Insallah iyi gelir size canım ama uzulme bi şekilde huy edinip unutuyorlar sonra bazen çok zorluyorlar o döneme denk gelince insan kötü oluyor ama hepimiz aynı şeyleri yasiyormusuz aşağı yukarıHem şımartmaya devam ediyorlar hem şımarmış diyorlar hala. Bende o ortamdan uzaklaştırmak için kreşe daha sıcak bakıyorum artık çünkü iş yerimiz ortak eşim çocuğu hava alsın diye alıp götürüyor orada sürekli birlikteler ister istemez huyu suyu değişiyor herşeye tamam denildiği için.
Cok geçmiş olsun cnmKızlar günaydın dün hastaneye gitmiştim yatış verildi. Serum takviyesi endol fitil ve progrestan iğnesi yapıldı, bebiş sağlıklı çok şükür ama benim ağrılarım asla geçmedi. Benim gibi hiç geçmeyen kasık ağrısı yaşayan var mı? Yani her an adet olacakmışım gibi bir ağrım var mahvoldum kaç gündür
Evet demekki bi çeşit atak yaşıyorlar çünkü herkes aşağı yukarı aynı yaş aralığından bahsediyor. Birkaç ay sonra herşey daha da rayına oturur diye düşünüyorum bizlere biraz sabır gerekli sadeceInsallah iyi gelir size canım ama uzulme bi şekilde huy edinip unutuyorlar sonra bazen çok zorluyorlar o döneme denk gelince insan kötü oluyor ama hepimiz aynı şeyleri yasiyormusuz aşağı yukarı
Olumsuz yanlarının oldugunu da kabul etmek lazım ama ben o yaşlarda cocuk sahibi olan kadınların cok mutlu ve huzurlu oldugunu görüyorum yalan yok hep özenmişimdir daha bi oturmuş oluyor herşeyBen de ilkini 31’de doğurdum, şimdi 39 yaşındayım. Sürpriz yapmasa bebek daha da cesaret edemezdikİlk kızım sağolsun zor bir bebekti. yaşa da çok takılmayın. Yaşla ilgili bir sıkıntı yaşamadım bu hamileliğimde de. Her şey yolunda. Hatta bulantım bile ilkine göre daha az oldu. Artık evlilik yaşı da ilerlediği için ilk çocuğuna 40 civarı hamile kalanlar çok.
İnşallah inşallah canımCanımm bebis buyudukce o kendiliginden kaybolacak insaAllah. İlk oglumda olmustu benimde. Bayagida buyuktu cok korkmustum. Ama cok sukurki bebek buyudukce kuculup kayboldu. Seninde oyle olacak Allahin izniyle saglikla bi kucagimiza alsak bebisleri. Benimde dün gebelik guatr cikti. Nete bakim dedim girmez olsaydim. Bebegin zeka gelisimini etkiliyo daha neler neler yaziyo. İlac verdi bugun basladim. Tüm korkularimiz yersiz olurda insaAllah saglicakla aliriz yavrularimizi kucagimiza
Canim oyunu kullan hemen kızlar geride kaldıBizimde cinsiyetimiz sonunda belli oldu kızlar, Allah nasip ederse bir kızim daha olacak
Cok sevindim canim darısı başımızaKızlar ayrıntılı ultrasonum çok şükür ki çok güzel geçti. Her şey yolunda ve sağlıklı, kıpır kıpırdı..büyümüştü kuzum benim…her detayına bakıldı, olması gereken ideal ölçülerdeymiş tüm organları..benim rahim ağzım, bebeği besleyen damarlar vs onlar da çok iyi dedi doktor mutluyum…güzel bir doğum günü hediyesi oldu bana oğlum için duyduğum güzel haberler darısı siz diğer annelere inşallah
Kendime denmiş gibi sevindim, maşallah ne güzel.Kızlar ayrıntılı ultrasonum çok şükür ki çok güzel geçti. Her şey yolunda ve sağlıklı, kıpır kıpırdı..büyümüştü kuzum benim…her detayına bakıldı, olması gereken ideal ölçülerdeymiş tüm organları..benim rahim ağzım, bebeği besleyen damarlar vs onlar da çok iyi dedi doktor mutluyum…güzel bir doğum günü hediyesi oldu bana oğlum için duyduğum güzel haberler darısı siz diğer annelere inşallah
