Bende yagliyorum cok kuruluk var ve acı oluyor çünkü ben baya dokunuyormusum aslında ya bisey olmaz diyelim neyse yağlarken düşünmemiştim o kadarBen agridiklarinda simdiden yagla guzelce masaj yapiyirdum, cok da iyi geliyordu
Iliskiden neden uzak duruyorsunuz? Bence hamileligin en guzel yanlarindan biri iliski
Bende oyle diyordum ama benim gogus uçlarım felaket durumda şimdiden doktora sorup krem kullanmak istiyorum hatta o kadar açıyordu etrafı da aşırı kuru ve gergin yag sürdükçe rahatladım biraz açıkçası yoksa ciddi acıyordu durup durukennBunun için erken bence doğuma doğru bende yapıcam hem yara olmasın diye. ağrısı yavas yavas geciyor cok ellemeyin bence doktora da sorun en iyi o söyler
Bende hissetmiyorum cnm daha ama ben 15+3 teyim sanki önce his vardı şimdi yok tedirgin oluyorumKızlar 16+5 ‘teyim ama çok net hareketini hissetmiyorum acaba normal mi , sizde durumlar nasıl ? Kızımda da gerçi 20.haftaya doğru hissetmiştim ama 2.gebelik daha erken hissedilir falan deniliyor biraz evham yaptım sanırım..
Ben de korkuyorum ilişkiden,doktor son kontrolde herşey serbest ilişki yaşayabilirsiniz demişti ki 14. Haftaya kadar hiç ilişki yaşamamıştık, ordan çıkar çıkmaz kanamam olmuştu, hemen aradık bu seferde ilişki yasak dedi, eşimin hevesi kursağında kaldı yazık acıdım haline, şimdi doktora aç sor diyor ama ben çekiniyorumSoruda ki sizler için olan kısmı fazla, öyle olması gerekiyor çünkü. Göğüsler uyarıldıkça rahimde uyarıya geçer kendini doğuma hazırlamaya başlar. Tabiki bir iki dokunuşta hemen doğum başlamaz ama gene de doğru olmadığını biliyorumOradan uzak kalınması eşeğini sağlam kazığa bağlamak bence
Açıkçası biz ilişkiden de uzak duruyoruz doktor son kontrolde bişey demedi bu konu ile ilgili bende sormadım hiç ama korkuyorum
Benim baya ağrım olmuştu ama yürürken baya rahatsız oluyordum. Yoksa hafif ağrı tabi ki normaldir.Ben doktoruma sormuştum baskı ve ağrı normal demişti, arada benim de oluyor da endiselendim, su sıralar da düğün telasindan biraz daha hareketliyim, biraz tedirgin oldum, 3 aydır hep uzandım, yavas yavas bişeyler yaptım ondandir belki diyorum inşallah öyledir, pazartesi randevum var sorayım doktoruma
Bende hissetmiyorum cnm daha ama ben 15+3 teyim sanki önce his vardı şimdi yok tedirgin oluyorumkızımda 18 de hissetmiştim ama 2. Hamilelik daha erken olur deniyordu
Gerçekten mi yaa neden oldu ki bu kadar erken böyle birşeyBende oyle diyordum ama benim gogus uçlarım felaket durumda şimdiden doktora sorup krem kullanmak istiyorum hatta o kadar açıyordu etrafı da aşırı kuru ve gergin yag sürdükçe rahatladım biraz açıkçası yoksa ciddi acıyordu durup durukenn
Bilmiyorum ki 1 ay önce falan sagip rahatlayasim geliyordu o kadar gergindi ki emziriyor gibiydim sanki şimdi yine biraz daha azaldı ama ilkinde bunu hiç yasamamistim son aylarda bile herhalde Sut kanallari yakın zamana kadar çalıştığı için olduGerçekten mi yaa neden oldu ki bu kadar erken böyle birşeyÖğrenelim doğrusu neymiş kulaktan dolma bilgiler sonuçta çoğu.. öyle yağ sürmeyle birşey olmaz ama sürekli masaj belki sakıncalıdır. Geçmiş olsun
