- 23 Nisan 2018
- 327
- 248
- 53
- 33
2.oğluma hamileyken 2.5 aylık falandı müthiş bir gribe yakalandım ve o dönem domuz gribinin pik yaptığı zamanlardı. İlaçlarla düzelmeyince domuz gribi şüphesiyle 1 hafta karantina da kaldım. Hastanedeki 2.günümde doktor ilaç başlamak zorundayız ama gebeler üzerinde yapışmış yeterli çalışma yok dedi. Bende tedaviyi reddettim,doktorun bana söylediği sen iyi olursan bebeğin iyi olur bunu unutma dedi ve ben korkarak da olsa tedaviyi kabul ettim. İlacı kullanmaya başladıktan 1 2 gün sonrası test sonucum belli oldu ve mevsimsel grip çıktı. Sonuç mu? Elhamdülillah çok zeki ve bıcır bıcır bir evlâdım var(5 yaşında ) Dediğim gibi Rabbim sonumuzu hayr etsin. Hepimizi esirgesin Mevlâmbende sizin gibi bugün istemeye istemeye vurulacağım sırf sözde zorunlu olmayan ama pcr testi ile dayatılma yapılmasından inşallah ileride öngörülemeyen bir şeyş
Bende cok karışık bazen de korkunç rüyalar cok görüyorum ama hayra yor kötüye yorma, hamielikte normal diyolar, yatarken felak nas ayetel kursi oku biraz rahatlatır seniKızlar merhaba ben hergün buraya yazmasamda yazılarınızı takip edip sizinle aynı heyecanları paylaşıyorum :) şu an 17+3 haftalığım Allah nasip ederse sizler gibi şubat annesi olucamsize bi sorum olucak dün gece çok kötü bi kabus gördüm kimsenin etkilenmesini istemediğimde paylaşmıyorum ama bunun haberci rüya olmasından da çok korkuyorum hamilelerin rüyaları çıkar gibi şeyler duymuştum bayaa etkisinde kaldım. Sizler de kabus görüyomusunuz.
Canim gecmis olsun ins daha da bisey olmaz benim 16.10da oldugum ilk doz aksamina agrim olmustu kol bir gun boyuncada oyle gitti merak etme baslardi bence simdiye kadar ins bizdede kol agrisiyla gecer giderBıontech 2. dozundan bildiriyorum hafif baş ve kol ağrısı dışında bir şey yapmadı gerçi daha 24 saat dolmadı ama inşallah bu kadarla kalır hepimize şifa olur inşallah aşılar
İnşallah canımİnşallah bebişinden çok güzel haberler alırsın, en güzel doğum günü hediyesi olur senin için canımcım ilk detaylı senin olacak sanırım, hayırlı güzel haberleri ver bize artık birbirimizi hiç tanımadan öyle alıştık ki birbirimizin güzel haberlerini alınca kendimizin gibi seviniyoruz bence
Teşekkürlerİnşallah gününüz çok güzel geçer, randevu sonrası bi yerlerde bi yemek biraz gezinti kafa dinleme oh en güzel doğum günü
Çok sağol canım , inşallahYa ne güzel şimdiden nice sağlıklı huzurlu yıllara inşallahen güzel hediyeni alırsın inşallah güzel haberler alarak
Çok teşekkür ederiz, umarım dediğiniz gibi güzel geçerDoğum gününüz şimdiden kutlu olsunAyrıntılıdan da hayırlı haberlerle dönün inşallah
Kuzu için çok iyi olacak yaşıtlarıyla olması. İçinizi ferah tutun, sağlıcakla geçirirsiniz inşallah süreci.
Ben inanmıyorum rüyaların çıktığına, bütün gece sayısız rüya görürüm, gündüz ne yaşadıysam, hangi konuda sıkıntılıysam çeşitli senaryolarla tekrar gece yaşarım.
çıkarsa diye düşünmeyin hiç bence, gündüz niyetine deyip iyi şeyler düşünün
Ah canım çok sağolGüzel haberler alirsin inşallah cnm doğum günün kutlu olsun hayirli yaşların olsun ailenle birlikte
Canım çok sağolMutlu yaşların olsun bebisin kizin esin ve sevdiklerinde canimhaberlerini ilet merak ediyorum bende renkli foto falan bebis iyi mi hersey guzelolsun ins canim iyiki dogdun
Bana aile hekimi kortizonlu ilaç veremem dedi. Fitokrem ve hamazinc verdi ama hala geçesi malesef.Canim egzama degilde bende alerji var sicakta cok kaşınır pütür pütür olur bu sefer yine oldu aile hekimine 2 tane krem yazdirdim geçti cok sukur
amin öyle valla Rabbime sığınıp olacağım bugün ben bikere atlattım koranayı hani ağır geçrimedem ikinci olsam nasıl olrdu bilmiyorum ama 24 de eve geçceğim hani olma riskim düşükdü işde Rabbim korusun hepimizi valla bilinmeyen sular herkes için hollandadaki arkadaşıma doktaru hamilelere önermiyoruz diyor bizimkiler zorunlu diyor yani bilemedim2.oğluma hamileyken 2.5 aylık falandı müthiş bir gribe yakalandım ve o dönem domuz gribinin pik yaptığı zamanlardı. İlaçlarla düzelmeyince domuz gribi şüphesiyle 1 hafta karantina da kaldım. Hastanedeki 2.günümde doktor ilaç başlamak zorundayız ama gebeler üzerinde yapışmış yeterli çalışma yok dedi. Bende tedaviyi reddettim,doktorun bana söylediği sen iyi olursan bebeğin iyi olur bunu unutma dedi ve ben korkarak da olsa tedaviyi kabul ettim. İlacı kullanmaya başladıktan 1 2 gün sonrası test sonucum belli oldu ve mevsimsel grip çıktı. Sonuç mu? Elhamdülillah çok zeki ve bıcır bıcır bir evlâdım var(5 yaşında ) Dediğim gibi Rabbim sonumuzu hayr etsin. Hepimizi esirgesin Mevlâm
Bi deneyim canım bende. Sağlık ocağındaki doktor hamazinc ve fito krem verdi kortizonsuz olduğu için geçmedi bi türlüCanım benim de elimde olurdu arada kortizonlu kremle geçerdi, geçen yine oldu tabi kortizonlu süremeyiz doktora sordum bunu önerdi, ben de iki gündür kullanıyorum, etkisi olur inşallah sen de küçük boyunu alıp bi dene istersen ben de öyle yaptım
Bana oyle bisey demedi canim alerjim var dedim iki ilac yazdi zaten cok kullanmadim 3 gunde yok oldu cok sukurBana aile hekimi kortizonlu ilaç veremem dedi. Fitokrem ve hamazinc verdi ama hala geçesi malesef.
