Bende mutlaka kalkıyorum tuvalete, normalde de kalkardim şimdi sıkıştırıyor resmen yaramazMerhaba hanımlar. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Cinsiyet öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun. 2 gündür okula gidiyoruz uyum haftası diye de bekliyoruz mecburen. Allaha şükür ağrım sızım yok ama sık tuvalete çıkma olayı mahvediyor. Gece lavaboya gidiyorum yatıyorum yarım saat sonra bir kalkıyorum karnımda sancıyla sanki uzun süredir tuvalete çıkmamışım gibi.
Hayirli olsun okulunuz .Merhaba hanımlar. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Cinsiyet öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun. 2 gündür okula gidiyoruz uyum haftası diye de bekliyoruz mecburen. Allaha şükür ağrım sızım yok ama sık tuvalete çıkma olayı mahvediyor. Gece lavaboya gidiyorum yatıyorum yarım saat sonra bir kalkıyorum karnımda sancıyla sanki uzun süredir tuvalete çıkmamışım gibi.
Bizim de cinsiyeti kız olarak güncellermisiniz :)Bana yazıpda eklenmeyen varmı acaba☺
Bizde anasinifina basladik canim. AminnnnAmin cnmn bu donemide cocuklar ve biz sağlıkla bitiririz
Benim kucuk kizim anasinifina basladi ay nasil duygusallastimrabbim yavrularimizn kaderlerini güzel yazsin insllah
Iki oglan anası olacak biri için çok fazla mı umutluyum sence polyannayim galiba hatta değil miben kendim de kavga ettiğim için kendimi de örnek veremem Allah sonumuzu hayr etsin
Büyük oğlum küçüğe göre daha hareketli ve konuşkan. Küçük evde hareketli başkalarının yanında daha sakin. Dün anasınıfına başladı ve öğretmeni abisinin de öğretmeniydi. Bugün diyor ki; Emir abisinden daha sakin ve nazlı. Ah birde evde görseler atom karıncayı
İş yerinde yarım saatte bir gidiyorum bazenMerhaba hanımlar. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Cinsiyet öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun. 2 gündür okula gidiyoruz uyum haftası diye de bekliyoruz mecburen. Allaha şükür ağrım sızım yok ama sık tuvalete çıkma olayı mahvediyor. Gece lavaboya gidiyorum yatıyorum yarım saat sonra bir kalkıyorum karnımda sancıyla sanki uzun süredir tuvalete çıkmamışım gibi.
Hayirla ugurla gel küçük prenses annenle aynı kaderi paylaşıyorumMeyabaaa teyjelerim ben EceNaz. Artık kız oldugum kesinlesti. Annem hala tereddutle yaklasiyo oglanmıyım acaba diyeiki abimden sonra normal görüyorum annemin endişesini. Çünki beni çok istedi. Ama bu demek deilki abimlerden beni cok sevecek. Hepimizi ayni sevecek. Abim ana sinifina basladi cok mutlu. Buyuk abim orta okulda oda pazartesi baslicak. Annem cok mutlu teyjelerim
Rabbim hepinizin gönlündekini nasip eylesin insaAllahAllaha emanet olun
Evt bende de sol daha sert ve şiş, baştan beri hep sold hissediyorum, ultrasona gittiğimde de bebegin sol tarafda olduğunu gördümKızlar karnımın sol tarafı sağ tarafından daha şiş ve daha sert, sanırım bebeğim o tarafa meyilli, sizde de var mı böyle asimetri, bi taraf daha şiş ve sert oluyor mu
Bnmde oyle solda bebisimKızlar karnımın sol tarafı sağ tarafından daha şiş ve daha sert, sanırım bebeğim o tarafa meyilli, sizde de var mı böyle asimetri, bi taraf daha şiş ve sert oluyor mu
Bu ugs de 13+3 günlük demişti ama dediğiniz gibi de olabilirO haftalarda cinsiyet tahmininde bacak arası boştu benimkinin yani cinsel organı bu kadar gelişmiş olması imkansız canim neredeyse ayakları gibi büyük kordon olabilir muhtemelen o kısım
Evt bende de sol daha sert ve şiş, baştan beri hep sold hissediyorum, ultrasona gittiğimde de bebegin sol tarafda olduğunu gördüm
Ay Allah razı olsun kızlar, bir an korktum öyle görünce. İnşallah sağlıkla kavuşalım yavrularımızaBnmde oyle solda bebisim
Bendemi problem var sabah masama bir oturuyorum akşama doğru geliyor aklıma tuvalete gitmek.
İlk kızım karnımda çok hareketliydi, hala çok konuşkan ve kıpır kıpır. Bakalım ikinci nasıl olacak.
İş yerinde yarım saatte bir gidiyorum bazenDönüşte eve zor atıyorum kendimi.
Benim de kaç haftadır öyle canım hep solda yükseklik ve sertlik, hatta daha önce de konuştuk burda ama kafası mı poposu mudur karar verememiştikKızlar karnımın sol tarafı sağ tarafından daha şiş ve daha sert, sanırım bebeğim o tarafa meyilli, sizde de var mı böyle asimetri, bi taraf daha şiş ve sert oluyor mu
Evet canım benimki de kızBenim de kaç haftadır öyle canım hep solda yükseklik ve sertlik, hatta daha önce de konuştuk burda ama kafası mı poposu mudur karar verememiştikbir de cinsiyetle alakası olabilir denmişti, benimki kesin olmamakla beraber büyük ihtimalle kız mesela, seninki belli miydi?
Cok şükür cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunuKızlarrr fetal dna sonucum temiz çıktı çok şükür.Dua eden herkesten Allah razı olsun
Evet bebek nerdeyse orada bombe oluyorKızlar karnımın sol tarafı sağ tarafından daha şiş ve daha sert, sanırım bebeğim o tarafa meyilli, sizde de var mı böyle asimetri, bi taraf daha şiş ve sert oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?