2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende duygusallık değil de sinir baş gösterdi.
Bir anda çığlığı basasım geliyor
Eşime yazık inşallah çok çektirmem
iyi ki sinirli olmadım o daha zor oluyor oğlum da sinir vardı ben de herkesi dövesim geliyordu şimdi de ağlıyorum hep, video da bebek babasıyla oynuyo yada komik bişey izliyorum gözlerimden iniveriyo yaşlar yarım saat tutamıyorum kendimi nereye varır bu durum bilmiyorum

Bende fazla duygusalim ya dediğin gibi eften puften şeylere ağlar oldum ki normalde balık burcuyum zaten duygusalim hamilelikte daha beter bir hal aldı

Bende fazla duygusalim ya dediğin gibi eften puften şeylere ağlar oldum ki normalde balık burcuyum zaten duygusalim hamilelikte daha beter bir hal aldı
Ben o kadar duygusal değilimdir normal de ama hormonlar bi değişik yaptı farkına varmadan süzülüyor yaşlar sonra ağlıyorum diye kızıyorum daha çok ağlıyorum resmen lohusayken de hep ağlamıştım ben

Allah yardımcımız olsun valla keşke bana da duygusallık güncellemesi gelseydi sinir yerine çok memnun olurdum

A ile başlayıp D ile biten erkek ismi ariyorum

Ahad var söylemi zor gibi sanki ama arkadaşımın oğlunun adı

çok teşekkür ederim
güzel isim, araştırdım vahid (tek , bir anlamında) kelimesinden türemiş bu da Allahın isimlerinden
bu sebeble bu şekilde kullanmam uygun değilmiş,

ilk cocugumda isim meselesi epey yıpratıcı olmuştu, bunda olmaması ümidiyle :)

Canım anlamı güzel olsun kulağa hoş gelsin yeterli çok da zorlamayın tabi uyumlu olunca da çok karıştıran oluyor farklı koymak da mantıklı

Günaydın kızlar..Herkes çok iyidir inşallah. Cumartesi bebişi görmeye gittik şimdilik bir sıkıntı yok dedi doktor.20.haftada ayrıntılı ultrasyon çektirmemi istedi. Fetal DNA yaptırdığımız için 3'lü ve 4'lü testlere gerek olmadığını söyledi.20.hafta sonunda tekrar kontrolümüz var.Dün istemeye istemeye de covid aşısı oldum..Hepimiz sağ salim tamamlarız inşallah bu süreci..Sizler nasılsınız..

Günaydın kizlar, bugün randevum var, stres ve heyecandan uyuyamadım, ilk kez 3 buçuk hafta oldu oğlumu görmediğim, hafid kıpırtılar hissediyorum ama yine de cok merak ediyorum acaba nasıl büyüdü mü.. İnşallah güzel haberler alirim..

Günlerimiz hemen hemen aynı canım.Artık bildiğin bebek görüntüsüne ulaşmıştı bizimki de ağzı burnu elleri kolları bacaklarını bariz belli oluyordu ekranda bağdaş kurmuş yatıyordu hanımefendi..

Oy maşallah prensese ya bende inşallah güzel haberler güzel pozlar görürüm

inşallah bi an önce çok istiyorum hissetmeyi. bazen bir enerjik oluyorum ne oluyor diyorum hamile gibi hissetmiyorum , karnım yumuşak gibi oluyor. :) demek ki sadece bende değil bu :)

gözünüz aydın cinsiyet belli olmuş :) ne güzel hisss off

Canım anlamı güzel olsun kulağa hoş gelsin yeterli çok da zorlamayın tabi uyumlu olunca da çok karıştıran oluyor farklı koymak da mantıklı

isim karakter içinde, ahiret içinde önemli
ama işte, kız olaydı işim daha kolay olurdu
erkek olunca herkesin gözü üstümde
herkes dediğim kocam tarafı

Kızlar günaydın benim gibi sabahın köründe işe gelip çalışan var mı akşama kadar ayaklarım şişiyor. hamileyken yolda çekilmiyor
günaydın,
ben homeofise çalışan biriyim
8 de oğlanı servise verdim geldim bilgisayar başında çalışıyorum
avantajım aşırı yorulunca koltukta uzanabiliyorum

bu rağmen karnım sertleşiyor, belime kramp giriyor

Allah kolaylık versin hepimize , ben şehir değiştiriyorum bir de işe gitmek için. o kadar yoruluyorum ki oğlumu hazırlıyorum onu bırak sonra git işe akşam tekrar oğlumu alıyorum eve gidiyorum saat 8 i buluyor

Allah kolaylık versin hepimize , ben şehir değiştiriyorum bir de işe gitmek için. o kadar yoruluyorum ki oğlumu hazırlıyorum onu bırak sonra git işe akşam tekrar oğlumu alıyorum eve gidiyorum saat 8 i buluyor

yaaaa Allah yardımcın olsun, inşallah dinlecek araların olur.
yazın bana cok zor gecti
dışardaydım hep,o iğrenc sıcakta güneş altında sabah 8 akşam 10-11 falan
çok şükür sezonu atlattım artık evde bilgisayar başındayım
artık yol görmek istemiyorum

Yok canım o kadar cok ilac iciyorumki neyseki antibiyotik yarın bitiyor dr a gittiğimde söyleyeyim bakalim belki verir aslında cogu zaman 2 tane bol mg lu soda iciyorum ama yeterli olmuyor demekki
soda tek başına yeterli olmuyor malesef canım bende tüketiyordum işe yaramadı krampla uyanıyordum. magnezyum iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…