Çok şükür canım gözün aydın sağlıkla gelsin inşallahKızlarrr fetal dna sonucum temiz çıktı çok şükür.Dua eden herkesten Allah razı olsun
Benim iki oğlumda hep soldaydi kızda soldaydi ama şimdi sağ sol fark etmeksizin dolaşıyor karnımın her yerinde yani kız solda erkek sağda hikaye canım nereden yumurtlarsan bebek orada oluyor ben hep soldan yumurtlamisim nedense sağda hiç olmadi meselaEvet canım benimki de kızkızlar solda olur diye ben de duymuştum
Gözün aydın saglikla gelsin bebiş insallahKızlarrr fetal dna sonucum temiz çıktı çok şükür.Dua eden herkesten Allah razı olsun
Ben de sırt üstü yatınca farkettim, korkudan doğruldum hemenEvet bebek nerdeyse orada bombe oluyorözellikle sırt üstü yatınca eşim bile farkediyor
Hurafe çıktı o zaman bu cinsiyete göre sol sağ konusuBenim iki oğlumda hep soldaydi kızda soldaydi ama şimdi sağ sol fark etmeksizin dolaşıyor karnımın her yerinde yani kız solda erkek sağda hikaye canım nereden yumurtlarsan bebek orada oluyor ben hep soldan yumurtlamisim nedense sağda hiç olmadi mesela
Benim de kaç haftadır öyle canım hep solda yükseklik ve sertlik, hatta daha önce de konuştuk burda ama kafası mı poposu mudur karar verememiştikbir de cinsiyetle alakası olabilir denmişti, benimki kesin olmamakla beraber büyük ihtimalle kız mesela, seninki belli miydi?
Evet canım benimki de kızkızlar solda olur diye ben de duymuştum
Ben bugün erken kalktım okula falan baktım vs gene ağrıyor eve zor attım kendimi dinleniyorum şimdi, geceden geceye almaya devam ediyorum ben beni enfeksiyon yapmadılar henüz bol su içersen birşey olmaz gibi geliyor ama sen bilirsin genedeAllah yardımcın olsun canım hiç acmasamiydin konuyu unutur mu acaba görse mecbur gonderecekmissin gibi olacak bilmiyorum da sadece aklıma gelen bu.
bende düşündüm inan sen yazmıştın önce ya evde 2 3 tane vardı acaba koysam mi diye ama yeni enfeksiyonum geçti hiç karistirmayayim düzenimi diye vazgeçtim dun inan
Ya sizinde öyle demek, benimde baya baya ağrıyor sürekli. Uzanıyorum geçiyor az hareketleneyim hooopp gene başlıyor. Bıktım sürekli de dinletemiyoruz kiiValla canımcım aynı dert bende de var. Yürüyüş önerdi dr um ama ağrım olduğu için yürüyüş işkenceye dönüyor diye yürümek istemiyorum. Ağrın olduğunda dinlen yürümeye devam et demişti. Benim bide kasık ağrısına ek tahminen bebeğin olduğu yerde sanki etim kesiliyormuş gibi göbeğimde bi ağrı oluyor. Dr uma söylediğimde bebek ve rahim büyüdüğü için diyor o da bi sorun göremedi. Bende üzülüyorum daha erken haftalarda böyleysem ilerde nasıl olucam diye
Hurafe çıktı o zaman bu cinsiyete göre sol sağ konusukız benimki tüp bebek, Allah bilir hangi taraftaki yumurtadan oldu bu çocuk
İlk hamileliğimde hiç hatırlamıyorum bu kadar tuvalete gittiğimi. Son aylarda olmuştu ancak. Bunda başından beri hemen sıkışıyorum.Bendemi problem var sabah masama bir oturuyorum akşama doğru geliyor aklıma tuvalete gitmek.
Benim.erkek ve solda :) benim.bu bebe burdaki kiz anneleri yorumlarina bakilirsa kiz olmali idi :)Evet canım benimki de kızkızlar solda olur diye ben de duymuştum b
Meyabaaa teyjelerim ben EceNaz. Artık kız oldugum kesinlesti. Annem hala tereddutle yaklasiyo oglanmıyım acaba diyeiki abimden sonra normal görüyorum annemin endişesini. Çünki beni çok istedi. Ama bu demek deilki abimlerden beni cok sevecek. Hepimizi ayni sevecek. Abim ana sinifina basladi cok mutlu. Buyuk abim orta okulda oda pazartesi baslicak. Annem cok mutlu teyjelerim
Rabbim hepinizin gönlündekini nasip eylesin insaAllahAllaha emanet olun
Sanırım eşitliği biz sağlıcazŞuan ankette 42 kiz 41 erkek gözüküyor var mi arttiran
Haha olabilir canımSanırım eşitliği biz sağlıcaz
Kizlar ben 13. Haftadan beri magnezyum kullaniyorum. Bendede erken basladi halada devam ediyor. Ama magnezyumun cok faydasini gördüm. Doktorunuza danisin isterseniz.Ya sizinde öyle demek, benimde baya baya ağrıyor sürekli. Uzanıyorum geçiyor az hareketleneyim hooopp gene başlıyor. Bıktım sürekli de dinletemiyoruz kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?