Bencede pipi:)Canim bu pipi degil mi ben mi yanlış dusunuyom isaret koydum bak
Bu çocuk ülkücü:) parmaklara bakarmısın:)Kızlar merhaba doktorum cinsiyet in kordon mu erkek mi karar veremedi 2 hafta sonra bi daha gel dedi başta erkek diyecektim sonra kordon olduğunu anladım dedi kesin bişey diyemiyorum dedi sen bi bakabilir misin sizce ne tahminlerinizi merak ediyorumEki Görüntüle 2911727
Allah gönlünüze göre versin canimAyy kuşum keşke erkek olsa ben oğlan olsun çok istiyorum aslında ama işte doktor bi tuşa bastı orası kan doldu demek ki kordonmuş ama yine de emin olamadım dedi de inşallah dediğin çıkar erkek olur tabiki önceliğimiz sağlığı ama işte Rabbim gönlümüzdekini de hakkımızda hayırlı olan eylesin
Ülkücü mü rakçı mı ona da karar veremedikBu çocuk ülkücü:) parmaklara bakarmısın:)
yok tatlışım 2 ahahhahaha aman aman3.ye mi hamilesin canım
Ahaha şimdi farkettim pipiye odaklaninca ellere dikkatli bakmamışımBu çocuk ülkücü:) parmaklara bakarmısın:)
Yine büyük konusuon hahayok tatlışım 2 ahahhahaha aman aman
Ahaha şimdi farkettim pipiye odaklaninca ellere dikkatli bakmamışım
Aynen kan basıncındandır kendi kalp atışını duyuyorsundurKızlar benim gibi kulağında sürekli nabız atma sesi duyan var mi? Kbb ye de gittim kulağımda bir sıkıntı çıkmadı dr kan basıncın arttigi icin normal dedi oyle bir sorunu olan varsa bilgisi olsun endiselenmesin hatta bazen gectiginde bebis iyi mi diye endiseleniyorum o kadar alıştım bu duruma olmayinca garipsiyorum
Canım bende cumartesi gittim dra oda aşı ol dedi tüm hastalarım oldu. covid olursan sonuçları daha kötü olabilir ama aşı olup doğum yapanlar var falan dedi.Çalışmasan yine olmayacaktım ama artık mecbur dün gece gidip oldum.Yalnızca kol ağrım var.İnşallah bebeklere bir etkisi yoktur aşının.Grip aşısı korkmana gerek yok falan dedi.Bilemiyorum hepsi günahsız hepsi Allaha emanet yavrularımız..Bide doktorum aşı olmalisin dedi kızlar hic istemiyodum, baya detaylı anlatti, aşı olduktan sonra kontrole giden var mi acaba bebek etkilenir mi diye endişe eidyoruz eşimle
ben cuma oldum kontrole henüz gştmedim sağlık ocağında bugün izlem yapıldı kan falan kalp atışına bakdı zor buldu taklamı atıo içerde napıosa dediBide doktorum aşı olmalisin dedi kızlar hic istemiyodum, baya detaylı anlatti, aşı olduktan sonra kontrole giden var mi acaba bebek etkilenir mi diye endişe eidyoruz eşimle
Benimde sanki yırtınıyor gibi oyle kötü bi agri ki gecmiyor birde baya dinlenince geçiyorVar canım sağlı sollu ağrı batma oluyor ilk haftalar hafif oluyordu dün falan bariz hissettim kasıklarımda. Ama benim bugün üst karnım iki yanlarından ağrıyor nedenini çözemedim
Gözün aydın canımMavi ayy cinsiyetimiz kesinleşti oğlumuz olucak inşallah cok şükür kontrolüm güzel geçti kizlar, cok korkuyodum, bundan önceki kaybımda tam bu haftada kaybetmiştim, kromozom bozukluğu vardi melek kizimda,cok şükür oğlum iyi görünüyor
Ayy cnm benim senin yaşadığının aynısını yaşıyorum suan küçük kizi aldim büyük okulda daha belim kasiklarim ağrıyorGözün aydın canımvalla insan her kontrole korkarak gidiyor çocukları okula bıraktım birini aldım geldim falan belim kırılıyor bittim resmen şimdi bebeğim iyimi acaba çok yürüdüm çok ayakta kaldım herşey yolunda mı diye endişe icindeyim şuan rabbim korusun meleklerimizi inşallah
Canim ben 20 gun once biontech oldum ondan sonra birer hafta arayla iki ayri dr a gittim çok şükür iyiydi bebis cuma günü de ikinci dozu olucam insBide doktorum aşı olmalisin dedi kızlar hic istemiyodum, baya detaylı anlatti, aşı olduktan sonra kontrole giden var mi acaba bebek etkilenir mi diye endişe eidyoruz eşimle
Gecmis olsun canim ins sıkıntısız halledersin guzel düşün guzel olsunAynen kan basıncındandır kendi kalp atışını duyuyorsundur
Bu haftalardan sonra nabız artiyormus.
%40-50 civarları artma diyordu okuduğum bir yerde.
Benim zaten taşikardi var 100 altını görmüyorum küçük bir hesapla 140 150 atarsa yandım.
İlaç başlayacağız bu haftalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?