- 6 Ocak 2021
- 566
- 1.637
- 33
- 29
Arkadaslarim 5in uzerinde cikinca ilaca baslaniyor diyo ama. Ben bide yeni hastalik gecirdim ya ondanda boyle cikmis olabilirmi sonuc. 25gr dusuk doz vermis ama. Bebegin zeka gelisimi icin cok onemli diyo arkadasla. İnsaAllah bisey olmaz. Saglicakla aliriz kucagimiza hepimizTsh 1,9401 onceki sonuc
Bugunki sonuc 3,264 yaziyo
Aynen cnm bende oluyor normal diye önemsiyorum bebek büyüdükçe ondan oluyor galibaKızlar merhaba, ben yine hastanelere mekik dokumaya başladım dünden beri o kadar çok ağrım varki sanki böyle regl oldum olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. Sizdede oluyor mu?
Benim genelde iğne batması gibi ağrılarım oluyor kasıklarda ama bazen uzandigim zaman bebek hareket ediyor dönüyor zıplıyor sanki o zamanda adet sancısı gibi ağrılarım oluyor normalmi acabaKızlar merhaba, ben yine hastanelere mekik dokumaya başladım dünden beri o kadar çok ağrım varki sanki böyle regl oldum olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. Sizdede oluyor mu?
Ya keşke tamam olsaydı bayıldı resmen.Senin kızın napti canım okula devam mı tamam mı
Dün bende sordum bu soruyu burada hepimizin ağrıyorsa normal o zaman ya. Bende az yürüyeyim aman yarabbi sanki kasıktan bişey fırlıcak dinleniyorum geçiyorKızlar merhaba, ben yine hastanelere mekik dokumaya başladım dünden beri o kadar çok ağrım varki sanki böyle regl oldum olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. Sizdede oluyor mu?
İlacı mutlaka kullanın ama endokrinolojiye de gidip arada kontrol ettirin değeri. Ben 7. Haftadan beri ilaç kullanıyorum. Gebelikte çok önemli.Kizlar bnde gebelik guatr cikmis bi tane ilac verdi kullandigin muddetce sıkıntı olmaz dogundan sonra gecer dedi. Bilgisi olan varmi
Güzelce atlatin inşallah gelmiş geçmiş olsun.Inşallah böyle devam eder bayağı hafif atlatıyorum çok şükür , pozitif sonucu da aldım, şimdi güzelce vitaminli beslenip bebeği koruma derdine düştüm , sağlıkla gelsinler inşallah,hareketlerini hissetmeye başladınız mı hiç?
Canim gebeliktede cocuk isteyendede tsh 2,5 altinda olmali ben gun aşırı kullaniyorum ü ile başlayan bir ilac ve direk düşürdü kullanmayada düştüğü halde devam ediyorum onemli o ilac vermistir ihmal etme kullan mutlakaTsh 1,9401 onceki sonuc
Bugunki sonuc 3,264 yaziyo
Canim gebeliktede cocuk isteyendede tsh 2,5 altinda olmali ben gun aşırı kullaniyorum ü ile başlayan bir ilac ve direk düşürdü kullanmayada düştüğü halde devam ediyorum onemli o ilac vermistir ihmal etme kullan mutlaka
Le ile baslayan bi ilac 25gram onu vermisCanim gebeliktede cocuk isteyendede tsh 2,5 altinda olmali ben gun aşırı kullaniyorum ü ile başlayan bir ilac ve direk düşürdü kullanmayada düştüğü halde devam ediyorum onemli o ilac vermistir ihmal etme kullan mutlaka
Allah yardımcın olsun canım inşallah onun için iyi olur kardeş gelince psikolojik olarak katkısı olur sana vakitte cok az aslında git gel yaptığına degmemis gibi olacak ama beslenme olsa daha zor olurdu sankiYa keşke tamam olsaydı bayıldı resmen.Kayıt ettirdik mecbur şimdi alışveriş listesi verdiler diyorum bak kızım gitme bence hasta olursun yorulursun ödev verirler kolun ağrır elin ağrır inadına gidicem de gidicem. Saat 1.15 ile 5.30 arası pandemiden kaynaklı beslenme saatini kaldırmışlar sadece kuruyemiş ve meyve yiyorlar ki bu işime geldi ama gene de zor işte her bakımdan
