2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar biz hafta sonu kızımın ısrarı ile öğüre öğüre ebebek e gittik :) Bebişe bir kaç parça kıyafet aldık.İndirim olmasına rağmen her şey yine de çok pahalı.Siz başladınız mı almaya.Ben sanırım bir adet hastane çıkışı alıp ilk 3 ayın alışveriş faslını kapatacağım.Çünkü kızımın bebeklik kıyafetlerini saklamıştım.İlk aylar için aldıklarımızla birlikte yeterli olacağını düşünüyorum.Sizin önerileriniz neler.Neler almalı neler almamalı.

Kardeşleri için ne kadar heyecanlılar di mi?
Ben de çok almayacağım. Kızımdan kalanlar da var. Birkaç parça hediye geldi, ben indirimden ikili zıbın aldım. Belki bir tane kalın 0-3 ay takım daha alırım dışarı çıkarken giysin diye, H&M’de gözüme kestirdim:) Yaz çabuk gelecek, yazın çok kıyafet de giyilmiyor, body ile geçer çoğu zaman.

Aynen öyle canım pandemi nedeniyle ve mevsim nedeniyle de çok fazla çıkamayız sonra yaza Allah Kerim :)

Hepinize merhaba... ciddi anlamda özledim sizi inanın yani :) maalesef uzun bir ara vermek durumunda kaldım. Mevsimsel biraz işlerimiz vardı. Bağ bahçe.... bizim bebeğimize doktor kıza benziyor demişti. Şimdi de %90 erkek dedi. yine de cuma günü netleşiriz diyor. 3 yaşında bir de kızım var. Tabi ikinci trimester e girmenin mutluluğu var artık enerjim geri geldi. hepinize kocaman öpücükler. Bu ara bi konu gördüm arada. Aşı olayı... işyerim zorunlu tuttu bende olmak durumunda kaldım 2 gün salladı beni resmen kolum, başım... geçti gitti umarım şifa olur.

Teşekkür ederim Bende 5. ayın ilk haftasına girdik sanıyorum yaa
Ah keşke öyle hızlı geçse,sıkıldım hafta saymaktan
Senden hafta olarak küçüğüz ama bende hiç hissetmiyorum canım. Kızlar geç hissedilirmiş ya inşallah öyledir diye avutuyorum kendimi. İlk oğlumda 16.Haftada falan baya hissediyordum,2. Oğlum çok hareketsizdi sürekli uyuyordu

Bende ayakli tulum alicam oglum yaz bebesi idi hic yok onun disinda 1 tane de isimli hastane çıkışı yaptircam yeterli insallah.

Benimde su an zaten 8 aylık bir kızım var... Sadece hastane çıkışı alacağım şimdilik...onu da son ay alırım...

Benimde su an zaten 8 aylık bir kızım var... Sadece hastane çıkışı alacağım şimdilik...onu da son ay alırım...
Maşallah canımcım bu ne hız eşim de bu doğsun bi sene geçsin hemen ikinciyi yapalım diyo yaşımız geçti diye ama ben asla cesaret edemiyorum sen nasıl cesaret ettin bravo

Hayırlısı bakalım benim de kalbimden kız geçmiyor değil ama erkek da olsa üzülmem oğlum çok istiyor Bende oğlumu senin gibi erken öğrenmiştim. Yarın 12+0 olacak pozisyonu uygun olursa benim doktorum da söyler. Adıyla büyüsün Demir oğlan eminim çok tatlı bir abla olacaktır kızın ben ne koz ne erkek ismi düşünmedim daha

Bana yazıpda eklenmeyen varmı acaba☺

ben hastaneden çıkınca ve doktor kontrollerinde kışın giydirmek için astronot tulumla peluş tulumunu dolaptan aldım ikinci el ikisi toplam 80 liraya geldi hem de mothercare. o tarz dış giyim ürünleri ikinci el alınabilir bence çünkü en fazla iki üç kere giyilecek

Ben 4 takım 4 tulum 8 10 zibin alıp bu işi bitirmeyi düşünüyorum bitanede penye battaniye galiba 3 aydan sonra da almak istemiyorum henüz hediye vs gelsin büyükler almak isteyecek çünkü bizim muhtemelen ona göre bakacağım

Ben agridiklarinda simdiden yagla guzelce masaj yapiyirdum, cok da iyi geliyordu

Iliskiden neden uzak duruyorsunuz? Bence hamileligin en guzel yanlarindan biri iliski
Başta kanama alanım vardı bu sebeple kızımda da ilişki sonrası dur durak bilmeyen bir kanamam oldu sonucunda 3 ay yatış uzak durmam için baya güçlü sebepler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…