Aminnnnn insaAllah canım insaAllahİnşallah inşallah canımguatr olduğunu siz mi farkettiniz yoksa tesadüf mü öğrendiniz? İnternete hiç bakmayın orada yazılanlar sağlam insanı mezara sokuyolar Allah’ın izniyle şimdi tıp çok gelişti inşallah sağ Salim alıcaz kucağımıza bebişlerimizi Anne olunca karnında bişey olucak korkusu, doğduğunda da hep üzerinde gözlerimiz ya bişey olursa diye, gerçekten çok zormuş 5 senedir oğlumda yaşadım bu korkuları şimdi de bu minnak bebeğimle 2 ye katlandı resmen Rabbim hiçbir anneyi evlatsız, hiçbir evladı da annesiz babasız bırakmasın inşallah
Maşallah canım Allah daim etsin, darısı başımızaKızlar ayrıntılı ultrasonum çok şükür ki çok güzel geçti. Her şey yolunda ve sağlıklı, kıpır kıpırdı..büyümüştü kuzum benim…her detayına bakıldı, olması gereken ideal ölçülerdeymiş tüm organları..benim rahim ağzım, bebeği besleyen damarlar vs onlar da çok iyi dedi doktor mutluyum…güzel bir doğum günü hediyesi oldu bana oğlum için duyduğum güzel haberler darısı siz diğer annelere inşallah
Maşallah canımcım çoook sevindimKızlar ayrıntılı ultrasonum çok şükür ki çok güzel geçti. Her şey yolunda ve sağlıklı, kıpır kıpırdı..büyümüştü kuzum benim…her detayına bakıldı, olması gereken ideal ölçülerdeymiş tüm organları..benim rahim ağzım, bebeği besleyen damarlar vs onlar da çok iyi dedi doktor mutluyum…güzel bir doğum günü hediyesi oldu bana oğlum için duyduğum güzel haberler darısı siz diğer annelere inşallah
Merhaba canım. Hayır şükür etmediBerilyumm canim merak ettim aşı başka bir etki gösterdi mi?
Gözün aydın canım benim çok sevindim bu arada mutlu yıllar diliyorum iyiki dogmussunKızlar ayrıntılı ultrasonum çok şükür ki çok güzel geçti. Her şey yolunda ve sağlıklı, kıpır kıpırdı..büyümüştü kuzum benim…her detayına bakıldı, olması gereken ideal ölçülerdeymiş tüm organları..benim rahim ağzım, bebeği besleyen damarlar vs onlar da çok iyi dedi doktor mutluyum…güzel bir doğum günü hediyesi oldu bana oğlum için duyduğum güzel haberler darısı siz diğer annelere inşallah
Senin haftada benimkide o gramdaydi canım endişe etme olması gereken değer o zatenKızlar daha çok erken ama bebisleriniz kaç gram olmuş... 150 Gr olmuş benim kızım... Acaba fazla mi... Biliyorsunuz fazla olmasida çok iyi değil... Doktorum bir şey demedi bu konuda benim aklıma takildi
17+3de bana 195 gr dedi dr yanlis hatirlamiyorsam canım sen kaçıncı haftadasin?Kızlar daha çok erken ama bebisleriniz kaç gram olmuş... 150 Gr olmuş benim kızım... Acaba fazla mi... Biliyorsunuz fazla olmasida çok iyi değil... Doktorum bir şey demedi bu konuda benim aklıma takildi
Canim sevindim bendede ilk dozu olmadan boğaz ağrım vardı o geçmişti baya baya nefesim duzelmisti şaşırmıştım darısı başımızaMerhaba canım. Hayır şükür etmedihatta faranjit im vardı o bile geçti sanırım fazla olumlama yaptım bol antikorlar ve şifa olur hepimize aşılar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?