2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar yaa bu hormonlar beni mahvediyo komik videolara bile ağlamaya başladım
Benim gibi olan var mı yoksa ben kafayı mı yiyorum
Bende duygusallık değil de sinir baş gösterdi.
Bir anda çığlığı basasım geliyor
Eşime yazık inşallah çok çektirmem

Yaaa tam bir mucize değil mi?
Hem de nasıl bir mucize…eşim de doğumda yanımdaydı, doğumum epidural spinal sezaryen olmuştu ( sadece belden aşağısı uyuşuk, sıfır acı ) , her anına şahit oldum doğumda ( tabi karnımı görmüyorum bir perde var aşağısı gözükmüyor ), sallanıyorum sağa sola ileri geri , eşim elimi tutuyor Çok hızlı bir şekilde çıkardılar , ameliyathaneye girmem ve epidural iğnesi vs bütün işlemlerle kızımın doğum anı arası toplam 17 dakika sürdü entersandır ki 07.17’de ve 17.02.2017’de doğdu bir de ( 17 sayısının kızımın hayatında önemli bir yeri olacak sanırım )

Efe adını da çok severim anne tarafım Aydın’lı zaten inşallah içine sinen bir isim olur canım..Poyraz adını ben de istemiştim mesela benim de eşim çok sıcak bakmadı biz de ortak Demir adında karar kılabildik Benim adım Dilara, eşimin de Emre, kızımız da Deniz olunca uyumlu geldi gözümüze

Bugün oğlana okul alışverişi için çıktık yemin ederim 1 saat bile duramadım ayakta durunca acayip belim ağrıyo.ben bebek alışverişine basım gitcem acaba

Bugün oğlana okul alışverişi için çıktık yemin ederim 1 saat bile duramadım ayakta durunca acayip belim ağrıyo.ben bebek alışverişine basım gitcem acaba
Ya ben de dün akşam 40dk yürüyüş yaptım alt tarafı, eve gelip oturunca belim çok ağrımaya başladı, hala da çok saatlerce ayakta durmuşum gibi ağrıyo arada, normal mi acaba

Olsun cnm sağlıklı olduğunu öğrendin ya önemli olan o, benim de yarın randevum var, muhtemelen bidaha detaylı ultrasona çağırır, heyecanla bekliyorum bende

Ay cok güzel gördükçe daha cok hevesleniyorum

Kızlar sizin için üşenmedim kızımın 5 sene önceki usg fotolarını buldum, paylaşıyorum renkli usg’de eli başında gülümsüyor, en sonkinde de ayaklarını tutuyor 4.fotoda da sanki plajda yüzüstü güneşleniyor benim için de duygusal ve nostaljik paylaşım oldu…zaman çok hızlı geçiyor bee şimdi prensesim 4 yaşında…kardeşi doğduğunda araları tam 5 yaş olacak, kızım da şubat doğumlu

Eklentiler

• 2E9D07CE-4752-4514-9125-F09F8D8D9B12.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 49
  • 49A8DD1F-0ADB-4FCC-BD43-5B090B68833D.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 52
  • B3F99F4A-1E2F-4AE8-BC25-CC8C9BE89A1E.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 53
  • 22AF3608-30E7-4FA6-B37E-657BDD93A1DD.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 57
  • 953BA0BF-6B3C-4E6C-ACDA-0FF38B07FA9D.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 51
  • 750A58E9-ADB3-43F7-84E0-272AD75DABB7.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 44
  • 4125788C-01DF-40C7-A896-C43D4029BB62.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 47
Ben dogana kadar emin olamicam bence cinsiyetten burda duyduklarimdan sonraben zaten pco oldugum icin direk kilo almaya meyilliyim ne yesem yarıyor masallahamin canim ins

Evet baya uyumlu olmuş yerinde bi karar bence Demir adıyla yaşasın inşallah Ben sanırım net olarak doğurunca söyleyebileceğim çocuğumun ismini kızımda da öyle yapmıştım Güneş mi Asya mı Lila mı Derin mi derken hopp Kumsal koymuştum

Bizde kucuk kizimin okul alışverişini dün yaptik benimde belim koptu eve gelene kadar daha büyük kizin alisversi var onuda babasi yapar artik
Ben diğer hamileliklerimde hiç bu kadar belim ağrımamıştı bunda az yurusem bel agrisi rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin yavas yavas yapacağız artik

Ya ben de dün akşam 40dk yürüyüş yaptım alt tarafı, eve gelip oturunca belim çok ağrımaya başladı, hala da çok saatlerce ayakta durmuşum gibi ağrıyo arada, normal mi acaba
Valla bilmiyorum ama kaç saattir dinleniyorum hala ağrıyo belim

Ya kızlar cok şükür 2. Trimesterda kendime geldim geziyorum falan ama yani biraz bir yerde oturayim falan kalca kemiklerim agriyor ay sanki agir bisey kaldirmisim ya da evi supurmusum gibi ya da araba kullaniyorum 40 dk falan esimi donanmaya almaya gittigimde ya da oradan dönerken kullaniyorum hos buyuk sehirde trafik cok fena dur kalk dur kalk eve geliyorum yine kalca kemigim fena dogrulamiyorum yaşlı nineler gibi var mi boyle agrilari olan

Magnezyum kullanıyor musun canım nçbdnşmde ağrıyordu Dr magnezyum başlattı

Magnezyum kullanıyor musun canım nçbdnşmde ağrıyordu Dr magnezyum başlattı
Yok canım o kadar cok ilac iciyorumki neyseki antibiyotik yarın bitiyor dr a gittiğimde söyleyeyim bakalim belki verir aslında cogu zaman 2 tane bol mg lu soda iciyorum ama yeterli olmuyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…