O zaman biraz dikkat et canım ya, şeker kadar karbonhidrat tüketimi de çok etkiliyor, dikkat edersen bence üstesinden gelirsin sen bu işinYoktu canim ya 70 80 lerde ac karnina. Hamileligin 8.ayinda tok karnina 125 di simdi 173 cikti canim gebelikte yukseldi
Hamileliğin 8.ayında mıYoktu canim ya 70 80 lerde ac karnina. Hamileligin 8.ayinda tok karnina 125 di simdi 173 cikti canim gebelikte yukseldi
Canım ben 15 gün önce izmire gittim kayınvalidelerin yanına. Kayınvalidem dedi ki hiç karnın çıkmamış gerçekten yoktu. Bu pazar döndük eve dönmeden 1 2 gün önce acayip karnım çıktı yani 15. Haftamda çok çıktı canım. Bebek birden büyüdü demekki.Selam kızlar sizin karnınız kaçıncı haftada çıktı acaba
Evlenene kadar o iş zor biz evlenene kadar yedik birbirimizi kardeşimle şimdi can ciğer annem hala en ufak bi kavgamizda şekeri çıkar hasta olur ama anlatamam ona bugün kavga eder sabaha barışırız anneler cok etkileniyor ben takmayacagim iki kardeş arasında diyeceğim diyorum ama başarılı olabilirmiyim bilmiyorumAynen öylehatta ben keşke aralarinda üç dört yaş olsaydı belki bu kadar kıskançlık durumu olmazdı diye düşünüyordum hep benimkiler çok kavgada ediyor düşün halimi deliriyorum bazen hamile Halimle ama napim canları sagolsun inşallah büyüdükçe düzelecekler (aminnnn)
Canim ben kullanamadım midemin bulantısından önce idrar yollarını kullandım gecen sefer sonra aradan 2 gün geçti fitile başladım oyle rahatim iki bir kaç gündür resmen karnım agriyormus enfeksiyondan farkına varamamisim fitil bana geyno fem verdi geyno lemoxin muadiliymis ikisinden birini veriyorlar galiba daha ikincisini atmaadim benim afedersin pamukcuk gibiydi iyice temizlendi akintimda kesildi 3 gün arayla diyor o yüzden vakti var daha vitaminleri ilaci atarken kesebilirsjn belki ben içemiyordum vitamin ama tiroid ilacını falan asla kesmeKızlar bugun dr bana baya bi ilac yazdi idrar yollarimda iltihap icin ve akıntı icin şeker de var sende mantarda vardir dedi bi tane antibiyotik bir tane fitil bir tane bi ilac daha bi de gece bir kere icmelik şase verdi birde gun aşırı içtiğim tiroit ilaci,hergun ictigim demir ilaci ve d vit var birsuru ilac yapti ya bu kadar cok ilac içen oldu mu acaba? Seker için de bi ac bi tokken baktir sekerine dedi yinede tok karnina yuksek cıkmış dedi
Ben o ayni günlerde bu arada bulantı hapi ve hala düşük ilacimi kullanıyordum onlara ek olarak bunları kullandım ama ayrı günlerde kullandım senin gibi çok fazla olacak diye düşündüm içim almadı açıkçası benim bulantidan hepsini birdenKızlar bugun dr bana baya bi ilac yazdi idrar yollarimda iltihap icin ve akıntı icin şeker de var sende mantarda vardir dedi bi tane antibiyotik bir tane fitil bir tane bi ilac daha bi de gece bir kere icmelik şase verdi birde gun aşırı içtiğim tiroit ilaci,hergun ictigim demir ilaci ve d vit var birsuru ilac yapti ya bu kadar cok ilac içen oldu mu acaba? Seker için de bi ac bi tokken baktir sekerine dedi yinede tok karnina yuksek cıkmış dedi
Benim oğlumda doktor annemin arkadaşıydi bu annene hediyem buyur diye pipi resmi göndermişti kadinBana da doktor bi omurgası görülen görüntü vermiş bide pipisinin görüntüsünü vermişeşimle bakıp bakıp gülüyoruz yüzünü gözünü görmeyi planlarken doktordum pipisini tutuşturmuş elimize
Benim var canım galiba büyüdüklerinden hala ben düşük ilaçlarımı alıyorum azalt demisti doktor azaltmadim da dün çok korktum aksam uzun süre geçmedi belim kasiklarim aynı anda ağrıdı uzanınca geçiyor normalde baya bi yattım oyle olunca uzan direkKızlar ya benim sağ kasığım ağrıyor bugün evi temizledim yemek yaptım resmen o tarafta ağrı ve basınç var gibi. Hep oluyor. Doktora gidiyorum herşey yolunda plesenta üst duvarda gayet güzel diyor. Yapmadığım zamanda az yüriyim gene ağrıyor. Niye bu kadar ağrım oluyor anlamıyorum enfeksiyonum da yok oda temiz. Aklım almıyo bu ağrıyı bu kadar. Sizlerin de var mı ağrısı sızısı herşey yolunda mı
O haftalarda cinsiyet tahmininde bacak arası boştu benimkinin yani cinsel organı bu kadar gelişmiş olması imkansız canim neredeyse ayakları gibi büyük kordon olabilir muhtemelen o kısımEki Görüntüle 2909688 Merhaba arkadaşlar ben Mart annelerindenim benim doktor geçen hafta kıza benzetti ama benim gözüm sürekli bu ugs gidiyor sanki orda görünen erkek gibi lütfen yorum yapar mısınız
