2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben agridiklarinda simdiden yagla guzelce masaj yapiyirdum, cok da iyi geliyordu

Iliskiden neden uzak duruyorsunuz? Bence hamileligin en guzel yanlarindan biri iliski
Bende yagliyorum cok kuruluk var ve acı oluyor çünkü ben baya dokunuyormusum aslında ya bisey olmaz diyelim neyse yağlarken düşünmemiştim o kadar
Bu arada çatlak icin kullandığınız yağları sadece gobeginize sürmeyin kızlar yanlara kalcalara her yere sürün onlari es geçebiliyor onlar da kilo alırken catlayabilir

Bunun için erken bence doğuma doğru bende yapıcam hem yara olmasın diye. ağrısı yavas yavas geciyor cok ellemeyin bence doktora da sorun en iyi o söyler
Bende oyle diyordum ama benim gogus uçlarım felaket durumda şimdiden doktora sorup krem kullanmak istiyorum hatta o kadar açıyordu etrafı da aşırı kuru ve gergin yag sürdükçe rahatladım biraz açıkçası yoksa ciddi acıyordu durup durukenn

Kızlar 16+5 ‘teyim ama çok net hareketini hissetmiyorum acaba normal mi , sizde durumlar nasıl ? Kızımda da gerçi 20.haftaya doğru hissetmiştim ama 2.gebelik daha erken hissedilir falan deniliyor biraz evham yaptım sanırım..

Kızlar 16+5 ‘teyim ama çok net hareketini hissetmiyorum acaba normal mi , sizde durumlar nasıl ? Kızımda da gerçi 20.haftaya doğru hissetmiştim ama 2.gebelik daha erken hissedilir falan deniliyor biraz evham yaptım sanırım..

Bende hissetmiyorum cnm daha ama ben 15+3 teyim sanki önce his vardı şimdi yok tedirgin oluyorum kızımda 18 de hissetmiştim ama 2. Hamilelik daha erken olur deniyordu

Ben de korkuyorum ilişkiden,doktor son kontrolde herşey serbest ilişki yaşayabilirsiniz demişti ki 14. Haftaya kadar hiç ilişki yaşamamıştık, ordan çıkar çıkmaz kanamam olmuştu, hemen aradık bu seferde ilişki yasak dedi, eşimin hevesi kursağında kaldı yazık acıdım haline, şimdi doktora aç sor diyor ama ben çekiniyorum

Benim baya ağrım olmuştu ama yürürken baya rahatsız oluyordum. Yoksa hafif ağrı tabi ki normaldir.

Valla canım 3 hafta önce ilk hareketini hissetmiştim, tesadüf eseri denk gelmiştim ve çok net pıt hareketiydi hatta şaşırmıştım erken diye..şimdi niyeyse pek denk gelmiyorum..
Bende hissetmiyorum cnm daha ama ben 15+3 teyim sanki önce his vardı şimdi yok tedirgin oluyorum kızımda 18 de hissetmiştim ama 2. Hamilelik daha erken olur deniyordu

Gerçekten mi yaa neden oldu ki bu kadar erken böyle birşey Öğrenelim doğrusu neymiş kulaktan dolma bilgiler sonuçta çoğu.. öyle yağ sürmeyle birşey olmaz ama sürekli masaj belki sakıncalıdır. Geçmiş olsun

Bilmiyorum ki 1 ay önce falan sagip rahatlayasim geliyordu o kadar gergindi ki emziriyor gibiydim sanki şimdi yine biraz daha azaldı ama ilkinde bunu hiç yasamamistim son aylarda bile herhalde Sut kanallari yakın zamana kadar çalıştığı için oldu

Senin vücut olacakları önceden biliyor kendini hazırlıyor bebişe demekki ya en kısa zamanda bütün sıkıntıların geçse de artık rahatlasan canım doktora ne zaman gideceksin

Senin vücut olacakları önceden biliyor kendini hazırlıyor bebişe demekki ya en kısa zamanda bütün sıkıntıların geçse de artık rahatlasan canım doktora ne zaman gideceksin
Ben doğana kadar yolu var diyorum rahatlamayi umamiyorum artık 14 ünde canim ayrıntılı yapılacak inşallah bakalım güzel sonuçlar alırız hepimiz

Kizlar öksürük gecmedi bir türlü hereeyi denedim. Acile gitsem diyorum e onlarda ilac veremiyor boyle rahatsızlanıp acioe giden varmi ne yapıyolar

Kizlar öksürük gecmedi bir türlü hereeyi denedim. Acile gitsem diyorum e onlarda ilac veremiyor boyle rahatsızlanıp acioe giden varmi ne yapıyolar
Gecmis olsun. Ben tam hatirlqmiyirum ama 5 yil onceki hamileligimde oksuruk icin siyah turpu oyup icinden gecen bali yiyordum. Link buldum hatta. Gecmis olsun.

Çok teşekkür ederim fikirlerinizi paylaştığıniz için hanımlar . Forumdaki birçok mesajı okudum kafalar haliyle karışık . Ama çocuklarımızın esimizin bize taşıma riski olduğu için en azından bir doz aşı vurulmayi düşünüyorum sadece haftasından emin değilim

Ben detaylıya degil canım normal muayenelere gittim 3 kere iste.yarin özele gidicem doktor nereyi onerirse bende detayli icin oraya gidicem daha tarih bile belli degil
siz ordu daydınız sanırım. ben detaylı için bir öneri vereyim size. Ordu merkezde Güldem Sağra var. Radyoloji uzmanı kendi
muayenehanesi var. ilk bebeğimde ona gittim. ikinci de de mutlaka ona gidicem.

siz ordu daydınız sanırım. ben detaylı için bir öneri vereyim size. Ordu merkezde Güldem Sağra var. Radyoloji uzmanı kendi
muayenehanesi var. ilk bebeğimde ona gittim. ikinci de de mutlaka ona gidicem.
Canim suan kocaelideyim burada yaptiricam tesekkur ederim yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…