2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Neden rapor aldın canım ne sıkıntın vardı.Aynen öyle güvenmekten başka çaremiz yok.

Meyve ye uzan canım veya karanlıkta fener tut bi noktaya karnında korkma ama normal

Kızlar benim sırtımda fıtık vardi 2 gündür bebek agirlastigindan mi bilmiyorum çok.agrim oluyor belim de değil tüm sırtım çok yorulmuyorumda sürekli dinleniyorum bu kadar erken başlaması normal mi var mı fıtığı olan hiç ilkinde yoktu bunda daha başlangıç aşamasında denilmişti tespit edildiğinde

offf aynısı bnde de var. iyice bi hareketlenselerde şu saçma tedirginlik bir son bulsa

Neden rapor aldın canım ne sıkıntın vardı.Aynen öyle güvenmekten başka çaremiz yok.
Pıhtılaşmam var cnm bide erken doğumla bi kayıp olunca doktorum da bende istemedik baslamak, ben meslek lisesinde öğretmenim, cok duyarsız öğrencilerim, dün rapor vermeye gittik gerçekten doğru karar verdiğimi anladim, ic ice öğrenciler, sınıflar 40 kisi, öğretmenler de kalabalık yan yana oturuyolardi

Pıhtılaşma olduğu nasıl anlaışdı.Kusura bakma çok soru soruyorum ama öğretmenmişsin zaten:) Bence hamile kalan her kadın hangi sektörde olursa olsun hemen izine ayrılmalı..

Pıhtılaşma olduğu nasıl anlaışdı.Kusura bakma çok soru soruyorum ama öğretmenmişsin zaten:) Bence hamile kalan her kadın hangi sektörde olursa olsun hemen izine ayrılmalı..
Est olur mu sor tabi cnm, plt değerim yüksekti aslında pıhtılaşma testleri yaptırmadım hiç, biraz da önlem amaçlı her gün igne ve ilac kullanıyorum

Neler yemedim ki canım ama yok yani tepki vermiyor.bide fener olayını deneyeyim teşekkür ederim.
Gereksiz evham yapma canım, amnion sıvısının içinde mutlu mutlu yüzüyor o şu an , kız bebekler daha geç hissediliyor inan ben kızımda 20.haftada hissetmiştim düşün kendini oyala bence , sürekli karnına odaklanma

Kizlar geldim doktordan şükür bir sıkıntı yok bebegi 2 gundur hissetmiyirdum rahatlamış oldum.
Devlet oldugu icin dedim.birde o doktora cinsiyet sorayim bacak arasini goremedim ama kemik.yapisindan kız gibi dedi :)
Ozeldeki Doktor da yuzde 80 erkek demisti :)
Detayliya kaldi galiba bizim cinsiyet işi:)

Canım için rahat etsin diye istersen bi sağlık ocağına git kalbini dinle
Şuanda sağ tarafımda şişlik oluştu sanırım oraya toplandı. Sabahtan beri ha bire yiyorum ay ne nazliymis yaa..
Hiç hareket duymamış olsam endişe etmiycem.
Sağlık ocağında bu haftalarda kalp atışı duyuluyor mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…