Bende mutlaka kalkıyorum tuvalete, normalde de kalkardim şimdi sıkıştırıyor resmen yaramazhatta arkadaşıma söyledim sen son haftalarda tuvalette yatarsın o zaman dedi
Amin,çok teşekkür ederim. Benim olayım bağırsak değil,idrar sıkıştırmasıHayirli olsun okulunuz .
Bende öyleyim dun 10 dk arayla 3 kere gittim lavaboya esim diyor vay haline:)
Hamilelikde bağırsaklarim cok çalışıyor benim avantajli bir durum ama eksileride cok
Merhaba EceNaz. Sağlıcakla gel annenin ve babanın kucağına. Rabbim hepinizi korusun.Meyabaaa teyjelerim ben EceNaz. Artık kız oldugum kesinlesti. Annem hala tereddutle yaklasiyo oglanmıyım acaba diyeiki abimden sonra normal görüyorum annemin endişesini. Çünki beni çok istedi. Ama bu demek deilki abimlerden beni cok sevecek. Hepimizi ayni sevecek. Abim ana sinifina basladi cok mutlu. Buyuk abim orta okulda oda pazartesi baslicak. Annem cok mutlu teyjelerim
Rabbim hepinizin gönlündekini nasip eylesin insaAllahAllaha emanet olun
Gündüzleri o kadar değil ama geceleri perişanım
İlk kızım karnımda çok hareketliydi, hala çok konuşkan ve kıpır kıpır. Bakalım ikinci nasıl olacak.
İş yerinde yarım saatte bir gidiyorum bazenDönüşte eve zor atıyorum kendimi.
Gözünüz aydın,sağlıcakla gelsin kuzucukKızlarrr fetal dna sonucum temiz çıktı çok şükür.Dua eden herkesten Allah razı olsun
Maşallah,sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar inşallah. Darısı benim başıma kızım olacak haberi vermek içinMerhabalarrr ben de bugun doktora gittim ve cinsiyetimiz netlesti, bir KIZIM oluyor allahin izniyle cok ama cok mutluyum
Yaaaa ne güzel bi duygu canımm benim daha 10 haftalık merak ettim işteeBenim bu hafta çıkmaya başladı canım
Pazartesi randevum var,doktorum erkek demişti, tekrar teyit alayım esitlicem sayiyiŞuan ankette 42 kiz 41 erkek gözüküyor var mi arttiran
O degilde erkekler ataga gecti kizlari sollayacak böyle gidersePazartesi randevum var,doktorum erkek demişti, tekrar teyit alayım esitlicem sayiyi
Bu sene erkek senesi diye duydum benO degilde erkekler ataga gecti kizlari sollayacak böyle giderse
Canım bende kız senesi diye duymustum ahaha herkes farkli biseyler söylüyor demekkiBu sene erkek senesi diye duydum ben
ayyy bayıldım ne kadar güzel sağlıkla kullanın.Kızlar civilden bebise banyo havlusu aldim acip acip bakip guluyorum ya
Benim doktorum cinsiyet partileri yapıyor ya erkek senesi yazmış, geçen sene kiz senesiydiCanım bende kız senesi diye duymustum ahaha herkes farkli biseyler söylüyor demekki
Sagol canım amin insayyy bayıldım ne kadar güzel sağlıkla kullanın.
Hmm olabilir canımBenim doktorum cinsiyet partileri yapıyor ya erkek senesi yazmış, geçen sene kiz senesiydi
Minnoş prenses sağlıkla kullansin annesiKızlar civilden bebise banyo havlusu aldim acip acip bakip guluyorum ya
Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah. Çok sevindimMerhabalarrr ben de bugun doktora gittim ve cinsiyetimiz netlesti, bir KIZIM oluyor allahin izniyle cok ama cok mutluyum
Sagol canim insMinnoş prenses sağlıkla kullansin annesi
Bana da bu kontrolümde verdi. Henüz birkaç gündür kullanıyorum. Umarım ilerleyen günlerde faydasını görürümKizlar ben 13. Haftadan beri magnezyum kullaniyorum. Bendede erken basladi halada devam ediyor. Ama magnezyumun cok faydasini gördüm. Doktorunuza danisin isterseniz.
Benim kızımda bu haftada dahaoktu bu az gibi birde daha tam hissetmeyincede tedirgin oluyorum ama sağlıklı olsun yeter diyorumYaaaa ne güzel bi duygu canımm benim daha 10 haftalık merak ettim iştee
Canim inş bir sıkıntı olmaz sifa olurKızlar 2. Doz aşımı oldum bıontech. 2. Dozu olup yan etki yaşayan var mı ben 1. Dozda ki 4 ay oldu olalı yan etki yaşamamıştım çevremde 2. Dozda yan etki olanlar oldu tedirgin oldum biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?