2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar 2. Doz aşımı oldum bıontech. 2. Dozu olup yan etki yaşayan var mı ben 1. Dozda ki 4 ay oldu olalı yan etki yaşamamıştım çevremde 2. Dozda yan etki olanlar oldu tedirgin oldum biraz.
Şifa olsun canım gelişmeleri yaz Ben de 2.dozu birkaç haftaya olacağım

Tam rahim bölgemde sertlik olurdu evet, ama bu sefer bariz bir şekil değişikliği var karnımda, sol taraf daha gergin ve şiş. Bana farketmez nerde rahatsa orda dursun çocuğum

Enfeksiyonun olabilir canım galiba bu haftalarda yine yeniliyor bende çıkıyordum az az yapmıyordum simdi yine çıkıyorum bazen 3 defa ama ciddi ciddi cok gelmiş oluyor ona dikkat et eğer az az oluyorsa olabilir

Allahim amin o kadar çok canımın çektiği ama yiyemedigim tatli oldu ki neler biriktirdim kenara yemek için içimde bi an önce bende bunları yaşamak istiyoruuum

Bence büyüdüler artik benimki yer değiştiriyor o şişkinlik sanki poposu gibi geliyor bana bazen sağa toplanıyor bazen sola

Gidicem canım 10 güne idare edebilirsem gidince söyleyeceğim zaten geçen defa sormuştum bebeğin yaptığı bi baskı değil çektiğin agri muhtemelen büyümeden oluyor dedi rahim ağzın kapalı zaten orada ayakları var yerleşik değil bebek dedi o biraz rahatlatmisti içimi

Senin kızın napti canım okula devam mı tamam mı

Kızlar ya bende bugün bi haller var, ne yesem sanki içim çekiliyo gibi dipsiz bi kuyuya gidiyo gibi, yediklerimde bi değişiklik de yok ama hiç bişey enerji vermiyo bana tansiyonum düşük gibi hiç halim yok enerjim yok, bebiş sömürüyo galiba normal mi sizce? Demirle vitaminlere de devam ediyorum ama ne güçlendirecek bizi, sanki hiç eski enerjime kavuşamıycam gibi geliyo

Canım bende kız senesi diye duymustum ahaha herkes farkli biseyler söylüyor demekki
Ben hamile kalmadan önce kız senesi diyordu herkes şimdi erkek senesi diyor hiç kız duymadım yakın çevremde sadece buradakiler kim benimle yakın zamanda hamileyse herkesin erkek

Sana tavsiye daha cok ye bazen benimde çok iştahım oluyor yemek istiyorum bazen hiç ağzıma yemek alasım gelmiyor ha eğer tansiyondan supheleniyorsan Soda içebilirsin canım

Canım tansiyonun düşmüştür dengelemek için şekerli su içebilirsin iyi geliyor. Sıcaklar da yapabiliyor malesef

Ben hamile kalmadan önce kız senesi diyordu herkes şimdi erkek senesi diyor hiç kız duymadım yakın çevremde sadece buradakiler kim benimle yakın zamanda hamileyse herkesin erkek
Benim de hep etrafimdaki hamileler kız canım bence ikisinin senesi de olabilir

Sana tavsiye daha cok ye bazen benimde çok iştahım oluyor yemek istiyorum bazen hiç ağzıma yemek alasım gelmiyor ha eğer tansiyondan supheleniyorsan Soda içebilirsin canım

Canım tansiyonun düşmüştür dengelemek için şekerli su içebilirsin iyi geliyor. Sıcaklar da yapabiliyor malesef
Teşekkürler kızlar, valla tansiyonuma baktım normal ama ben kilom fazla artmasın diye canım ekstra bişey istediğinde falan kısıtlamaya çalışıyorum, normal düzeni bozmamaya çalışıyorum, ama demek ki vücudun ona o an ihtiyacı oluyo, birazcık salmak gerek galiba

Canım abartmadan bence yemelisin çünkü aynı şeyi bende yaptım ortada baygın baygın geziyorsun şimdi canım bir şey isterse en azından tadına bakıyorum öğlen pilav varsa 2 kaşıkta olsa alıyorum yemediğim zaman alternatif olmadığı için aç kalıyorum akşama mahfolmuş şekilde eve geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…