Kardeşleri için ne kadar heyecanlılar di mi?Kızlar biz hafta sonu kızımın ısrarı ile öğüre öğüre ebebek e gittik :) Bebişe bir kaç parça kıyafet aldık.İndirim olmasına rağmen her şey yine de çok pahalı.Siz başladınız mı almaya.Ben sanırım bir adet hastane çıkışı alıp ilk 3 ayın alışveriş faslını kapatacağım.Çünkü kızımın bebeklik kıyafetlerini saklamıştım.İlk aylar için aldıklarımızla birlikte yeterli olacağını düşünüyorum.Sizin önerileriniz neler.Neler almalı neler almamalı.
Aynen öyle canım pandemi nedeniyle ve mevsim nedeniyle de çok fazla çıkamayız sonra yaza Allah Kerim :)Kardeşleri için ne kadar heyecanlılar di mi?
Ben de çok almayacağım. Kızımdan kalanlar da var. Birkaç parça hediye geldi, ben indirimden ikili zıbın aldım. Belki bir tane kalın 0-3 ay takım daha alırım dışarı çıkarken giysin diye, H&M’de gözüme kestirdim:) Yaz çabuk gelecek, yazın çok kıyafet de giyilmiyor, body ile geçer çoğu zaman.
Ah keşke öyle hızlı geçse,sıkıldım hafta saymaktanTeşekkür ederimBende 5. ayın ilk haftasına girdik sanıyorum yaa
Senden hafta olarak küçüğüz ama bende hiç hissetmiyorum canım. Kızlar geç hissedilirmiş ya inşallah öyledir diye avutuyorum kendimi. İlk oğlumda 16.Haftada falan baya hissediyordum,2. Oğlum çok hareketsizdi sürekli uyuyorduKızlar bugun 18+0ım 4.ay bitti cok sukur 5e dogru yol aldım ama ben hala hiçbirşey hissetmiyorumilk gebeliginde hisseden ne zaman hissetti acaba? Yarin randevum var ins hersey yolundadir doktoru da beğenirim yarim saat araba kullanicam ins sıkıntısız hallederim
Bende ayakli tulum alicam oglum yaz bebesi idi hic yok onun disinda 1 tane de isimli hastane çıkışı yaptircam yeterli insallah.Kızlar biz hafta sonu kızımın ısrarı ile öğüre öğüre ebebek e gittik :) Bebişe bir kaç parça kıyafet aldık.İndirim olmasına rağmen her şey yine de çok pahalı.Siz başladınız mı almaya.Ben sanırım bir adet hastane çıkışı alıp ilk 3 ayın alışveriş faslını kapatacağım.Çünkü kızımın bebeklik kıyafetlerini saklamıştım.İlk aylar için aldıklarımızla birlikte yeterli olacağını düşünüyorum.Sizin önerileriniz neler.Neler almalı neler almamalı.
Şimdi kaç yaşında?benim ikinci doğduktan sonra işe başlayacağımda 2,5 yaşında olacak erken vericem mecbur
Benimde su an zaten 8 aylık bir kızım var... Sadece hastane çıkışı alacağım şimdilik...onu da son ay alırım...Kızlar biz hafta sonu kızımın ısrarı ile öğüre öğüre ebebek e gittik :) Bebişe bir kaç parça kıyafet aldık.İndirim olmasına rağmen her şey yine de çok pahalı.Siz başladınız mı almaya.Ben sanırım bir adet hastane çıkışı alıp ilk 3 ayın alışveriş faslını kapatacağım.Çünkü kızımın bebeklik kıyafetlerini saklamıştım.İlk aylar için aldıklarımızla birlikte yeterli olacağını düşünüyorum.Sizin önerileriniz neler.Neler almalı neler almamalı.
Maşallah canımcım bu ne hızBenimde su an zaten 8 aylık bir kızım var... Sadece hastane çıkışı alacağım şimdilik...onu da son ay alırım...
Hayırlısı bakalım benim de kalbimden kız geçmiyor değilHmm o zaman inşallah kızın olurZaten oğlun varmış, kız annesi de olursan süper olur çünkü bence her annenin bir kızı olmalı benimkinin cinsiyeti 11+5’te belli olmuştu, doktorum erken söylüyor . Benim kızım da kız kardeş istiyordu, biraz bozuldu erkek deyince ama şimdi her gün karnımı okşuyor, seviyor, inşallah böyle devam eder ama çok iyi bir abla olacak gibi, küçük anne hallerinde şimdiden oğlumuzun adı da belli oldu, Demir olacak adı
Şimdiden hayırlı olsun canım.Bende ayakli tulum alicam oglum yaz bebesi idi hic yok onun disinda 1 tane de isimli hastane çıkışı yaptircam yeterli insallah.
İkiz gibi olacaklar ne güzel..Benimde su an zaten 8 aylık bir kızım var... Sadece hastane çıkışı alacağım şimdilik...onu da son ay alırım...
Bana yazıpda eklenmeyen varmı
beni de eklermisniz erkek bebegim olacak insallah :)Bana yazıpda eklenmeyen varmı acaba☺
17 aylık şuanŞimdi kaç yaşında?
ben hastaneden çıkınca ve doktor kontrollerinde kışın giydirmek için astronot tulumla peluş tulumunu dolaptan aldım ikinci el ikisi toplam 80 liraya geldi hem de mothercare. o tarz dış giyim ürünleri ikinci el alınabilir bence çünkü en fazla iki üç kere giyilecekKızlar biz hafta sonu kızımın ısrarı ile öğüre öğüre ebebek e gittik :) Bebişe bir kaç parça kıyafet aldık.İndirim olmasına rağmen her şey yine de çok pahalı.Siz başladınız mı almaya.Ben sanırım bir adet hastane çıkışı alıp ilk 3 ayın alışveriş faslını kapatacağım.Çünkü kızımın bebeklik kıyafetlerini saklamıştım.İlk aylar için aldıklarımızla birlikte yeterli olacağını düşünüyorum.Sizin önerileriniz neler.Neler almalı neler almamalı.
Ben 4 takım 4 tulum 8 10 zibin alıp bu işi bitirmeyi düşünüyorum bitanede penye battaniye galiba 3 aydan sonra da almak istemiyorum henüz hediye vs gelsin büyükler almak isteyecek çünkü bizim muhtemelen ona göre bakacağımKızlar biz hafta sonu kızımın ısrarı ile öğüre öğüre ebebek e gittik :) Bebişe bir kaç parça kıyafet aldık.İndirim olmasına rağmen her şey yine de çok pahalı.Siz başladınız mı almaya.Ben sanırım bir adet hastane çıkışı alıp ilk 3 ayın alışveriş faslını kapatacağım.Çünkü kızımın bebeklik kıyafetlerini saklamıştım.İlk aylar için aldıklarımızla birlikte yeterli olacağını düşünüyorum.Sizin önerileriniz neler.Neler almalı neler almamalı.
Başta kanama alanım vardı bu sebeple kızımda da ilişki sonrası dur durak bilmeyen bir kanamam oldu sonucunda 3 ay yatışBen agridiklarinda simdiden yagla guzelce masaj yapiyirdum, cok da iyi geliyordu
Iliskiden neden uzak duruyorsunuz? Bence hamileligin en guzel yanlarindan biri iliski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?