2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benimde agrim cok olurdu cok agrili gecirdim hamileligimi. Ama dogumumda bi okadar kolay gecmisti. İnsaAllah sizinde dogumunuz rahat olur
İnşallah öyle olur ya bi sıkıntı olmasında ağrıyı çekmek önemli değil aklım takılıyor ağrılara bi sorun mu var diye o yiyip bitiriyor beni

Bende 18 e girdikten sonra her gün mutlaka yoklamaya başladı ondan öncesinde bir gün var iki gun yok şeklindeydi ve dinlemem gerekirdi şimdi her gün haberlesiyioruz kurumla

Ben kavga ettiklerinde deliriyorum resmen onun dışında çok bı sıkıntı yok ama sende üzme kendini normal bunlar bende çocuklara değilde eşime karsi öyleyim üzülüyorum da böyle olunca hamileliğin başında demiştim eşime bak elimde olmadan belki bazen kiracağım seni saçma sapan parlayacagim alttan al sen takılma diye oda sağolsun anlayisli davranıyor bu yuzden

Bende de bazen oluyor canım o durumlarda varsa imkanın babaya yönlendir biraz Bende çok vicdan yapıyorum bide abi olacak sorumluluk yukluyormuyum çocuğa diye çok üzülüyorum ama her şey onlar için hiç bi şekilde de kıyamıyorum bir yandan gün geçtikçe daha da sevmek istiyorum sanki çocuk doğunca sevemezsem vakit kalmazsa şimdiden aklında kalsın gibi hissediyorum duygusallık beni çok etkiliyor bide atesi çıktı biraz aksam oturdum agliyordum

Es konusunda daha sikintidayim ben mesela esim çok anlayışlı davranıyor ama ben durup durup bozuyorum adamı sürekli asla susamiyorum o an konuşmuyor ama soğukluk olmasından da nefret ederim bazen gerçekten çok.haksizlik ediyorum ona çok pişman oluyorum ama anlık tahammülüm kalmıyor parliyorum sürekli bi an önce geçsin şu duygusallık her şeyden ders çıkardım ilkine bakarak sanki biraz ama bu konuyla baş edemiyorum

Evet canım doya doya onunla zaman geçirme derdindeyim ama her anımız kriz her anımız çıkmaza giriyor hep sorun çıkarıyor halbuki okadar uyumluyduki çok şaşırıyorum eşim 1 hafta hiç eve gelmiyor o evdeyken de vakit geçiriyorlar ama eşim de bu taşkınlıklarına tahammül edemez oldu herşeye ağlıyor ve kesinlikle dediği olmadan susmuyor

İnşallah öyle olur ya bi sıkıntı olmasında ağrıyı çekmek önemli değil aklım takılıyor ağrılara bi sorun mu var diye o yiyip bitiriyor beni
Birbirimize nekadar telkin vermeye calissakta hepimiz ayni korkuları yasiyoruz ama şuna inaniyorumki butun korkularimiz yersiz Allahin izniyle sag salim saglicakla alacagiz kucagimiza meleklerimizi. Daha sonra burdan bu hic uyumuyo susmuyo durmuyo bunlari paylasacaz daha birbirimizle

Canım ben bir de eşim oğluma kızsa eşimle kavga ederim kızamazsın diye ay ben kızar oldum ya kendimden nefret ediyorum bazen yani bu aralar neden böyle inşallah tekrar gelir sabrım

Cok sukur kuzum Rabbim herzaman iyiliginizi versin.
Bizimde alisma sureciydi bu hafta. Alıştı cok sukur abisini iki sene bekledim okulda. Bu sukurler olsun masaAllah tez alisti kendi nazarim degmesin. Sabahci. Buyugunde pazartesi basliyo onun tam gün. Al birak nasil aksam oldugunu bilmem artik ben. Öyle iste canım. Hayirlisiyla bebisleride bi kucagimiza alsak sag salim Allahin izniyle

Bunun bence tek.cozumu dediğini yapmamak bizde çok sorun yaşıyoruz bu konuda normalde asla yapmaz 3 gündür bi yerlere gidiyoruz ve her gittiğimiz yerde olay çıktı elim ayağım titredi sinirden etrafa çok mahcup oldum ama kimseye aldırış etmeden o an çığlık kıyamet ağlarken onu sakın yere götürdüm ağla burada susunca geleceğim yanına dedim aynen devam etti ağlamaya bi süre sonra çığlıklar azalınca gittim yanına istediğinin olmayacağını söyledim sakinleştik neden kızdığımı neden olmadığını söyledim bilmiyorum bugün sakindi mesela ama bidaha olur mu garanti veremiyorum en hassas noktam benim istediğini ağlayarak yaptırması hiç müsaade etmem ve annem cok engel oluyordu buna şimdi o yanimizdayken çok sorun çıkarıyordu annemle ciddi anlamda uyardım karışma diye oglumun yanında onada böyle müdahale ettim o anlarda hiç taviz verme gercekten bu işin sonu daha beter bi yere gidiyor

