- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Ben 3 farkli doktorada sordum hepsi de kiz dedi biride çıkıp erkek derse bilemedimSağol canımrenkli usg vermediler canım, bazı görüntüleri kaydetti ve flash bellek istenmişti bizden oraya aktarıldı görüntüler, pipisini falan çekti ilerde gösterirmişiz merak ederse bizim oğlan ben erkek mi emin miyiz demiştim, bazılarının doğunca bile değişiyormuş demiştim de
Benimde 24 eylül doğum günüm bende o gün gideyim diyorum insallahBen 3 farkli doktorada sordum hepsi de kiz dedi biride çıkıp erkek derse bilemedimanladim canim bakalim bizim nasil olacak merak ediyorum bende 24 eylüle randevu almayi düşünüyorum
Isimiyle yaşasın kuzuKizlar ömer ismini düşündük esimle yanina bir isim daha olsun istiyoruz ne olabilir varmi guzel fikirleriniz?
Ömer AsafKizlar ömer ismini düşündük esimle yanina bir isim daha olsun istiyoruz ne olabilir varmi guzel fikirleriniz?
Yeğenimin adı Ömer Nabi beğenirsen koy yakışıyorKizlar ömer ismini düşündük esimle yanina bir isim daha olsun istiyoruz ne olabilir varmi guzel fikirleriniz?
15+417+3de bana 195 gr dedi dr yanlis hatirlamiyorsam canım sen kaçıncı haftadasin?
Benim 11+4 ‘ten beri erkek valla ve bu sefer çok net gördüm pipisini detaylıda iyice eminim yaniBen 3 farkli doktorada sordum hepsi de kiz dedi biride çıkıp erkek derse bilemedimanladim canim bakalim bizim nasil olacak merak ediyorum bende 24 eylüle randevu almayi düşünüyorum
Bu doktorun görüntüsü hep siyah beyazdı canım ve genelde mikro düzeyde inceledi, bağırsak içlerindeki dokudan tut da bebeğin kalp kapakçığındaki orana kadar , diğer doktorumda son aylardaki görüntüler 4 boyutlu olanlar aynıydı ama, kafa yapısı falan aynı doğdu kızımın mesela, benim alnım yuvarlak hafif çıkıktır, usg de kızımın da öyleydi ve öyle de doğduNet mi peki görüntüler cnm? Nette hani karşılaştırma yapiyolar ya doğunca da aynısı oluyor ondan merak ediyorum bende
Mesela bu kızımın 7 aylık renkli usg’si , Şubat doğumlu, Aralık ayında böyleydi canımNet mi peki görüntüler cnm? Nette hani karşılaştırma yapiyolar ya doğunca da aynısı oluyor ondan merak ediyorum bende
Hmm bence de canım Enes daha hoşHahah bana 2 farklı doktor da erkek dedi ben gene radyolağa sorucam bu tedirginlik annelik doğasından kaynaklı sanırım
Birde ben Bilal Batın demiştim ya şimdi aklım Enes’e kaydı. Bilal’i zaten kullanmam Enes çok tatlı geldi kulağıma sen ne diyorsun bu duruma Demir’in annesi yorumları alayım
Hmm bence de canım Enes daha hoşHahah bana 2 farklı doktor da erkek dedi ben gene radyolağa sorucam bu tedirginlik annelik doğasından kaynaklı sanırım
Birde ben Bilal Batın demiştim ya şimdi aklım Enes’e kaydı. Bilal’i zaten kullanmam Enes çok tatlı geldi kulağıma sen ne diyorsun bu duruma Demir’in annesi yorumları alayım
Ömer Ali de çok güzel oluyorKizlar ömer ismini düşündük esimle yanina bir isim daha olsun istiyoruz ne olabilir varmi guzel fikirleriniz?
Yaaa tam bir mucize değil mi?Mesela bu kızımın 7 aylık renkli usg’si , Şubat doğumlu, Aralık ayında böyleydi canımGözleri açık fark ettin mi , burnu ağzı ne kadar net burnu doğduğunda ilk birkaç gün kemerli gibiydi meğerse suyun içinde durmaktan ödem olmuş ve sıkışmaktan sonra düzelmişti, şimdi hokka burun mesela
Evet canım, denizle poyrazı bende düşündüm birde Efe oda benim ismim ile uyumlu diye ama eşim sıcak bakmadı niyeyse. Zaten o kadar kararsızım ki sanırım 9 aya kadar isim düşünüp son dakika golüyle bambaşka bi isim koyarım gibi geliyorHmm bence de canım Enes daha hoşokunuşu daha rahat geldi ama kızın adı Kumsal olduğu için ben olsam Deniz ya da Poyraz koyardım eşin 2.ismi sana bıraktı sanırım, Bilal k.pederin adı mı ?
Ömer Kayra uyumlu gelir bana hepKizlar ömer ismini düşündük esimle yanina bir isim daha olsun istiyoruz ne olabilir varmi guzel fikirleriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?