merhabaKızlar merhabalar bugün 2li test sonucum için gittim doktoruma, yaş riski çıkmış o da 30lu yaşlardan sonra beklenilen bişey dedi onun haricinde sonucun çok iyi dedi. %70 erkek dedikız bekliyordum ama sağlıklı olsun da.
Bu arada bebekten bağımsız bi kitle gördü 3,5 cm ama miyop değil, polipte değil dedi, başka Doktoru çağırdı o da ilk defa böyle bir şey görüyorum dedi. Üniversite hastanesine yönlendirdi. Böyle bişey duydunuz mu yada başına gelen var mı?
Benim 10 tane derdim olsa hiç bisey uyumama engel olamaz ki bu dünyada en çok uykuyu severimammaaaan bilirim onu. kafanın fazla dolu olmasından kaynaklı bence. binbirşeyi aynı anda düşünüyoruz.
Ay gercekten oyle ya allahtan son zamanlarımız değilbabaaaaaaa ben sıkışıyorum, baba biraz ileriye git diye diye cıkartıyor yataktan
hava da sıcak ne kocam ne oğlum yatakta çekilmiyor valla
Hayırlı olsun canımKızlar hastahaneden geliyorum bebeğin cinsiyetini öğrendim bugün erkekmishayırlısı olsun ben aşırı derecede kız istiyordum. Kendimi çok alistirmistim.kiza olsun ne yapalım hayırlısı ...Rabbbim herkesin hakkında hayırlısını versin elevit protonal vitamin yazdı kullananlar var mı aranız da
Ayy bende 16+0 ama bende hissetmiyorum bence normal . Zaten benimde ilk gebeliğim . Biraz daha büyüsün bebişlerHerkese merhaba kızlarr :) nasılsınız nasıl gidiyor bebişlerle, ben bayadır yazamadım. 15+5 günlüğüm ama hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum normalmi bu , ikinci gebeliğim bu aradahani kızlar geç hissedilir derler ya öyle birşey mi ((
Kızlar endişe etmeyin gayet normal bu durum bebekler çok hareketli hissetmezsiniz çünkü şuan kasları kemikleri daha çok zayıf amniyon sıvısı içinde de hareket ettikleri için hissetmeniz henüz mümkün değil ...22 23 24. Haftalarda Ancak hissedebilirizAyy bende 16+0 ama bende hissetmiyorum bence normal . Zaten benimde ilk gebeliğim . Biraz daha büyüsün bebişler
Cnm kiz bebekse evet gec hissediliyor zaten normal cnm 18.haftaya geldiginde yavas yavas hissetmeye başlarsınHerkese merhaba kızlarr :) nasılsınız nasıl gidiyor bebişlerle, ben bayadır yazamadım. 15+5 günlüğüm ama hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum normalmi bu , ikinci gebeliğim bu aradahani kızlar geç hissedilir derler ya öyle birşey mi ((
Çok güzel ismiyile sağlıkla gelsin Lina prensesBiz de kızımızın ismini Lina koyduk
Yok ya yakmıyor çocuklara bile kullanıyorlar kortizonlu ilaç olmadığı için normal nemlendirici sürmüşsünüz gibiYakma yapıyor mu elde ? Yapmıyorsa bi deneyim bende
Benim erkek canım bende hala hissetmiyorum merakla bekliyorumHerkese merhaba kızlarr :) nasılsınız nasıl gidiyor bebişlerle, ben bayadır yazamadım. 15+5 günlüğüm ama hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum normalmi bu , ikinci gebeliğim bu aradahani kızlar geç hissedilir derler ya öyle birşey mi ((
Canım uzun süredir ben de hissetmiyorum ama usg de gördük ki kıpır kıpır tekmeler atıyor eli kolu hiç durmuyor aslında çokkk hareketli o yüzden endişe etmedim sen de bebeğini görünce için rahatlar canımHerkese merhaba kızlarr :) nasılsınız nasıl gidiyor bebişlerle, ben bayadır yazamadım. 15+5 günlüğüm ama hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum normalmi bu , ikinci gebeliğim bu aradahani kızlar geç hissedilir derler ya öyle birşey mi ((
Kesinlikle kızlar geç hissediliyor. Bir oğlum var ,onda 14 haftalıkken hissetmeye başladım hafif,16 da net duyuyordum. Şimdi kızıma hamileyim, bu hafta netleşti hareketleri hatta son 10 dakikadır en net hareketleri hissediyorumHerkese merhaba kızlarr :) nasılsınız nasıl gidiyor bebişlerle, ben bayadır yazamadım. 15+5 günlüğüm ama hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum normalmi bu , ikinci gebeliğim bu aradahani kızlar geç hissedilir derler ya öyle birşey mi ((
Çok güzel, adıyla yaşasın Lina❤Biz de kızımızın ismini Lina koyduk
Canım cevap verdiğin için teşekkür ederimmerhaba
ben 8 cm kistle hamile kaldım ama gittikçe kendiliğinden küçüldü zararsız olduğunu söyledi doktorum. şimdi 2,5 3 cm e küçülmüş , hep ağrım vardı meğerse kistten dolayı imiş , sizinde böyle birşey olabilir mi acaba ?agrı falan yapıyor mu
En guzel dogum gunu hediyen ne guzelKızlar yarın öğlen 12.30’da perinatoloğumda randevum var detaylı usg içinçok heyecanlıyım, oğlumu tüm detaylarıyla göreceğim. İnşallah her yeri sağlıklıdır Yarın aynı zamanda doğum günüm
Dün yeni gelen makine sayesine kizimi detaylica görmek nasip oldu cok sukur çokmu ballı olacak kizim neNice güzel yaşların olsun canımbenim detaylı usg yi 21. Haftada yapacaklarmış 28 eylülde hadi güzel haberler al gel haber ver bize de yarın mutlaka
Canımm bebis buyudukce o kendiliginden kaybolacak insaAllah. İlk oglumda olmustu benimde. Bayagida buyuktu cok korkmustum. Ama cok sukurki bebek buyudukce kuculup kayboldu. Seninde oyle olacak Allahin izniyle saglikla bi kucagimiza alsak bebisleri. Benimde dün gebelik guatr cikti. Nete bakim dedim girmez olsaydim. Bebegin zeka gelisimini etkiliyo daha neler neler yaziyo. İlac verdi bugun basladim. Tüm korkularimiz yersiz olurda insaAllah saglicakla aliriz yavrularimizi kucagimizaCanım cevap verdiğin için teşekkür ederimAğrım çok şükür yok, 12.haftada 2li tarama için gittiğimde yoktu, doktorumda farketmiş geçen geldiğinde yoktu, yeni oluşmuş bu dedi. Prof. randevu aldım ayın 14.de. Ozaman belli olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?