2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
dün bebeği görmeye gittik, ilk oğlumu doğumunu yapan doktordu
biraz yaşlıca ama tecrübeli sağolsun.
kemikleri, elleri kolları hamd olsun yerinde dedi
normalde 17+1 iz ama ultrasyonda 18+3 gösteriyor çok önemli değil
her hafta değişebilir dedi,

3cü kez teyit edildi bir oğlan geliyor (kocam yine üzgün )
bi daha ki randevumuz ekim 20 dedi (4lü tarama cıkınca gideceğim),
öncesinde ufak rahatsızlıklar olursa ararsız daha ciddi bir şey olursa gelirsin dedi,
D vitamini yazdı.

Allah kiloma laf sokmadı

Masallah canim bebisine.Eylül 20 olmasin cnm. Detayli usg ye gidecekmisin?

Kizlar ben baya toparlandim bu hafta cok şükür darisi başınıza enerjim kendine geldi.
Gun icinde bayilma şeklinde uykularimdan kurtuldum.
Bebegin hareketleri hissettiğim icin kaygılarım da azaldi elhamdülillah
Hamileligin guzel zamanları başlıyor insallah.

Masallah canim bebisine.Eylül 20 olmasin cnm. Detayli usg ye gidecekmisin?

dün özele başladım ama tahlilleri devlette yapmıştım, orda tahilleri yapmaya devam edeceğim
onlarda bana şehir hastanesi 14 ekime gün verdi, sonuc cıkınca gel dedi

Balayını kayınvalidesi ile geçiren gelinin balayısı gibi bizim ki :) tadı yok..

Benim ilk trimester bulantılara ve azıcık yememe rağmen enerjikti. Şimdi bulantı yok, iştah açık ama enerji de yok. Sabah bile işe sürünerek gidiyorum. Hep yorgunum. İlk hamileliğim böyle değildi.

doktorda bol bol pozisyon değiş dedi de çalışırken ne mümkün :)

Benim ilk trimester bulantılara ve azıcık yememe rağmen enerjikti. Şimdi bulantı yok, iştah açık ama enerji de yok. Sabah bile işe sürünerek gidiyorum. Hep yorgunum. İlk hamileliğim böyle değildi.
Ben ilk kızımda da aynıydım bunda da öyle gidecek sanırım 4 aydır dengem şaştı resmen neyse kaldı 5 ay ....

Merhaba kızlar. Hamilelikten beri ellerimdeki egzama çok arttı. Acaba egzaması olanlarda durum nasıl? Yada çevrenizde olan var mı ? Hamilelik sürecinde nasıl geçirdiniz yada geçirmişler ?
Canım benim de elimde olurdu arada kortizonlu kremle geçerdi, geçen yine oldu tabi kortizonlu süremeyiz doktora sordum bunu önerdi, ben de iki gündür kullanıyorum, etkisi olur inşallah sen de küçük boyunu alıp bi dene istersen ben de öyle yaptım

Eklentiler

• IMG_20210903_103444.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 23
Allah yardımcın olsun canım inşallah onun için iyi olur kardeş gelince psikolojik olarak katkısı olur sana vakitte cok az aslında git gel yaptığına degmemis gibi olacak ama beslenme olsa daha zor olurdu sanki
Öğle ben götürürüm araba ile 5 dk da okulundayız akşamda eşim getirir git gel meselesi zor değil de işte bilmiyorum neler göreceğiz bakalım, inşallah iyi olur kızım için de hepimizin yaşadığı endişe boşa olur

Merhaba kızlar. Hamilelikten beri ellerimdeki egzama çok arttı. Acaba egzaması olanlarda durum nasıl? Yada çevrenizde olan var mı ? Hamilelik sürecinde nasıl geçirdiniz yada geçirmişler ?
Bioderma atoderm gece sürüyorum sabaha hiçbirşey kalmıyor kocamanda bir şişede. Ben çok memnunum tavsiye ederim

20 ekim dimi? 20 Eylül değil. Kız anam çoookk 2 ay sonra mı yani

Nice güzel yaşların olsun canım benim detaylı usg yi 21. Haftada yapacaklarmış 28 eylülde hadi güzel haberler al gel haber ver bize de yarın mutlaka

Nice güzel yaşların olsun canım benim detaylı usg yi 21. Haftada yapacaklarmış 28 eylülde hadi güzel haberler al gel haber ver bize de yarın mutlaka
Teşekkür ederim canım detaylı usg 18-22.hafta arası yapılıyor zaten canım, senin tarih de ideal bir zamanda ama işte beklemek zor bu hafta benim için çok sabırsız geçti Gelişmeleri yazarım tabikii canım ama doğum günüm olduğu için geç girebilirim merak etmeyin

Kızlar merhaba ben hergün buraya yazmasamda yazılarınızı takip edip sizinle aynı heyecanları paylaşıyorum :) şu an 17+3 haftalığım Allah nasip ederse sizler gibi şubat annesi olucam size bi sorum olucak dün gece çok kötü bi kabus gördüm kimsenin etkilenmesini istemediğimde paylaşmıyorum ama bunun haberci rüya olmasından da çok korkuyorum hamilelerin rüyaları çıkar gibi şeyler duymuştum bayaa etkisinde kaldım. Sizler de kabus görüyomusunuz.

Hormon değişikliklerinden bir de gece uyurken farkında olmadan yaşadığımız fiziksel sıkıntılardan dolayı kabus görme olabiliyormuş canım, hiç boşuna sıkma canını, ama görünce insana çok gerçek geliyo çok etkileniyo di mi, ananem akan suya anlat gitsin derdi sen de aç suyu anlat rahatlarsın

İnşallah bebişinden çok güzel haberler alırsın , en güzel doğum günü hediyesi olur senin için canımcım ilk detaylı senin olacak sanırım, hayırlı güzel haberleri ver bize artık birbirimizi hiç tanımadan öyle alıştık ki birbirimizin güzel haberlerini alınca kendimizin gibi seviniyoruz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…