2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İnşallah gününüz çok güzel geçer, randevu sonrası bi yerlerde bi yemek biraz gezinti kafa dinleme oh en güzel doğum günü

Evet inanılmaz gerçek gibiydi çok korktum etkisinde kaldım. Benimde akşam yatarken mide rahatsızlığım vardı demek ondan oldu. Çok teşekkürler canim içimi rahatlattın Bende suya anlatıyım o zaman büyüklerimiz her zaman daha iyi bilir

Kızlar hastahaneden geliyorum bebeğin cinsiyetini öğrendim bugün erkekmis hayırlısı olsun ben aşırı derecede kız istiyordum. Kendimi çok alistirmistim.kiza olsun ne yapalım hayırlısı ...Rabbbim herkesin hakkında hayırlısını versin elevit protonal vitamin yazdı kullananlar var mı aranız da

Ya ne güzel şimdiden nice sağlıklı huzurlu yıllara inşallah en güzel hediyeni alırsın inşallah güzel haberler alarak

Kızlar gece asla uyuyamıyorum en kötü ihtimalle 2 3 defa kalkıyorum hiç uykum yok gibi o an kaynamiyorda midem oyle bi rahatsizlikta değil sebepsiz uykum kaçıyor

Kızlar gece asla uyuyamıyorum en kötü ihtimalle 2 3 defa kalkıyorum hiç uykum yok gibi o an kaynamiyorda midem oyle bi rahatsizlikta değil sebepsiz uykum kaçıyor
Aynı sorun bende de var canım dön dön dön kalk yer degistir sabaha kadar öyle oluyor şimdiden

hayırlı olsun oğluşunuz, beizimde oğlan, eşim cok üzüldü ama
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin :)

Benimde öyle 2 3 gecedir ya, dediğin gibi bi rahatsızlık da yok, hele 6 7 oldu mu kalkıyorum saatlerce dönüyorum saga sola, gün içinde de kafam sersem oluyor

Sol. taragına oku, ve kimseye anlatma
o zaman kabuslar gercekleşmezmiş :)

Hamilelikte her gördüğüm ciksaydi ohoo birde rüyayı haberci veya kötü diye yormak iyi değil diye biliyorum belki iyiye isaretken kötü manayı cagirmamak açısından sen iyi düşün iyiye çıksın cok rüya görülüyor hamilelikte cok normal hormonlardan dolayı deniliyor genelde çok görürdüm ilkinde cok korkardim bunda her gördüğüm anda unutmaya üzerine düşünememeye çalışıyorum cok görmedim şükür

Aynı sorun bende de var canım dön dön dön kalk yer degistir sabaha kadar öyle oluyor şimdiden
Daha çok erken gibi sanki bunun için 4 defa yer değiştirdim resmen gece esim nereye gittin bulamadim diyor oyle alakasiz yerler deniyorum ki kendime belki uyurum diye dolaşırken de uykum kaçıyor

Benimde öyle 2 3 gecedir ya, dediğin gibi bi rahatsızlık da yok, hele 6 7 oldu mu kalkıyorum saatlerce dönüyorum saga sola, gün içinde de kafam sersem oluyor
Benimde gece gündüzüm şaştı 3 gündür 7 de bende uyanıyorum eğer oğlum uyanmazsa tekrar uyuyorum ama çok sersem oluyorum

Doğum gününüz şimdiden kutlu olsun Ayrıntılıdan da hayırlı haberlerle dönün inşallah
Kuzu için çok iyi olacak yaşıtlarıyla olması. İçinizi ferah tutun, sağlıcakla geçirirsiniz inşallah süreci.
Ben inanmıyorum rüyaların çıktığına, bütün gece sayısız rüya görürüm, gündüz ne yaşadıysam, hangi konuda sıkıntılıysam çeşitli senaryolarla tekrar gece yaşarım.
çıkarsa diye düşünmeyin hiç bence, gündüz niyetine deyip iyi şeyler düşünün

Güzel haberler alirsin inşallah cnm doğum günün kutlu olsun hayirli yaşların olsun ailenle birlikte

ben inanırım rüyaya ama şöyle bir durum var hormonlar yoğun çalıştığı için bu haftalarda bu şekil rüyalar normalmiş bugün okudum happy mom uygulamasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…