2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yoktu canim ya 70 80 lerde ac karnina. Hamileligin 8.ayinda tok karnina 125 di simdi 173 cikti canim gebelikte yukseldi
O zaman biraz dikkat et canım ya, şeker kadar karbonhidrat tüketimi de çok etkiliyor, dikkat edersen bence üstesinden gelirsin sen bu işin bi de ölçüm cihazı varsa takip etmek de çok faydalı oluyo, benim de canım hep tatlı şeyler istiyo halbuki hiç sevmezdim normalde ama sınırlı tutmaya çalışıyorum

Yoktu canim ya 70 80 lerde ac karnina. Hamileligin 8.ayinda tok karnina 125 di simdi 173 cikti canim gebelikte yukseldi
Hamileliğin 8.ayında mı kız senin doğuma az kalmış o zaman yediğin bir şey yüksek çıkmasına yol açmış olabilir canım, bir kaç gün geçsin ondan sonra tekrar baktır. Tiroid de ilaç sayılmaz, hormon düzenleyici hap, ben 10 yıldır her gün kullanıyorum biliyorsun konuşmuştuk. D-vit ve demir de takviye

Selam kızlar sizin karnınız kaçıncı haftada çıktı acaba
Canım ben 15 gün önce izmire gittim kayınvalidelerin yanına. Kayınvalidem dedi ki hiç karnın çıkmamış gerçekten yoktu. Bu pazar döndük eve dönmeden 1 2 gün önce acayip karnım çıktı yani 15. Haftamda çok çıktı canım. Bebek birden büyüdü demekki.

Evlenene kadar o iş zor biz evlenene kadar yedik birbirimizi kardeşimle şimdi can ciğer annem hala en ufak bi kavgamizda şekeri çıkar hasta olur ama anlatamam ona bugün kavga eder sabaha barışırız anneler cok etkileniyor ben takmayacagim iki kardeş arasında diyeceğim diyorum ama başarılı olabilirmiyim bilmiyorum

Canim ben kullanamadım midemin bulantısından önce idrar yollarını kullandım gecen sefer sonra aradan 2 gün geçti fitile başladım oyle rahatim iki bir kaç gündür resmen karnım agriyormus enfeksiyondan farkına varamamisim fitil bana geyno fem verdi geyno lemoxin muadiliymis ikisinden birini veriyorlar galiba daha ikincisini atmaadim benim afedersin pamukcuk gibiydi iyice temizlendi akintimda kesildi 3 gün arayla diyor o yüzden vakti var daha vitaminleri ilaci atarken kesebilirsjn belki ben içemiyordum vitamin ama tiroid ilacını falan asla kesme

Ben o ayni günlerde bu arada bulantı hapi ve hala düşük ilacimi kullanıyordum onlara ek olarak bunları kullandım ama ayrı günlerde kullandım senin gibi çok fazla olacak diye düşündüm içim almadı açıkçası benim bulantidan hepsini birden

Benim oğlumda doktor annemin arkadaşıydi bu annene hediyem buyur diye pipi resmi göndermişti kadin kesin kanıt olmuş bence temiz iş

Benim var canım galiba büyüdüklerinden hala ben düşük ilaçlarımı alıyorum azalt demisti doktor azaltmadim da dün çok korktum aksam uzun süre geçmedi belim kasiklarim aynı anda ağrıdı uzanınca geçiyor normalde baya bi yattım oyle olunca uzan direk

Eki Görüntüle 2909688 Merhaba arkadaşlar ben Mart annelerindenim benim doktor geçen hafta kıza benzetti ama benim gözüm sürekli bu ugs gidiyor sanki orda görünen erkek gibi lütfen yorum yapar mısınız
O haftalarda cinsiyet tahmininde bacak arası boştu benimkinin yani cinsel organı bu kadar gelişmiş olması imkansız canim neredeyse ayakları gibi büyük kordon olabilir muhtemelen o kısım

Yaaa korktum şimdi deme öyle evlenene kadar stresten çatlarım artıkvalla kuzum inan insan katlanamiyor kardeş kavgalarına çok zor bir durum rabbim tüm kardeşlerin iyi gecinmelerini nasip etsin, aminnnnnarkadaş biz 8 kardeştik evde çit cikmazdi bunlar sadece iki tane akşama kadar ağız dalaşı bazen de dövüş ve çıldıran bir anne Allah sabır versin bana ne diyeyim

Iki oglan anası olacak biri için çok fazla mı umutluyum sence polyannayim galiba hatta değil mi ben kendim de kavga ettiğim için kendimi de örnek veremem Allah sonumuzu hayr etsin

Bende progestan fitil kullanmaya başladım tekrar, kadık ağrın varsa kullanabilirsin demişti doktor. Birde benim kız ağlıyor okula gideceeğğmmm diye. Yarın kaynaşma var yarım saat götürücem inşallah sevmez de gitmez dua edin de sevmesin ya ben hamile halimde bu hastalık zamanı kreşlerle nasıl uğraşayım

Allah yardımcın olsun canım hiç acmasamiydin konuyu unutur mu acaba görse mecbur gonderecekmissin gibi olacak bilmiyorum da sadece aklıma gelen bu.
bende düşündüm inan sen yazmıştın önce ya evde 2 3 tane vardı acaba koysam mi diye ama yeni enfeksiyonum geçti hiç karistirmayayim düzenimi diye vazgeçtim dun inan

Cok ayakta kalmaktan oluyor o canim sen bu temizlik olayini abartıosun bence

Canim bende tatliyi cok severdim taki hamileliğime kadar yiyemiyorum fazla hamile degilken cok yerdim.benim sekeri artıran meyve oldu zannimca cok meyve yiyorum

Ay kafa gitmis 8.haftamda dicektim zaten gece yatmadan şase ve fitile basladim kahvaltidan sonrada diger ilaclara da baslicam ins akinti enfeksiyon hisbisi kalmaz

Canim ins beni de rahatlatir mide bulantim olmadigi icin ben hepsine baslicam gece şase ve fitile basladim kahvaltidan sonra da digerlerine. Bana fitil donaxyl verdi ay bildigin hap gibi mum gibi olmuomuydu bu bilmem yeminle afedersin sertmis hala erimemis yatarken yerlestirmistim aciyor birazcik bu fitil kaymiyor ay neyse iyi gelsinde raziyim zaten 6 günlük

Anladim canim benim midem bulanmiyo ins da bulandirmaz arada yokluyor beni midem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…