En küçük abla sizinki olacak inşallah en az kıskançlıkla atlatacaksinizBenimde su an zaten 8 aylık bir kızım var... Sadece hastane çıkışı alacağım şimdilik...onu da son ay alırım...
Benim esim alerji için propolis kullanıyor canim onunki mevsimsel alerji ama bi sor istersen doktoruna propolis kullanılır mı bilmiyorummerhaba tekrar. alerjiyle savaşıyorum. ama hani bi başlayınca 30-40 kere hapşırmaktan bahsediyorum. VArmı böyle büyüklerden duyulan taktikler . kocakarı tarifleri denen cinsten
Ben daha tek takım aldım hastane çıkışıda internetten alacağım galiba her şeyi de gitmek çok içime sinmiyor AvmyeHayırlı olsun canım güle güle giymeyi nasip etsin.
Bende internete baktım da daha uyguna çok çeşit var internetten almak daha iyi sanki.Ben daha tek takım aldım hastane çıkışıda internetten alacağım galiba her şeyi de gitmek çok içime sinmiyor Avmye
Ben de hastane çıkışlarını internetten almayı düşünüyorum, zaten bedenleri standart onların sanırım, gerisini de on tane falan zıbın alırım kısa kol uzun kol, 5 6 tane de uzun kol tulum takım falan alırım diye düşünüyorum, hatalıysam tecrübeli annişler düzeltsinBende internete baktım da daha uyguna çok çeşit var internetten almak daha iyi sanki.
Keşke öyle olsaEn küçük abla sizinki olacak inşallah en az kıskançlıkla atlatacaksiniz
Merhaba, hoşgeldin.Çok teşekkür ederim canım inşallah hep birlikte çocuğum uyumuyor, ya da şimdi uyuttum kahve keyfi yapıyorum sohbetlerine de gireriz buralarda ❣
Aynen öyle canım bende 5 6 adet tulum var ilk 3 ay çok hzılı büyüyorlar kızımda sıra gelmediğini hatırlıyorum bazı kıyafetlere o yüzden aynı hataya düşmek istemiyorum.Abartmadan sadece ihtiyaçları alacağım.Ben de hastane çıkışlarını internetten almayı düşünüyorum, zaten bedenleri standart onların sanırım, gerisini de on tane falan zıbın alırım kısa kol uzun kol, 5 6 tane de uzun kol tulum takım falan alırım diye düşünüyorum, hatalıysam tecrübeli annişler düzeltsinsanırım tulumları yenidoğandan ziyade 0-3 ay almak daha mantıklı sizden öğrendiğim kadarıyla
Hepimize inşallah çok teşekkür ederimmAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallah
Sefalar buldum teşekkür ederim, bir süredir rahatsızdım, hatta sanırım şu an Covid geçiriyorum ama genel anlamda mutlu ve sıbırsızım çok şükür , sen nasılsınMerhaba, hoşgeldin.
Daha yeni aklıma geldin,etiket yapacaktım hatta'' nasilsin'' diye diger grupta ...
Oğlun hayırlı olsun, sağlıkla gelsin ❤
Hiç bir fikrim yok inan, ama aranızda olmak da yeter ben biraz geç geldim tabi yaklaşık 1350 sayfa mesaj kadar geçKuzum liste kapandı maalesef sadece listede olanların bilgilerini düzenliyorum liste düzenlemeyi bilen varsa devredeyim☺
Uzun kollu zıbın almayacağım ben. Minicik kolları var zaten, geçirmek zor olur. Evler çok soğuk olmuyorsa battaniye falan da sarılacak, kısa kollu yeter.Ben de hastane çıkışlarını internetten almayı düşünüyorum, zaten bedenleri standart onların sanırım, gerisini de on tane falan zıbın alırım kısa kol uzun kol, 5 6 tane de uzun kol tulum takım falan alırım diye düşünüyorum, hatalıysam tecrübeli annişler düzeltsinsanırım tulumları yenidoğandan ziyade 0-3 ay almak daha mantıklı sizden öğrendiğim kadarıyla
Ya bende küçük diye demiştim ama demek ki her yaşta aynı cileKeşke öyle olsabenim oğlan 10 aylikti diğer oğluma hamile kaldım bebiş doğduğunda ise oğlum 1.5 yaşındaydı ama aşırı kiskaniyordu kardeşini halada kıskanır malesef inşallah arkadaşın öyle olmaz
Ben yanlis hesaplamisim canim 17+3musum benAh keşke öyle hızlı geçse,sıkıldım hafta saymaktan
Senden hafta olarak küçüğüz ama bende hiç hissetmiyorum canım. Kızlar geç hissedilirmiş ya inşallah öyledir diye avutuyorum kendimi. İlk oğlumda 16.Haftada falan baya hissediyordum,2. Oğlum çok hareketsizdi sürekli uyuyordu
Ahahaha bunu ilk defa düşündüm benimkide hep böyle farklı çıkmıştı son muayene de ama Allah iyiliğini versin iyi güldümKizlar bebis iyi kollari elleri bacaklari ayaklari kafasi ic organlari hepsini gördüm bir sıkıntı görmedi dr cok şüküryuzustu gordum ilk defa bebiki bebege bir bütün halinde bakilmiyor artik elimde birsürü fotosu var bacaklari 18+1, kafasi 17+3gunluk zannimca sata gorede 17+3um bugun 18+1diyordum halbuki detayli icinde gittigim hastaneden randevu alicam 600 tl imis fiyati radyolog bakıyor
Haha valla bende şaşkınım bebisi kafa kol bacak şeklinde gorunceAhahaha bunu ilk defa düşündüm benimkide hep böyle farklı çıkmıştı son muayene de ama Allah iyiliğini versin iyi güldümneden bu kadar tarih yazdın diye bide baştan dikkatli dikkatli okuyorum
Aynen öyleYa bende küçük diye demiştim ama demek ki her yaşta aynı cile
Ay canım ben de ilkkez bebek olarak gördüm rahim duvarını bacakları ile ittirip zıplıyordu komikti yerimmmHaha valla bende şaşkınım bebisi kafa kol bacak şeklinde gorunce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?