Senin vücut olacakları önceden biliyor kendini hazırlıyor bebişe demekkiBilmiyorum ki 1 ay önce falan sagip rahatlayasim geliyordu o kadar gergindi ki emziriyor gibiydim sanki şimdi yine biraz daha azaldı ama ilkinde bunu hiç yasamamistim son aylarda bile herhalde Sut kanallari yakın zamana kadar çalıştığı için oldu
Ben doğana kadar yolu var diyorum rahatlamayi umamiyorum artıkSenin vücut olacakları önceden biliyor kendini hazırlıyor bebişe demekkiya en kısa zamanda bütün sıkıntıların geçse de artık rahatlasan canım doktora ne zaman gideceksin
Kulak burun boğaza git cnm bana ilaç başladı kadın doğum Dr na da sorup kullandımKizlar öksürük gecmedi bir türlü hereeyi denedim. Acile gitsem diyorum e onlarda ilac veremiyor boyle rahatsızlanıp acioe giden varmi ne yapıyolar
Gecmis olsun. Ben tam hatirlqmiyirum ama 5 yil onceki hamileligimde oksuruk icin siyah turpu oyup icinden gecen bali yiyordum. Link buldum hatta. Gecmis olsun.Kizlar öksürük gecmedi bir türlü hereeyi denedim. Acile gitsem diyorum e onlarda ilac veremiyor boyle rahatsızlanıp acioe giden varmi ne yapıyolar
Aşı olmayıp bebeğini kaybeden de çok insan var sadece duymuyoruz yok sanıyoruz . Bence mutlaka birini olun . Tabii ki kendi tercihiniz ama onaylanmış aşılar var. Ve eğer covid geçirirseniz bebeğe daha çok zarar veriyor . İlaç kullanmak durumunda kalınırsa hastaneye yatış da artıyor . Bence korunmak varken yani bebeğimizi korumanın bir yolu varken sadece çevreden duyduğumuz şeyler için aşıdan vazgeçmeyelim . Ben 20. Haftada olacağım biontech. Daha koruyucu çünkü. Herkesin kişisel tercihi tabi saygı duyarım
Çok teşekkür ederim fikirlerinizi paylaştığıniz için hanımlar . Forumdaki birçok mesajı okudum kafalar haliyle karışık . Ama çocuklarımızın esimizin bize taşıma riski olduğu için en azından bir doz aşı vurulmayi düşünüyorum sadece haftasından emin değilimMerhaba canim ben 15.haftamin sonunda biontech oldum ilk doz 6 eyluldede ins 2.dozumu olucam ins.dr lar 12.hafta bitunce tavsiye ediyor 16.haftada tavsiye edenlerde var bana 3 ayri dr da tsvsiye etti ilerleyen zamanda bebek akcigere baski yaptığı icin kucucuk kalıyor normal de bile nefes almakta zorlaniliyormus cocugu olan arkadaşlarım dedi corona kapmaksa o dönemde sıkıntı ben ve eşim göze alamadik ben bilime güvenenlerdenim ins herkes sagikla bebislerine kavuşsun ins
siz ordu daydınız sanırım. ben detaylı için bir öneri vereyim size. Ordu merkezde Güldem Sağra var. Radyoloji uzmanı kendiBen detaylıya degil canım normal muayenelere gittim 3 kere iste.yarin özele gidicem doktor nereyi onerirse bende detayli icin oraya gidicem daha tarih bile belli degil
Canim suan kocaelideyim burada yaptiricam tesekkur ederim yinedesiz ordu daydınız sanırım. ben detaylı için bir öneri vereyim size. Ordu merkezde Güldem Sağra var. Radyoloji uzmanı kendi
muayenehanesi var. ilk bebeğimde ona gittim. ikinci de de mutlaka ona gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?