Var canım sağlı sollu ağrı batma oluyor ilk haftalar hafif oluyordu dün falan bariz hissettim kasıklarımda. Ama benim bugün üst karnım iki yanlarından ağrıyor nedenini çözemedimgünaydın kızlar yataktan yada koltuktan kalkarken karnında agrı olan var mı acaba
İnşaallah canimBende geçen gün yemek yerken karnımda bir şey kayıp yer değiştirir gibi hissettim bebiş mi bilmiyorum hala
İnşallah en net halini de hissederiz.
+1 üstelik 1,5 yaşında da bebeğim var... bu aralar çok tükenmiş hissediyorum kendimiBen varım canım sabah 6 akşam 6 bende çok yoruluyorum.Masa başıyım ama erken uyanmak bayağı zorluyor.Birde bedenin en çok uykuya ihtiyaç duyduğu dönem bu dönem.
benimde öyle canım arar ara kasıkalrımda ara ara karnımın kenarlarında hissediyorum kontrolde sorcam doktoruma artıkVar canım sağlı sollu ağrı batma oluyor ilk haftalar hafif oluyordu dün falan bariz hissettim kasıklarımda. Ama benim bugün üst karnım iki yanlarından ağrıyor nedenini çözemedim
3.ye mi hamilesin canımahahahha o büyük konuşanlardan biri de benim. sakın aman bak Rabbim ona sen değil ben karar veririm dedi.
Sagol canımAllah şifa versin canım
Ins bende 18.haftanin sonunda hissederim canımBen kızımda 18. hafta biterken hissetmiştim canım 20 ye kadar hissedersin merak etme ben ikinci gebelik olunca miye erken hissedemedim diye merak ediyorum ilk gebelikte normal
Anladım canim hayırlısı olsun samsunda da iyi hastaneler var Sıkıntı cekmezsin bak bana masallah hamilelikte 4 şehir de ayri ayri drlara gittim bir sıkıntı yaşamadım çok şükürYok canım daha taşınmadık, kurumun insan kaynakları taşrada mühendise çok ihtiyaç yok demiş, yan çizmeye çalışıyorlar sanki karar kesin çıkmadı bekliyoruz, eşim bu hafta bazı görüşmeler yapacak bakalım..ben de hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun diye dua ediyorum..Ankara’da doğup büyüdüğüm için ara ara duygusallık çöküyor eşime belli etmiyorun, Samsun’u da çok sevmiştim ama işte..kızımın doktoruna da gidiyorum, çok güvendiğim için yine doğumun onunla olsun istiyorum, Samsun’daki doktorları da hiç tanımıyorum ( bu düşünce saçma evet oradaki insanlar da bir şekilde doğuruyor, her şehrin iyi doktoru vardır sonuçta )
Bende de hashimato var hipotiroid yani, kilo almaya meyilliyim aslında ilaçlarımı içtiğim için düzenli değerlerim ondan çok almadım sanırım. Trabzon’da iştahım bir açıktı var ya nasıl yiyordum açık hava, yayla havası , sofradan en son ben kalkıyordumAnkara’ya döndüm sıcaklardan iştah kesildi bildiğin..Dikkat et canım sen de kalorisi az ama bebek için faydalı şeyler ye, protein ağırlıklı beslen çünkü asıl kilolar 7.aydan sonra alınıyor
off bebekle çok zor canım benim kız 8 yaşında o bile zor ama bebeklik zamanı aklıma gelince bende bir nevi bunalıma girmiştim.Herşeye herkese yetişmek o kadar zordu ki..Geçici bir süreç de bu şekilde rahatlat kendini..+1 üstelik 1,5 yaşında da bebeğim var... bu aralar çok tükenmiş hissediyorum kendimi
Öyle birşeyim yok ama nabzım çok düşük çıktı benimde Burundan al ağızdan nefes ver dedi bana da oksijenim azmış.Kızlar benim gibi kulağında sürekli nabız atma sesi duyan var mi? Kbb ye de gittim kulağımda bir sıkıntı çıkmadı dr kan basıncın arttigi icin normal dedi oyle bir sorunu olan varsa bilgisi olsun endiselenmesin hatta bazen gectiginde bebis iyi mi diye endiseleniyorum o kadar alıştım bu duruma olmayinca garipsiyorum
Gecmis olsun canim ins düzelir biran önceÖyle birşeyim yok ama nabzım çok düşük çıktı benimde Burundan al ağızdan nefes ver dedi bana da oksijenim azmış.
Canim bu pipi degil mi ben mi yanlış dusunuyom isaret koydum bakKızlar merhaba doktorum cinsiyet in kordon mu erkek mi karar veremedi 2 hafta sonra bi daha gel dedi başta erkek diyecektim sonra kordon olduğunu anladım dedi kesin bişey diyemiyorum dedi sen bi bakabilir misin sizce ne tahminlerinizi merak ediyorumEki Görüntüle 2911727
Yalniz ne kadar net bir görüntü bu ya baya zayıfsın sen kilo olarak galiba canım ben hic göremedim böyleKızlar merhaba doktorum cinsiyet in kordon mu erkek mi karar veremedi 2 hafta sonra bi daha gel dedi başta erkek diyecektim sonra kordon olduğunu anladım dedi kesin bişey diyemiyorum dedi sen bi bakabilir misin sizce ne tahminlerinizi merak ediyorumEki Görüntüle 2911727
Kuzu işte sanırım ona erkek diyecektim kordonmuş dedi bilemedikCanim bu pipi degil mi ben mi yanlış dusunuyom isaret koydum bak
Yok canım hiçte zayıf değilim aslındaYalniz ne kadar net bir görüntü bu ya baya zayıfsın sen kilo olarak galiba canım ben hic göremedim böyle
Kordon o kadar minnak mı oluyormusKuzu işte sanırım ona erkek diyecektim kordonmuş dedi bilemedik
Cihazdandır o zaman canımYok canım hiçte zayıf değilim aslındaBelki ultrason cihazındandır
Ayy kuşum keşke erkek olsa ben oğlan olsun çok istiyorum aslında ama işte doktor bi tuşa bastı orası kan doldu demek ki kordonmuş ama yine de emin olamadım dedi de inşallah dediğin çıkar erkek olur tabiki önceliğimiz sağlığı ama işte Rabbim gönlümüzdekini de hakkımızda hayırlı olan eylesinKordon o kadar minnak mı oluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?