Degistiridm şimdi canım oyumu değiştirme varmışEşitlik gözüküyordu erkekler atağa geçti
Darısı başına kuzumm yazimda yarim kalmis nedense hamileligin guzel donemlerine girmis bulunduk diyee yazmıştım bu örneği artik kocalara nazlanabiliriz :)Allahim amin o kadar çok canımın çektiği ama yiyemedigim tatli oldu ki neler biriktirdim kenara yemek için içimde bi an önce bende bunları yaşamak istiyoruuum
Inşallah böyle devam eder bayağı hafif atlatıyorum çok şükür , pozitif sonucu da aldım, şimdi güzelce vitaminli beslenip bebeği koruma derdine düştüm , sağlıkla gelsinler inşallah,Çok geçmiş olsun,hafif atlatıyorsun anlaşılan, boyle gelsin geçsin inşallah.
Evet kızım olacak Allah'in izniyle, sağlıkla gelsinler❤
Olsun olsun ben senin adına sevinirim en kötü iyi olmuş umut oluyor böyle görünceDarısı başına kuzumm yazimda yarim kalmis nedense hamileligin guzel donemlerine girmis bulunduk diyee yazmıştım bu örneği artik kocalara nazlanabiliriz :)
Canim ben daha uzun yolculuklar yaptim arkaya hamile yastigimla uzandim gayet rahat oldu tabi saat basi tuvalet için durma haricinde iyiydi ama yorucu oluyor tabikiKızlar nasılsınız
Biz pazar günü tatile çıkacağız arabamızla. Marmarise gideceğiz yaklasık 7 saat sürecek yol. Bu şekilde tatile çıkan varmı? Yolculuğunuz nasıl geçti
Bende öyle yapacağım canım arkaya uzanacağım emniyet kemerinide geçiripCanim ben daha uzun yolculuklar yaptim arkaya hamile yastigimla uzandim gayet rahat oldu tabi saat basi tuvalet için durma haricinde iyiydi ama yorucu oluyor tabiki
Canımcım merhaba , ben de yarın yola çıkıyorum 5 saatlik doktor da bugün sorun yok rahat ol dedi yineKızlar nasılsınız
Biz pazar günü tatile çıkacağız arabamızla. Marmarise gideceğiz yaklasık 7 saat sürecek yol. Bu şekilde tatile çıkan varmı? Yolculuğunuz nasıl geçti
Canim kardesimde hamile kalinca cikiyor doktor ilaci aksatma ic demisti ozamanlarKizlar bnde gebelik guatr cikmis bi tane ilac verdi kullandigin muddetce sıkıntı olmaz dogundan sonra gecer dedi. Bilgisi olan varmi
Canım ben iki hafta önce 5 saatlik yolculuk yaptım doktor bana 1buçuk saatte bir durup 10 dakika yürümemi söyledi ama benim kan pıhtılaşma problemim var ondan mı dedi yoksa hamilelikten mi bilmiyorum çok şükür ben sorunsuz gidip geldim yanıma küçük küçük atıştırmalılar aldım inş sende kolayca gider gelirsin tatil iyi geliyor insanaKızlar nasılsınız
Canim benim tsh 2,77 olunca dr gun aşırı ilac verdi kullaniyorum hala en son 1,26 ya indi benim gebelikte 2,5 alti olmasi isteniyor senin kaç cikti kiKizlar bnde gebelik guatr cikmis bi tane ilac verdi kullandigin muddetce sıkıntı olmaz dogundan sonra gecer dedi. Bilgisi olan varmi
Ya ben mecbur su ictim yoksa kasiklarim agriyir canim akintim çoğalıyor surekli durdukBende öyle yapacağım canım arkaya uzanacağım emniyet kemerinide geçiripön koltukta baya bi arkaya doğru yatıyor bir süre öyle gideceğim . Wc sorunu benmde aklımda pet şişeye yapabilsem keske diyorum su içmediğimde kasıklarım ağrıyor içtiğimde de yarım saatte bir wc deyim
Artık bizde sürekli durucaz mecbur. Doktor molalar ver yürü kan akışı için dedi. Bakalım insallah sorunsuz geçer
Bana doktor "Kendi aracınızla, iki saatte bir mola vererek yavaş yavaş gidin. Dağlık, bayırlık yollar olmasın" dedi. 4 saatlik yolu 5,5 saatte gittik dura dura. Bir sıkıntı olmadı. İyi tatillerKızlar nasılsınız
Canım pazar döndüm izmirden 7.5 saat sürdü çokk rahattım 2 saatte 1 durduk yürüdüm canım. Zaten sürekli oturunca rahatsız olmaya başlıyorsunKızlar nasılsınız
Tsh 1,9401 onceki sonucCanim benim tsh 2,77 olunca dr gun aşırı ilac verdi kullaniyorum hala en son 1,26 ya indi benim gebelikte 2,5 alti olmasi isteniyor senin kaç cikti ki
Bir de önde oturmanı tavsiye ederim koltuğu en arkaya dayayıp ayaklarımı uzattım ben yolu izleyerek gittim arkada otursam yatsam midem bulanırdıKızlar nasılsınız
Dimi benimde öyle istediği yere geçiyor minik kızım artık büyüdüler yerleride bol dolaniyorlar bebislerimizBence büyüdüler artik benimki yer değiştiriyor o şişkinlik sanki poposu gibi geliyor bana bazen sağa toplanıyor bazen sola
Multivitamin kullanıyor musun canım. Bir de taze meyve yemek enerji veriyor 4 5 porsiyon yiyorum ben canım çok istiyo zatenKızlar ya bende bugün bi haller var, ne yesem sanki içim çekiliyo gibi dipsiz bi kuyuya gidiyo gibi, yediklerimde bi değişiklik de yok ama hiç bişey enerji vermiyo bana tansiyonum düşük gibi hiç halim yok enerjim yok, bebiş sömürüyo galibanormal mi sizce? Demirle vitaminlere de devam ediyorum ama ne güçlendirecek bizi, sanki hiç eski enerjime kavuşamıycam gibi geliyo
Bende aynıyım ya bı toparlanamadim enerjim çekilmiş gibi bulantida hala bitmiş değil mesela dün aşırı bulantim vardı bugün daha iyiyim bazı günlerde müthiş bas dönmem oluyor bazende iyi gibiyim çok karışık bir hal aldı vücudum güya balayı dönemimiz ama hala çoğumuz aynıyız değişen birşey yokKızlar ya bende bugün bi haller var, ne yesem sanki içim çekiliyo gibi dipsiz bi kuyuya gidiyo gibi, yediklerimde bi değişiklik de yok ama hiç bişey enerji vermiyo bana tansiyonum düşük gibi hiç halim yok enerjim yok, bebiş sömürüyo galibanormal mi sizce? Demirle vitaminlere de devam ediyorum ama ne güçlendirecek bizi, sanki hiç eski enerjime kavuşamıycam gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?