2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ayy cnm benim senin yaşadığının aynısını yaşıyorum suan küçük kizi aldim büyük okulda daha belim kasiklarim ağrıyor
Ah canım Allah yardımcımız olsun büyüğü sabahçı servise yazdım bugün küçük öğlenci onu götürüp getireceğim mecburen akşama beş buçuk gibi gideceğim almaya şimdiden strese girdim nasıl gideceğim diye bide benim bacak arası ağrılarım da oluyor iki yol yürüdüğüm de diğer iki oglumda akşama kadar yürürdüm en son yorulunca ağrım olurdu bunda daha dışarı adım atar atmaz oluyor yaşlandım galiba artık neyse muz yedim uzandım bir kaç tekme attı yavrum rahatladım azda olsa

Kızlar günaydın benim gibi sabahın köründe işe gelip çalışan var mı akşama kadar ayaklarım şişiyor. hamileyken yolda çekilmiyor
ben tabikiii hemde ne iş. yarı masa başı yarı arabayla şehirler arası şöfor. pufffff

Kızlar havalardan mı karamsarım bilmiyorum. Zaten iki gündür rüyalarımda da kötü kötü şeyler görüyorum korku içinde uyanıyorum hemen tuvalete gidiyorum altıma bakıyorum. Bugün 16+2’yim dün sanki böyle çok çok kıpırtılar hissettim (tekme diyemem ama seyirme damar atması gibi) ama bugün adam akıllı hiçbişi hissedemedim. Kirpiklerim de dökülüyo sanki bugün öyle sinirlerim bozuldu, dediğim gibi belki havadandır... evhamlı biriyim farkındayım ama insan kendine söz geçiremiyor işte....

Valla canim eşimi donanmaya biraktim ablamlar sehirdisina cıktı kaldim tek evde o kadar sıkıldım ki kendimi başka şeylerle meşgul ediyorum kendimi cumaya kadar da tekim yiğenim varken onla zaman geçiyordu bi boslukta gibiyim.en iyi yolu kafanı dağıt yoksa hayat zehir olur başka şeylerle ugras

Kızlar normalde doktorum her gidişimde bir sonraki gelmem gereken tarihi söyler yalnız bu sefer söylemedi heralde sırada detaylı ultrason var sizin doktorunuz tarih verdimi detaylı için kaçıncı haftada gideceksiniz?

Kızlar günaydın benim gibi sabahın köründe işe gelip çalışan var mı akşama kadar ayaklarım şişiyor. hamileyken yolda çekilmiyor
Ben de perişanım. Yolum da uzun. Daha öğlen olmadan ayaklarım davul gibi oluyor. İlk 4 ay çok enerjiktim ama şimdi hiç halim yok. İlk hamileliğimde son haflarımda bile koşturuyordum iş yerinde.
Ben yatınca çok hissediyorum sol kulağımda.
Bide doktorum aşı olmalisin dedi kızlar hic istemiyodum, baya detaylı anlatti, aşı olduktan sonra kontrole giden var mi acaba bebek etkilenir mi diye endişe eidyoruz eşimle
Ben iki dozumu da tamamladım. Her ikisinden sonra da kontrolüm oldu, bir sıkıntı yok bebekte.

Bide doktorum aşı olmalisin dedi kızlar hic istemiyodum, baya detaylı anlatti, aşı olduktan sonra kontrole giden var mi acaba bebek etkilenir mi diye endişe eidyoruz eşimle
ben 14 ve 19. haftalarda oldum iki doz biontek. bir problem yaşamadım. ama koronaya yakalanan birkaç duyduğum kişide pıhtı sorunu olmuştu o nedenle ben de olmaya karar verdim aşı koronadan daha tehlikeli olamaz düşüncesiyle. bir de doktorum mutlaka ol dedi.

bana rockçı bir oğlan gibi geldi

Ya ben bugun 18+1im ve hala tık yok göbek yağım var ondan da olabilir mi ya ilk gebeligim hissetmek istiyorum artık
ben detaylıdaydım geçen gün doktora sordum dedim 20. hafta ama hala hissetmiyorum normal mi diye, plesenta önde duruyor o engel oluyor yoğun hissetmene dedi aslında çok hareketli dedi, hakikatende ultrasonda çok hareketliydi bebişim. plesenta önceyse belki ondan olabilir sizin de. bi sağlık sorununa yol açar mı dedim yoo dedi sadece daha çabuk yorulmanna sebep olabilir dedi o kadar

Anladim canim ins biran önce hissederiz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…