- 4 Haziran 2021
- 958
- 2.469
- 28
Benim kizda 188gram olmus. Persembe gunki kontrolumde. 17haftaligiz bizdeKızlar daha çok erken ama bebisleriniz kaç gram olmuş... 150 Gr olmuş benim kızım... Acaba fazla mi... Biliyorsunuz fazla olmasida çok iyi değil... Doktorum bir şey demedi bu konuda benim aklıma takildi
Gözün aydın canım cook sevindim masaAllah pasayaKızlar ayrıntılı ultrasonum çok şükür ki çok güzel geçti. Her şey yolunda ve sağlıklı, kıpır kıpırdı..büyümüştü kuzum benim…her detayına bakıldı, olması gereken ideal ölçülerdeymiş tüm organları..benim rahim ağzım, bebeği besleyen damarlar vs onlar da çok iyi dedi doktor mutluyum…güzel bir doğum günü hediyesi oldu bana oğlum için duyduğum güzel haberler darısı siz diğer annelere inşallah
Cok sevindim cnm en güzel doğum günü hediyesi olmuş sanaKızlar ayrıntılı ultrasonum çok şükür ki çok güzel geçti. Her şey yolunda ve sağlıklı, kıpır kıpırdı..büyümüştü kuzum benim…her detayına bakıldı, olması gereken ideal ölçülerdeymiş tüm organları..benim rahim ağzım, bebeği besleyen damarlar vs onlar da çok iyi dedi doktor mutluyum…güzel bir doğum günü hediyesi oldu bana oğlum için duyduğum güzel haberler darısı siz diğer annelere inşallah
Dün Bunu okuyup gülümsemiştim bugün bende altıma kaçırdım hemde dışardaNe ara biriktirdim bu idrarıda hapşırınca altıma kaçırdım
Sık sık gidiyorum tuvalete bu rağmen
Hiç gitmemişim gibi, ve şiddetli aksırmam hapşırmam da kaçıyor
Gözün Aydın canım darısı bize inşallahKızlar ayrıntılı ultrasonum çok şükür ki çok güzel geçti. Her şey yolunda ve sağlıklı, kıpır kıpırdı..büyümüştü kuzum benim…her detayına bakıldı, olması gereken ideal ölçülerdeymiş tüm organları..benim rahim ağzım, bebeği besleyen damarlar vs onlar da çok iyi dedi doktor mutluyum…güzel bir doğum günü hediyesi oldu bana oğlum için duyduğum güzel haberler darısı siz diğer annelere inşallah
Yaa bende tek bana mı oldu diyordum normalde hasta iken aşı yaptırmayın diyorlardı korkmuştumCanim sevindim bendede ilk dozu olmadan boğaz ağrım vardı o geçmişti baya baya nefesim duzelmisti şaşırmıştım darısı başımıza
AminKızlar ayrıntılı ultrasonum çok şükür ki çok güzel geçti. Her şey yolunda ve sağlıklı, kıpır kıpırdı..büyümüştü kuzum benim…her detayına bakıldı, olması gereken ideal ölçülerdeymiş tüm organları..benim rahim ağzım, bebeği besleyen damarlar vs onlar da çok iyi dedi doktor mutluyum…güzel bir doğum günü hediyesi oldu bana oğlum için duyduğum güzel haberler darısı siz diğer annelere inşallah
Amin canim insYaa bende tek bana mı oldu diyordum normalde hasta iken aşı yaptırmayın diyorlardı korkmuştumcuma yaptıracak tın değil mi hayırlı olur inşallah
Amin canım benim inşallahAmin
Maşallah Demir paşayasenin en güzel hediyen olmuş cnm hayirla sağlıkla gelsin oğluşun
Çok sağol canım, sizden de güzel haberler bekliyorum inşallahGözün Aydın canım darısı bize inşallahmutlu yılların olsun
Canım çok sağol, darısı sizlere olsun güzel haberlerle dönünCok sevindim cnm en güzel doğum günü hediyesi olmuş sanadarısı başımıza inşallah
Çok sağol tatlımGözün aydın canım cook sevindim masaAllah pasaya
Canım benim çok sağolGözün aydın canım benim çok sevindim bu arada mutlu yıllar diliyorum iyiki dogmussun
İnşallah canım inşallahMaşallah canımcım çoook sevindim, hep böyle yolunda gitsin her şey inşallah darısı başımıza, hepimiz detaylı ultrasondan güzel haberlerle geliriz umarım
Sağol canım, inşallah sizinkiler de çok güzel geçer..Maşallah canım Allah daim etsin, darısı başımıza
İnşallah canım, çok sağolasınKendime denmiş gibi sevindim, maşallah ne güzel.Darısı başımıza inşallah...
Sağol canımCok sevindim canim darısı başımızarenkli görüntü verdiler mi canım
Hahah bana 2 farklı doktor da erkek dedi ben gene radyolağa sorucam bu tedirginlik annelik doğasından kaynaklı sanırımSağol canımrenkli usg vermediler canım, bazı görüntüleri kaydetti ve flash bellek istenmişti bizden oraya aktarıldı görüntüler, pipisini falan çekti ilerde gösterirmişiz merak ederse bizim oğlan ben erkek mi emin miyiz demiştim, bazılarının doğunca bile değişiyormuş demiştim de
Net mi peki görüntüler cnm? Nette hani karşılaştırma yapiyolar ya doğunca da aynısı oluyor ondan merak ediyorum bendeSağol canımrenkli usg vermediler canım, bazı görüntüleri kaydetti ve flash bellek istenmişti bizden oraya aktarıldı görüntüler, pipisini falan çekti ilerde gösterirmişiz merak ederse bizim oğlan ben erkek mi emin miyiz demiştim, bazılarının doğunca bile değişiyormuş demiştim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?