2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Tsh 1,9401 onceki sonuc
Bugunki sonuc 3,264 yaziyo
Arkadaslarim 5in uzerinde cikinca ilaca baslaniyor diyo ama. Ben bide yeni hastalik gecirdim ya ondanda boyle cikmis olabilirmi sonuc. 25gr dusuk doz vermis ama. Bebegin zeka gelisimi icin cok onemli diyo arkadasla. İnsaAllah bisey olmaz. Saglicakla aliriz kucagimiza hepimiz

Kızlar merhaba, ben yine hastanelere mekik dokumaya başladım dünden beri o kadar çok ağrım varki sanki böyle regl oldum olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. Sizdede oluyor mu?
Aynen cnm bende oluyor normal diye önemsiyorum bebek büyüdükçe ondan oluyor galiba
Doktorun sana birsey dedimi ağrı hakkinda

Kızlar merhaba, ben yine hastanelere mekik dokumaya başladım dünden beri o kadar çok ağrım varki sanki böyle regl oldum olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. Sizdede oluyor mu?
Benim genelde iğne batması gibi ağrılarım oluyor kasıklarda ama bazen uzandigim zaman bebek hareket ediyor dönüyor zıplıyor sanki o zamanda adet sancısı gibi ağrılarım oluyor normalmi acaba

Senin kızın napti canım okula devam mı tamam mı
Ya keşke tamam olsaydı bayıldı resmen. Kayıt ettirdik mecbur şimdi alışveriş listesi verdiler diyorum bak kızım gitme bence hasta olursun yorulursun ödev verirler kolun ağrır elin ağrır inadına gidicem de gidicem. Saat 1.15 ile 5.30 arası pandemiden kaynaklı beslenme saatini kaldırmışlar sadece kuruyemiş ve meyve yiyorlar ki bu işime geldi ama gene de zor işte her bakımdan

Dün bende sordum bu soruyu burada hepimizin ağrıyorsa normal o zaman ya. Bende az yürüyeyim aman yarabbi sanki kasıktan bişey fırlıcak dinleniyorum geçiyor

Güzelce atlatin inşallah gelmiş geçmiş olsun.
Evet 15.haftadan beri hissediyorum ama düzenli ve kuvvetli değil. Sadece bi kere elimle hareketı hissedebildim bidaha olmadı. Siz?

Tsh 1,9401 onceki sonuc
Bugunki sonuc 3,264 yaziyo
Canim gebeliktede cocuk isteyendede tsh 2,5 altinda olmali ben gun aşırı kullaniyorum ü ile başlayan bir ilac ve direk düşürdü kullanmayada düştüğü halde devam ediyorum onemli o ilac vermistir ihmal etme kullan mutlaka

Le ile baslayan bi ilac 25gram onu vermis

Allah yardımcın olsun canım inşallah onun için iyi olur kardeş gelince psikolojik olarak katkısı olur sana vakitte cok az aslında git gel yaptığına degmemis gibi olacak ama beslenme olsa daha zor olurdu sanki

Ay canım cok sağol içim rahatladı ya korku basıyordu hep eşimide paniklettim bosuna

Bana doktor "Kendi aracınızla, iki saatte bir mola vererek yavaş yavaş gidin. Dağlık, bayırlık yollar olmasın" dedi. 4 saatlik yolu 5,5 saatte gittik dura dura. Bir sıkıntı olmadı. İyi tatiller
Teşekkürler canım bilgilerin için 2 saatte bir mola durumu mantıklı evet insallah sıkıntısız geçer benim de

Multivitamin kullanıyor musun canım. Bir de taze meyve yemek enerji veriyor 4 5 porsiyon yiyorum ben canım çok istiyo zaten
Evet regenesis Max kullanıyorum gün aşırı, her gün de demir hapı kullanıyorum, meyve de yiyorum ama ben karbonhidrat almıyorum pek, ekmek pilav makarna hiç yok, normalde hiç ihtiyaç duymazdım ama bebiş ekstra enerji için biraz istiyo galiba, diyetisyen aslında öğünlerde birer dilim tam buğday ekmeği eklemişti geçen görüşmede ama ben pek yemedim
Hep bu hafta bu hafta diyoruz ama o toparlanma pek olamadı daha galiba çoğumuzda, napalım bebişler iyi olsun da

Bir de önde oturmanı tavsiye ederim koltuğu en arkaya dayayıp ayaklarımı uzattım ben yolu izleyerek gittim arkada otursam yatsam midem bulanırdı
Haklısın canım ön koltuk baya arkaya yatıyor. 1,5 saat öyle gittim çok rahattım. Hep öyle gidebilirim. Arkaya yatarsam düşerim gibiime geliyor zaten başımda dönebilir. Bakalım denicez artık

canım bu hafta bende öyleyim. Kolumu kaldırcak halim yok. Heryerim uyusuk sanki. Uyku hali hep var. Sürekli yatıyorum zaten. Normalmiş bu haftalarda yorgun hissetmemiz birde mevsim geçişleride etkiliyor haliyle.

Merhaba kızlar. Hamilelikten beri ellerimdeki egzama çok arttı. Acaba egzaması olanlarda durum nasıl? Yada çevrenizde olan var mı ? Hamilelik sürecinde nasıl geçirdiniz yada geçirmişler ?

Güzelce atlatin inşallah gelmiş geçmiş olsun.
Evet 15.haftadan beri hissediyorum ama düzenli ve kuvvetli değil. Sadece bi kere elimle hareketı hissedebildim bidaha olmadı. Siz?
Benim ilk gebeliğim olduğından ne hissedecegimi bilmediğim için sanırım net değil , yani böyle bi balık içimden kayıp gitmiş gibi oluyorum ara sıra bir kere de elimle resmen yuvarlak bir top hissettim kasıklarımda, galiba o bebek oluyor

Merhaba kızlar. Hamilelikten beri ellerimdeki egzama çok arttı. Acaba egzaması olanlarda durum nasıl? Yada çevrenizde olan var mı ? Hamilelik sürecinde nasıl geçirdiniz yada geçirmişler ?
Canim egzama degilde bende alerji var sicakta cok kaşınır pütür pütür olur bu sefer yine oldu aile hekimine 2 tane krem yazdirdim geçti cok sukur

Balayını kayınvalidesi ile geçiren gelinin balayısı gibi bizim ki :) tadı yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…