2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
PinkMermaid canım hatırladın mı beni eylül annelerindeydik. Aynı zamanda düşük yapmıştık Bende mart anneleri grubundayım şu an Şubat annelerine bi göz atayım dedim seni görünce çok mutlu oldum bebişinin cinsiyeti belli olmuştur artık

Oğluşum geliyor kızlar gösterdi sonunda 15+0 ız ama 16+4 çıktı. Kıpır kıpır hiç durmuyordu. En çok Oğlum sevindi erkek kardeşi olacağı için
Maşallah hayirli olsun cnm sağlıkla gelsin inşllah oğluşun

Günaydın cnm.Iyiyim ben sukur sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik
Masallah sağlıkla gelsin prensesin annesi

Yaaaa inanmıyoruuuuum hatırladım tabikii canım Birbirimize moral vermiştik…hatta önce ben düşük yapmıştım sen beni teselli etmiştin birkaç gün sonra da sen düşük yapmıştın , şaşırmış ve üzülmüştüm….neyseki üzüntülerimiz geride kaldı canım evet benim 4 yaşında bir kızım vardı, şimdi nasipse inşallah bir de oğlum olacak Senin cinsiyet belli mi, nasıl gidiyor hamilelik ?

Evet canım aynen anlattığın gibi neyse ki geride kaldı çok sevindim oğlun olacağına, bu sene erkek senesi sanırım kimi duysam erkek benim de 7 yaşında oğlum var ama cinsiyetimiz belli değil daha. Oğluma kalırsa erkek istiyor Yarın ikili testim var orda belli olur diye düşünüyorum Başlarda küçük bi kanama alanım olmuştu ama çok şükür geçti. Şu an için iyi gidiyor

Oğluşum geliyor kızlar gösterdi sonunda 15+0 ız ama 16+4 çıktı. Kıpır kıpır hiç durmuyordu. En çok Oğlum sevindi erkek kardeşi olacağı için
Gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla hayırla kucaginizada almak nasip olsun inşallah oğlusun adına bende ayrı bir mutlu oldum o zaman

Günaydın canım hayirli uğurlu olsun sağlıkla gelsin prenses

Hmm o zaman inşallah kızın olur Zaten oğlun varmış, kız annesi de olursan süper olur çünkü bence her annenin bir kızı olmalı benimkinin cinsiyeti 11+5’te belli olmuştu, doktorum erken söylüyor . Benim kızım da kız kardeş istiyordu, biraz bozuldu erkek deyince ama şimdi her gün karnımı okşuyor, seviyor, inşallah böyle devam eder ama çok iyi bir abla olacak gibi, küçük anne hallerinde şimdiden oğlumuzun adı da belli oldu, Demir olacak adı

Hmm o zaman inşallah kızın olur Zaten oğlun varmış, kız annesi de olursan süper olur çünkü bence her annenin bir kızı olmalı benimkinin cinsiyeti 11+5’te belli olmuştu, doktorum erken söylüyor . Benim kızım da kız kardeş istiyordu, biraz bozuldu erkek deyince ama şimdi her gün karnımı okşuyor, seviyor, inşallah böyle devam eder ama çok iyi bir abla olacak gibi, küçük anne hallerinde şimdiden oğlumuzun adı da belli oldu, Demir olacak adı

Gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla hayırla kucaginizada almak nasip olsun inşallah oğlusun adına bende ayrı bir mutlu oldum o zaman
Aminn canım hepimizz sağlıkla mutlulukla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah

Kızlar ev internetinde bu site çok yavaş sizde de öyle mi ? İnternet de superonline ama anlamadım gitti. 5 gb netim vardı, bitmiş o da kendi internetimden de giremiyorum, bazen mesajlar 2 kere gönderiliyor , otuz saat bekliyorum çünkü, birkaç kere basıyorum gitmedi sanıp

Evet canım bende de aynı şey oluyor, hatta şimdi bile iki kere uygulamayı kapatıp tekrar açtım, mobilde sıkıntı olmuyor da wifida oluyor

Hayirli olsun ancak listeyi ben yapmıyorum Mavi ayy ilgileniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…