Benimde kıpırdamalar var iyi işte bak takma diyorum kendime ama insan söz dinletemiyor kendine bazen.. Sorma cnm naisl geçicek zaman bilmem, sonraki randevum 1 ay sonra, dedim doktoruma Habire msj atarım ona göre duramam ben dedim
Ondandır mutlaka canım sen hafta olarak daha ilerdesin büyüdükçe çekeceğiz bu ağrıları ama oğlumda hiçbirşey yaşadığımı hatırlamıyorum bu çok farklıBağırsak ağrısını daha yaygin hissediyorum canım bu boydan boya ilkinde son haftalarda olurdu genelde çok çabuk çıktı karnım ondan mı bilmiyorum
Ya benim doktorum cok yoğun, Allah korusun bi sıkıntı olmazsa randevusuz gitmek cok zor, öyle olmasa valla bende kosardimBenim kontrolleri ben belirliyorum doktor birşey demiyor artık alıştı bana canım istediginde gidiyorum mesela geçen üç hafta gitmedim doktorum semra nerelerdesin ya özledik diyor bende sizi özledim o yüzden geldim dedim ama epeydir bebeği hissettiğim için gitme ihtiyacı duymamıştım ee bu hafta gideceğim artik iki hafta önce gitmiştim çok bile bana bakalım bebişim büyümüşmü herşey yolunda mı merak ediyorum hep ultrasona da fazla girmek istemiyorum ama elimde değil malesef
Canim waffle dene o da cok iyiben ilk oğlumda doğduğu güne kadar hissetmedim,
dr gittim bi sorunmu var diye şişkosun demişti
şimdi kinde birşey hisseder gibi oldum ama değil
canım bi tatlı çekiyor ama ismi yok
bi kaç şey denedim ııı ıııhh değil
ne istediğimi bilsem gidip yiyeceğim
Canim waffle dene o da cok iyicok zevk alarak yiyorum sonra fena yapiyor yediğime pisman oluyorum
Canımcım zaten şekerin yüksek olduğu için canın tatlı istiyor, hızlı düşüş çıkışlar oluyordur çünkü, sen her istediğinde yememeye çalış ya da tadımlık ye, bu şeker işi şakaya gelmiyo hiç malesefYa benim ilk trimesterda canim hep eksi cekerdi bu aralar tatli cekiyor canim halbuki sekerimde yuksek cıktı ama ay bilemedim canim da sıkılmıştı tekk basima iyi oldu amin canim ins
Benim bir öğretmenim vardı beni çok severdi, evlendi kızı oldu kızının adını Zeynep Ece koydu. (Ece ben oluyorum)Ben de Zeynep ismini çok severim oldum olası... :) sizce nasıl? İki isim mi olsa diyorum Zeynep Ela, Zeynep Roza gibi... ama eşim de çift isim istemiyor
Haklısın canım yani ins sekerim düşmüştür çünkü seker hastalığının belirtileri yok bende mesela eskisi gibi cok susamiyorum ac kalinca elim ayagima dolanmıyor. Arada biraz yaramazlik yapiyorumCanımcım zaten şekerin yüksek olduğu için canın tatlı istiyor, hızlı düşüş çıkışlar oluyordur çünkü, sen her istediğinde yememeye çalış ya da tadımlık ye, bu şeker işi şakaya gelmiyo hiç malesef
O zaman ins bulursun canimdenedim onu
güzel gitti ama aradığım o değilmiş
ahh bi bulsam
eşinizden yanayım :) benim kızımın adı da Zeynep. tek isim. biz genel olarak çift isme biraz karşıyız.Ben de Zeynep ismini çok severim oldum olası... :) sizce nasıl? İki isim mi olsa diyorum Zeynep Ela, Zeynep Roza gibi... ama eşim de çift isim istemiyor
Ben de Zeynep ismini çok severim oldum olası... :) sizce nasıl? İki isim mi olsa diyorum Zeynep Ela, Zeynep Roza gibi... ama eşim de çift isim istemiyor
Tamam canım sağolasın amin inş hala bi tuhafım kızım diye sevmek garip geliyor eşimin ailesinde hiç kız yok ne kız kardeşi var nede yeğeni benim tarafta da çoğunluk erkek tam bir prenses olacak heralde birsürü erkeğin içindeMaşallah cnm sağlıkla gelsin prensesinhadi gözün aydin olsun seninde Mavi ayy adaş nickim yaziyor cnm
Canım oyunu kullan kızlar geride kaldi hahaTamam canım sağolasın amin inş hala bi tuhafım kızım diye sevmek garip geliyor eşimin ailesinde hiç kız yok ne kız kardeşi var nede yeğeni benim tarafta da çoğunluk erkek tam bir prenses olacak heralde birsürü erkeğin içinde
Ayy ne güzel ailede tek kiz olmak farkli olacak prenses için abileri hep koruyup kollayacak sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnmTamam canım sağolasın amin inş hala bi tuhafım kızım diye sevmek garip geliyor eşimin ailesinde hiç kız yok ne kız kardeşi var nede yeğeni benim tarafta da çoğunluk erkek tam bir prenses olacak heralde birsürü erkeğin içinde
kaçıncı hafta gideceksin canımKeşke sorsaydın canım detaylı ultrasonu ben siz mi yapacaksınız başka yerden randevu mu alacağım dedim beni radyoloji ve çocuk doktoruna yönlendirdi sonuçları değerlendirmek için oradaki randevumdan bir gün sonraya randevu verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?