Hep öyle düşünmeye çalışıyorum inşallah güzelce hallolacak her şeyGecmis olsun canim ins sıkıntısız halledersin guzel düşün guzel olsun
Ah canım Allah yardımcımız olsun büyüğü sabahçı servise yazdım bugün küçük öğlenci onu götürüp getireceğim mecburen akşama beş buçuk gibi gideceğim almaya şimdiden strese girdim nasıl gideceğim diye bide benim bacak arası ağrılarım da oluyor iki yol yürüdüğüm de diğer iki oglumda akşama kadar yürürdüm en son yorulunca ağrım olurdu bunda daha dışarı adım atar atmaz oluyor yaşlandım galiba artıkAyy cnm benim senin yaşadığının aynısını yaşıyorum suan küçük kizi aldim büyük okulda daha belim kasiklarim ağrıyor
Ins canımHep öyle düşünmeye çalışıyorum inşallah güzelce hallolacak her şeyhepimiz iyi olalım
ben tabikiii hemde ne iş. yarı masa başı yarı arabayla şehirler arası şöfor. pufffffKızlar günaydın benim gibi sabahın köründe işe gelip çalışan var mıakşama kadar ayaklarım şişiyor. hamileyken yolda çekilmiyor
onun kiloyla değil doktorların cihaz kalitesiyle alakası var.Yalniz ne kadar net bir görüntü bu ya baya zayıfsın sen kilo olarak galiba canım ben hic göremedim böyle
Desene ben iyi cihaza rast gelemedimonun kiloyla değil doktorların cihaz kalitesiyle alakası var.
Valla canim eşimi donanmaya biraktim ablamlar sehirdisina cıktı kaldim tek evde o kadar sıkıldım ki kendimi başka şeylerle meşgul ediyorum kendimi cumaya kadar da tekim yiğenim varken onla zaman geçiyordu bi boslukta gibiyim.en iyi yolu kafanı dağıt yoksa hayat zehir olur başka şeylerle ugrasKızlar havalardan mı karamsarım bilmiyorum. Zaten iki gündür rüyalarımda da kötü kötü şeyler görüyorum korku içinde uyanıyorum hemen tuvalete gidiyorum altıma bakıyorum. Bugün 16+2’yim dün sanki böyle çok çok kıpırtılar hissettim (tekme diyemem ama seyirme damar atması gibi) ama bugün adam akıllı hiçbişi hissedemedim. Kirpiklerim de dökülüyo sanki bugün öyle sinirlerim bozuldu, dediğim gibi belki havadandır... evhamlı biriyim farkındayım ama insan kendine söz geçiremiyor işte....
Ben de perişanım. Yolum da uzun. Daha öğlen olmadan ayaklarım davul gibi oluyor. İlk 4 ay çok enerjiktim ama şimdi hiç halim yok. İlk hamileliğimde son haflarımda bile koşturuyordum iş yerinde.Kızlar günaydın benim gibi sabahın köründe işe gelip çalışan var mıakşama kadar ayaklarım şişiyor. hamileyken yolda çekilmiyor
Ben yatınca çok hissediyorum sol kulağımda.Kızlar benim gibi kulağında sürekli nabız atma sesi duyan var mi? Kbb ye de gittim kulağımda bir sıkıntı çıkmadı dr kan basıncın arttigi icin normal dedi oyle bir sorunu olan varsa bilgisi olsun endiselenmesin hatta bazen gectiginde bebis iyi mi diye endiseleniyorum o kadar alıştım bu duruma olmayinca garipsiyorum
Ben iki dozumu da tamamladım. Her ikisinden sonra da kontrolüm oldu, bir sıkıntı yok bebekte.Bide doktorum aşı olmalisin dedi kızlar hic istemiyodum, baya detaylı anlatti, aşı olduktan sonra kontrole giden var mi acaba bebek etkilenir mi diye endişe eidyoruz eşimle
ayrıca kend,ne haksızlık etme 70 li kilolar ideal türk kadınıDesene ben iyi cihaza rast gelemedim
ben 14 ve 19. haftalarda oldum iki doz biontek. bir problem yaşamadım. ama koronaya yakalanan birkaç duyduğum kişide pıhtı sorunu olmuştu o nedenle ben de olmaya karar verdim aşı koronadan daha tehlikeli olamaz düşüncesiyle. bir de doktorum mutlaka ol dedi.Bide doktorum aşı olmalisin dedi kızlar hic istemiyodum, baya detaylı anlatti, aşı olduktan sonra kontrole giden var mi acaba bebek etkilenir mi diye endişe eidyoruz eşimle
bana rockçı bir oğlan gibi geldiKızlar merhaba doktorum cinsiyet in kordon mu erkek mi karar veremedi 2 hafta sonra bi daha gel dedi başta erkek diyecektim sonra kordon olduğunu anladım dedi kesin bişey diyemiyorum dedi sen bi bakabilir misin sizce ne tahminlerinizi merak ediyorumEki Görüntüle 2911727
İnşallah canım benim Hayırlısıbana rockçı bir oğlan gibi geldi
ben detaylıdaydım geçen gün doktora sordum dedim 20. hafta ama hala hissetmiyorum normal mi diye, plesenta önde duruyor o engel oluyor yoğun hissetmene dedi aslında çok hareketli dedi, hakikatende ultrasonda çok hareketliydi bebişim. plesenta önceyse belki ondan olabilir sizin de. bi sağlık sorununa yol açar mı dedim yoo dedi sadece daha çabuk yorulmanna sebep olabilir dedi o kadarYa ben bugun 18+1im ve hala tık yok göbek yağım var ondan da olabilir mi ya ilk gebeligim hissetmek istiyorum artık
Ya canim benim bacaklarımi gorsen popomu falan dersinki bu kiz cok zayif ama ust taraf dehşetayrıca kend,ne haksızlık etme 70 li kilolar ideal türk kadını
Anladim canim ins biran önce hissederiz insben detaylıdaydım geçen gün doktora sordum dedim 20. hafta ama hala hissetmiyorum normal mi diye, plesenta önde duruyor o engel oluyor yoğun hissetmene dedi aslında çok hareketli dedi, hakikatende ultrasonda çok hareketliydi bebişim. plesenta önceyse belki ondan olabilir sizin de. bi sağlık sorununa yol açar mı dedim yoo dedi sadece daha çabuk yorulmanna sebep olabilir dedi o kadar
Benimde kızım olacak ins canım deren ismine karar verdik eşimlecinsiyet öğrenenler isme karar verebildiniz mi benim kızım olacak isim seçmekte coook zorlanıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?