Yakma yapıyor mu elde ? Yapmıyorsa bi deneyim bendeBioderma atoderm gece sürüyorum sabaha hiçbirşey kalmıyor kocamanda bir şişede. Ben çok memnunum tavsiye ederim
İnşallah canım ilk dozumda yan etki yapmadı ikincide e böyle gider inşallahCanim gecmis olsun ins daha da bisey olmaz benim 16.10da oldugum ilk doz aksamina agrim olmustu kol bir gun boyuncada oyle gitti merak etme baslardi bence simdiye kadar ins bizdede kol agrisiyla gecer gider
Canim herkesde bir bilinmezlik var aşı da koronada bence biraz bunyeyle alakali ama ben ilk doz oldum 2.yide olucam ins. Ondan herkes biseyler söylüyor çoğu onayliyor onaylamayan da var.benim en son gittigim dr digerlerinin tersine ikinci dozu daha sonra ilerleyen zamanlarda ol dedi sorunca pek onermio galiba emin olamadim muglak konustu zaten ilk doz olmussun dedi dedim ikinci icin soruyorum .oyle dedi ama ben cuma günü olucam haftaya ins. Bu tamamen senin kararın çünkü kimse kesin birşey demiyor garantisi yok ama koronaya kapılırsan cok daha agir gecirebilirsin diyorlar dedigim gibi ama bence bunye meselesi senin hayatin senin kararin olduysan da Allah a sığın ins hickimseye birsey olmazamin öyle valla Rabbime sığınıp olacağım bugün ben bikere atlattım koranayı hani ağır geçrimedem ikinci olsam nasıl olrdu bilmiyorum ama 24 de eve geçceğim hani olma riskim düşükdü işde Rabbim korusun hepimizi valla bilinmeyen sular herkes için hollandadaki arkadaşıma doktaru hamilelere önermiyoruz diyor bizimkiler zorunlu diyor yani bilemedim
Gözün aydın oğluşun hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallahKızlar hastahaneden geliyorum bebeğin cinsiyetini öğrendim bugün erkekmishayırlısı olsun ben aşırı derecede kız istiyordum. Kendimi çok alistirmistim.kiza olsun ne yapalım hayırlısı ...Rabbbim herkesin hakkında hayırlısını versin elevit protonal vitamin yazdı kullananlar var mı aranız da
öyle 37 . hafatsında korandan bebeğini kaybeden duyunca oda tedirgin ediyor ikisi de bir bilinmezlik yukarı tükürsem bıyık aşağısı sakal Rabbim yar ve yardımcımız olsun sağlıkla bebişlerimizi kucumuza alalım sağlıkla büyütelim inşallah :) akşam vurulacğım umarım rahatzsız etmez bnide :)Canim herkesde bir bilinmezlik var aşı da koronada bence biraz bunyeyle alakali ama ben ilk doz oldum 2.yide olucam ins. Ondan herkes biseyler söylüyor çoğu onayliyor onaylamayan da var.benim en son gittigim dr digerlerinin tersine ikinci dozu daha sonra ilerleyen zamanlarda ol dedi sorunca pek onermio galiba emin olamadim muglak konustu zaten ilk doz olmussun dedi dedim ikinci icin soruyorum .oyle dedi ama ben cuma günü olucam haftaya ins. Bu tamamen senin kararın çünkü kimse kesin birşey demiyor garantisi yok ama koronaya kapılırsan cok daha agir gecirebilirsin diyorlar dedigim gibi ama bence bunye meselesi senin hayatin senin kararin olduysan da Allah a sığın ins hickimseye birsey olmaz
Güzelce temizlendikten sonra bence olabilir neden olmasınKizlar dolaptan urun alma konusunda ne dusunuyorsunuz astronot tulumu dolaptan alayim diyorum ya 1 giyer ya 2 bebek cok para vermemek lazim gibi geldi
Dimi bide astronot coK giyeceği bisey degil ic tulum filan olsa almamda cok temiz urunler.var dolaptaGüzelce temizlendikten sonra bence olabilir neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?