2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim de kızım olacak, ben de çok zorlanıyorum hiç alternatifim bile yok neredeyse, eşim inci diyor ama çok duyulmuş bir isim gibi geliyor bana
aslında ben daha çok anlamı herkesçe bilinen isimleri seviyorum, yani bu ne demekmiş diye sözlüğe bakılmayacak isimleri:) inci zarif bence, ama şu masumlar apartmanı furyası döneminde koyan çok olmuştur:)

Keşke sorsaydın canım detaylı ultrasonu ben siz mi yapacaksınız başka yerden randevu mu alacağım dedim beni radyoloji ve çocuk doktoruna yönlendirdi sonuçları değerlendirmek için oradaki randevumdan bir gün sonraya randevu verdi

Amin cnm amin
Bizim burda tam saat cnm ikiside ayni saate denk geliyor buyuk kiziminda küçügunde okulu yakin onun icin servise vermedik büyük kizim kendi gidip gelecek insllah Allahin iziniyle k
Küçüğü de ben götüreceğim şubatta doğum olacak ozaman nasil olur bilemiyorum
Masallah minik prensese cnmyaşlanmak değilde kuzum insan belli bir yastan sonra zorlanıyor

Kızlar kontrolden geldim her şey yokunda şükür cinsiyeti kesinleşti kesin kız dedi doktor 2 oğlandan sonra bi kız geliyor inş. Hangi arkadaş yazıyordu cinsiyeti
Maşallah cnm sağlıkla gelsin prensesin hadi gözün aydin olsun seninde Mavi ayy adaş nickim yaziyor cnm

Ben de Zeynep ismini çok severim oldum olası... :) sizce nasıl? İki isim mi olsa diyorum Zeynep Ela, Zeynep Roza gibi... ama eşim de çift isim istemiyor
Eskimeyen güzel bir isim Zeynep Zeynep Ela derim eğer iki isim olacaksa, yurtdışına master için gidersen Ela adını kullanır zorlanmaz

Ben raporluyum cnm çalışmıyorum ona rağmen doktorum ol diye ısrar ediyor, detaylı ultrasondan sonra olursun dedi, kendi hastalari olmus, sıkıntı olmamış, doktorum riskli gebelik uzmanı bide doc, yani sanırım güvenmekten başka çare yok

Ben de Zeynep ismini çok severim oldum olası... :) sizce nasıl? İki isim mi olsa diyorum Zeynep Ela, Zeynep Roza gibi... ama eşim de çift isim istemiyor
Zeynep ela cok guzelmis ela ismi benimde aklımdaydı kiz olsa çok güzel oluyor elalar genelde zaten ikisi de kısa aslında ama ben soyada göre düşünüyorum boyle şeylerde bizim soyadimiz aşırı kısa o yüzden iki isim istiyorum

Aynen öyle cnm haklısın hep bi tedirginlik var içimizde, ama benim gecmisde tam bu haftalarda kaybedince fena stres yaptim, ultrasonda bakarken doktorum ağladım zaten dayanamadım, bi yandan mutluyum oğlum için bi yanim hüzünlü melek kizim için..

Ya sevindim cnm, bende ilk dozumu hamile kalmadan yaptırdım, hamile kalinca ertelendi istemiyodum ama doktorum ısrar ediyor

Bende şimdiden Şubat'ta nasıl goturecegim derdindeyim ama Allah büyük eşim vardiyalı çalışıyor o da yardımcı olacak ama yinede zorlanacağım gibi bakalım hayirlisi olsun doğru diyorsun belli bı yastan sonra hamilelik zorlasiyormus bunu anladım ama bebeğimiz iyi olsunda herşeye katlaniriz hiç sıkıntı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…