Neden rapor aldın canım ne sıkıntın vardı.Aynen öyle güvenmekten başka çaremiz yok.Ben raporluyum cnm çalışmıyorum ona rağmen doktorum ol diye ısrar ediyor, detaylı ultrasondan sonra olursun dedi, kendi hastalari olmus, sıkıntı olmamış, doktorum riskli gebelik uzmanı bide doc, yani sanırım güvenmekten başka çare yok
Önümüzdeki hafta canım 20 olacağım o haftakaçıncı hafta gideceksin canım
Meyve ye uzan canım veya karanlıkta fener tut bi noktaya karnında korkma ama normalGünaydın kızlar.
En son cuma akşamı hareket duydum bidaha tık yok. Zaten düzeni değildi ama çok net hareket ediyordu o akşam. Şimdi de çok endişeliyim .sürekli elim karnımda bekliyorum. Herhangi bi ağrım sızım kanamam yok. Doktora gitmelimiyim sizce?
Neler yemedim ki canım ama yok yani tepki vermiyor.bide fener olayını deneyeyim teşekkür ederim.Meyve ye uzan canım veya karanlıkta fener tut bi noktaya karnında korkma ama normal
offf aynısı bnde de var. iyice bi hareketlenselerde şu saçma tedirginlik bir son bulsaGünaydın kızlar.
En son cuma akşamı hareket duydum bidaha tık yok. Zaten düzeni değildi ama çok net hareket ediyordu o akşam. Şimdi de çok endişeliyim .sürekli elim karnımda bekliyorum. Herhangi bi ağrım sızım kanamam yok. Doktora gitmelimiyim sizce?
fener ile ne yapıyorsunuz merak ettim bende :)Neler yemedim ki canım ama yok yani tepki vermiyor.bide fener olayını deneyeyim teşekkür ederim.
Pıhtılaşmam var cnm bide erken doğumla bi kayıp olunca doktorum da bende istemedik baslamak, ben meslek lisesinde öğretmenim, cok duyarsız öğrencilerim, dün rapor vermeye gittik gerçekten doğru karar verdiğimi anladim, ic ice öğrenciler, sınıflar 40 kisi, öğretmenler de kalabalık yan yana oturuyolardiNeden rapor aldın canım ne sıkıntın vardı.Aynen öyle güvenmekten başka çaremiz yok.
tamam canım teşekkür ederimÖnümüzdeki hafta canım 20 olacağım o hafta
Benim de doktorum 21. Haftada çağırdı cnm, kendisi zaten riskli gebelik uzmanı, o yapıcak yine detayliyi datamam canım teşekkür ederim
Pıhtılaşma olduğu nasıl anlaışdı.Kusura bakma çok soru soruyorum ama öğretmenmişsin zaten:) Bence hamile kalan her kadın hangi sektörde olursa olsun hemen izine ayrılmalı..Pıhtılaşmam var cnm bide erken doğumla bi kayıp olunca doktorum da bende istemedik baslamak, ben meslek lisesinde öğretmenim, cok duyarsız öğrencilerim, dün rapor vermeye gittik gerçekten doğru karar verdiğimi anladim, ic ice öğrenciler, sınıflar 40 kisi, öğretmenler de kalabalık yan yana oturuyolardi
kesinlikle iki yıl ücretlide verseler nekadan güzel olurduPıhtılaşma olduğu nasıl anlaışdı.Kusura bakma çok soru soruyorum ama öğretmenmişsin zaten:) Bence hamile kalan her kadın hangi sektörde olursa olsun hemen izine ayrılmalı..
Kuralları erkekler koyduğu için olmuyordur bence, kolay geliyor hamilelik hem bebek hem işi idare etmek.kesinlikle iki yıl ücretlide verseler nekadan güzel olurdu
Evet ya böyle insan tedirgin oluyorofff aynısı bnde de var. iyice bi hareketlenselerde şu saçma tedirginlik bir son bulsa
Karniniza tutuyorsunuz karanlıkta. Başını o tarafa çeviriyor bebek o zamanfener ile ne yapıyorsunuz merak ettim bende :)
Est olur mu sor tabi cnm, plt değerim yüksekti aslında pıhtılaşma testleri yaptırmadım hiç, biraz da önlem amaçlı her gün igne ve ilac kullanıyorumPıhtılaşma olduğu nasıl anlaışdı.Kusura bakma çok soru soruyorum ama öğretmenmişsin zaten:) Bence hamile kalan her kadın hangi sektörde olursa olsun hemen izine ayrılmalı..
Gereksiz evham yapma canım, amnion sıvısının içinde mutlu mutlu yüzüyor o şu an , kız bebekler daha geç hissediliyor inan ben kızımda 20.haftada hissetmiştim düşünNeler yemedim ki canım ama yok yani tepki vermiyor.bide fener olayını deneyeyim teşekkür ederim.
Canım için rahat etsin diye istersen bi sağlık ocağına git kalbini dinleNeler yemedim ki canım ama yok yani tepki vermiyor.bide fener olayını deneyeyim teşekkür ederim.
Gereksiz evham yapma canım, amnion sıvısının içinde mutlu mutlu yüzüyor o şu an , kız bebekler daha geç hissediliyor inan ben kızımda 20.haftada hissetmiştim düşünkendini oyala bence , sürekli karnına odaklanma
Şuanda sağ tarafımda şişlik oluştu sanırım oraya toplandı. Sabahtan beri ha bire yiyorum ay ne nazliymis yaa..Canım için rahat etsin diye istersen bi sağlık ocağına git kalbini dinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?