Ayy inşallah canım o günleri görelim hayırlısıyla hepimiz yeterki sağ Salim sonra okuyup okuyup güleriz yaa ne kadar evhamlıymışım yok artık diye

Ne ara biriktirdim bu idrarıda hapşırınca altıma kaçırdım
Sık sık gidiyorum tuvalete bu rağmen
Hiç gitmemişim gibi, ve şiddetli aksırmam hapşırmam da kaçıyor
Ben de kusarken bazen kaçırıyorum.
Bugün peş peşe su içip uyuyunca uyandığımda öyle bir bastırdı ki aboo dedim koştum tuvalete
Sanki 2 gündür hiç gitmemişim gibiydi.

Ya benim kızımda korkusuz kaybolmaktan falan hiç korkmuyor kafasına göre koşuyor gidiyor en çok bizi bu durum yıpratıyor. Ben koşamıyorum zaten durumumdan dolayı e bu sefer çok çıkmaza giriyoruz.. En çokda büyüklere kızıyorum özellikle eşimin tarafına. Tek torundu yaşlarıda epey çok üstüne düştüler kızdım kızma oldu, bağırdım bağırma oldu, ne var çocuk o oldu. Her istediği hatta istemediği alındı. Şimdi de başa çıkamıyorlar bu çocuk çok şımarmış diyorlar. 2 gün önce babannesi elinden tutup sahile indirmiş, vitrinde elbise görmüş benim kız aldırmış onu bide giydir bunu bana diye tutturmuş oda giydirmiş sonra gelmiş bana şikayet ediyor. Etme! ayakkabı görüyor ayağına olmasada beğendi diye alıyor, alma!! Sonra şımarmış bu çocuk oluyor. Çok sinir doluyum inşallah patlamam onlara

Aynı durumdayım canım ya ne zaman normale döneceğiz acaba hamilelik boyunca böyle mi olacak diye düşünüyorum diğer hamileliklerim zor geçtiği için kaynanamda kalıyordum eşimde vardiyalı calistigi için ona çok sataşma gibi durumum yoktu bunda ilk dönem kayananama iniyordum bulantı yüzünden aksam eve çıkıyorduk şimdi hep evdeyiz artik ister istemez adamı deli ediyorum bazen, kaçış yok katlanacak mecburen geçici bir süreç

Canım ben bir de eşim oğluma kızsa eşimle kavga ederim kızamazsın diye ay ben kızar oldum ya kendimden nefret ediyorum bazen yani bu aralar neden böyle inşallah tekrar gelir sabrım
O bütün annelerde var bence çocuklara ben kızarım ama eşim kızınca onada kızarım kızma bağırma diyetek çocuk kolay ikinci bı gelsin o zman görün evdeki curcunayi bide benim üçüncü geliyor vay halime

Hayir hayir lutfen boyle dusunmeyin boyle düşündükçe bu düşünce sizi saracak çocuğunuz her tepkisini kardeşten sanıp daha da cocugunuzun duygularini gormezden gelirsiniz.
3.5 yas inat yaş dönemi zor bir dönem mesela muzu birlestirelim dedigi zaman hadi gel beraber bir deneyelim olur mu deyin yada o an dikkatini baska yone verin.
Dinleki konusssun , konuski dinlesin diye bir kitap var mutlaka alıp okuyun size ilac gibi gelicek insallah.

Kardesim nerden çıkcak sorusuna bir düşünelim ne dersin sence diye sorsaniz aklindaki soru işaretlerini ,kaygilarini yansıtır belki. Kardesi ile ilgili sorulara mutlaka cevap verin ve cevaptan sonra biseyy demeden sarılın, öpün.

Kızlar valla peşine 2.yi düşünüyordum yazdiklarinizi görünce vazgeçtim
Canim buna simdi karar vermen zor
Bebeğin doğunca onun uyku düzenine cok bağlı bu hemen üstüne kardes.
Benim oglum 2 yasina kadar uyumadı hic bir sekilde bebek dusunmedim
Birde ben gurbette oldugum icin tek basima iki cocukla hayattta yapamam dedim .
Şimdi diyorum iyiki yakin yaş düşünmedim hamilelik zor geçiyor, perisan olurmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…