2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende mutlaka kalkıyorum tuvalete, normalde de kalkardim şimdi sıkıştırıyor resmen yaramazhatta arkadaşıma söyledim sen son haftalarda tuvalette yatarsın o zaman dedi

Hayirli olsun okulunuz .
Bende öyleyim dun 10 dk arayla 3 kere gittim lavaboya esim diyor vay haline:)
Hamilelikde bağırsaklarim cok çalışıyor benim avantajli bir durum ama eksileride cok
Amin,çok teşekkür ederim. Benim olayım bağırsak değil,idrar sıkıştırması
Merhaba EceNaz. Sağlıcakla gel annenin ve babanın kucağına. Rabbim hepinizi korusun.

İlk kızım karnımda çok hareketliydi, hala çok konuşkan ve kıpır kıpır. Bakalım ikinci nasıl olacak.

İş yerinde yarım saatte bir gidiyorum bazen Dönüşte eve zor atıyorum kendimi.
Gündüzleri o kadar değil ama geceleri perişanım
Kızlarrr fetal dna sonucum temiz çıktı çok şükür. Dua eden herkesten Allah razı olsun
Gözünüz aydın,sağlıcakla gelsin kuzucuk

Kizlar hepinizden Allah razi olsun guzel dilekleriniz için
Ogleden sonra tahlil sonuclari icin gittigimde hastaneye yeni bir makine gelmis ayrintili ultrason doktorlar ilk benim bebisimi goruntuledi. Hem makineyi ayarlar yapildi hemde doya doya gordum kizimi. Digerinden bek bisey anlamiyodum. Uzun uzuun gordüm herseyini Abilerinin kopyası doktor cok hareketli bir bebek hic durmuyor dedi. Devamli eli agzinda oynak bisey

Kızlar 2. Doz aşımı oldum bıontech. 2. Dozu olup yan etki yaşayan var mı ben 1. Dozda ki 4 ay oldu olalı yan etki yaşamamıştım çevremde 2. Dozda yan etki olanlar oldu tedirgin oldum biraz.
Canim inş bir sıkıntı olmaz sifa olur ben daha olmadim 2.dozu haftaya cuma olucam ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…