Bende duygusallık değil de sinir baş gösterdi.Kızlar yaa bu hormonlar beni mahvediyokomik videolara bile ağlamaya başladım
Benim gibi olan var mı yoksa ben kafayı mı yiyorum
Hem de nasıl bir mucize…eşim de doğumda yanımdaydı, doğumum epidural spinal sezaryen olmuştu ( sadece belden aşağısı uyuşuk, sıfır acıYaaa tam bir mucize değil mi?
Efe adını da çok severimEvet canım, denizle poyrazı bende düşündüm birde Efe oda benim ismim ile uyumlu diye ama eşim sıcak bakmadı niyeyse. Zaten o kadar kararsızım ki sanırım 9 aya kadar isim düşünüp son dakika golüyle bambaşka bi isim koyarım gibi geliyor
Ömer AlpKizlar ömer ismini düşündük esimle yanina bir isim daha olsun istiyoruz ne olabilir varmi guzel fikirleriniz?
Ya ben de dün akşam 40dk yürüyüş yaptım alt tarafı, eve gelip oturunca belim çok ağrımaya başladı, hala da çok saatlerce ayakta durmuşum gibi ağrıyo arada, normal mi acabaBugün oğlana okul alışverişi için çıktık yemin ederim 1 saat bile duramadımayakta durunca acayip belim ağrıyo.ben bebek alışverişine basım gitcem acaba
La roche posayin nemlendirici kremi varda bende hamile kalmadan önce cildiye doktorunun önerisi ile almıştım o çok yakıyorda elimi ondan sordumYok ya yakmıyor çocuklara bile kullanıyorlar kortizonlu ilaç olmadığı için normal nemlendirici sürmüşsünüz gibi
Olsun cnm sağlıklı olduğunu öğrendin ya önemli olan o, benim de yarın randevum var, muhtemelen bidaha detaylı ultrasona çağırır, heyecanla bekliyorum bendeBu doktorun görüntüsü hep siyah beyazdı canım ve genelde mikro düzeyde inceledi, bağırsak içlerindeki dokudan tut da bebeğin kalp kapakçığındaki orana kadar , diğer doktorumda son aylardaki görüntüler 4 boyutlu olanlar aynıydı ama, kafa yapısı falan aynı doğdu kızımın mesela, benim alnım yuvarlak hafif çıkıktır, usg de kızımın da öyleydi ve öyle de doğdu
Ay cok güzel gördükçe daha cok hevesleniyorumMesela bu kızımın 7 aylık renkli usg’si , Şubat doğumlu, Aralık ayında böyleydi canımGözleri açık fark ettin mi , burnu ağzı ne kadar net burnu doğduğunda ilk birkaç gün kemerli gibiydi meğerse suyun içinde durmaktan ödem olmuş ve sıkışmaktan sonra düzelmişti, şimdi hokka burun mesela
Mutlu yillar canim simdiden ins güzel haberler alirilz guzel bir gun olurBenimde 24 eylül doğum günüm bende o gün gideyim diyorum insallah
Bence normaldir canim dr bisey demediyse sıkıntı yapma yani
Ben dogana kadar emin olamicam bence cinsiyetten burda duyduklarimdan sonraBenim 11+4 ‘ten beri erkek valla ve bu sefer çok net gördüm pipisini detaylıda iyice eminim yani700 tl tuttu bizim detaylı usg neyseki özel sağlık sigortam var, annelik teminatı kapsamında %20 sini ödüyorduk..bu arada benimle ilgili tıbbi saptamalarda da bulundu doktorum, bir organıma bakıp kilo almaya meyilli bir bünyem olduğunu ve dikkatli olmamı söyledi, dalgalıymış görünüşü bu onu gösterirmiş sen de gelişmeleri yaz canım , inşallah seninki de sorunsuz geçer
Evet baya uyumlu olmuş yerinde bi karar bence Demir adıyla yaşasın inşallahEfe adını da çok severimanne tarafım Aydın’lı zaten inşallah içine sinen bir isim olur canım..Poyraz adını ben de istemiştim mesela benim de eşim çok sıcak bakmadı biz de ortak Demir adında karar kılabildik Benim adım Dilara, eşimin de Emre, kızımız da Deniz olunca uyumlu geldi gözümüze
Bizde kucuk kizimin okul alışverişini dün yaptik benimde belim koptu eve gelene kadar daha büyük kizin alisversi var onuda babasi yapar artikBugün oğlana okul alışverişi için çıktık yemin ederim 1 saat bile duramadımayakta durunca acayip belim ağrıyo.ben bebek alışverişine basım gitcem acaba
Valla bilmiyorum ama kaç saattir dinleniyorum hala ağrıyo belimYa ben de dün akşam 40dk yürüyüş yaptım alt tarafı, eve gelip oturunca belim çok ağrımaya başladı, hala da çok saatlerce ayakta durmuşum gibi ağrıyo arada, normal mi acaba
Ahad var söylemi zor gibi sanki ama arkadaşımın oğlunun adı(ahmed hariç :) )
Magnezyum kullanıyor musun canım nçbdnşmde ağrıyordu Dr magnezyum başlattıYa kızlar cok şükür 2. Trimesterda kendime geldim geziyorum falan ama yani biraz bir yerde oturayim falan kalca kemiklerim agriyor ay sanki agir bisey kaldirmisim ya da evi supurmusum gibi ya da araba kullaniyorum 40 dk falan esimi donanmaya almaya gittigimde ya da oradan dönerken kullaniyorum hos buyuk sehirde trafik cok fena dur kalk dur kalk eve geliyorum yine kalca kemigim fena dogrulamiyorum yaşlı nineler gibi var mi boyle agrilari olan
Yok canım o kadar cok ilac iciyorumki neyseki antibiyotik yarın bitiyor dr a gittiğimde söyleyeyim bakalim belki verir aslında cogu zaman 2 tane bol mg lu soda iciyorum ama yeterli olmuyor demekkiMagnezyum kullanıyor musun canım nçbdnşmde ağrıyordu Dr magnezyum başlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?