Allah sabır versin çok üzgünüm canim benimde kaybim olduğu için seni çok iyi anlıyorum o yüzden bendede hep bı korku varAynen öyle cnm haklısın hep bi tedirginlik var içimizde, ama benim gecmisde tam bu haftalarda kaybedince fena stres yaptim, ultrasonda bakarken doktorum ağladım zaten dayanamadım, bi yandan mutluyum oğlum için bi yanim hüzünlü melek kizim için..
Evet yaa tam da o sebepten biraz çekiniyorum bu isimeaslında ben daha çok anlamı herkesçe bilinen isimleri seviyorum, yani bu ne demekmiş diye sözlüğe bakılmayacak isimleri:) inci zarif bence, ama şu masumlar apartmanı furyası döneminde koyan çok olmuştur:)
Ben de oldum biontech 1.doz geçen haftalarda canım, en son da detaylı usg’ye girdim, her şey yolundaydı..endişe etme, sadece aşı olduğun kol 2 gün ağrıyor biraz o kadarYa sevindim cnm icim rahatladı biraz daha
Ben de oldum biontech 1.doz geçen haftalarda canım, en son da detaylı usg’ye girdim, her şey yolundaydı..endişe etme, sadece aşı olduğun kol 2 gün ağrıyor biraz o kadarYa sevindim cnm icim rahatladı biraz daha
Afiyet şeker olsun cnm yarasin prenseseKizlar caniniz cekmesin ama ya canim o kadar kunefe cektiki kunefeci bulcam diye ne trafiklere girdim bulamadim geri eve döndüm inat ettimya tekrar döndüm ve sonunda buldum bu hamilelik insana neler yaptırıyor ay
Yemek sepetinde falan bulabilirdin belki eve getirirlerdi rahat rahatKizlar caniniz cekmesin ama ya canim o kadar kunefe cektiki kunefeci bulcam diye ne trafiklere girdim bulamadim geri eve döndüm inat ettimya tekrar döndüm ve sonunda buldum bu hamilelik insana neler yaptırıyor ay
Aynen cnm benim götürecek kimsem yok o yüzden subatta goturmemeyi düşünüyorumBende şimdiden Şubat'ta nasıl goturecegim derdindeyim ama Allah büyük eşim vardiyalı çalışıyor o da yardımcı olacak ama yinede zorlanacağım gibi bakalım hayirlisi olsun doğru diyorsun belli bı yastan sonra hamilelik zorlasiyormus bunu anladım ama bebeğimiz iyi olsunda herşeye katlaniriz hiç sıkıntı değil
Ya benim ilk trimesterda canim hep eksi cekerdi bu aralar tatli cekiyor canim halbuki sekerimde yuksek cıktı ama ay bilemedim canim da sıkılmıştı tekk basima iyi oldu amin canim insAfiyet şeker olsun cnm yarasin prensese
Ya benim canim istediği an geri istegim gidiyor normalde hic afetmem amadüşündüğüm seyi geri canim hic istemiyor
Canim ablamlardayim tekim yemek sepeti hic aklima gelmedi ilk gidip bulamayip evin önüne geldim orda gordum gidecegim yerin siparis verildiğini ama bi kere çıkmıştım inatlastim yapamayacagim diyemezdm ondanYemek sepetinde falan bulabilirdin belki eve getirirlerdi rahat rahat
Afiyet olsun
Ooffff künefe bayılırımmmm afiyet olsun yarasın canımKizlar caniniz cekmesin ama ya canim o kadar kunefe cektiki kunefeci bulcam diye ne trafiklere girdim bulamadim geri eve döndüm inat ettimya tekrar döndüm ve sonunda buldum bu hamilelik insana neler yaptırıyor ay
Yediysen sıkıntı yokCanim ablamlardayim tekim yemek sepeti hic aklima gelmedi ilk gidip bulamayip evin önüne geldim orda gordum gidecegim yerin siparis verildiğini ama bi kere çıkmıştım inatlastim yapamayacagim diyemezdm ondan
