2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bu çocuk ülkücü:) parmaklara bakarmısın:)

Allah gönlünüze göre versin canim

Mavi ayy cinsiyetimiz kesinleşti oğlumuz olucak inşallah cok şükür kontrolüm güzel geçti kizlar, cok korkuyodum, bundan önceki kaybımda tam bu haftada kaybetmiştim, kromozom bozukluğu vardi melek kizimda,cok şükür oğlum iyi görünüyor

Aynen kan basıncındandır kendi kalp atışını duyuyorsundur
Bu haftalardan sonra nabız artiyormus.
%40-50 civarları artma diyordu okuduğum bir yerde.
Benim zaten taşikardi var 100 altını görmüyorum küçük bir hesapla 140 150 atarsa yandım .
İlaç başlayacağız bu haftalarda

Bide doktorum aşı olmalisin dedi kızlar hic istemiyodum, baya detaylı anlatti, aşı olduktan sonra kontrole giden var mi acaba bebek etkilenir mi diye endişe eidyoruz eşimle
Canım bende cumartesi gittim dra oda aşı ol dedi tüm hastalarım oldu. covid olursan sonuçları daha kötü olabilir ama aşı olup doğum yapanlar var falan dedi.Çalışmasan yine olmayacaktım ama artık mecbur dün gece gidip oldum.Yalnızca kol ağrım var.İnşallah bebeklere bir etkisi yoktur aşının.Grip aşısı korkmana gerek yok falan dedi.Bilemiyorum hepsi günahsız hepsi Allaha emanet yavrularımız..

Kızlar 1 saat önce falan çok garip bir şey oldu.
Soluma doğru uzanmıştım keyfim yerindeydi.
Bağırsaklarım da bağırıyordu o sıra tıkır tıkır .
Aklıma bebişin ultrasondaki halı gelince gülümsedim ve böyle yoğun bir sevgi hissettim sanki bir duygu kalbimden karnıma akıyormuş gibi
Ve tam o anda sol tarafımda bir toparlanma ve bariz bir hareket oldu. Elimi koyduğum için net fark ediyordum hareketi
Yani bu da gazsa evlatlık edineceğim bu kadar yoğun bir sevgi bağı boşa gitmemeli canım gazım

Bide doktorum aşı olmalisin dedi kızlar hic istemiyodum, baya detaylı anlatti, aşı olduktan sonra kontrole giden var mi acaba bebek etkilenir mi diye endişe eidyoruz eşimle
ben cuma oldum kontrole henüz gştmedim sağlık ocağında bugün izlem yapıldı kan falan kalp atışına bakdı zor buldu taklamı atıo içerde napıosa dedi

Var canım sağlı sollu ağrı batma oluyor ilk haftalar hafif oluyordu dün falan bariz hissettim kasıklarımda. Ama benim bugün üst karnım iki yanlarından ağrıyor nedenini çözemedim
Benimde sanki yırtınıyor gibi oyle kötü bi agri ki gecmiyor birde baya dinlenince geçiyor

Gözün aydın canım valla insan her kontrole korkarak gidiyor çocukları okula bıraktım birini aldım geldim falan belim kırılıyor bittim resmen şimdi bebeğim iyimi acaba çok yürüdüm çok ayakta kaldım herşey yolunda mı diye endişe icindeyim şuan rabbim korusun meleklerimizi inşallah

Ayy cnm benim senin yaşadığının aynısını yaşıyorum suan küçük kizi aldim büyük okulda daha belim kasiklarim ağrıyor

Canim ben 20 gun once biontech oldum ondan sonra birer hafta arayla iki ayri dr a gittim çok şükür iyiydi bebis cuma günü de ikinci dozu olucam ins

Gecmis olsun canim ins sıkıntısız halledersin guzel düşün guzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…