Canım şeker için diyet önerdi mi tetikleyen şeyleri yemeyi bıraksan belki ilaca da gerek kalmaz idrar yolu enfeksiyonu için de geçtiğinde kullanmana gerek kalmaz canım kullanmak gerekiyorsa başka bir seçenek kalmıyor sağlık için. Canını sıkma inşallah kullanmana gerek kalmaz iyi olursun. Demir ve dvit i ilaç gibi düşünme takviyeKızlar bugun dr bana baya bi ilac yazdi idrar yollarimda iltihap icin ve akıntı icin şeker de var sende mantarda vardir dedi bi tane antibiyotik bir tane fitil bir tane bi ilac daha bi de gece bir kere icmelik şase verdi birde gun aşırı içtiğim tiroit ilaci,hergun ictigim demir ilaci ve d vit var birsuru ilac yapti ya bu kadar cok ilac içen oldu mu acaba? Seker için de bi ac bi tokken baktir sekerine dedi yinede tok karnina yuksek cıkmış dedi
Yok canim zannımca sekerden tam emin olmak istedi suan bisey yapmadi bir iki güne tetkik yaptir dedi ama ben biraz dikkat edicem belki duser oyle yaptircam zaten detayli için falan gidince o zaman dr a gorunecem bakalim ins canim hos ilaclari verirken bunlar bebege zarar vermez dedi ama iste insan tedirgin oluyorCanım şeker için diyet önerdi mi tetikleyen şeyleri yemeyi bıraksan belki ilaca da gerek kalmaz idrar yolu enfeksiyonu için de geçtiğinde kullanmana gerek kalmaz canım kullanmak gerekiyorsa başka bir seçenek kalmıyor sağlık için. Canını sıkma inşallah kullanmana gerek kalmaz iyi olursun. Demir ve dvit i ilaç gibi düşünme takviye
Mecbur canım bunları kullanmazsan daha kötü olurKızlar bugun dr bana baya bi ilac yazdi idrar yollarimda iltihap icin ve akıntı icin şeker de var sende mantarda vardir dedi bi tane antibiyotik bir tane fitil bir tane bi ilac daha bi de gece bir kere icmelik şase verdi birde gun aşırı içtiğim tiroit ilaci,hergun ictigim demir ilaci ve d vit var birsuru ilac yapti ya bu kadar cok ilac içen oldu mu acaba? Seker için de bi ac bi tokken baktir sekerine dedi yinede tok karnina yuksek cıkmış dedi
Yoktu canim ya 70 80 lerde ac karnina. Hamileligin 8.ayinda tok karnina 125 di simdi 173 cikti canim gebelikte yukseldiMecbur canım bunları kullanmazsan daha kötü olurzaten demir ve D3 mecbur takviye arkadaşın dediği gibi, şekerin var mıydı yoksa hamilelikte mi yüksek çıktı?
Canım çoğu ilaç plesentadan bebeğe geçmiyor öyle bir ilacı vermez zaten doktorlar için rahat olsun haklısın insan tedirgin oluyor inşallah şekerin de kontrol altına alınırYok canim zannımca sekerden tam emin olmak istedi suan bisey yapmadi bir iki güne tetkik yaptir dedi ama ben biraz dikkat edicem belki duser oyle yaptircam zaten detayli için falan gidince o zaman dr a gorunecem bakalim ins canim hos ilaclari verirken bunlar bebege zarar vermez dedi ama iste insan tedirgin oluyor
Bana yazıpda eklenmeyen varmı acaba☺
Amin canim inşCanım çoğu ilaç plesentadan bebeğe geçmiyor öyle bir ilacı vermez zaten doktorlar için rahat olsun haklısın insan tedirgin oluyor inşallah şekerin de kontrol altına alınır
Bana da doktor bi omurgası görülen görüntü vermiş bide pipisinin görüntüsünü vermişKizlar bebis iyi kollari elleri bacaklari ayaklari kafasi ic organlari hepsini gördüm bir sıkıntı görmedi dr cok şüküryuzustu gordum ilk defa bebiki bebege bir bütün halinde bakilmiyor artik elimde birsürü fotosu var bacaklari 18+1, kafasi 17+3gunluk zannimca sata gorede 17+3um bugun 18+1diyordum halbuki detayli icinde gittigim hastaneden randevu alicam 600 tl imis fiyati radyolog bakıyor
