2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Allah sabır versin çok üzgünüm canim benimde kaybim olduğu için seni çok iyi anlıyorum o yüzden bendede hep bı korku var hatta bebek hareket ettiği halde bile içim korkuyla dolu hep yapma etme diyorum ama elimde değil istemeden var bu tedirginlik hep Allah'ım su zaman hemen gecsinde dogsun yavrularımız yoksa vay halimize nasıl geçecek zaman

aslında ben daha çok anlamı herkesçe bilinen isimleri seviyorum, yani bu ne demekmiş diye sözlüğe bakılmayacak isimleri:) inci zarif bence, ama şu masumlar apartmanı furyası döneminde koyan çok olmuştur:)
Evet yaa tam da o sebepten biraz çekiniyorum bu isime aslında tınısı çok güzel ama çok dile düştü. Neyse daha zamanımız var, içimizin ısındığı bi isim çıkar elbet

Kizlar caniniz cekmesin ama ya canim o kadar kunefe cektiki kunefeci bulcam diye ne trafiklere girdim bulamadim geri eve döndüm inat ettimya tekrar döndüm ve sonunda buldum bu hamilelik insana neler yaptırıyor ay
Afiyet şeker olsun cnm yarasin prensese
Ya benim canim istediği an geri istegim gidiyor normalde hic afetmem amadüşündüğüm seyi geri canim hic istemiyor

Kizlar caniniz cekmesin ama ya canim o kadar kunefe cektiki kunefeci bulcam diye ne trafiklere girdim bulamadim geri eve döndüm inat ettimya tekrar döndüm ve sonunda buldum bu hamilelik insana neler yaptırıyor ay
Yemek sepetinde falan bulabilirdin belki eve getirirlerdi rahat rahat
Afiyet olsun

Aynen cnm benim götürecek kimsem yok o yüzden subatta goturmemeyi düşünüyorum

Afiyet şeker olsun cnm yarasin prensese
Ya benim canim istediği an geri istegim gidiyor normalde hic afetmem amadüşündüğüm seyi geri canim hic istemiyor
Ya benim ilk trimesterda canim hep eksi cekerdi bu aralar tatli cekiyor canim halbuki sekerimde yuksek cıktı ama ay bilemedim canim da sıkılmıştı tekk basima iyi oldu amin canim ins

Yemek sepetinde falan bulabilirdin belki eve getirirlerdi rahat rahat
Afiyet olsun
Canim ablamlardayim tekim yemek sepeti hic aklima gelmedi ilk gidip bulamayip evin önüne geldim orda gordum gidecegim yerin siparis verildiğini ama bi kere çıkmıştım inatlastim yapamayacagim diyemezdm ondan

Canim ablamlardayim tekim yemek sepeti hic aklima gelmedi ilk gidip bulamayip evin önüne geldim orda gordum gidecegim yerin siparis verildiğini ama bi kere çıkmıştım inatlastim yapamayacagim diyemezdm ondan
Yediysen sıkıntı yok acil durumlar için aklımızda bulunsun bu tarz uygulamalar

Benimde sanki yırtınıyor gibi oyle kötü bi agri ki gecmiyor birde baya dinlenince geçiyor
Ay sorma canım bugün karnım full ağrıdı annem büyüyor karnın dedi bağlar geriliyor ondan galiba ve karnım birden büyüdü ilkkez biri hamile misin diye sordu bugün hala sızlar gibi ağrı var karnımın her noktasında geziyor ve bu zamana kadar hep ishaldim doktor diyet önerdi süt ürünlerini kestim kabız oldum bu sefer onun da sıkıntısı var

Ay cok.korkuyor insan o ağrıdan aman dikkat et canım kavun falan ye devam etmesin kabizligin benim aniden giriyor ya cok değişik bi agri üstte bebek bile değil orada halbuki ama

Ay cok.korkuyor insan o ağrıdan aman dikkat et canım kavun falan ye devam etmesin kabizligin benim aniden giriyor ya cok değişik bi agri üstte bebek bile değil orada halbuki ama
Evet evet ağrı üstte orda normalde bağırsak yok ama bebek büyüdüğü için bağırsaklar yukarı itiliyo galiba canım karnımızda genişletme çalışmaları var şuan normaldir inşallah

Evet evet ağrı üstte orda normalde bağırsak yok ama bebek büyüdüğü için bağırsaklar yukarı itiliyo galiba canım karnımızda genişletme çalışmaları var şuan normaldir inşallah
Bağırsak ağrısını daha yaygin hissediyorum canım bu boydan boya ilkinde son haftalarda olurdu genelde çok çabuk çıktı karnım ondan mı bilmiyorum

ben ilk oğlumda doğduğu güne kadar hissetmedim,
dr gittim bi sorunmu var diye şişkosun demişti
şimdi kinde birşey hisseder gibi oldum ama değil

canım bi tatlı çekiyor ama ismi yok
bi kaç şey denedim ııı ıııhh değil
ne istediğimi bilsem gidip yiyeceğim

Benimde kıpırdamalar var iyi işte bak takma diyorum kendime ama insan söz dinletemiyor kendine bazen.. Sorma cnm naisl geçicek zaman bilmem, sonraki randevum 1 ay sonra, dedim doktoruma Habire msj atarım ona göre duramam ben dedim

Ben de oldum biontech 1.doz geçen haftalarda canım, en son da detaylı usg’ye girdim, her şey yolundaydı..endişe etme, sadece aşı olduğun kol 2 gün ağrıyor biraz o kadar
Ya cok sevindim cnm demek olumsuz etkilemiyor bebekleri, doktorum da aynısını söyledi de endişe ediyoruz işte yine de ama içim rahatladı burda sıkıntı yaşamayanlari gördükçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…