2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yani işte tedbirli davranmak en güzeli tabiki ama eğer olacaksa da baya dikkatli davranarak olması lazım oda stres yaratıyor her türlüsü sıkıntı

merhaba tekrar. alerjiyle savaşıyorum. ama hani bi başlayınca 30-40 kere hapşırmaktan bahsediyorum. VArmı böyle büyüklerden duyulan taktikler . kocakarı tarifleri denen cinsten

Maşallah canımcım bu ne hız eşim de bu doğsun bi sene geçsin hemen ikinciyi yapalım diyo yaşımız geçti diye ama ben asla cesaret edemiyorum sen nasıl cesaret ettin bravo
Valla benimde niyetim öyleydi ama bu baya erken geldi... Bizede sürpriz oldu... Ne zaman oldu anlamadık...yaşım 36 benimde... Bir yandan iyi oldu diyorum yaşım açısından... Bir yandan da zorlukları düşününce çok korkuyorum

Hayırlı olsun canım güle güle giymeyi nasip etsin.

Haklısın canım bende çok hızlı büyüdükleri için kıyafete fazla para vermek istemiyorum.Sadece ilk giyeceği şeylerin ona ait olmasını istiyorum.Diğerleri ablamızdan .Hele dağıtıklarımı düşününce 4 bebek büyürdü bizde ki kıyafetlerle.

Doğduklarında karnınızdaki gibi miydi peki? İlki daha hareketli ikinci uysal gibi mesela?

Maşallah canımcım bu ne hız eşim de bu doğsun bi sene geçsin hemen ikinciyi yapalım diyo yaşımız geçti diye ama ben asla cesaret edemiyorum sen nasıl cesaret ettin bravo
Benim eşim de kızımdan önce 3 çocuk istiyordu, kızım doğunca 1 yeter dedi İkinci için 8 yıl bekledik.

Evet yaşı düşününce bana da mantıklı geliyo ama hem zorluklarından korkuyorum hem de sanki ilk bebek çok küçük olduğu için ona haksızlık gibi geliyo, ama dediğin gibi öyle bi sürpriz olsa ben de hiç düşünmem doğururum, hayırlısı öyleymiş demek ki, bi de ikisi de bi çırpıda büyür sonra rahat edersin sağlıkla gelsinler yeter ki

Anladım canım hayırlısı neyse o olsun inşallah Yarın cinsiyet belli olursa bana yaz yine valla kız isim çok da erkekte biz zorlandık bayağı

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla alalım kucağımıza hepimizzz

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallah

Seninle kaderimiz aynı ama erkek olması benim oğlum olduğu için iyi oldu açıkçası yinede hala emin olamıyorum ayrıntılıda kesinleşir artık herhalde renkli bisey alamadım hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…