Hemen siparis ver canimOoffff künefe bayılırımmmm afiyet olsun yarasın canım
Ay sorma canım bugün karnım full ağrıdı annem büyüyor karnın dedi bağlar geriliyor ondan galiba ve karnım birden büyüdü ilkkez biri hamile misin diye sordu bugünBenimde sanki yırtınıyor gibi oyle kötü bi agri ki gecmiyor birde baya dinlenince geçiyor
Ay cok.korkuyor insan o ağrıdan aman dikkat et canım kavun falan ye devam etmesin kabizligin benim aniden giriyor ya cok değişik bi agri üstte bebek bile değil orada halbuki amaAy sorma canım bugün karnım full ağrıdı annem büyüyor karnın dedi bağlar geriliyor ondan galiba ve karnım birden büyüdü ilkkez biri hamile misin diye sordu bugünhala sızlar gibi ağrı var karnımın her noktasında geziyor ve bu zamana kadar hep ishaldim doktor diyet önerdi süt ürünlerini kestim kabız oldum bu sefer onun da sıkıntısı var
Evet evet ağrı üstte orda normalde bağırsak yok ama bebek büyüdüğü için bağırsaklar yukarı itiliyo galiba canım karnımızda genişletme çalışmaları var şuan normaldir inşallahAy cok.korkuyor insan o ağrıdan aman dikkat et canım kavun falan ye devam etmesin kabizligin benim aniden giriyor ya cok değişik bi agri üstte bebek bile değil orada halbuki ama
Bağırsak ağrısını daha yaygin hissediyorum canım bu boydan boya ilkinde son haftalarda olurdu genelde çok çabuk çıktı karnım ondan mı bilmiyorumEvet evet ağrı üstte orda normalde bağırsak yok ama bebek büyüdüğü için bağırsaklar yukarı itiliyo galiba canım karnımızda genişletme çalışmaları var şuan normaldir inşallah
ben detaylıdaydım geçen gün doktora sordum dedim 20. hafta ama hala hissetmiyorum normal mi diye, plesenta önde duruyor o engel oluyor yoğun hissetmene dedi aslında çok hareketli dedi, hakikatende ultrasonda çok hareketliydi bebişim. plesenta önceyse belki ondan olabilir sizin de. bi sağlık sorununa yol açar mı dedim yoo dedi sadece daha çabuk yorulmanna sebep olabilir dedi o kadar
Kizlar caniniz cekmesin ama ya canim o kadar kunefe cektiki kunefeci bulcam diye ne trafiklere girdim bulamadim geri eve döndüm inat ettimya tekrar döndüm ve sonunda buldum bu hamilelik insana neler yaptırıyor ay
Benimde kıpırdamalar var iyi işte bak takma diyorum kendime ama insan söz dinletemiyor kendine bazen.. Sorma cnm naisl geçicek zaman bilmem, sonraki randevum 1 ay sonra, dedim doktoruma Habire msj atarım ona göre duramam ben dedimAllah sabır versin çok üzgünüm canim benimde kaybim olduğu için seni çok iyi anlıyorum o yüzden bendede hep bı korku varhatta bebek hareket ettiği halde bile içim korkuyla dolu hep yapma etme diyorum ama elimde değil istemeden var bu tedirginlik hep Allah'ım su zaman hemen gecsinde dogsun yavrularımız yoksa vay halimize nasıl geçecek zaman
Ya cok sevindim cnm demek olumsuz etkilemiyor bebekleri, doktorum da aynısını söyledi de endişe ediyoruz işte yine de ama içim rahatladı burda sıkıntı yaşamayanlari gördükçeBen de oldum biontech 1.doz geçen haftalarda canım, en son da detaylı usg’ye girdim, her şey yolundaydı..endişe etme, sadece aşı olduğun kol 2 gün ağrıyor biraz o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?