2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kizlar öksürükten catlamak uzereyim karnim daş katı kesildi artık. Napayim ben

Kızlar daha çok erken ama bebisleriniz kaç gram olmuş... 150 Gr olmuş benim kızım... Acaba fazla mi... Biliyorsunuz fazla olmasida çok iyi değil... Doktorum bir şey demedi bu konuda benim aklıma takildi
Benim kizda 188gram olmus. Persembe gunki kontrolumde. 17haftaligiz bizde

Gözün aydın canım cook sevindim masaAllah pasaya

Cok sevindim cnm en güzel doğum günü hediyesi olmuş sanadarısı başımıza inşallah

Ne ara biriktirdim bu idrarıda hapşırınca altıma kaçırdım
Sık sık gidiyorum tuvalete bu rağmen
Hiç gitmemişim gibi, ve şiddetli aksırmam hapşırmam da kaçıyor
Dün Bunu okuyup gülümsemiştim bugün bende altıma kaçırdım hemde dışarda
Kızım parka gitmek istedi götürdüm bende çok esiyordu üşüdüm, birazda sıkıştım tabi. Tam arabaya binerken eşimi gördüm önümüzden geçti ona kendimi göstereyim derken hapşırmam geldi ve sonucu foşş o sırada eşim durdu beni fark etti ama bu sefer de ben arabaya binip kaçtım Allahım niye böyle utanç verici şeyler yapılıyor bu hamilelikte yaaa

Gözün Aydın canım darısı bize inşallah mutlu yılların olsun

Canim sevindim bendede ilk dozu olmadan boğaz ağrım vardı o geçmişti baya baya nefesim duzelmisti şaşırmıştım darısı başımıza
Yaa bende tek bana mı oldu diyordum normalde hasta iken aşı yaptırmayın diyorlardı korkmuştum cuma yaptıracak tın değil mi hayırlı olur inşallah

Amin
Maşallah Demir paşaya senin en güzel hediyen olmuş cnm hayirla sağlıkla gelsin oğluşun

Cok sevindim canim darısı başımıza renkli görüntü verdiler mi canım
Sağol canım renkli usg vermediler canım, bazı görüntüleri kaydetti ve flash bellek istenmişti bizden oraya aktarıldı görüntüler, pipisini falan çekti ilerde gösterirmişiz merak ederse bizim oğlan ben erkek mi emin miyiz demiştim, bazılarının doğunca bile değişiyormuş demiştim de

Hahah bana 2 farklı doktor da erkek dedi ben gene radyolağa sorucam bu tedirginlik annelik doğasından kaynaklı sanırım
Birde ben Bilal Batın demiştim ya şimdi aklım Enes’e kaydı. Bilal’i zaten kullanmam Enes çok tatlı geldi kulağıma sen ne diyorsun bu duruma Demir’in annesi yorumları alayım

Net mi peki görüntüler cnm? Nette hani karşılaştırma yapiyolar ya doğunca da aynısı oluyor ondan merak ediyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…