.
Şifa, bol antikor olsun insallah ❤
Pozisyonu uygunsa kesin söyler canım merak etme
Amin cnm çok teşekkür ederim
Bugün doktorla konuştuk bu konuyu. Ben hareketleri duyuyorum ama bi gün duyuyosam 2 gün duymuyorum dedim ancak 19. haftada duyarsın rahat ol dedi.
Sagol canimm
Çıkar bence cnm zaten %90 ı yerine ulaşırmış.
Normal cnm sıkma ki rahimde kasılma olmasın.
Aaaa inşallah hiçbir aksilik olmaz gönlüne göre bulursun canım neyse yarın bebişi gör de duruma göre halledersin hepsini Allah yardımcın olsunYok canim nerde izmitteyim ablamda esim de egitimde 3 hafta surecek ev falan bakacaz daha yeni geldi. Evet canim ilk defa gidicem simdilik gidecegim hastaneye karar verdim ama bakalim hayirlisi
Sagol canımAaaa inşallah hiçbir aksilik olmaz gönlüne göre bulursun canım neyse yarın bebişi gör de duruma göre halledersin hepsini Allah yardımcın olsun
Haşır huşur nene gibiyim değil mi diyorum bende eşime sirtimin havlusu değiştiriyorum gece kalkıp oturuyorum analigin getirileri bunlar olacakValla bunu yazmak hiç istemezdim ama geçen gece ben uyku ile uyanıklık arasında bir gaz çıkarmışım vallahi korktum sesine uyandım
Allahtan eşim sıcak diye alt katta uyuyordu yoksa bu rezillikle ömrümün sonuna kadar utanarak yaşardım
Zaten doğumdan sonra dokunduğu anda Sut fiskirildigi icin ben yasaklamiyorum şahsen zaten bi kac ayı var şurada kanamam vs olsa zaten ilişki olmazdı diye o zaman dokundurmazdim sanırım ama o kadardan bisey olmaz sankiBenim sanirim 13 haftalikken gogus ucumda sut lekesi oldugunu farketmistim. Ara ara oluyor kokusu.
hmm hemen ozel bir soru sorayim konu ile ilgili. Iliski sirasinda gogusler dokunulmaz bolge mi oldu sizler icin? Dokunulmamasi mi lazim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?