2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Insallah iyi gelir size canım ama uzulme bi şekilde huy edinip unutuyorlar sonra bazen çok zorluyorlar o döneme denk gelince insan kötü oluyor ama hepimiz aynı şeyleri yasiyormusuz aşağı yukarı

Cok geçmiş olsun cnm

Insallah iyi gelir size canım ama uzulme bi şekilde huy edinip unutuyorlar sonra bazen çok zorluyorlar o döneme denk gelince insan kötü oluyor ama hepimiz aynı şeyleri yasiyormusuz aşağı yukarı
Evet demekki bi çeşit atak yaşıyorlar çünkü herkes aşağı yukarı aynı yaş aralığından bahsediyor. Birkaç ay sonra herşey daha da rayına oturur diye düşünüyorum bizlere biraz sabır gerekli sadece

Olumsuz yanlarının oldugunu da kabul etmek lazım ama ben o yaşlarda cocuk sahibi olan kadınların cok mutlu ve huzurlu oldugunu görüyorum yalan yok hep özenmişimdir daha bi oturmuş oluyor herşey maşallah

İnşallah inşallah canım guatr olduğunu siz mi farkettiniz yoksa tesadüf mü öğrendiniz? İnternete hiç bakmayın orada yazılanlar sağlam insanı mezara sokuyolar Allah’ın izniyle şimdi tıp çok gelişti inşallah sağ Salim alıcaz kucağımıza bebişlerimizi Anne olunca karnında bişey olucak korkusu, doğduğunda da hep üzerinde gözlerimiz ya bişey olursa diye, gerçekten çok zormuş 5 senedir oğlumda yaşadım bu korkuları şimdi de bu minnak bebeğimle 2 ye katlandı resmen Rabbim hiçbir anneyi evlatsız, hiçbir evladı da annesiz babasız bırakmasın inşallah

Kızlar ayrıntılı ultrasonum çok şükür ki çok güzel geçti. Her şey yolunda ve sağlıklı, kıpır kıpırdı.. büyümüştü kuzum benim…her detayına bakıldı, olması gereken ideal ölçülerdeymiş tüm organları..benim rahim ağzım, bebeği besleyen damarlar vs onlar da çok iyi dedi doktor mutluyum…güzel bir doğum günü hediyesi oldu bana oğlum için duyduğum güzel haberler darısı siz diğer annelere inşallah

Cok sevindim canim darısı başımıza renkli görüntü verdiler mi canım

Kendime denmiş gibi sevindim, maşallah ne güzel. Darısı başımıza inşallah...

Aminnnnn insaAllah canım insaAllah bir ay onceki tahlillerim hepsi normalken bu ayki tahlillerimde cıktı. Hem troid hem butun vitaminler aşırı düşük. Bu ay hastalik gecirdim ondanmi boyle oldu bilmiyorum

Maşallah canım Allah daim etsin, darısı başımıza

Maşallah canımcım çoook sevindim, hep böyle yolunda gitsin her şey inşallah darısı başımıza, hepimiz detaylı ultrasondan güzel haberlerle geliriz umarım

Kızlar daha çok erken ama bebisleriniz kaç gram olmuş... 150 Gr olmuş benim kızım... Acaba fazla mi... Biliyorsunuz fazla olmasida çok iyi değil... Doktorum bir şey demedi bu konuda benim aklıma takildi

Gözün aydın canım benim çok sevindim bu arada mutlu yıllar diliyorum iyiki dogmussun

Kızlar daha çok erken ama bebisleriniz kaç gram olmuş... 150 Gr olmuş benim kızım... Acaba fazla mi... Biliyorsunuz fazla olmasida çok iyi değil... Doktorum bir şey demedi bu konuda benim aklıma takildi
Senin haftada benimkide o gramdaydi canım endişe etme olması gereken değer o zaten

17+3de bana 195 gr dedi dr yanlis hatirlamiyorsam canım sen kaçıncı haftadasin?

Merhaba canım. Hayır şükür etmedi hatta faranjit im vardı o bile geçti sanırım fazla olumlama yaptım bol antikorlar ve şifa olur hepimize aşılar inşallah
Canim sevindim bendede ilk dozu olmadan boğaz ağrım vardı o geçmişti baya baya nefesim duzelmisti şaşırmıştım darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…