2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim kontrolleri ben belirliyorum doktor birşey demiyor artık alıştı bana canım istediginde gidiyorum mesela geçen üç hafta gitmedim doktorum semra nerelerdesin ya özledik diyor bende sizi özledim o yüzden geldim dedim ama epeydir bebeği hissettiğim için gitme ihtiyacı duymamıştım ee bu hafta gideceğim artik iki hafta önce gitmiştim çok bile bana bakalım bebişim büyümüşmü herşey yolunda mı merak ediyorum hep ultrasona da fazla girmek istemiyorum ama elimde değil malesef

Bağırsak ağrısını daha yaygin hissediyorum canım bu boydan boya ilkinde son haftalarda olurdu genelde çok çabuk çıktı karnım ondan mı bilmiyorum
Ondandır mutlaka canım sen hafta olarak daha ilerdesin büyüdükçe çekeceğiz bu ağrıları ama oğlumda hiçbirşey yaşadığımı hatırlamıyorum bu çok farklı

Ya benim doktorum cok yoğun, Allah korusun bi sıkıntı olmazsa randevusuz gitmek cok zor, öyle olmasa valla bende kosardimbüyümüştür Allahın izniyle ya cok değişiyorlar maşallah 3 buçuk haftadır görmemiştim ben koca adam olmus oğlum

Canim waffle dene o da cok iyi cok zevk alarak yiyorum sonra fena yapiyor yediğime pisman oluyorum

Ya benim ilk trimesterda canim hep eksi cekerdi bu aralar tatli cekiyor canim halbuki sekerimde yuksek cıktı ama ay bilemedim canim da sıkılmıştı tekk basima iyi oldu amin canim ins
Canımcım zaten şekerin yüksek olduğu için canın tatlı istiyor, hızlı düşüş çıkışlar oluyordur çünkü, sen her istediğinde yememeye çalış ya da tadımlık ye, bu şeker işi şakaya gelmiyo hiç malesef

Ben de Zeynep ismini çok severim oldum olası... :) sizce nasıl? İki isim mi olsa diyorum Zeynep Ela, Zeynep Roza gibi... ama eşim de çift isim istemiyor
Benim bir öğretmenim vardı beni çok severdi, evlendi kızı oldu kızının adını Zeynep Ece koydu. (Ece ben oluyorum) Aklıma onu getirdiniz gece gece gidim de bi hal hatır sorayım yarın bari netten falan

Haklısın canım yani ins sekerim düşmüştür çünkü seker hastalığının belirtileri yok bende mesela eskisi gibi cok susamiyorum ac kalinca elim ayagima dolanmıyor. Arada biraz yaramazlik yapiyorum diyetisyene yonlendirecek buyuk ihtimalle o zaman zaten kendime zalimlik yapmaya başlarım

Ben de Zeynep ismini çok severim oldum olası... :) sizce nasıl? İki isim mi olsa diyorum Zeynep Ela, Zeynep Roza gibi... ama eşim de çift isim istemiyor
eşinizden yanayım :) benim kızımın adı da Zeynep. tek isim. biz genel olarak çift isme biraz karşıyız.

bende hep tek isimden yanayım ama ilk oğlumda inadına ikinci ismi eklemek zorunda kaldım

Maşallah cnm sağlıkla gelsin prensesin hadi gözün aydin olsun seninde Mavi ayy adaş nickim yaziyor cnm
Tamam canım sağolasın amin inş hala bi tuhafım kızım diye sevmek garip geliyor eşimin ailesinde hiç kız yok ne kız kardeşi var nede yeğeni benim tarafta da çoğunluk erkek tam bir prenses olacak heralde birsürü erkeğin içinde

Canım oyunu kullan kızlar geride kaldi haha

Ayy ne güzel ailede tek kiz olmak farkli olacak prenses için abileri hep koruyup kollayacak sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm
Iki erkekten sonra tabi sevmek farkli gelir kuzum benimde iki kizdan sonra insllah Allahin iziniyle oğlum gelecek senin dedigin gibi farkli oluyor

kaçıncı hafta gideceksin canım

Günaydın kızlar.
En son cuma akşamı hareket duydum bidaha tık yok. Zaten düzeni değildi ama çok net hareket ediyordu o akşam. Şimdi de çok endişeliyim .sürekli elim karnımda bekliyorum. Herhangi bi ağrım sızım kanamam yok. Doktora gitmelimiyim sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…