2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
bende sizin gibi bugün istemeye istemeye vurulacağım sırf sözde zorunlu olmayan ama pcr testi ile dayatılma yapılmasından inşallah ileride öngörülemeyen bir şeyler açmaz başımıza

bende sizin gibi bugün istemeye istemeye vurulacağım sırf sözde zorunlu olmayan ama pcr testi ile dayatılma yapılmasından inşallah ileride öngörülemeyen bir şeyş

bende sizin gibi bugün istemeye istemeye vurulacağım sırf sözde zorunlu olmayan ama pcr testi ile dayatılma yapılmasından inşallah ileride öngörülemeyen bir şeyş
2.oğluma hamileyken 2.5 aylık falandı müthiş bir gribe yakalandım ve o dönem domuz gribinin pik yaptığı zamanlardı. İlaçlarla düzelmeyince domuz gribi şüphesiyle 1 hafta karantina da kaldım. Hastanedeki 2.günümde doktor ilaç başlamak zorundayız ama gebeler üzerinde yapışmış yeterli çalışma yok dedi. Bende tedaviyi reddettim,doktorun bana söylediği sen iyi olursan bebeğin iyi olur bunu unutma dedi ve ben korkarak da olsa tedaviyi kabul ettim. İlacı kullanmaya başladıktan 1 2 gün sonrası test sonucum belli oldu ve mevsimsel grip çıktı. Sonuç mu? Elhamdülillah çok zeki ve bıcır bıcır bir evlâdım var(5 yaşında ) Dediğim gibi Rabbim sonumuzu hayr etsin. Hepimizi esirgesin Mevlâm

Bende cok karışık bazen de korkunç rüyalar cok görüyorum ama hayra yor kötüye yorma, hamielikte normal diyolar, yatarken felak nas ayetel kursi oku biraz rahatlatır seni

Bıontech 2. dozundan bildiriyorum hafif baş ve kol ağrısı dışında bir şey yapmadı gerçi daha 24 saat dolmadı ama inşallah bu kadarla kalır hepimize şifa olur inşallah aşılar
Canim gecmis olsun ins daha da bisey olmaz benim 16.10da oldugum ilk doz aksamina agrim olmustu kol bir gun boyuncada oyle gitti merak etme baslardi bence simdiye kadar ins bizdede kol agrisiyla gecer gider

İnşallah canım çok teşekkür ederim, umarım her şey güzel geçer evet ilk cinsiyet haberi verenlerden biri de bendim , ilk detaylı da benden geliyor sanırım Burada birbirimize çok alıştık gerçekten, doğuma kadar da destek oluruz birbirimize böyle eminim
İnşallah gününüz çok güzel geçer, randevu sonrası bi yerlerde bi yemek biraz gezinti kafa dinleme oh en güzel doğum günü
Teşekkürler evet tam da öyle bir gün olacak, doğum günü yemeğinden sonra da doğum günü pastasıyla ve güzel haberlerle günü kapatırız inşallah
Ya ne güzel şimdiden nice sağlıklı huzurlu yıllara inşallah en güzel hediyeni alırsın inşallah güzel haberler alarak
Çok sağol canım , inşallah
Çok teşekkür ederiz, umarım dediğiniz gibi güzel geçer
Güzel haberler alirsin inşallah cnm doğum günün kutlu olsun hayirli yaşların olsun ailenle birlikte
Ah canım çok sağol amin inşallah
Mutlu yaşların olsun bebisin kizin esin ve sevdiklerinde canim haberlerini ilet merak ediyorum bende renkli foto falan bebis iyi mi hersey guzelolsun ins canim iyiki dogdun
Canım çok sağol yazarım mutlaka , çok heyecanlıyım bir an önce yarın olsun istiyorum

amin öyle valla Rabbime sığınıp olacağım bugün ben bikere atlattım koranayı hani ağır geçrimedem ikinci olsam nasıl olrdu bilmiyorum ama 24 de eve geçceğim hani olma riskim düşükdü işde Rabbim korusun hepimizi valla bilinmeyen sular herkes için hollandadaki arkadaşıma doktaru hamilelere önermiyoruz diyor bizimkiler zorunlu diyor yani bilemedim

Bi deneyim canım bende. Sağlık ocağındaki doktor hamazinc ve fito krem verdi kortizonsuz olduğu için geçmedi bi türlü

Canim herkesde bir bilinmezlik var aşı da koronada bence biraz bunyeyle alakali ama ben ilk doz oldum 2.yide olucam ins. Ondan herkes biseyler söylüyor çoğu onayliyor onaylamayan da var.benim en son gittigim dr digerlerinin tersine ikinci dozu daha sonra ilerleyen zamanlarda ol dedi sorunca pek onermio galiba emin olamadim muglak konustu zaten ilk doz olmussun dedi dedim ikinci icin soruyorum .oyle dedi ama ben cuma günü olucam haftaya ins. Bu tamamen senin kararın çünkü kimse kesin birşey demiyor garantisi yok ama koronaya kapılırsan cok daha agir gecirebilirsin diyorlar dedigim gibi ama bence bunye meselesi senin hayatin senin kararin olduysan da Allah a sığın ins hickimseye birsey olmaz

Gözün aydın oğluşun hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah Elevit i ben uzun zamandır kullanıyorum mide bulantısı yapıyormuş ama bana hiç yapmadı

öyle 37 . hafatsında korandan bebeğini kaybeden duyunca oda tedirgin ediyor ikisi de bir bilinmezlik yukarı tükürsem bıyık aşağısı sakal Rabbim yar ve yardımcımız olsun sağlıkla bebişlerimizi kucumuza alalım sağlıkla büyütelim inşallah :) akşam vurulacğım umarım rahatzsız etmez bnide :)

Kizlar dolaptan urun alma konusunda ne dusunuyorsunuz astronot tulumu dolaptan alayim diyorum ya 1 giyer ya 2 bebek cok para vermemek lazim gibi geldi

Herkese merhaba kızlarr :) nasılsınız nasıl gidiyor bebişlerle, ben bayadır yazamadım. 15+5 günlüğüm ama hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum normalmi bu , ikinci gebeliğim bu arada hani kızlar geç hissedilir derler ya öyle birşey mi ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…