2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Suan sizi deniyor aglayinca elde edebilcekmi diye.
Ağladığı zaman bunu istediğin icin ağladığını anliyorum ama aglamak çözüm degil sakinlesirsen bir çözüm buluruz tarzunda konuş hala sakinlesmesse aglamasina musade et ağlasın kendi kendine.
Cocuklar fazla enerjiyi atamadiklarinda da aglamyi tercih ediyolar.

Btdt:14/02/2022
Y:33
HBK:75
C:erkek
KÇ:1

Canim bana kalsa 2.yi istemiyorum zaten ama esim kardes iyidir diyor Allah nasip ederse düşünüyorum yoksa hamilelik beni mahvetti yani ozellikle ilk trimester. Yaşım 31 isin icine girince risk artiyor bunu anladim 2li test bilmem ne arayi istesemde uzun tutamam ki zaten ilerleyen yasta hamilelik daha sıkıntı

Ağlayarak dediğini yaptırmayı alışkanlık haline getirmesin canım buna müsaade etme yoksa başa çıkamazsın.
Onlarda haklı bi yerde... eve birisi daha gelecek beni daha az severler diye düşünüyor olabilirler. Bide benim ki artık kocaman oldu devamlı kucağa alınıp sevilmiyor. Küçük bi ergen var karşımda. Özellikle babası varken tanıyamıyorum çocuğumu öyle şımarık oluyor ki,babası ise giderken kapıda başlıyor annecim özür dilerim seni çok mu üzdüm demeye. Babadan fazla yüz buluyor

Ay canım ilgin tavsiyen için çok teşekkür ederim aslında sabır gösterebilsem belki daha farklı olacak bunu da başaramıyorum bazen malesef. Birde her zaman dikkatni dağıtmak ya da sakin şeyler söylemek inan hiç etkili olmuyor çıkmaza giriyor iyice. İnşallah düzelir daha sabırlı olmayı deneyeceğim

Ay kesinlikle canım bir de bu zamana kadar ağlayarak birşey yaptırma huyu yoktu yeni çıktı. Büyüdüler ne güzel diyoruz daha da bebekleşiyorlar

Ben de ilkini 31’de doğurdum, şimdi 39 yaşındayım. Sürpriz yapmasa bebek daha da cesaret edemezdik İlk kızım sağolsun zor bir bebekti. yaşa da çok takılmayın. Yaşla ilgili bir sıkıntı yaşamadım bu hamileliğimde de. Her şey yolunda. Hatta bulantım bile ilkine göre daha az oldu. Artık evlilik yaşı da ilerlediği için ilk çocuğuna 40 civarı hamile kalanlar çok.

Benim de ağrılarım çok fazlaydı sağ tarafımda muhtemelen o ağrı kistin ağrısı. Ama şu an artık ağrım kalmadı şükürler olsun. Hiç korkmayın zaten küçülmüş ağrınızda kalmayacak zamanla

Ya benim zaten cok cesaretim yok da bilmiyorum hayirlisi olsun canim

Ay cnm benim bugun diye aklimda kalmış neyseki az kalmış oğluşunu görmene
Cok şükür cnm valla saat saycam artıkyeğenlerimin sünnet telaşı vardı, oyalandim yoksa 3 buçuk hafta olucak, normalde en geç 2 haftada 1 giderdim, zor oldu şimdi, hatta eşime 2 hafta dolunca hadi gidelim doktora dedim de kızdı bana

Patlama ama anlat canım bana da aynı şeyi diyorlar çocuğa cok kızıyorsunuz çocuğa kırılmaz sonra ne olacak kizmazsak 1 ay kaldık yanlarinda çocuğumu taniyamadim resmen yapmadığı ne varsa yaptı söyle sende aynı şekilde kendi yiyordu yemegini oğlum kayinvaljdem ve eşim söylene söylene elinden ala ala kızdılar bana daha küçük bu çocuk niye kendin yedirmiyorsun döker diye şimdi noldu cocuk yemek yemiyor biz peşinde kosarsak ancak anlattım bak sizin yüzünüzden diye karismasinlar böyle diyeceklerse bide şu var sen çocuğuna şımarık diye sıfat taktiklari icin bile uzuluyorsundur bunu bile dusunmuyorlar gerçekten anacak konuşmasını biliyorlar sen çocuğunu daha iyi bilirsin umursama soylenenleri cevabını ver guzelce yilmadan

Bizim 2.ler doğmadı daha farkindamisin bi tek E eymenayaz 2 cocuk oda demedi valla bisey korkma korkma doğunca unutuyorsun
Hahaha demedim bişey kız iyiki var benim kuzucuklrim inanın ne olursa olsun ne kadar zor çocuk olursa olsun yüzlerine bakınca herşeyi unutuyorsun sevgileri herşeyin üstünde o yüzden sıkıntı yapmayın siz yapın benim gibi 3 tane

Kızlar günaydın dün hastaneye gitmiştim yatış verildi. Serum takviyesi endol fitil ve progrestan iğnesi yapıldı, bebiş sağlıklı çok şükür ama benim ağrılarım asla geçmedi. Benim gibi hiç geçmeyen kasık ağrısı yaşayan var mı? Yani her an adet olacakmışım gibi bir ağrım var mahvoldum kaç gündür

Ay inşallah yaaa, bir geçse de rahat nefes alsam bende

Benim geçmiyor kasık ağrılarım, size niye yatış verdiler bir sorun mu gördüler? Ben doktora söyledim normal gözüküyor herşey fitil kullan sadece dedi bende baktım ağrıyor evde istirahat halindeyim çoğu vakit. Size ne dedi doktorlar

Hem şımartmaya devam ediyorlar hem şımarmış diyorlar hala. Bende o ortamdan uzaklaştırmak için kreşe daha sıcak bakıyorum artık çünkü iş yerimiz ortak eşim çocuğu hava alsın diye alıp götürüyor orada sürekli birlikteler ister istemez huyu suyu değişiyor herşeye tamam denildiği için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…