2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Şifa olsun canım

inşallah bi an önce çok istiyorum hissetmeyi. bazen bir enerjik oluyorum ne oluyor diyorum hamile gibi hissetmiyorum , karnım yumuşak gibi oluyor. :) demek ki sadece bende değil bu :)
Bende buna takıyorum bu aralar karnım yumuşak gibi arada bir iki ufak hareket var ama o da yok gibi. Ama dediğiniz gibi tek olmadığımı görünce biraz rahatlıyorum :)

Kızlar günaydın benim gibi sabahın köründe işe gelip çalışan var mı akşama kadar ayaklarım şişiyor. hamileyken yolda çekilmiyor
Ben varım canım hatta bugün bir maraton daha başladı kızımı okula bıraktım sabahtan akşam onu alma telaşı ödevleri etüt ü ayaklar pert akşam soğuk suya koymak iyi geliyor birazda uzatabilirsen iyi olur canım

Kızlar günaydın benim gibi sabahın köründe işe gelip çalışan var mı akşama kadar ayaklarım şişiyor. hamileyken yolda çekilmiyor
Günaydın canim. Sabah 7 ye dogru evden cikiyorum aksam 19:3 da eve giriyorum. Hamileyken calismak gerçekten cok zormuş. Yinede Rabbim sağlık sıhhat versin bunada elhamdulillah.

Günaydın kızlar. Dün gece 3 te lavaboya kalktım. Sonra sırt üstü uzandım. Karnımda bir tık tık var sanki elimi bir koydum ilk tekmesini attı ufaklık. Bugün tam 17+0 olduk hayırlısıyla. Darısı diğer arkadaşların başına.

soda tek başına yeterli olmuyor malesef canım bende tüketiyordum işe yaramadı krampla uyanıyordum. magnezyum iyi geldi
Hmm anladim canim bende kramp hic olmadi cok şükür sadece cok oturunca sandalyede falan kalca kemigim agriyor hos hamilelikten öncede evi supuremiyordum boyun duzlesmem var aman ya yaşlı nineler gibiyim

Ya ben bugun 18+1im ve hala tık yok göbek yağım var ondan da olabilir mi ya ilk gebeligim hissetmek istiyorum artık

Ya ben bugun 18+1im ve hala tık yok göbek yağım var ondan da olabilir mi ya ilk gebeligim hissetmek istiyorum artık
Endişelenme canım , ben ilk hamileliğimde 20.haftada hissetmiştim ilk hareketini ki kızların daha geç oluyor daha narinler ya ondan sanırım.. ki ben 5 sene önce daha zayıftım 63 ile hamile kalmıştım, ilk tekmeyi hissettiğimde 65 kg falandım . Şimdi maşallah tartıldım 67,5 gösteriyorum

daha ilk gebeliğin olduğu için karın bölgen bana göre daha sıkı , oradaki kaslar daha tok , benim 2.gebelik olduğundan daha önce orası balon gibi şişip eski haline döndü ama daha gevşek dokuda, daha ince belki de sezaryen olduğum için bir de, bizim erken hissetmemiz doğal…

Son düzenleme:
Aramizda 10 kg var tam ben zaten 74 le kaldım bu ara kilo almaya basladim nasil vercem bu kilolari acaba ins canim ya iyi mi kötü mü insan sürekli endişe ediyor. Kiz sen tasindin mi naptin?

Bende buna takıyorum bu aralar karnım yumuşak gibi arada bir iki ufak hareket var ama o da yok gibi. Ama dediğiniz gibi tek olmadığımı görünce biraz rahatlıyorum :)
Benimde aynı önceden bişeyler hissediyordum şimdi kesildi yalan yok cumartesi giderken acaba olumsuz bişey duyacakmıyım endişesi vardı. Ama kalp atışını görünce rahatladım.Demek ki henüz erken tam hissetmek için.

Yok canım daha taşınmadık, kurumun insan kaynakları taşrada mühendise çok ihtiyaç yok demiş, yan çizmeye çalışıyorlar sanki karar kesin çıkmadı bekliyoruz, eşim bu hafta bazı görüşmeler yapacak bakalım.. ben de hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun diye dua ediyorum..Ankara’da doğup büyüdüğüm için ara ara duygusallık çöküyor eşime belli etmiyorun, Samsun’u da çok sevmiştim ama işte..kızımın doktoruna da gidiyorum, çok güvendiğim için yine doğumun onunla olsun istiyorum, Samsun’daki doktorları da hiç tanımıyorum ( bu düşünce saçma evet oradaki insanlar da bir şekilde doğuruyor, her şehrin iyi doktoru vardır sonuçta )

Bende de hashimato var hipotiroid yani, kilo almaya meyilliyim aslında ilaçlarımı içtiğim için düzenli değerlerim ondan çok almadım sanırım. Trabzon’da iştahım bir açıktı var ya nasıl yiyordum açık hava, yayla havası , sofradan en son ben kalkıyordum Ankara’ya döndüm sıcaklardan iştah kesildi bildiğin..Dikkat et canım sen de kalorisi az ama bebek için faydalı şeyler ye, protein ağırlıklı beslen çünkü asıl kilolar 7.aydan sonra alınıyor

Ben kızımda 18. hafta biterken hissetmiştim canım 20 ye kadar hissedersin merak etme ben ikinci gebelik olunca miye erken hissedemedim diye merak ediyorum ilk gebelikte normal

Ben varım canım sabah 6 akşam 6 bende çok yoruluyorum.Masa başıyım ama erken uyanmak bayağı zorluyor.Birde bedenin en çok uykuya ihtiyaç duyduğu dönem bu dönem.

Bende geçen gün yemek yerken karnımda bir şey kayıp yer değiştirir gibi hissettim bebiş mi bilmiyorum hala
İnşallah en net halini de hissederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…