- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Yani işte tedbirli davranmak en güzeli tabiki ama eğer olacaksa da baya dikkatli davranarak olması lazım oda stres yaratıyor her türlüsü sıkıntıBen de korkuyorum ilişkiden,doktor son kontrolde herşey serbest ilişki yaşayabilirsiniz demişti ki 14. Haftaya kadar hiç ilişki yaşamamıştık, ordan çıkar çıkmaz kanamam olmuştu, hemen aradık bu seferde ilişki yasak dedi, eşimin hevesi kursağında kaldı yazık acıdım haline, şimdi doktora aç sor diyor ama ben çekiniyorum
Valla benimde niyetim öyleydi ama bu baya erken geldi... Bizede sürpriz oldu... Ne zaman oldu anlamadık...Maşallah canımcım bu ne hızeşim de bu doğsun bi sene geçsin hemen ikinciyi yapalım diyo yaşımız geçti diye ama ben asla cesaret edemiyorum sen nasıl cesaret ettin bravo
Hayırlı olsun canım güle güle giymeyi nasip etsin.Ben 4 takım 4 tulum 8 10 zibin alıp bu işi bitirmeyi düşünüyorum bitanede penye battaniye galiba 3 aydan sonra da almak istemiyorum henüz hediye vs gelsin büyükler almak isteyecek çünkü bizim muhtemelen ona göre bakacağım
Haklısın canım bende çok hızlı büyüdükleri için kıyafete fazla para vermek istemiyorum.Sadece ilk giyeceği şeylerin ona ait olmasını istiyorum.Diğerleri ablamızdan .Hele dağıtıklarımı düşününce 4 bebek büyürdü bizde ki kıyafetlerle.ben hastaneden çıkınca ve doktor kontrollerinde kışın giydirmek için astronot tulumla peluş tulumunu dolaptan aldım ikinci el ikisi toplam 80 liraya geldi hem de mothercare. o tarz dış giyim ürünleri ikinci el alınabilir bence çünkü en fazla iki üç kere giyilecek
Doğduklarında karnınızdaki gibi miydi peki? İlki daha hareketli ikinci uysal gibi mesela?Ah keşke öyle hızlı geçse,sıkıldım hafta saymaktan
Senden hafta olarak küçüğüz ama bende hiç hissetmiyorum canım. Kızlar geç hissedilirmiş ya inşallah öyledir diye avutuyorum kendimi. İlk oğlumda 16.Haftada falan baya hissediyordum,2. Oğlum çok hareketsizdi sürekli uyuyordu
Benim eşim de kızımdan önce 3 çocuk istiyordu, kızım doğunca 1 yeter dediMaşallah canımcım bu ne hızeşim de bu doğsun bi sene geçsin hemen ikinciyi yapalım diyo yaşımız geçti diye ama ben asla cesaret edemiyorum sen nasıl cesaret ettin bravo
Evet yaşı düşününce bana da mantıklı geliyo ama hem zorluklarından korkuyorum hem de sanki ilk bebek çok küçük olduğu için ona haksızlık gibi geliyo, ama dediğin gibi öyle bi sürpriz olsa ben de hiç düşünmem doğururum, hayırlısı öyleymiş demek ki, bi de ikisi de bi çırpıda büyür sonra rahat edersin sağlıkla gelsinler yeter kiValla benimde niyetim öyleydi ama bu baya erken geldi... Bizede sürpriz oldu... Ne zaman oldu anlamadık...yaşım 36 benimde... Bir yandan iyi oldu diyorum yaşım açısından... Bir yandan da zorlukları düşününce çok korkuyorum
benim ki hala soru işareti olarak görünüyor bebeğimin cinsiyeti erkek canımBana yazıpda eklenmeyen varmı acaba☺
Btdt 12.02.2022BTDT : bebeğin tahmini doğum tarihi
Y : anne yaşı
HBK : hamileliğe başlangıç kilonuz
C : bebeğinizin cinsiyeti
KÇ : kaçıncı çocuğunuz
Anladım canımHayırlısı bakalım benim de kalbimden kız geçmiyor değilama erkek da olsa üzülmem oğlum çok istiyor Bende oğlumu senin gibi erken öğrenmiştim. Yarın 12+0 olacak pozisyonu uygun olursa benim doktorum da söyler. Adıyla büyüsün Demir oğlan eminim çok tatlı bir abla olacaktır kızın ben ne koz ne erkek ismi düşünmedim daha
Hayırlı olsun canımMerhabalar, nasipse ben de 2022 şubat annelerinden olacağım, mayis ayında tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım, cinsiyetimiz de erkekmiş :) hayırlısı ile sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri, hayalinde duasında anneliği dileyen herkese nasip olsun inşallah
Amin canım yazarım tabiAnladım canımhayırlısı neyse o olsun inşallah Yarın cinsiyet belli olursa bana yaz yine valla kız isim çok da erkekte biz zorlandık bayağı
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla alalım kucağımıza hepimizzzMerhabalar, nasipse ben de 2022 şubat annelerinden olacağım, mayis ayında tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım, cinsiyetimiz de erkekmiş :) hayırlısı ile sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri, hayalinde duasında anneliği dileyen herkese nasip olsun inşallah
Çok teşekkür ederim canım inşallah hep birlikte çocuğum uyumuyor, ya da şimdi uyuttum kahve keyfi yapıyorum sohbetlerine de gireriz buralarda ❣Hayırlı olsun canımsağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Inşallah hep birlikte ve tüm dileyenler ile birlikte aminnHayırlı olsun inşallah sağlıkla alalım kucağımıza hepimizzz
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallahMerhabalar, nasipse ben de 2022 şubat annelerinden olacağım, mayis ayında tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım, cinsiyetimiz de erkekmiş :) hayırlısı ile sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri, hayalinde duasında anneliği dileyen herkese nasip olsun inşallah
Kuzum liste kapandı maalesef sadece listede olanların bilgilerini düzenliyorum liste düzenlemeyi bilen varsa devredeyim☺Btdt 12.02.2022
Y:29
Hbk : 69
C : erkek
Kç : 1
Seninle kaderimiz aynıHepinize merhaba... ciddi anlamda özledim sizi inanın yani :) maalesef uzun bir ara vermek durumunda kaldım. Mevsimsel biraz işlerimiz vardı. Bağ bahçe.... bizim bebeğimize doktor kıza benziyor demişti. Şimdi de %90 erkek dedi. yine de cuma günü netleşiriz diyor. 3 yaşında bir de kızım var. Tabi ikinci trimester e girmenin mutluluğu var artık enerjim geri geldi. hepinize kocaman öpücükler. Bu ara bi konu gördüm arada. Aşı olayı... işyerim zorunlu tuttu bende olmak durumunda kaldım 2 gün salladı beni resmen kolum, başım... geçti gitti umarım şifa olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?