- 26 Haziran 2019
- 1.153
- 1.024
- 83
çok kibarmış adıyla yaşasın zarif bir kızçe olsun :) benim de aklımda beliz var bilge melis bunlar da diğer seçeneklerimBenimde kızım olacak ins canım deren ismine karar verdik eşimle
Benim de kızım olacak, ben de çok zorlanıyorumcinsiyet öğrenenler isme karar verebildiniz mi benim kızım olacak isim seçmekte coook zorlanıyorumm
Amin canim ins ben de bi ara melis, lara,idil ve naz düşünmüştümçok kibarmış adıyla yaşasın zarif bir kızçe olsun :) benim de aklımda beliz var bilge melis bunlar da diğer seçeneklerim
aslında ben daha çok anlamı herkesçe bilinen isimleri seviyorum, yani bu ne demekmiş diye sözlüğe bakılmayacak isimleri:) inci zarif bence, ama şu masumlar apartmanı furyası döneminde koyan çok olmuştur:)Benim de kızım olacak, ben de çok zorlanıyorumhiç alternatifim bile yok neredeyse, eşim inci diyor ama çok duyulmuş bir isim gibi geliyor bana
Biz evlendiğimizden beri kızımız olursa Beliz oğlumuz olursa Ediz diyorduk, sanırım Belizimiz geliyorcinsiyet öğrenenler isme karar verebildiniz mi benim kızım olacak isim seçmekte coook zorlanıyorumm
Keşke sorsaydın canım detaylı ultrasonu ben siz mi yapacaksınız başka yerden randevu mu alacağım dedim beni radyoloji ve çocuk doktoruna yönlendirdi sonuçları değerlendirmek için oradaki randevumdan bir gün sonraya randevu verdiKızlar normalde doktorum her gidişimde bir sonraki gelmem gereken tarihi söyler yalnız bu sefer söylemedi heralde sırada detaylı ultrason var sizin doktorunuz tarih verdimi detaylı için kaçıncı haftada gideceksiniz?
Sagol canimmgözünüz aydın cinsiyet belli olmuş :) ne güzel hisss off
Benimde kızım olacak nasipse, Alina ismini düşünüyoruz son anda değiştirmezsekcinsiyet öğrenenler isme karar verebildiniz mi benim kızım olacak isim seçmekte coook zorlanıyorumm
Amin cnm aminAh canım Allah yardımcımız olsun büyüğü sabahçı servise yazdım bugün küçük öğlenci onu götürüp getireceğim mecburen akşama beş buçuk gibi gideceğim almaya şimdiden strese girdim nasıl gideceğim diye bide benim bacak arası ağrılarım da oluyor iki yol yürüdüğüm de diğer iki oglumda akşama kadar yürürdüm en son yorulunca ağrım olurdu bunda daha dışarı adım atar atmaz oluyor yaşlandım galiba artıkneyse muz yedim uzandım bir kaç tekme attı yavrum rahatladım azda olsa
Maşallah cnm sağlıkla gelsin prensesinKızlar kontrolden geldim her şey yokunda şükür cinsiyeti kesinleştikesin kız dedi doktor 2 oğlandan sonra bi kız geliyor inş. Hangi arkadaş yazıyordu cinsiyeti
Eskimeyen güzel bir isim ZeynepBen de Zeynep ismini çok severim oldum olası... :) sizce nasıl? İki isim mi olsa diyorum Zeynep Ela, Zeynep Roza gibi... ama eşim de çift isim istemiyor
Hayırlı olsun canım demek kız geliyor çok sevindimSagol canimm
Benimde kızım olacak nasipse, Alina ismini düşünüyoruz son anda değiştirmezsek
Evet canim bir oğlum varHayırlı olsun canım demek kız geliyor çok sevindimoğlun vardı sanırım
Ben raporluyum cnm çalışmıyorum ona rağmen doktorum ol diye ısrar ediyor, detaylı ultrasondan sonra olursun dedi, kendi hastalari olmus, sıkıntı olmamış, doktorum riskli gebelik uzmanı bide doc, yani sanırım güvenmekten başka çare yokCanım bende cumartesi gittim dra oda aşı ol dedi tüm hastalarım oldu. covid olursan sonuçları daha kötü olabilir ama aşı olup doğum yapanlar var falan dedi.Çalışmasan yine olmayacaktım ama artık mecbur dün gece gidip oldum.Yalnızca kol ağrım var.İnşallah bebeklere bir etkisi yoktur aşının.Grip aşısı korkmana gerek yok falan dedi.Bilemiyorum hepsi günahsız hepsi Allaha emanet yavrularımız..
Zeynep ela cok guzelmis ela ismi benimde aklımdaydı kiz olsa çok güzel oluyor elalar genelde zaten ikisi de kısa aslında ama ben soyada göre düşünüyorum boyle şeylerde bizim soyadimiz aşırı kısa o yüzden iki isim istiyorumBen de Zeynep ismini çok severim oldum olası... :) sizce nasıl? İki isim mi olsa diyorum Zeynep Ela, Zeynep Roza gibi... ama eşim de çift isim istemiyor
Aynen öyle cnm haklısın hep bi tedirginlik var içimizde, ama benim gecmisde tam bu haftalarda kaybedince fena stres yaptim, ultrasonda bakarken doktorum ağladım zaten dayanamadım, bi yandan mutluyum oğlum için bi yanim hüzünlü melek kizim için..Gözün aydın canımvalla insan her kontrole korkarak gidiyor çocukları okula bıraktım birini aldım geldim falan belim kırılıyor bittim resmen şimdi bebeğim iyimi acaba çok yürüdüm çok ayakta kaldım herşey yolunda mı diye endişe icindeyim şuan rabbim korusun meleklerimizi inşallah
Ya sevindim cnm icim rahatladı biraz dahaCanim ben 20 gun once biontech oldum ondan sonra birer hafta arayla iki ayri dr a gittim çok şükür iyiydi bebis cuma günü de ikinci dozu olucam ins
Ya sevindim cnm, bende ilk dozumu hamile kalmadan yaptırdım, hamile kalinca ertelendi istemiyodum ama doktorum ısrar ediyorBen de perişanım. Yolum da uzun. Daha öğlen olmadan ayaklarım davul gibi oluyor. İlk 4 ay çok enerjiktim ama şimdi hiç halim yok. İlk hamileliğimde son haflarımda bile koşturuyordum iş yerinde.
Ben yatınca çok hissediyorum sol kulağımda.
Ben iki dozumu da tamamladım. Her ikisinden sonra da kontrolüm oldu, bir sıkıntı yok bebekte.
Bende şimdiden Şubat'ta nasıl goturecegim derdindeyim ama Allah büyük eşim vardiyalı çalışıyor o da yardımcı olacak ama yinede zorlanacağım gibi bakalım hayirlisi olsun doğru diyorsun belli bı yastan sonra hamilelik zorlasiyormus bunu anladım ama bebeğimiz iyi olsunda herşeye katlaniriz hiç sıkıntı değilAmin cnm amin
Bizim burda tam saat cnm ikiside ayni saate denk geliyor buyuk kiziminda küçügunde okulu yakin onun icin servise vermedik büyük kizim kendi gidip gelecek insllah Allahin iziniyle k
Küçüğü de ben götüreceğim şubatta doğum olacak ozaman nasil olur bilemiyorum
Masallah minik prensese cnmyaşlanmak değilde kuzum insan belli bir yastan sonra zorlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?