Benim bu hafta çıkmaya başladı canımSelam kızlar sizin karnınız kaçıncı haftada çıktı acaba
Amin cnmn bu donemide cocuklar ve biz sağlıkla bitiririzOkul alisverisi giysi ayakkabi kirtasiye canta bebegimin heyacani gorulmeye degerzaman nasilda cabuk geciyor. Okullu olduk biz. İnsaAllah yavrularin bu heyacani daim olur bu zillet hastalık artık tüm evlerden ırak olur
Hayırlı olsniOkul alisverisi giysi ayakkabi kirtasiye canta bebegimin heyacani gorulmeye degerzaman nasilda cabuk geciyor. Okullu olduk biz. İnsaAllah yavrularin bu heyacani daim olur bu zillet hastalık artık tüm evlerden ırak olur
idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle bende o şaseyi ve fitiller içtim hatta fitil yeni bitti oh çok rahatladım. hiç bişicik olmaz korkmaKızlar bugun dr bana baya bi ilac yazdi idrar yollarimda iltihap icin ve akıntı icin şeker de var sende mantarda vardir dedi bi tane antibiyotik bir tane fitil bir tane bi ilac daha bi de gece bir kere icmelik şase verdi birde gun aşırı içtiğim tiroit ilaci,hergun ictigim demir ilaci ve d vit var birsuru ilac yapti ya bu kadar cok ilac içen oldu mu acaba? Seker için de bi ac bi tokken baktir sekerine dedi yinede tok karnina yuksek cıkmış dedi
Canim bana da donaxyl fitil , aksef 500 mg antibiyotik, hippurin adli bi ilac birde şase verdi saseye ve fitile dun basladim sase zaten tek icimlik bugunde antibiyotige falan baslicam ins gecer ve bir daha gelmezidrar yolu enfeksiyonu sebebiyle bende o şaseyi ve fitiller içtim hatta fitil yeni bitti oh çok rahatladım. hiç bişicik olmaz korkma
15 te hissettim ,17 de yani bu hafta daha net olmaya başladı fakat hala çok düzensiz ve güçsüz.Hareketleri hissedenler kaçıncı haftada hissettiniz?
Bazıları öyle kendi kendilerine bakıp bir yorum yapmadan masadan kaldırıyorlar.Oysa bence branşı ne olursa olsun tüm doktorların açıklayıcı ve hastayı rahatlatıcı bir iki cümle kurmaları gerekir. Evet gün içinde sadece bizimle muhatap olmuyorlar ama bu mesleği seçerken de bunu da göz önünde bulundurmaları gerekir.bu gün yeni hastanede ve yeni doktorda randevumuz var,
bakalım nasıl gececek. bari bakıp, tamam gidebilirsin diyip bitirmez
İNŞALLAH 10 gün çektim ağrısını son çare gittim artıkCanim bana da donaxyl fitil , aksef 500 mg antibiyotik, hippurin adli bi ilac birde şase verdi saseye ve fitile dun basladim sase zaten tek icimlik bugunde antibiyotige falan baslicam ins gecer ve bir daha gelmez
Valla canımcım aynı dert bende de var. Yürüyüş önerdi dr um ama ağrım olduğu için yürüyüş işkenceye dönüyor diye yürümek istemiyorum. Ağrın olduğunda dinlen yürümeye devam et demişti. Benim bide kasık ağrısına ek tahminen bebeğin olduğu yerde sanki etim kesiliyormuş gibi göbeğimde bi ağrı oluyor. Dr uma söylediğimde bebek ve rahim büyüdüğü için diyor o da bi sorun göremedi. Bende üzülüyorum daha erken haftalarda böyleysem ilerde nasıl olucam diyeKızlar ya benim sağ kasığım ağrıyor bugün evi temizledim yemek yaptım resmen o tarafta ağrı ve basınç var gibi. Hep oluyor. Doktora gidiyorum herşey yolunda plesenta üst duvarda gayet güzel diyor. Yapmadığım zamanda az yüriyim gene ağrıyor. Niye bu kadar ağrım oluyor anlamıyorum enfeksiyonum da yok oda temiz. Aklım almıyo bu ağrıyı bu kadar. Sizlerin de var mı ağrısı sızısı herşey yolunda mı
Ya aslinda bende agri kasik agrisi oluyordu cok ayakta duruncada canim bacagima vuruyordu dun fitili kullaninca kasiklarimin hepsi nasil sizladi ya kesin var yani biseyler bendede Allah uzak tutsunİNŞALLAH 10 gün çektim ağrısını son çare gittim artık
Bazıları öyle kendi kendilerine bakıp bir yorum yapmadan masadan kaldırıyorlar.Oysa bence branşı ne olursa olsun tüm doktorların açıklayıcı ve hastayı rahatlatıcı bir iki cümle kurmaları gerekir. Evet gün içinde sadece bizimle muhatap olmuyorlar ama bu mesleği seçerken de bunu da göz önünde bulundurmaları gerekir.
Sen benim yaptığım şaşkınlıkları görsenAy kafa gitmis8.haftamda dicektim zaten gece yatmadan şase ve fitile basladim kahvaltidan sonrada diger ilaclara da baslicam ins akinti enfeksiyon hisbisi kalmaz
Cnm ilerleyen haftalarda bu kadae olmuyor 20 21 e kadar rahim genisleme ağrısı oluyor. Ben 24 uncu haftadan sonra cok rahattim herkes farklıdır tabi.Valla canımcım aynı dert bende de var. Yürüyüş önerdi dr um ama ağrım olduğu için yürüyüş işkenceye dönüyor diye yürümek istemiyorum. Ağrın olduğunda dinlen yürümeye devam et demişti. Benim bide kasık ağrısına ek tahminen bebeğin olduğu yerde sanki etim kesiliyormuş gibi göbeğimde bi ağrı oluyor. Dr uma söylediğimde bebek ve rahim büyüdüğü için diyor o da bi sorun göremedi. Bende üzülüyorum daha erken haftalarda böyleysem ilerde nasıl olucam diye
Evet canim ben sabun falan kullanmam ve nemli kalmaz kurularim mutlaka korunmasız iliskiden sonra böyle oldu ya neyse Hayırlısı ins gecer biran onceSen benim yaptığım şaşkınlıkları görsenevet canım o sorunu hallet en kısa zamanda, bir de vajina temizliğinde sadece su kullanmak gerek, sabun vs ph dengesini bozuyor ve mikroplara enfeksiyonlara açık hale geliyor ve iyi kurulamak gerekiyormuş
Bunu duyduğuma çok sevindim şuanCnm ilerleyen haftalarda bu kadae olmuyor 20 21 e kadar rahim genisleme ağrısı oluyor. Ben 24 uncu haftadan sonra cok rahattim herkes farklıdır tabi.
Büyük oğlum küçüğe göre daha hareketli ve konuşkan. Küçük evde hareketli başkalarının yanında daha sakin. Dün anasınıfına başladı ve öğretmeni abisinin de öğretmeniydi. Bugün diyor ki; Emir abisinden daha sakin ve nazlı. Ah birde evde görseler atom karıncayıDoğduklarında karnınızdaki gibi miydi peki? İlki daha hareketli ikinci uysal gibi mesela?
16. Haftada :)Hareketleri hissedenler kaçıncı haftada hissettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?