- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Canim bana doktor 20 ile 22.hafta arasi yazdi o zamanda randevu al dedi ama burda bir arkadasa 18 ile 22.hafta demisler o civarlarda yanidetaylı 20 demi yapılıyordu kızlar
Rüyayı neye yorarsan ona çıkar derler. Hep hayra yormalısın rüyalarını. Ben rüyaları gerçekten çıkan biriyim olumlu ve olumsuz gördüğüm rüyalar neticesinde pek yanıldığımı görmedim diyebilirim. Bende kötü rüyalar görüyorum ama hemen hayır olsun diyorum kafama takmayıp düşünmüyorum. Ağzından çıkan sözcüklerin enerjisine çok inanırım sözlü olarak bu durumu dile getirme mesela hiç. Öyle ki bazen ben bir rüya görüyorum ve gördüğüm şeyi birebir herşeyiyle aynı yaşadığım oluyor. Ama bu durum bende senelerdir var ve hamile olmama rağmen çok kötü rüyalar gördüğüm oluyor bende hiç düşünmüyorum takmıyorum kafama. Yani demek istediğim gördüğü rüyalar çıkan biri olarak gördüğüm onca kötü şeye rağmen ben takılmıyorum sen hiç kafana takma. Rüyalarında mana asla arama ben de aramayı bıraktım. Hamile kadını şeytan Korkutmayı sever duanı et rahatça uyu kafana takma böyle şeyleriKızlar merhaba ben hergün buraya yazmasamda yazılarınızı takip edip sizinle aynı heyecanları paylaşıyorum :) şu an 17+3 haftalığım Allah nasip ederse sizler gibi şubat annesi olucamsize bi sorum olucak dün gece çok kötü bi kabus gördüm kimsenin etkilenmesini istemediğimde paylaşmıyorum ama bunun haberci rüya olmasından da çok korkuyorum hamilelerin rüyaları çıkar gibi şeyler duymuştum bayaa etkisinde kaldım. Sizler de kabus görüyomusunuz.
Mutlu yaşların olsun bebisin kizin esin ve sevdiklerinde canimKızlar yarın öğlen 12.30’da perinatoloğumda randevum var detaylı usg içinçok heyecanlıyım, oğlumu tüm detaylarıyla göreceğim. İnşallah her yeri sağlıklıdır Yarın aynı zamanda doğum günüm
Neden A ile başlayıp D ile bitiyor merak ettimA ile başlayıp D ile biten erkek ismi ariyorum
(ahmed hariç :) )
Neden A ile başlayıp D ile bitiyor merak ettim
Ya biri Arel koysun çocuğunun adını nolur sizde kurtulun bendetemiz dürüst demek çok güzel isim öf
ilk oğlum ahmed
ağbisine uyumlu olsun diye
Bence de rüyalara çok takılma bende sürekli kabus görüyorum.Ama düşünmemeye çalışıyorum..Rüya deyip geçiyorum.Kızlar merhaba ben hergün buraya yazmasamda yazılarınızı takip edip sizinle aynı heyecanları paylaşıyorum :) şu an 17+3 haftalığım Allah nasip ederse sizler gibi şubat annesi olucamsize bi sorum olucak dün gece çok kötü bi kabus gördüm kimsenin etkilenmesini istemediğimde paylaşmıyorum ama bunun haberci rüya olmasından da çok korkuyorum hamilelerin rüyaları çıkar gibi şeyler duymuştum bayaa etkisinde kaldım. Sizler de kabus görüyomusunuz.
Bide o var zaten odasında yatırmaya alistiriyorum arada dayanamayip gidip odasında yere yatiyorumbi oğlum var 5.5 yaşında hala uyuyamıyorum
gece 4-5 kere üst örtme - anne çiş - anne su derken sabah oluyor.
diyeceklerim bu kadar
Bide o var zaten odasında yatırmaya alistiriyorum arada dayanamayip gidip odasında yere yatiyorum
Ay önceden hiç rahatsız olmuyormusum sürekli yanımda yatıyordu şimdi karnım buyudugunden mi bilmiyorum dun gece oda yanımdaydı o yüzden mi bilmiyorum asla uyuyamadım sürekli elim karnimdaydi hiç vurmadı Allah var oğlum ama ne kadar rahatsizmisim daha önce diye bi aydınlanma geldibiz de tam tersi
son 10 gündür her gece 4-5 arası gelip babasını yataktak kavup yanımda yatıyor
sanırım abilik iç güdüsü gizli kıskanclıklar başladı
evet hemde çok hormonların etkisi o hiç korkma. şuan hayal dünden çok geniş ve kaybetme korkun eskinin belkide 100 katı. güzel bir duş al seni rahatlatan birşeye odaklan. kitap okumak, namaz kılmak, yürüyüşe çıkmak gibi...Kızlar merhaba ben hergün buraya yazmasamda yazılarınızı takip edip sizinle aynı heyecanları paylaşıyorum :) şu an 17+3 haftalığım Allah nasip ederse sizler gibi şubat annesi olucamsize bi sorum olucak dün gece çok kötü bi kabus gördüm kimsenin etkilenmesini istemediğimde paylaşmıyorum ama bunun haberci rüya olmasından da çok korkuyorum hamilelerin rüyaları çıkar gibi şeyler duymuştum bayaa etkisinde kaldım. Sizler de kabus görüyomusunuz.
Canim bizimde haftamız nerdeyse aynı benimkide erkekBen hamile kalmadan önce kız senesi diyordu herkes şimdi erkek senesi diyor hiç kız duymadım yakın çevremde sadece buradakiler kim benimle yakın zamanda hamileyse herkesin erkek
ammaaaan bilirim onu. kafanın fazla dolu olmasından kaynaklı bence. binbirşeyi aynı anda düşünüyoruz.Kızlar gece asla uyuyamıyorum en kötü ihtimalle 2 3 defa kalkıyorum hiç uykum yok gibi o an kaynamiyorda midem oyle bi rahatsizlikta değil sebepsiz uykum kaçıyor
Ay önceden hiç rahatsız olmuyormusum sürekli yanımda yatıyordu şimdi karnım buyudugunden mi bilmiyorum dun gece oda yanımdaydı o yüzden mi bilmiyorum asla uyuyamadım sürekli elim karnimdaydi hiç vurmadı Allah var oğlum ama ne kadar rahatsizmisim daha önce diye bi aydınlanma geldibide babayı yataktan kovuyor seninki lider olmuş artık yatakta
en güzeli ikisini orda bırakıp çocuğunn yatağında yatmakbabaaaaaaa ben sıkışıyorum, baba biraz ileriye git diye diye cıkartıyor yataktan
hava da sıcak ne kocam ne oğlum yatakta çekilmiyor valla
Hayır diyelim hayır olsun inşallah canım. Çok da takılmamak lazım. Bu aralar bende karmakarışık rüyalar görüyorum. Bunu da gece boyu yarı uyur yarı uyanık halde olmaya bağlıyorum.Hepinize çok ama çok teşekkürler kötü uyanmıştım içimi ferahlattınız.Rüyamın kötü enerjisini içimden atıp İyi şeyler düşünmeye başlıyorum. Allah ın izniyle herşey çok yolunda gidicek inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla, sağlıklı kucağımıza alırız da bu günleri tatlı tatlı hatırlar yeni gelen anne adaylarına yol gösteririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?