Yaaa korktum şimdi deme öyle evlenene kadar stresten çatlarım artıkEvlenene kadar o iş zor biz evlenene kadar yedik birbirimizi kardeşimle şimdi can ciğer annem hala en ufak bi kavgamizda şekeri çıkar hasta olur ama anlatamam ona bugün kavga eder sabaha barışırız anneler cok etkileniyor ben takmayacagim iki kardeş arasında diyeceğim diyorum ama başarılı olabilirmiyim bilmiyorum
Iki oglan anası olacak biri için çok fazla mı umutluyum sence polyannayim galiba hatta değil miYaaa korktum şimdi deme öyle evlenene kadar stresten çatlarım artıkvalla kuzum inan insan katlanamiyor kardeş kavgalarına çok zor bir durum rabbim tüm kardeşlerin iyi gecinmelerini nasip etsin, aminnnnn arkadaş biz 8 kardeştik evde çit cikmazdi bunlar sadece iki tane akşama kadar ağız dalaşı bazen de dövüş ve çıldıran bir anne Allah sabır versin bana ne diyeyim
Bende progestan fitil kullanmaya başladım tekrar, kadık ağrın varsa kullanabilirsin demişti doktor. Birde benim kız ağlıyor okula gideceeğğmmm diye. Yarın kaynaşma var yarım saat götürücem inşallah sevmez de gitmez dua edin de sevmesin ya ben hamile halimde bu hastalık zamanı kreşlerle nasıl uğraşayımBenim var canım galiba büyüdüklerinden hala ben düşük ilaçlarımı alıyorum azalt demisti doktor azaltmadim da dün çok korktum aksam uzun süre geçmedi belim kasiklarim aynı anda ağrıdı uzanınca geçiyor normalde baya bi yattım oyle olunca uzan direk
Allah yardımcın olsun canım hiç acmasamiydin konuyu unutur mu acaba görse mecbur gonderecekmissin gibi olacak bilmiyorum da sadece aklıma gelen bu.Bende progestan fitil kullanmaya başladım tekrar, kadık ağrın varsa kullanabilirsin demişti doktor. Birde benim kız ağlıyor okula gideceeğğmmm diye. Yarın kaynaşma var yarım saat götürücem inşallah sevmez de gitmez dua edin de sevmesin ya ben hamile halimde bu hastalık zamanı kreşlerle nasıl uğraşayım
Cok ayakta kalmaktan oluyor o canim sen bu temizlik olayini abartıosun benceBende hem süpürdüm hem sildim iki katıda, yemek yaptım ütü yaptım banyo yaptım aslında yormadan yapıyorum her iş arası yarım saat oturup dinleniyorum dikkat ediyorum yorumlamaya ama genede yorulmuşum demek ki
Canim bende tatliyi cok severdim taki hamileliğime kadar yiyemiyorum fazla hamile degilken cok yerdim.benim sekeri artıran meyve oldu zannimca cok meyve yiyorumO zaman biraz dikkat et canım ya, şeker kadar karbonhidrat tüketimi de çok etkiliyor, dikkat edersen bence üstesinden gelirsin sen bu işinbi de ölçüm cihazı varsa takip etmek de çok faydalı oluyo, benim de canım hep tatlı şeyler istiyo halbuki hiç sevmezdim normalde ama sınırlı tutmaya çalışıyorum
Ay kafa gitmisHamileliğin 8.ayında mıkız senin doğuma az kalmış o zaman yediğin bir şey yüksek çıkmasına yol açmış olabilir canım, bir kaç gün geçsin ondan sonra tekrar baktır. Tiroid de ilaç sayılmaz, hormon düzenleyici hap, ben 10 yıldır her gün kullanıyorum biliyorsun konuşmuştuk. D-vit ve demir de takviye
Canim ins beni de rahatlatir mide bulantim olmadigi icin ben hepsine baslicam gece şase ve fitile basladim kahvaltidan sonra da digerlerine. Bana fitil donaxyl verdi ay bildigin hap gibi mum gibi olmuomuydu bu bilmem yeminle afedersin sertmis hala erimemis yatarken yerlestirmistim aciyor birazcik bu fitil kaymiyor ayCanim ben kullanamadım midemin bulantısından önce idrar yollarını kullandım gecen sefer sonra aradan 2 gün geçti fitile başladım oyle rahatim iki bir kaç gündür resmen karnım agriyormus enfeksiyondan farkına varamamisim fitil bana geyno fem verdi geyno lemoxin muadiliymis ikisinden birini veriyorlar galiba daha ikincisini atmaadim benim afedersin pamukcuk gibiydi iyice temizlendi akintimda kesildi 3 gün arayla diyor o yüzden vakti var daha vitaminleri ilaci atarken kesebilirsjn belki ben içemiyordum vitamin ama tiroid ilacını falan asla kesme
Anladim canim benim midem bulanmiyo ins da bulandirmaz arada yokluyor beni midemBen o ayni günlerde bu arada bulantı hapi ve hala düşük ilacimi kullanıyordum onlara ek olarak bunları kullandım ama ayrı günlerde kullandım senin gibi çok fazla olacak diye düşündüm içim almadı açıkçası benim bulantidan hepsini birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?