Benimki kiz olunca pipi yok bendede bacak kafa fotolari varBana da doktor bi omurgası görülen görüntü vermiş bide pipisinin görüntüsünü vermişeşimle bakıp bakıp gülüyoruz yüzünü gözünü görmeyi planlarken doktordum pipisini tutuşturmuş elimize
Canim ben iki gun once agir seyler kaldirdim ev supurdum utu falan resmen sol kasigim bir agridi sol ayagima vurdu fenaydi yani birdaha kendimi o kadar yormamKızlar ya benim sağ kasığım ağrıyor bugün evi temizledim yemek yaptım resmen o tarafta ağrı ve basınç var gibi. Hep oluyor. Doktora gidiyorum herşey yolunda plesenta üst duvarda gayet güzel diyor. Yapmadığım zamanda az yüriyim gene ağrıyor. Niye bu kadar ağrım oluyor anlamıyorum enfeksiyonum da yok oda temiz. Aklım almıyo bu ağrıyı bu kadar. Sizlerin de var mı ağrısı sızısı herşey yolunda mı
Çok geçmiş olsun,hafif atlatıyorsun anlaşılan, boyle gelsin geçsin inşallah.Sefalar buldum teşekkür ederim, bir süredir rahatsızdım, hatta sanırım şu an Covid geçiriyorum ama genel anlamda mutlu ve sıbırsızım çok şükür , sen nasılsın
Inşallah diyorum senin de bir kız evladın olacak nasipse doğru hatırlıyorum değil mi ? Allah sağlıkla aldırsın kucaklarımıza
Ben elimdeki fotoların neresi oldugunu dahi bilmiyorum kol yüz görünmüyor plasentanin oraya saklanıyor minik kızım. Bi tek bacak arası görünüyor o kadarBenimki kiz olunca pipi yok bendede bacak kafa fotolari var
Cok yorma kendini cnm, bende biraz is yapıp ayakta kalinca mutlaka oluyor ağrım, doktoruma sormuştum normal demiştiKızlar ya benim sağ kasığım ağrıyor bugün evi temizledim yemek yaptım resmen o tarafta ağrı ve basınç var gibi. Hep oluyor. Doktora gidiyorum herşey yolunda plesenta üst duvarda gayet güzel diyor. Yapmadığım zamanda az yüriyim gene ağrıyor. Niye bu kadar ağrım oluyor anlamıyorum enfeksiyonum da yok oda temiz. Aklım almıyo bu ağrıyı bu kadar. Sizlerin de var mı ağrısı sızısı herşey yolunda mı
Bana kalsa ben hicbirsey anlamadim da ablam soyledi sonra doktorun anlattığı goruntuler aklima geldi aa evet dedimBen elimdeki fotoların neresi oldugunu dahi bilmiyorum kol yüz görünmüyor plasentanin oraya saklanıyor minik kızım. Bi tek bacak arası görünüyor o kadar
Erken doğum riski olmadığı sürece doktorlar ağrılara normal diyor. Benimki de ağrı olursa dinlen, bir sıkıntı yok diyor.Kızlar ya benim sağ kasığım ağrıyor bugün evi temizledim yemek yaptım resmen o tarafta ağrı ve basınç var gibi. Hep oluyor. Doktora gidiyorum herşey yolunda plesenta üst duvarda gayet güzel diyor. Yapmadığım zamanda az yüriyim gene ağrıyor. Niye bu kadar ağrım oluyor anlamıyorum enfeksiyonum da yok oda temiz. Aklım almıyo bu ağrıyı bu kadar. Sizlerin de var mı ağrısı sızısı herşey yolunda mı
Bende hem süpürdüm hem sildim iki katıda, yemek yaptım ütü yaptım banyo yaptım aslında yormadan yapıyorum her iş arası yarım saat oturup dinleniyorum dikkat ediyorum yorumlamaya ama genede yorulmuşum demek kiCanim ben iki gun once agir seyler kaldirdim ev supurdum utu falan resmen sol kasigim bir agridi sol ayagima vurdu fenaydi yani birdaha kendimi o kadar yormam
Erken doğum riski olmadığı sürece doktorlar ağrılara normal diyor. Benimki de ağrı olursa dinlen, bir sıkıntı yok diyor.
Allah allah ya inşallah dedikleri gibi normaldir insan tedirgin oluyor ister istemezCok yorma kendini cnm, bende biraz is yapıp ayakta kalinca mutlaka oluyor ağrım, doktoruma sormuştum normal demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?