2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
günaydın kızlar yataktan yada koltuktan kalkarken karnında agrı olan var mı acaba
Var canım sağlı sollu ağrı batma oluyor ilk haftalar hafif oluyordu dün falan bariz hissettim kasıklarımda. Ama benim bugün üst karnım iki yanlarından ağrıyor nedenini çözemedim

Ben varım canım sabah 6 akşam 6 bende çok yoruluyorum.Masa başıyım ama erken uyanmak bayağı zorluyor.Birde bedenin en çok uykuya ihtiyaç duyduğu dönem bu dönem.
+1 üstelik 1,5 yaşında da bebeğim var... bu aralar çok tükenmiş hissediyorum kendimi

Var canım sağlı sollu ağrı batma oluyor ilk haftalar hafif oluyordu dün falan bariz hissettim kasıklarımda. Ama benim bugün üst karnım iki yanlarından ağrıyor nedenini çözemedim
benimde öyle canım arar ara kasıkalrımda ara ara karnımın kenarlarında hissediyorum kontrolde sorcam doktoruma artık

Anladım canim hayırlısı olsun samsunda da iyi hastaneler var Sıkıntı cekmezsin bak bana masallah hamilelikte 4 şehir de ayri ayri drlara gittim bir sıkıntı yaşamadım çok şükür ins biran once belli olur hamilelik ilerledikce daha zor olur çünkü. Iki şehiri de iyi bilirim samsunu daha cok seversin merak etme

Kızlar benim gibi kulağında sürekli nabız atma sesi duyan var mi? Kbb ye de gittim kulağımda bir sıkıntı çıkmadı dr kan basıncın arttigi icin normal dedi oyle bir sorunu olan varsa bilgisi olsun endiselenmesin hatta bazen gectiginde bebis iyi mi diye endiseleniyorum o kadar alıştım bu duruma olmayinca garipsiyorum

+1 üstelik 1,5 yaşında da bebeğim var... bu aralar çok tükenmiş hissediyorum kendimi
off bebekle çok zor canım benim kız 8 yaşında o bile zor ama bebeklik zamanı aklıma gelince bende bir nevi bunalıma girmiştim.Herşeye herkese yetişmek o kadar zordu ki..Geçici bir süreç de bu şekilde rahatlat kendini..

Kızlar merhaba doktorum cinsiyet in kordon mu erkek mi karar veremedi 2 hafta sonra bi daha gel dedi başta erkek diyecektim sonra kordon olduğunu anladım dedi kesin bişey diyemiyorum dedi sen bi bakabilir misin sizce ne tahminlerinizi merak ediyorum

Öyle birşeyim yok ama nabzım çok düşük çıktı benimde Burundan al ağızdan nefes ver dedi bana da oksijenim azmış.

Canim bu pipi degil mi ben mi yanlış dusunuyom isaret koydum bak

Eklentiler

• 20210906_124521.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 65
Yalniz ne kadar net bir görüntü bu ya baya zayıfsın sen kilo olarak galiba canım ben hic göremedim böyle

Kordon o kadar minnak mı oluyormus
Ayy kuşum keşke erkek olsa ben oğlan olsun çok istiyorum aslında ama işte doktor bi tuşa bastı orası kan doldu demek ki kordonmuş ama yine de emin olamadım dedi de inşallah dediğin çıkar erkek olur tabiki önceliğimiz sağlığı ama işte Rabbim gönlümüzdekini de hakkımızda hayırlı olan eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…