2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben 3 farkli doktorada sordum hepsi de kiz dedi biride çıkıp erkek derse bilemedim anladim canim bakalim bizim nasil olacak merak ediyorum bende 24 eylüle randevu almayi düşünüyorum

Ben 3 farkli doktorada sordum hepsi de kiz dedi biride çıkıp erkek derse bilemedim anladim canim bakalim bizim nasil olacak merak ediyorum bende 24 eylüle randevu almayi düşünüyorum
Benimde 24 eylül doğum günüm bende o gün gideyim diyorum insallah

Benim 11+4 ‘ten beri erkek valla ve bu sefer çok net gördüm pipisini detaylıda iyice eminim yani 700 tl tuttu bizim detaylı usg neyseki özel sağlık sigortam var, annelik teminatı kapsamında %20 sini ödüyorduk..bu arada benimle ilgili tıbbi saptamalarda da bulundu doktorum, bir organıma bakıp kilo almaya meyilli bir bünyem olduğunu ve dikkatli olmamı söyledi, dalgalıymış görünüşü bu onu gösterirmiş sen de gelişmeleri yaz canım , inşallah seninki de sorunsuz geçer

Net mi peki görüntüler cnm? Nette hani karşılaştırma yapiyolar ya doğunca da aynısı oluyor ondan merak ediyorum bende
Bu doktorun görüntüsü hep siyah beyazdı canım ve genelde mikro düzeyde inceledi, bağırsak içlerindeki dokudan tut da bebeğin kalp kapakçığındaki orana kadar , diğer doktorumda son aylardaki görüntüler 4 boyutlu olanlar aynıydı ama, kafa yapısı falan aynı doğdu kızımın mesela, benim alnım yuvarlak hafif çıkıktır, usg de kızımın da öyleydi ve öyle de doğdu

Net mi peki görüntüler cnm? Nette hani karşılaştırma yapiyolar ya doğunca da aynısı oluyor ondan merak ediyorum bende
Mesela bu kızımın 7 aylık renkli usg’si , Şubat doğumlu, Aralık ayında böyleydi canım Gözleri açık fark ettin mi , burnu ağzı ne kadar net burnu doğduğunda ilk birkaç gün kemerli gibiydi meğerse suyun içinde durmaktan ödem olmuş ve sıkışmaktan sonra düzelmişti, şimdi hokka burun mesela

Eklentiler

• CA3D9C43-B644-4321-BEDF-B15252313A14.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 56
Hmm bence de canım Enes daha hoş okunuşu daha rahat geldi ama kızın adı Kumsal olduğu için ben olsam Deniz ya da Poyraz koyardım eşin 2.ismi sana bıraktı sanırım, Bilal k.pederin adı mı ?

Hmm bence de canım Enes daha hoş okunuşu daha rahat geldi ama kızın adı Kumsal olduğu için ben olsam Deniz ya da Poyraz koyardım eşin 2.ismi sana bıraktı sanırım, Bilal k.pederin adı mı ?

Yaaa tam bir mucize değil mi?

Evet canım, denizle poyrazı bende düşündüm birde Efe oda benim ismim ile uyumlu diye ama eşim sıcak bakmadı niyeyse. Zaten o kadar kararsızım ki sanırım 9 aya kadar isim düşünüp son dakika golüyle bambaşka bi isim koyarım gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…