2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
merhaba tekrar. alerjiyle savaşıyorum. ama hani bi başlayınca 30-40 kere hapşırmaktan bahsediyorum. VArmı böyle büyüklerden duyulan taktikler . kocakarı tarifleri denen cinsten
Benim esim alerji için propolis kullanıyor canim onunki mevsimsel alerji ama bi sor istersen doktoruna propolis kullanılır mı bilmiyorum

Bende internete baktım da daha uyguna çok çeşit var internetten almak daha iyi sanki.
Ben de hastane çıkışlarını internetten almayı düşünüyorum, zaten bedenleri standart onların sanırım, gerisini de on tane falan zıbın alırım kısa kol uzun kol, 5 6 tane de uzun kol tulum takım falan alırım diye düşünüyorum, hatalıysam tecrübeli annişler düzeltsin sanırım tulumları yenidoğandan ziyade 0-3 ay almak daha mantıklı sizden öğrendiğim kadarıyla

En küçük abla sizinki olacak inşallah en az kıskançlıkla atlatacaksiniz
Keşke öyle olsa benim oğlan 10 aylikti diğer oğluma hamile kaldım bebiş doğduğunda ise oğlum 1.5 yaşındaydı ama aşırı kiskaniyordu kardeşini halada kıskanır malesef inşallah arkadaşın öyle olmaz

Çok teşekkür ederim canım inşallah hep birlikte çocuğum uyumuyor, ya da şimdi uyuttum kahve keyfi yapıyorum sohbetlerine de gireriz buralarda ❣
Merhaba, hoşgeldin.
Daha yeni aklıma geldin,etiket yapacaktım hatta'' nasilsin'' diye diger grupta ...
Oğlun hayırlı olsun, sağlıkla gelsin ❤

Aynen öyle canım bende 5 6 adet tulum var ilk 3 ay çok hzılı büyüyorlar kızımda sıra gelmediğini hatırlıyorum bazı kıyafetlere o yüzden aynı hataya düşmek istemiyorum.Abartmadan sadece ihtiyaçları alacağım.

Merhaba, hoşgeldin.
Daha yeni aklıma geldin,etiket yapacaktım hatta'' nasilsin'' diye diger grupta ...
Oğlun hayırlı olsun, sağlıkla gelsin ❤
Sefalar buldum teşekkür ederim, bir süredir rahatsızdım, hatta sanırım şu an Covid geçiriyorum ama genel anlamda mutlu ve sıbırsızım çok şükür , sen nasılsın
Inşallah diyorum senin de bir kız evladın olacak nasipse doğru hatırlıyorum değil mi ? Allah sağlıkla aldırsın kucaklarımıza

Uzun kollu zıbın almayacağım ben. Minicik kolları var zaten, geçirmek zor olur. Evler çok soğuk olmuyorsa battaniye falan da sarılacak, kısa kollu yeter.

Ya bende küçük diye demiştim ama demek ki her yaşta aynı cile

Kizlar bebis iyi kollari elleri bacaklari ayaklari kafasi ic organlari hepsini gördüm bir sıkıntı görmedi dr cok şükür yuzustu gordum ilk defa bebikibebege bir bütün halinde bakilmiyor artik elimde birsürü fotosu var bacaklari 18+1, kafasi 17+3gunluk zannimca sata gorede 17+3um bugun 18+1diyordum halbuki detayli icinde gittigim hastaneden randevu alicam 600 tl imis fiyati radyolog bakıyor

Ben yanlis hesaplamisim canim 17+3musum ben ins yakinda hissederim bugun gittigimde yuzustu yatiyordu benimki

Ahahaha bunu ilk defa düşündüm benimkide hep böyle farklı çıkmıştı son muayene de ama Allah iyiliğini versin iyi güldüm neden bu kadar tarih yazdın diye bide baştan dikkatli dikkatli okuyorum

Ahahaha bunu ilk defa düşündüm benimkide hep böyle farklı çıkmıştı son muayene de ama Allah iyiliğini versin iyi güldüm neden bu kadar tarih yazdın diye bide baştan dikkatli dikkatli okuyorum
Haha valla bende şaşkınım bebisi kafa kol bacak şeklinde gorunce

Ya bende küçük diye demiştim ama demek ki her yaşta aynı cile
Aynen öylehatta ben keşke aralarinda üç dört yaş olsaydı belki bu kadar kıskançlık durumu olmazdı diye düşünüyordum hep benimkiler çok kavgada ediyor düşün halimi deliriyorum bazen hamile Halimleama napim canları sagolsun inşallah büyüdükçe düzelecekler (aminnnn)

Kızlar bugun dr bana baya bi ilac yazdi idrar yollarimda iltihap icin ve akıntı icin şeker de var sende mantarda vardir dedi bi tane antibiyotik bir tane fitil bir tane bi ilac daha bi de gece bir kere icmelik şase verdi birde gun aşırı içtiğim tiroit ilaci,hergun ictigim demir ilaci ve d vit var birsuru ilac yapti ya bu kadar cok ilac içen oldu mu acaba? Seker için de bi ac bi tokken baktir sekerine dedi yinede tok karnina yuksek cıkmış dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…