İnşallah canımCanim inş bir sıkıntı olmaz sifa olurben daha olmadim 2.dozu haftaya cuma olucam ins
Şifa olsun canımKızlar 2. Doz aşımı oldum bıontech. 2. Dozu olup yan etki yaşayan var mı ben 1. Dozda ki 4 ay oldu olalı yan etki yaşamamıştım çevremde 2. Dozda yan etki olanlar oldu tedirgin oldum biraz.
Tam rahim bölgemde sertlik olurdu evet, ama bu sefer bariz bir şekil değişikliği var karnımda, sol taraf daha gergin ve şiş. Bana farketmez nerde rahatsa orda dursun çocuğumAynen canım zaten hamilelikle ilgili hurafe çok malesef kendin tecrübe edince bir kaç hamilelikle artık inanmiyorsun söylenenlere bide canım ilk zamanlar yani mesela 12. Haftalar gibi karnını ellediginde sağda yada solda eline sertlik gelmedimi hiç benim mesela hep solda sertlik gelirdi elime bebek oldugunu anlardım
Enfeksiyonun olabilir canım galiba bu haftalarda yine yeniliyor bende çıkıyordum az az yapmıyordum simdi yine çıkıyorum bazen 3 defa ama ciddi ciddi cok gelmiş oluyor ona dikkat et eğer az az oluyorsa olabilirMerhaba hanımlar. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Cinsiyet öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun. 2 gündür okula gidiyoruz uyum haftası diye de bekliyoruz mecburen. Allaha şükür ağrım sızım yok ama sık tuvalete çıkma olayı mahvediyor. Gece lavaboya gidiyorum yatıyorum yarım saat sonra bir kalkıyorum karnımda sancıyla sanki uzun süredir tuvalete çıkmamışım gibi.
Allah razı olsun arkadaşımEvet kesinlikle öylesin ama bekle bir doğsun büyüsüne bebiş insallah seninkiler iyi gecinir bari ne diyeyim
Allahim amin o kadar çok canımın çektiği ama yiyemedigim tatli oldu ki neler biriktirdim kenara yemek için içimde bi an önce bende bunları yaşamak istiyoruuumKizlar 1 haftadır cok şükür bulantilarim gecti iştahım geldi aksam canim tatli cekti esime diyorum hakki dogurcam bir tatli yemedim 4 aydir bir serzeniş görseniz.
Bundan 1 hafta once tatli alayimmi dedi eşim ay ne tatlisi ben midemin bulantisiyla basediyorum diyodum :))
Amin canımŞifa olsun canımgelişmeleri yaz Ben de 2.dozu birkaç haftaya olacağım
Bence büyüdüler artik benimki yer değiştiriyor o şişkinlik sanki poposu gibi geliyor bana bazen sağa toplanıyor bazen solaBenim iki oğlumda hep soldaydi kızda soldaydi ama şimdi sağ sol fark etmeksizin dolaşıyor karnımın her yerinde yani kız solda erkek sağda hikaye canım nereden yumurtlarsan bebek orada oluyor ben hep soldan yumurtlamisim nedense sağda hiç olmadi mesela
Gidicem canım 10 güne idare edebilirsem gidince söyleyeceğim zaten geçen defa sormuştum bebeğin yaptığı bi baskı değil çektiğin agri muhtemelen büyümeden oluyor dedi rahim ağzın kapalı zaten orada ayakları var yerleşik değil bebek dedi o biraz rahatlatmisti içimiBen bugün erken kalktım okula falan baktım vs gene ağrıyor eve zor attım kendimi dinleniyorum şimdi, geceden geceye almaya devam ediyorum ben beni enfeksiyon yapmadılar henüz bol su içersen birşey olmaz gibi geliyor ama sen bilirsin genede
Senin kızın napti canım okula devam mı tamam mıBen bugün erken kalktım okula falan baktım vs gene ağrıyor eve zor attım kendimi dinleniyorum şimdi, geceden geceye almaya devam ediyorum ben beni enfeksiyon yapmadılar henüz bol su içersen birşey olmaz gibi geliyor ama sen bilirsin genede
