Şifa olsun canımGünaydın kızlar..Herkes çok iyidir inşallah. Cumartesi bebişi görmeye gittik şimdilik bir sıkıntı yok dedi doktor.20.haftada ayrıntılı ultrasyon çektirmemi istedi. Fetal DNA yaptırdığımız için 3'lü ve 4'lü testlere gerek olmadığını söyledi.20.hafta sonunda tekrar kontrolümüz var.Dün istemeye istemeye de covid aşısı oldum..Hepimiz sağ salim tamamlarız inşallah bu süreci..Sizler nasılsınız..
Bende buna takıyorum bu aralar karnım yumuşak gibi arada bir iki ufak hareket var ama o da yok gibi. Ama dediğiniz gibi tek olmadığımı görünce biraz rahatlıyorum :)inşallah bi an önce çok istiyorum hissetmeyi. bazen bir enerjik oluyorum ne oluyor diyorum hamile gibi hissetmiyorum , karnım yumuşak gibi oluyor. :) demek ki sadece bende değil bu :)
Ben varım canım hatta bugün bir maraton daha başladı kızımı okula bıraktım sabahtan akşam onu alma telaşı ödevleri etüt ü ayaklar pert akşam soğuk suya koymak iyi geliyor birazda uzatabilirsen iyi olur canımKızlar günaydın benim gibi sabahın köründe işe gelip çalışan var mıakşama kadar ayaklarım şişiyor. hamileyken yolda çekilmiyor
Günaydın canim. Sabah 7 ye dogru evden cikiyorum aksam 19:3 da eve giriyorum. Hamileyken calismak gerçekten cok zormuş. Yinede Rabbim sağlık sıhhat versin bunada elhamdulillah.Kızlar günaydın benim gibi sabahın köründe işe gelip çalışan var mıakşama kadar ayaklarım şişiyor. hamileyken yolda çekilmiyor
Hmm anladim canim bende kramp hic olmadi cok şükür sadece cok oturunca sandalyede falan kalca kemigim agriyor hos hamilelikten öncede evi supuremiyordum boyun duzlesmem var aman ya yaşlı nineler gibiyimsoda tek başına yeterli olmuyor malesef canım bende tüketiyordum işe yaramadı krampla uyanıyordum. magnezyum iyi geldi
Ya ben bugun 18+1im ve hala tık yok göbek yağım var ondan da olabilir mi ya ilk gebeligim hissetmek istiyorum artıkKesinlikle kızlar geç hissediliyor. Bir oğlum var ,onda 14 haftalıkken hissetmeye başladım hafif,16 da net duyuyordum. Şimdi kızıma hamileyim, bu hafta netleşti hareketleri hatta son 10 dakikadır en net hareketleri hissediyorumyarın 18 haftaya giriyoruz.
Endişelenme canım , ben ilk hamileliğimde 20.haftada hissetmiştim ilk hareketini ki kızların daha geç oluyor daha narinler ya ondan sanırım..Ya ben bugun 18+1im ve hala tık yok göbek yağım var ondan da olabilir mi ya ilk gebeligim hissetmek istiyorum artık
Aramizda 10 kg var tamEndişelenme canım , ben ilk hamileliğimde 20.haftada hissetmiştim ilk hareketini ki kızların daha geç oluyor daha narinler ya ondan sanırım..ki ben 5 sene önce daha zayıftım 63 ile hamile kalmıştım, ilk tekmeyi hissettiğimde 65 kg falandım . Şimdi maşallah tartıldım 67,5 gösteriyorum
daha ilk gebeliğin olduğu için karın bölgen bana göre daha sıkı , oradaki kaslar daha tok , benim 2.gebelik olduğundan daha önce orası balon gibi şişip eski haline döndü ama daha gevşek dokuda, daha ince belki de sezaryen olduğum için bir de, bizim erken hissetmemiz doğal…
Benimde aynı önceden bişeyler hissediyordum şimdi kesildi yalan yok cumartesi giderken acaba olumsuz bişey duyacakmıyım endişesi vardı. Ama kalp atışını görünce rahatladım.Demek ki henüz erken tam hissetmek için.Bende buna takıyorum bu aralar karnım yumuşak gibi arada bir iki ufak hareket var ama o da yok gibi. Ama dediğiniz gibi tek olmadığımı görünce biraz rahatlıyorum :)
ahahahha o büyük konuşanlardan biri de benim. sakın aman bak Rabbim ona sen değil ben karar veririm dedi.Haha 3 mü yok canim ya 2 bile fazla bana kalsa aman
Benim oluyor canım, hamileyiz normal kalkmayı bekleme, ağır çekimde kalk ben çözümü onda buldumgünaydın kızlar yataktan yada koltuktan kalkarken karnında agrı olan var mı acaba
Benim oluyor canım, hamileyiz normal kalkmayı bekleme, ağır çekimde kalk ben çözümü onda buldum
Allah şifa versin canımHmm anladim canim bende kramp hic olmadi cok şükür sadece cok oturunca sandalyede falan kalca kemigim agriyor hos hamilelikten öncede evi supuremiyordum boyun duzlesmem var aman ya yaşlı nineler gibiyim
Öyle canım seninle aramızda bir gün var hakkımızda hayırlısıBenimde aynı önceden bişeyler hissediyordum şimdi kesildi yalan yok cumartesi giderken acaba olumsuz bişey duyacakmıyım endişesi vardı. Ama kalp atışını görünce rahatladım.Demek ki henüz erken tam hissetmek için.
Ben kızımda 18. hafta biterken hissetmiştim canım 20 ye kadar hissedersin merak etme ben ikinci gebelik olunca miye erken hissedemedim diye merak ediyorum ilk gebelikte normalYa ben bugun 18+1im ve hala tık yok göbek yağım var ondan da olabilir mi ya ilk gebeligim hissetmek istiyorum artık
Ben varım canım sabah 6 akşam 6 bende çok yoruluyorum.Masa başıyım ama erken uyanmak bayağı zorluyor.Birde bedenin en çok uykuya ihtiyaç duyduğu dönem bu dönem.Kızlar günaydın benim gibi sabahın köründe işe gelip çalışan var mıakşama kadar ayaklarım şişiyor. hamileyken yolda çekilmiyor
Bende geçen gün yemek yerken karnımda bir şey kayıp yer değiştirir gibi hissettim bebiş mi bilmiyorum halaGünaydın kızlar. Dün gece 3 te lavaboya kalktım. Sonra sırt üstü uzandım. Karnımda bir tık tık var sanki elimi bir koydum ilk tekmesini attı ufaklık. Bugün tam 17+0 olduk hayırlısıyla. Darısı diğer arkadaşların başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?