PinkMermaid canım hatırladın mı beni eylül annelerindeydik. Aynı zamanda düşük yapmıştıkKızlar 16+5 ‘teyim ama çok net hareketini hissetmiyorum acaba normal mi , sizde durumlar nasıl ? Kızımda da gerçi 20.haftaya doğru hissetmiştim ama 2.gebelik daha erken hissedilir falan deniliyor biraz evham yaptım sanırım..
Maşallah hayirli olsun cnm sağlıkla gelsin inşllah oğluşunOğluşum geliyor kızlar gösterdi sonunda15+0 ız ama 16+4 çıktı. Kıpır kıpır hiç durmuyordu. En çok Oğlum sevindi erkek kardeşi olacağı için
Günaydın cnm.Iyiyim ben sukur sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik
Yaaaa inanmıyoruuuuum hatırladım tabikii canımPinkMermaid canım hatırladın mı beni eylül annelerindeydik. Aynı zamanda düşük yapmıştıkBende mart anneleri grubundayım şu an Şubat annelerine bi göz atayım dedim seni görünce çok mutlu oldum bebişinin cinsiyeti belli olmuştur artık
Evet canım aynen anlattığın gibi neyse ki geride kaldıYaaaa inanmıyoruuuuum hatırladım tabikii canımBirbirimize moral vermiştik…hatta önce ben düşük yapmıştım sen beni teselli etmiştin birkaç gün sonra da sen düşük yapmıştın , şaşırmış ve üzülmüştüm….neyseki üzüntülerimiz geride kaldı canım evet benim 4 yaşında bir kızım vardı, şimdi nasipse inşallah bir de oğlum olacak Senin cinsiyet belli mi, nasıl gidiyor hamilelik ?
Gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla hayırla kucaginizada almak nasip olsun inşallahOğluşum geliyor kızlar gösterdi sonunda15+0 ız ama 16+4 çıktı. Kıpır kıpır hiç durmuyordu. En çok Oğlum sevindi erkek kardeşi olacağı için
Günaydın canım hayirli uğurlu olsun sağlıkla gelsin prenses
Hmm o zaman inşallah kızın olurEvet canım aynen anlattığın gibi neyse ki geride kaldıçok sevindim oğlun olacağına, bu sene erkek senesi sanırım kimi duysam erkek benim de 7 yaşında oğlum var ama cinsiyetimiz belli değil daha. Oğluma kalırsa erkek istiyor Yarın ikili testim var orda belli olur diye düşünüyorum Başlarda küçük bi kanama alanım olmuştu ama çok şükür geçti. Şu an için iyi gidiyor
Hmm o zaman inşallah kızın olurEvet canım aynen anlattığın gibi neyse ki geride kaldıçok sevindim oğlun olacağına, bu sene erkek senesi sanırım kimi duysam erkek benim de 7 yaşında oğlum var ama cinsiyetimiz belli değil daha. Oğluma kalırsa erkek istiyor Yarın ikili testim var orda belli olur diye düşünüyorum Başlarda küçük bi kanama alanım olmuştu ama çok şükür geçti. Şu an için iyi gidiyor
Aminn canım hepimizz sağlıkla mutlulukla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallahGözün aydın canım çok sevindim sağlıkla hayırla kucaginizada almak nasip olsun inşallahoğlusun adına bende ayrı bir mutlu oldum o zaman
İyiyim canım bende şükür hiç bi sıkıntım yok yavaş yavaş hazırlık yapmaya başlıcam inşallahGünaydın cnm.Iyiyim ben sukur sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik
Masallah sağlıkla gelsin prensesin annesi
Evet canım bende de aynı şey oluyor, hatta şimdi bile iki kere uygulamayı kapatıp tekrar açtım, mobilde sıkıntı olmuyor da wifida oluyorKızlar ev internetinde bu site çok yavaş sizde de öyle mi ? İnternet de superonline ama anlamadım gitti. 5 gb netim vardı, bitmiş o da kendi internetimden de giremiyorum, bazen mesajlar 2 kere gönderiliyor , otuz saat bekliyorum çünkü, birkaç kere basıyorum gitmedi sanıp
Amin inşallah canımGünaydın canım hayirli uğurlu olsun sağlıkla gelsin prenses
Hayirli olsun ancak listeyi ben yapmıyorum
Tamam canım aklımda sen kalmışsında ondan demiştimHayirli olsun ancak listeyi ben yapmıyorumMavi ayy ilgileniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?