2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet canım benimki de kız kızlar solda olur diye ben de duymuştum
Benim iki oğlumda hep soldaydi kızda soldaydi ama şimdi sağ sol fark etmeksizin dolaşıyor karnımın her yerinde yani kız solda erkek sağda hikaye canım nereden yumurtlarsan bebek orada oluyor ben hep soldan yumurtlamisim nedense sağda hiç olmadi mesela

Hurafe çıktı o zaman bu cinsiyete göre sol sağ konusu kız benimki tüp bebek, Allah bilir hangi taraftaki yumurtadan oldu bu çocuk

Evet canım benimki de kız kızlar solda olur diye ben de duymuştum

Benim erkek uymuyor teoriye

Ben bugün erken kalktım okula falan baktım vs gene ağrıyor eve zor attım kendimi dinleniyorum şimdi, geceden geceye almaya devam ediyorum ben beni enfeksiyon yapmadılar henüz bol su içersen birşey olmaz gibi geliyor ama sen bilirsin genede

Ya sizinde öyle demek, benimde baya baya ağrıyor sürekli. Uzanıyorum geçiyor az hareketleneyim hooopp gene başlıyor. Bıktım sürekli de dinletemiyoruz kii

Hurafe çıktı o zaman bu cinsiyete göre sol sağ konusu kız benimki tüp bebek, Allah bilir hangi taraftaki yumurtadan oldu bu çocuk
Aynen canım zaten hamilelikle ilgili hurafe çok malesef kendin tecrübe edince bir kaç hamilelikle artık inanmiyorsun söylenenlere bide canım ilk zamanlar yani mesela 12. Haftalar gibi karnını ellediginde sağda yada solda eline sertlik gelmedimi hiç benim mesela hep solda sertlik gelirdi elime bebek oldugunu anlardım

Kızlar ay dün akşam yemekten 1-2 saat sonra canım Adana dürüm çekti eşim de hemen sipariş verdi , oturdum o saatte adana dürüm yedim resmen aşerme gibi oldu, aklıma gelince ağzım sulandı.. masterchef bakıyorduk etkilendim sanırıım…hayatımda da 4 ya da 5.yiyişimdir pek aklıma gelmez Adana dürüm dürüm severim yani de Adana ne alaka işte böyle de macera oldu, oğluma anlatırım artık ilerde

Masallah Saglikla gelsin Ecenaz prensesismimi gibi tatli mi tatli bir kiz olsun inşllah ozaman alışverişe başlayabilirsin canm artik

Kızlar merhabalar bugün 2li test sonucum için gittim doktoruma, yaş riski çıkmış o da 30lu yaşlardan sonra beklenilen bişey dedi onun haricinde sonucun çok iyi dedi. %70 erkek dedi kız bekliyordum ama sağlıklı olsun da.
Bu arada bebekten bağımsız bi kitle gördü 3,5 cm ama miyop değil, polipte değil dedi, başka Doktoru çağırdı o da ilk defa böyle bir şey görüyorum dedi. Üniversite hastanesine yönlendirdi. Böyle bişey duydunuz mu yada başına gelen var mı?

Ya sizinde öyle demek, benimde baya baya ağrıyor sürekli. Uzanıyorum geçiyor az hareketleneyim hooopp gene başlıyor. Bıktım sürekli de dinletemiyoruz kii
Kizlar ben 13. Haftadan beri magnezyum kullaniyorum. Bendede erken basladi halada devam ediyor. Ama magnezyumun cok faydasini gördüm. Doktorunuza danisin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…