- 28 Eylül 2015
- 5.439
- 15.326
- 248
Masallah canim bebisine.Eylül 20 olmasin cnm. Detayli usg ye gidecekmisin?dün bebeği görmeye gittik, ilk oğlumu doğumunu yapan doktordu
biraz yaşlıca ama tecrübeli sağolsun.
kemikleri, elleri kolları hamd olsun yerinde dedi
normalde 17+1 iz ama ultrasyonda 18+3 gösteriyor çok önemli değil
her hafta değişebilir dedi,
3cü kez teyit edildi bir oğlan geliyor (kocam yine üzgün)
bi daha ki randevumuz ekim 20 dedi (4lü tarama cıkınca gideceğim),
öncesinde ufak rahatsızlıklar olursa ararsız daha ciddi bir şey olursa gelirsin dedi,
D vitamini yazdı.
Allah kiloma laf sokmadı
Masallah canim bebisine.Eylül 20 olmasin cnm. Detayli usg ye gidecekmisin?
Balayını kayınvalidesi ile geçiren gelinin balayısı gibi bizim ki :) tadı yok..
Kızlar ya bende bugün bi haller var, ne yesem sanki içim çekiliyo gibi dipsiz bi kuyuya gidiyo gibi, yediklerimde bi değişiklik de yok ama hiç bişey enerji vermiyo bana tansiyonum düşük gibi hiç halim yok enerjim yok, bebiş sömürüyo galibanormal mi sizce? Demirle vitaminlere de devam ediyorum ama ne güçlendirecek bizi, sanki hiç eski enerjime kavuşamıycam gibi geliyo
Bende aynıyım ya bı toparlanamadim enerjim çekilmiş gibi bulantida hala bitmiş değil mesela dün aşırı bulantim vardı bugün daha iyiyim bazı günlerde müthiş bas dönmem oluyor bazende iyi gibiyim çok karışık bir hal aldı vücudum güya balayı dönemimiz ama hala çoğumuz aynıyız değişen birşey yok
Balayını kayınvalidesi ile geçiren gelinin balayısı gibi bizim ki :) tadı yok..
doktorda bol bol pozisyon değiş dedi de çalışırken ne mümkün :)Canım artan kan basıncından dolayı damarlara daha fazla yük biniyor , uzun süre ayakta kalın ve yorulduysan vjşnal bölgedeki ve kasıktaki damarlar şişmiştir , yada varsa ailende varis problemin olabilir , bende de oluyor ara ara . Evde müsait oldukça ayaklarının altına yastık koy yükselsin öyle uzan , sık sık bacakları uzat
Öyle ama böyle balayımı olur:)Ya alemsin ama haklısında tamda öyle bebislerin canı sağolsun
Ben ilk kızımda da aynıydım bunda da öyle gidecek sanırım 4 aydır dengem şaştı resmen neyse kaldı 5 ay ....
Benim ilk trimester bulantılara ve azıcık yememe rağmen enerjikti. Şimdi bulantı yok, iştah açık ama enerji de yok. Sabah bile işe sürünerek gidiyorum. Hep yorgunum. İlk hamileliğim böyle değildi.
Canım benim de elimde olurdu arada kortizonlu kremle geçerdi, geçen yine oldu tabi kortizonlu süremeyiz doktora sordum bunu önerdi, ben de iki gündür kullanıyorum, etkisi olur inşallah sen de küçük boyunu alıp bi dene istersen ben de öyle yaptımMerhaba kızlar. Hamilelikten beri ellerimdeki egzama çok arttı. Acaba egzaması olanlarda durum nasıl? Yada çevrenizde olan var mı ? Hamilelik sürecinde nasıl geçirdiniz yada geçirmişler ?
Öğle ben götürürüm araba ile 5 dk da okulundayız akşamda eşim getirir git gel meselesi zor değil de işte bilmiyorum neler göreceğiz bakalım, inşallah iyi olur kızım için de hepimizin yaşadığı endişe boşa olurAllah yardımcın olsun canım inşallah onun için iyi olur kardeş gelince psikolojik olarak katkısı olur sana vakitte cok az aslında git gel yaptığına degmemis gibi olacak ama beslenme olsa daha zor olurdu sanki
Bioderma atoderm gece sürüyorum sabaha hiçbirşey kalmıyor kocamanda bir şişede. Ben çok memnunum tavsiye ederimMerhaba kızlar. Hamilelikten beri ellerimdeki egzama çok arttı. Acaba egzaması olanlarda durum nasıl? Yada çevrenizde olan var mı ? Hamilelik sürecinde nasıl geçirdiniz yada geçirmişler ?
20 ekim dimi? 20 Eylül değil. Kız anam çoookk 2 ay sonra mı yanidün bebeği görmeye gittik, ilk oğlumu doğumunu yapan doktordu
biraz yaşlıca ama tecrübeli sağolsun.
kemikleri, elleri kolları hamd olsun yerinde dedi
normalde 17+1 iz ama ultrasyonda 18+3 gösteriyor çok önemli değil
her hafta değişebilir dedi,
3cü kez teyit edildi bir oğlan geliyor (kocam yine üzgün)
bi daha ki randevumuz ekim 20 dedi (4lü tarama cıkınca gideceğim),
öncesinde ufak rahatsızlıklar olursa ararsız daha ciddi bir şey olursa gelirsin dedi,
D vitamini yazdı.
Allah kiloma laf sokmadı
Nice güzel yaşların olsun canımKızlar yarın öğlen 12.30’da perinatoloğumda randevum var detaylı usg içinçok heyecanlıyım, oğlumu tüm detaylarıyla göreceğim. İnşallah her yeri sağlıklıdır Yarın aynı zamanda doğum günüm
Teşekkür ederim canımNice güzel yaşların olsun canımbenim detaylı usg yi 21. Haftada yapacaklarmış 28 eylülde hadi güzel haberler al gel haber ver bize de yarın mutlaka
Hormon değişikliklerinden bir de gece uyurken farkında olmadan yaşadığımız fiziksel sıkıntılardan dolayı kabus görme olabiliyormuş canım, hiç boşuna sıkma canını, ama görünce insana çok gerçek geliyo çok etkileniyo di mi, ananem akan suya anlat gitsin derdi sen de aç suyu anlat rahatlarsınKızlar merhaba ben hergün buraya yazmasamda yazılarınızı takip edip sizinle aynı heyecanları paylaşıyorum :) şu an 17+3 haftalığım Allah nasip ederse sizler gibi şubat annesi olucamsize bi sorum olucak dün gece çok kötü bi kabus gördüm kimsenin etkilenmesini istemediğimde paylaşmıyorum ama bunun haberci rüya olmasından da çok korkuyorum hamilelerin rüyaları çıkar gibi şeyler duymuştum bayaa etkisinde kaldım. Sizler de kabus görüyomusunuz.
İnşallah bebişinden çok güzel haberler alırsınKızlar yarın öğlen 12.30’da perinatoloğumda randevum var detaylı usg içinçok heyecanlıyım, oğlumu tüm detaylarıyla göreceğim. İnşallah her yeri sağlıklıdır Yarın aynı zamanda doğum günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?