Ay canım cok sağolCanımcım merhaba , ben de yarın yola çıkıyorum 5 saatlik doktor da bugün sorun yok rahat ol dedi yinedaha önce de yaptım oturarak gittim belime bir yastık koydum arada da durduk tuvalet falan yürüdüm çok şükür bir sıkıntı olmadı çok problem etme yani İyi tatiller şimdidenn
Teşekkürler canım bilgilerin içinBana doktor "Kendi aracınızla, iki saatte bir mola vererek yavaş yavaş gidin. Dağlık, bayırlık yollar olmasın" dedi. 4 saatlik yolu 5,5 saatte gittik dura dura. Bir sıkıntı olmadı. İyi tatiller
Evet regenesis Max kullanıyorum gün aşırı, her gün de demir hapı kullanıyorum, meyve de yiyorum ama ben karbonhidrat almıyorum pek, ekmek pilav makarna hiç yok, normalde hiç ihtiyaç duymazdım ama bebiş ekstra enerji için biraz istiyo galiba, diyetisyen aslında öğünlerde birer dilim tam buğday ekmeği eklemişti geçen görüşmede ama ben pek yemedimMultivitamin kullanıyor musun canım. Bir de taze meyve yemek enerji veriyor 4 5 porsiyon yiyorum ben canım çok istiyo zaten
Hep bu hafta bu hafta diyoruz ama o toparlanma pek olamadı daha galiba çoğumuzda, napalım bebişler iyi olsun daBende aynıyım ya bı toparlanamadim enerjim çekilmiş gibi bulantida hala bitmiş değil mesela dün aşırı bulantim vardı bugün daha iyiyim bazı günlerde müthiş bas dönmem oluyor bazende iyi gibiyim çok karışık bir hal aldı vücudum güya balayı dönemimiz ama hala çoğumuz aynıyız değişen birşey yok
Haklısın canım ön koltuk baya arkaya yatıyor. 1,5 saat öyle gittim çok rahattım. Hep öyle gidebilirim. Arkaya yatarsam düşerim gibiime geliyor zatenBir de önde oturmanı tavsiye ederim koltuğu en arkaya dayayıp ayaklarımı uzattım ben yolu izleyerek gittim arkada otursam yatsam midem bulanırdı
canım bu hafta bende öyleyim. Kolumu kaldırcak halim yok. Heryerim uyusuk sanki. Uyku hali hep var. Sürekli yatıyorum zaten. Normalmiş bu haftalarda yorgun hissetmemiz birde mevsim geçişleride etkiliyor haliyle.Kızlar ya bende bugün bi haller var, ne yesem sanki içim çekiliyo gibi dipsiz bi kuyuya gidiyo gibi, yediklerimde bi değişiklik de yok ama hiç bişey enerji vermiyo bana tansiyonum düşük gibi hiç halim yok enerjim yok, bebiş sömürüyo galibanormal mi sizce? Demirle vitaminlere de devam ediyorum ama ne güçlendirecek bizi, sanki hiç eski enerjime kavuşamıycam gibi geliyo
Benim ilk gebeliğim olduğından ne hissedecegimi bilmediğim için sanırım net değil , yani böyle bi balık içimden kayıp gitmiş gibi oluyorum ara sıraGüzelce atlatin inşallah gelmiş geçmiş olsun.
Evet 15.haftadan beri hissediyorum ama düzenli ve kuvvetli değil. Sadece bi kere elimle hareketı hissedebildim bidaha olmadı. Siz?
Canim egzama degilde bende alerji var sicakta cok kaşınır pütür pütür olur bu sefer yine oldu aile hekimine 2 tane krem yazdirdim geçti cok sukurMerhaba kızlar. Hamilelikten beri ellerimdeki egzama çok arttı. Acaba egzaması olanlarda durum nasıl? Yada çevrenizde olan var mı ? Hamilelik sürecinde nasıl geçirdiniz yada geçirmişler ?
Balayını kayınvalidesi ile geçiren gelinin balayısı gibi bizim ki :) tadı yok..Bende aynıyım ya bı toparlanamadim enerjim çekilmiş gibi bulantida hala bitmiş değil mesela dün aşırı bulantim vardı bugün daha iyiyim bazı günlerde müthiş bas dönmem oluyor bazende iyi gibiyim çok karışık bir hal aldı vücudum güya balayı dönemimiz ama hala çoğumuz aynıyız değişen birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?