O 41 kiz 42 erkek canım ben degismeden önce kullanmıştım oyumuŞuan ankette 42 kiz 41 erkek gözüküyor var mi arttiran
Ben hamile kalmadan önce kız senesi diyordu herkes şimdi erkek senesi diyor hiç kız duymadım yakın çevremde sadece buradakiler kim benimle yakın zamanda hamileyse herkesin erkekCanım bende kız senesi diye duymustum ahaha herkes farkli biseyler söylüyor demekki
Sana tavsiye daha cok yeKızlar ya bende bugün bi haller var, ne yesem sanki içim çekiliyo gibi dipsiz bi kuyuya gidiyo gibi, yediklerimde bi değişiklik de yok ama hiç bişey enerji vermiyo bana tansiyonum düşük gibi hiç halim yok enerjim yok, bebiş sömürüyo galibanormal mi sizce? Demirle vitaminlere de devam ediyorum ama ne güçlendirecek bizi, sanki hiç eski enerjime kavuşamıycam gibi geliyo
Kızlar ya bende bugün bi haller var, ne yesem sanki içim çekiliyo gibi dipsiz bi kuyuya gidiyo gibi, yediklerimde bi değişiklik de yok ama hiç bişey enerji vermiyo bana tansiyonum düşük gibi hiç halim yok enerjim yok, bebiş sömürüyo galibanormal mi sizce? Demirle vitaminlere de devam ediyorum ama ne güçlendirecek bizi, sanki hiç eski enerjime kavuşamıycam gibi geliyo
Canım tansiyonun düşmüştür dengelemek için şekerli su içebilirsin iyi geliyor. Sıcaklar da yapabiliyor malesefKızlar ya bende bugün bi haller var, ne yesem sanki içim çekiliyo gibi dipsiz bi kuyuya gidiyo gibi, yediklerimde bi değişiklik de yok ama hiç bişey enerji vermiyo bana tansiyonum düşük gibi hiç halim yok enerjim yok, bebiş sömürüyo galibanormal mi sizce? Demirle vitaminlere de devam ediyorum ama ne güçlendirecek bizi, sanki hiç eski enerjime kavuşamıycam gibi geliyo
Eşitlik gözüküyordu erkekler atağa geçtiO 41 kiz 42 erkek canım ben degismeden önce kullanmıştım oyumu
Benim de hep etrafimdaki hamileler kız canım bence ikisinin senesi de olabilirBen hamile kalmadan önce kız senesi diyordu herkes şimdi erkek senesi diyor hiç kız duymadım yakın çevremde sadece buradakiler kim benimle yakın zamanda hamileyse herkesin erkek
Sana tavsiye daha cok yebazen benimde çok iştahım oluyor yemek istiyorum bazen hiç ağzıma yemek alasım gelmiyor ha eğer tansiyondan supheleniyorsan Soda içebilirsin canım
Teşekkürler kızlar, valla tansiyonuma baktım normal ama ben kilom fazla artmasın diye canım ekstra bişey istediğinde falan kısıtlamaya çalışıyorum, normal düzeni bozmamaya çalışıyorum, ama demek ki vücudun ona o an ihtiyacı oluyo, birazcık salmak gerek galibaCanım tansiyonun düşmüştür dengelemek için şekerli su içebilirsin iyi geliyor. Sıcaklar da yapabiliyor malesef
Canım abartmadan bence yemelisin çünkü aynı şeyi bende yaptım ortada baygın baygın geziyorsun şimdi canım bir şey isterse en azından tadına bakıyorum öğlen pilav varsa 2 kaşıkta olsa alıyorum yemediğim zaman alternatif olmadığı için aç kalıyorum akşama mahfolmuş şekilde eve geliyorumTeşekkürler kızlar, valla tansiyonuma baktım normal ama ben kilom fazla artmasın diye canım ekstra bişey istediğinde falan kısıtlamaya çalışıyorum, normal düzeni bozmamaya çalışıyorum, ama demek ki vücudun ona o an ihtiyacı oluyo, birazcık salmak gerek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?