2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Merhaba sizin hala ağrılarınız var mı? Bende 7 cm çik. Kistiyle hamile kaldım çok ağrım var ondan mı oluyor bilmiyorum 3.5 cm e düşmüş ama sağ kasıkta sızlama şeklinde ani ama kısa kısa kendini gösteren bi ağrım var. Bu sızlama dışında da zaten kasık ağrım vardı üstüne bir de bu eklendi. Korkutuyor artık beni bu durum. Siz de durum nasıl

Benimde agrim cok olurdu cok agrili gecirdim hamileligimi. Ama dogumumda bi okadar kolay gecmisti. İnsaAllah sizinde dogumunuz rahat olur

Amin canim ins

İlk oglumda cok gec hissettim ilk acemiliktenmi bilmiom.ikinci oglumu iki aylikken hissetmeye basladim. Kimse inanmadi. Doktora sordum ben hissediyorum ama bana gülüyolar daha nereye hissediyon diye dedim. Bazı anneler karnina ilk dustugu andan bile hisseder, kucucuk nokta kadar taşın oynadığını bile nasıl hissediyoruz ki eşin hissetmesin bebegini demisti esime. O zaman esim hak verdi. Sonrasinda taş düşürmüstü esim ve herdefasinda sana inanmadım ama bak taş oynadı bak ağrım başladı cok cekti yani dogum sancısı gibi. Simdi kızım olacak yine erkenden hissettim hep soldaydi yeni yeni saga geciyor artık. İki ayliktan beri bunuda hissettim. Simdi daha net hissediyorum

Biz de kızımızın ismini Lina koyduk
Ben hep bigun kizim olursa ahsen ceylan koyarim diyodum. Ama buyuk oglum koydu adını bende kırmadım. İlk ikiz demisti doktor ecenaz elanur koyalim dedi sonra tek oldugunu ogrendik kardesimin adi ecenaz olsun dedi. Onun hevesini kirmak istemedim sen ne dersen o oglum dedim
Sizinde ismi çok guzel ismiyle yasasin prenses

Benim hissettiğim çoğu hareket bağırsak hareketi bunu anladım çünkü hastanede bebiş resmen zıplıyor olmasına rağmen hiç bir şey anlamamıştım görene kadar. ama hamileliğimin başından beri hissettiğim bir şey var ki uzanırken karnımda bir yumru hisseder gibi oluyordum. Özellikle nefes alipta karnım gerilince hissediyorum.
Git gide büyüdüğünü de.
Hareketini hissetmesem de orda olduğunu bilmek çok güzel hissettiriyor.

Kişinin karın yapısına yada bebeğe göre değişiyor demekki bu durum

M Maviayyy nasilsin canim oglus nasıl prensesler nasil.
Iyiyiz kuzum çok şükür oğluşda keyfi yerindedir heraldecnm prenseslerde iyi teyzesi küçüğü anasinifa basladi iste alistirma surecindeydi okula gittik geldik şükür alıştı
Senin paşalar nasil cnm küçük alisti mi okula cnm

Ne ara biriktirdim bu idrarıda hapşırınca altıma kaçırdım
Sık sık gidiyorum tuvalete bu rağmen
Hiç gitmemişim gibi, ve şiddetli aksırmam hapşırmam da kaçıyor

Ne ara biriktirdim bu idrarıda hapşırınca altıma kaçırdım
Sık sık gidiyorum tuvalete bu rağmen
Hiç gitmemişim gibi, ve şiddetli aksırmam hapşırmam da kaçıyor
İdrar yolu enfeksiyonu yok demi canım. Ben okadar sık çıkmıyorum idrara bahsedildiği kadar yani bebekten önce nasılsam öyle

2. 3. Bebeği olan arkadaşlar çocuklarınıza karşı sizinde tahammülsüzlükleriniz var mı hormonlarla mı alakalı acaba biraz sinirli bi anne oldum elimde değil üzüyorum kırıyorum çocuğumu. O da diyor anne kızsan da beni hala çok seviyorsun değil mi diye içim parçalanıyor 3.5 yaşında epey şımarık. hep çocuktur ne yapsa hakkıdır diye düşünürüm ama bu ara çok sabırsız bir anneye dönüştüm

Bende de var cnm çikolata kisti 5 cm, ara ara oluyor benimde ağrım normal demişti doktorum, kontrole gittiğimde baktirayim bakalim küçülmüş mu benim de

Benimki 6 bucuk yaşında, o kadar degisti ki huyu suyu. Kardeşi olacağı için mi böyle yoksa büyüyor o yüzden mi bu kadar hırçın bilemiyorum. Hep ya sabır çekiyorum ama sonunda çığlığı basıyorum istemsiz.
Nasıl olacak boyle hiç bilmiyorum.

İdrar yolu enfeksiyonu yok demi canım. Ben okadar sık çıkmıyorum idrara bahsedildiği kadar yani bebekten önce nasılsam öyle

tahliller temiz çıktı ama
İlk çocuğum da hiç hatırlamıyorum
Sonlara doğru oluyordu
Onda bile kaçırmazdım

Valla benimkide 4 yaşında artık çevremde o kadar çocuk gördüm benimki kadar şımarığını görmedim. Başıma ağrılar giriyor artık huyu suyu o kadar değişti ki son zamanlarda gören herkes hayrete düşüyor bu nasıl çocuk diye. Çok stres oluyorum artık geceleri 1 den aşağı uyumazdı canıma tak etti kreş diye de ağladı götürdüm kayıt ettirdim 2 gündür de erkenden uyandırıyorum sabahları gece 9.30 -10 arası uyutuyorum güç bela bi düzene sokmaya çalışıyorum yani. He ama gel sor bana mecalin var mı asla yok. Dayanacak halim var mı desen oda yok. Tahammülde sıfır. Herkese çok gerginim. Az önce eşim tatil planı yapmış söylüyor bağırdım ne tatili be gitmiyorum ben bi yere diye. Herkese böyleyim anneme arkadaşlarıma eşime.. Çocuğun stresini sıkıntısını başkalarından çıkarıyorum yani yanıma yaklaşılmıyor

Canım bizimki de hırçın inatçı ve çok saçma şeyler için ağlıyor bazen mümkün olmayan şeyler istiyor misal muzu böldük geri birleştir falan diyor. Ve birkaç seferdir kardeşim nerenden nasıl çıkacak diye soruyor tabiki bir cevap veremiyorum sanki bizimki de kardeşi olacağını duyduğumdan beri huy değiştirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…